Grannfejden

Hemma, nyduschad, nyäten och nytränad! Har myst in mig i morgonrocken och krypit upp i soffan tittandes på grannfejden på tv3. Herregud säger jag bara. Visst kan man ibland "störas" av grannar. Ibland kanske grannar stör sig på mig. Vem vet! Men inte fanken behöver man vara så i luven på varandra att man ska behöva göra ett program om grannbråk. Har folk verkligen inget bättre att ödsla sin energi på!?? Jag gillar i alla fall Robert Aschberg i detta program. Grannarna dom gillar jag med eftersom dom är i en klass för sig:-)

Jag ödslade dagens energi på spinningpasset ikväll. Grymt skönt att få trampa ur sig allt och ännu en gång idag få göra sig av med alla tankar som ibland tar över hand. För mig är det perfekt tillfälle att rensa tankarna när jag antingen tränar eller befinner mig i stallet. Stallet är nog egentligen den bästa platsen. Oavsett om jag rider eller bara är där så ger det mig tankero och lugn. Stallet är min frizoon. Har alltid varit och kommer troligen alltid vara.

Har nu bokat in mig på ett morgonpass klockan 7 imorgon. Bodypump i 45 min tillsammans med Angelica. Blir en härlig start på morgondagen då det för övrigt står övning på mitt schema.





Dessa härligheter skulle jag vilja värma mig i vinter! :-)
(Mössa och halsduk från "peak performance", Skinnhandskar från "MQ".)




Nu ska jag fila lite på naglarna innan sängen kallar.
Godnatt & Sov så Gott! Psss. Endast 4 dagar kvar och jag LÄNGTAR! ds.

Måndag

Ny vecka och bara FYRA dagar kvar nu! Dessutom har jag även ledig dag idag. Jag borde vara en lycklig tjej idag. Det är synd att dessa lediga dagar går så fort. Känns som om dagen snart är över och jag knappt gjort något mer än att ha varit i stallet. Tog ut en rejäl sovmorgon imorse eftersom jag vet att veckan som väntar innebär tidiga morgnar och när fredag kommer så väntar en minst sagt fullspäckad helg. Så tanken med denna dag är att jag ska ladda upp mina  batterier ordentligt! Det har jag lyckats med ganska bra ändå känns det som. Sov ut länge imorse, varit i stallet och rensat lite tankar. Red ut i skogen över en timme. Härligt! Synd bara att det är regn som faller i luften. Jag tycker att det borde falla vita snöflingor nu.

Nu är klockan 18:00 och det är dax för en tur ner mot golds för en timmes spinning. Ska bli underbart skönt! :-)


Ha en härlig måndagkväll!!

Efva Attling

Jag är svag för Efva Attlings smycken. Dom är stilrena och grymt snygga!! Dessa skönheter är något som kan tänkas skrivas upp på min julklappslistan till tomten :-)







Hoppas alla där ute har en mysig och helt underbar första advent!!

Jag längtar...

Jag känner en ENORM längtan efter min E. Det gör jag i och för sig jämt, ständigt, 24 timmar/dygn. Men ikväll, just nu så längtar jag en aning extra. Kan inte sätta fingret på vad det är just ikväll. Känns inte bra helt enkelt. Skulle behöva mina E, hans kärlek, värme och famn att få gömma mig i.


Good news!

Läget är bänkad under filten i soffan, idol på tv, en kopp te i näven och pepparkakor med ädelost på. E pratade något om skype innan idag. Jag kollade upp och vad jag kunde förstå så skulle skype vara ett rätt så bra hjälpmedel till att få ses under veckorna när 40 mil känns allt för långt mellan oss. Så jag hakade på E:s idé och laddade ner. En rädsla dolde sig inom mig bara... Att jag skulle börja STORTJUTA när jag ser och hör E! Jag är så blödig av mig och jag minns hur det var en gång när vi testade videosamtal på telefon. Jag bröt ihop och grät. Min längtan blev hundra gånger värre och det var en blandad känsla att kunna se honom men inte närvaro med honom. Jobbigt! Hur som helst är nu skype nedladdat och vi har testat. E ringde upp, jag hörde honom, jag såg honom MEN han kunde inte se eller höra mig eftersom jag inte har någon webcamera. Så jag satt som ett fån här i soffan, vinkade och pratade hej vilt till honom. HAHA! Nu är det så att E har en webcamera till övers som jag kan låna av honom. Så det här med skype verkar lovande. Tänk att kunna få prata med varandra, se varandra VARJE kväll! Tänka att få vinka och pussa godnatt nästan på riktigt :-)


E ringde nyss upp och var ÖVERLYCKLIG! En glad och efterlängtad nyhet hade han att berätta. Nämligen denna:



Nya bilen har nu ÄNTLIGEN anlänt till rätt stad och rätt volvo butik. Efter en lång väntan så ska vi nästa helg bege oss till E:s hemstad för att hämta hem den fina fina pärlan!

Vi ska inte "bara" hämta nya bilen volvo xc60 utan vi ska även hälsa på E:s familj. Har inte varit där och träffat alla sedan i sommras så det ska bli super skoj! *längtar*


Nu ska jag mysa på vidare här så gott som det går... Dricka upp mitt te och kika på cirkus möller i väntan på andra delen av idol. Jag gillar verkligen Tove och Eric! Är rätt övertygad om att dessa två härliga artister kommer stå på scen i självaste finalen. När dom gör det så kommer jag nog hålla en extra tumme för Tove. Så ung, så bra och dessutom kommer hon från Norrland:-) Men jag har en annan favorit med... Mariette! Jag gillar henne och vill behålla henne i tävlingen hela vägen. Så ikväll hoppas jag att det är Calle som ryker. Den som tittar får se:-)


TREVLIG KVÄLL!

FRIDAY!

ÄNTLIGEN är det fredag och en helg framför oss. För många är det = med ledighet! För min del är det mest en klump i magen och lite extra jobbigt. Träffar inte E denna helg och det är snart en hel vecka sedan vi sågs. Det som känns bra är att äntligen kan det "riktiga" nedräkningen börja. För om en vecka då befinner jag mig i världens bästa famn:-) Bara 7 dagar kvar! Jag har avverkat min ledighet redan och nu startar min arbetshelg. Jobbar fredag, lördag och söndag!


Var upp tidigt imorse och masade mig ner på en timmes spinning. Inte så skönt klockan 6 imorse men f*n vad skönt det kändes efter att ha klivit ut ur duschen och inse att jag hade hela två timmar på mig att äta frukost och ladda inför jobbet. Nu är vi snart där, två timmar senare. Jag har ätit gröt, betalat räkningar och kollat nyhetsmorgon. Känner pigg och peppad för att dra iväg ut till jobbet nu:-)


Jo, en sak till... Kom faktiskt att tänka på julklappar imorse! Jag tänkte att jag skulle knåpa ihop en liten lista men det går sådär... Men här kommer en början iaf:-)



En sådan här står på min önskelista detta år. En manuell och SNYGG juicepress så att jag kan pressa färsk apelsinjuice på morgnarna!

Med på listan finns även en önskan om ett presentkort på stadium. Alla vet vi att vi blir peppade av nya kläder när det gäller träning. Jag är behov av en ny "träningsgarderob".



Får se om det kan knåpas ihop mer på denna önskelista! :-)
Njut av att det äntligen är fredag!! Själv ska jag piffa till håret och bege mig mot Midlanda.


TREVLIG HELG!

Det närmar sig advent

Advent kryper allt närmare och ikväll hade jag tänkt ta fram mina adventsstjärnor och göra lite adventsmys. Jobbar hela helgen sedan och känner att det skulle var rätt så skönt att få komma hem på söndagkväll (självaste första advent) och känna riktig adeventstämning. Var ner i förrådet ikväll och hämtade upp grejorna. Fattades en liten viktig detalj bara till min fina stora stjärna... lampan och sladden! Vart är den?? Gjorde ett snabbt genomsök i förrådet utan resultat. Så nu blir det till att försöka klura var jag kan tänkas ha lagt den på för BRA ställe. Får göra ett nytt försök imorgon, i värsta fall på måndag.


Blev träning ikväll igen. Var på ett step/core pass. Riktigt skoj trots att jag kände mig lite vilsen när det gällde koreografin i step. Jag får ge det några gånger så kommer det garanterat kännas bättre och jag vågar "ösa" på mer.

Nu har jag legat och kikat på "mammas pojkar" på tv4. Herregud säger jag bara! Vilket program och vad är det för människor som kommer på ett sådant program och framförallt vilka ställer upp i det!? Då kan jag kanske förstå de tjejer som söker till det. Men killarna tillsammans med sina mammor! Hallå? Dejta tjejer tillsammans med sin mamma. Morsorna har även det en hel del att säga till om. Riktig skräp tv som kanske är bra att det finns ändå eftersom det roar lilla mig så här på torsdagskvällarna. Jag är en riktig "såpa sucker" :-)

Nu blir det sängen tillsammans med boken en stund. Tänkte försöka somna i hyffsad tid så jag vaknar pigg och allert inför morgonspinningen klockan 6.30!

Godnatt & Sov så gott!

mobilblogg: Det...

0-31ad432941c25fa0afa64bc752883b95.png

Kolla varifrån!

mobilblogg: Det är sol ute och det regnar inte! Underbart!!


Uppehåll!

Jag hade bokat in att rida "Busan" idag och imorgon. Enligt min vanliga otur så brukar jag pricka in de dagar det är skitväder ute. Oftast då regn. Var lite orolig över dagens väder med tanke på att regnet öst ner ungefär hela november månad (undantag lördag). Oddsen var rätt höga att det även idag skulle regna. Regnat har det gjort, även om det var mycket lite och endast under eftermiddagen (tror jag). Men under min ridtur som varade i ca.2 timmar idag så gjorde regnet uppehåll. Ingen var gladare än jag för det. Nu är det bara att hålla tummarna att det sker liknande under imorgon med.


Hade en liten plan idag om att jag skulle se till att åka iväg till ica maxi ute i Birsta för lite "storhandling". Ska göra ett försök att låta bli detta småhandlande som sker ungefär var och varannan dag. Kanske borde jag leta fram lite recept och ha lite middagsplaner för en tid framöver. Hur låter det tro? Det låter jäkligt bra enligt mig själv MEN, jag tycker det är extremt tråkigt att behöva laga middag till endast mig själv. Det är hur boring som helst och jag får noll ideér om vad jag skall göra. Är inte så sugen för att göra något som tar tid när det ändå bara är jag som ska äta.

Får ta tag i middagsproblemet imorgon. Känner att jag inte hade ork nu i eftermiddag/kväll. Har därimot städat undan, diskat, dammtorkat och dammsugit hela lägenheten. Så det känns riktigt bra. Nu blir det en kopp kaffe och lite slö tv-tittande en stund innan det är dax för träningspass nummer två denna dag. Skall träffa Angelica strax efter kl.18 på golds. Efter vår träning blir det te och surr för jag ljuger inte om det är flera månader sedan vi sågs och hördes vid över huvud taget *skäms*. Ska bli väldigt trevligt att umgås ikväll:-)




Ps. Håller även en tumme eller två för min E ikväll. Han har bortamtach mot Huddinge ikväll. Håller mina tummar och tänker på honom extremt mycket! Hoppas det går vägen och att det är en glad pojkvän som ringer till mig ikväll runt halv tio tiden:-) ds.

BRA start på en BRA dag!

Kan man skriva en rubrik så? Om dagen löper på BRA hela dagen lång återstår att se. Det är mycket kvar av onsdagen men mycket tyder på att det borde bli en fortsatt härlig onsdag! Ställde min klocka på 06.00 för att gå på spinningpass 6.30!!!! Idiotiskt kan tyckas när man äntligen är helt ledig en dag efter två mycket tidiga arbetsdagar! Men fasen vad skönt det var efter passet! :-) Klockan är inte ens 09.00 på denna onsdagmorgon och jag har redan hunnit träna en timme, laddat tvättmaskin och ätit en tallrik gröt. Sitter med kaffekoppen i handen nu, kollar nyhetsmorgon och läser lite bloggar.

Funderar på att slå omkull mig här i soffan under filten med en bra bok som jag alldes nyss påbörjat. Kanske en liten förmidagsnap innan det är time för att åka till stallet. Funderar även på det här med svinvaccinet... Det segar ut på tiden som det verkar på jobbet med det. Undra hur det ser ut i Bergsåker. Någon som vet? Funderar om jag ska kolla upp det eller helt enkelt vänta tålmodigt i någon vecka till.


Hoppas alla får en fin och härlig onsdag!! :-)

Nu har jag gjort det!

Känns fantastiskt bra efter dagens "fix". Jag har fått "fingrarna ur" och ordnat med träningskort idag. ÄNTLIGEN! Nu kan det börja "på riktigt" och den träning som blir fortsatt på jobbet kan nu istället räknas som bonus. Så nu kör vi med detsamma så det ryker! Känner mig otroligt sporrad:-)

Här blir det nya träningsstället:





Orkar inte skriva så mycket mer idag. Är totalt slut efter att ha sovit ca.3 timmar i natt, jobbat 4.45 - 14, träningspass tillsammans med Madde. Detta tog mina krafter idag totalt. Hade trevligt middagsfrämmande ikväll i form av Linda & Sigge. Mycket trevligt! Den lilla mannen han växer ENORMT för var gång man ser honom. Så fruktansvärt charmig unge:-)

Nu är det skrivkramp samt benkramp (träningsverk).

Caroline Af Ugglas

Vilken trevlig kväll, vilken kvinna hon är den där Ugglas!! Hon är UNIK, enastående på sitt eget lilla vis och med den pipan som hon bär på så kan man inte annat än få rysningar genom hela kroppen. Jag lovar att håret på min kropp vek sig inte förrän jag kom ut i regnet. Hon står där på scen i sin egna outfit som jag inte alls förstår mig på. Klänning i en knallig blå färg, röda boats och håret det hänger lagomt stripigt. Man kan inte undgå hennes tatuering likt ett övergångställ på underarmen. Hur man nu kan tatuera in något dyligt på sin arm? Medan hon sjunger åker benen upp och ner i takt, nästan så man är rädd att hon kliver ur sina stövlar. Armarna vevar hon runt, upp/ner och vissa stunder är man rädd att hon ska snava på sladden till mikrofonen eller att hon ska gå ner i spagat. Mitt upp i allt detta "kaos" så stannar hon upp och blir helt stilla, fryser till is och visar sig ha total full kontroll!

Säga vad man vill om Af Ugglas, men den kvinnan är UNDERBAR!!


(Dålig bild, men ni förstår hur det såg ut på scen)



Så åter hemma igen efter ännu en fantastisk helg tillsammans med min egna prins. Han med stort H som förgyller min vardag och mitt liv. Han som man inte trodde fanns och han som man trodde att man aldrig skulle få en chans att träffa. Ännu en helg tillsammans med han med stort H som fångat mitt hjärta och mitt liv. Under ett års tid har vi nu träffats och det mesta dels under helger. Det innefattar fredag, lördag och söndag. Kan tyckas låta lite, som om vi kanske inte känner varandra utan och innan. Folk kanske tänker "vänta ni bara tills ni bor tillsammans", "då får ni lära känna varandra på riktigt osv". Men då kan jag tala om att ingen känner mig bättre än E. Efter ett år tillsammans med begränsad tid för umgänge så hittar man andra lösningar genom att prata, prata och prata. Vi tillbringar oändligt mycket tid i telefon. Vi pratar om precis ALLT! Han vet allt om mina dagar, mer än om vi bodde ihop. Han vet när jag äter frukost, borstar tänder, kliver upp, somnar, tänker, gör, funderar på osv......  Det är en dröm och en stark längtan tills vi bor under samma tak. Hjärtat slits i tusen bitar var gång vi skiljs åt och vet ni vad, det blir bara värre och värre var gång vi skiljs. För var dag som går blir kärleken till denna underbara människa starkare och starkare. Denna känsla gör sig särskilt påmind när man får lite distans. Den enda tröst som finns att det inte är långt kvar, för var dag som går är vi ett steg i rätt riktning. Ett steg åt rätt håll, ett steg närmare vår gemensamma framtid och liv. Ett steg mot något fantastiskt som väntar på oss. Och bara tanken på att något så fantastiskt väntar runt hörnet det gör livet genast mycket mer värdefullt!


Nu väntar en ny tuff vecka på hemmaplan i Sundsvall. Två dagars jobb och sedan ledigt för att ladda inför helgjobb. Vilket innebär att detta är den tuffaste veckan av alla. Det blir en lång nedräkning. Jag hoppas det slutar regna och börjar snöa istället. Jag koncentrerar mig på jobb, träning och förhoppningsvis ridning i veckan. Klockan ringer o3.55 imorgon, så bäst att kanske krypa ner, ringa E och sedan förhoppningsvis kunna somna. En godnattkram genom telefon fungerar det? Japp;-)



Ta hand om varandra och uppskatta varandra lite extra! Tid är dyrbart.

Mys på lördagkvällen här hos oss på Klippgatan

Dagen till ära har det serverats 3-rätters middag här hos oss. E höll i det viktigaste huvuddelarna även om jag hade ett litet finger med i lagningen ( i alla fall potatisen). Hur som helst smakade allt fantastiskt gott:-)

Till förrätt: Löjromstoast.





Huvudrätt: Flamberad pepparbiff m. pepparsås.







Efterrätt: Chokladfondeu






Nu blir det fortsatt mys i soffan till en wallanderfilm. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!!

Tradera

Jag gör premiär på sidan tradera just nu. Budar för fullt på en tågbiljett mellan Stockholm C - Sundsvall C. Har aldrig budat på tradera innan och just därför är jag lite "nervös" som nybörjare. Tåg är inte heller min grej. Tacka vet jag flyget:-) Men nu håller vi tummarna för att tågbiljetten blir min för några ynka hunralappar så att jag tar mig hem i tid imorgon, även om det kommer vara motvilligt.


KÄRLEK

E visade mig några fina kollage som han skapat under gårdagen. Riktigt fina måste jag säga att dom blev och jag erkänner att den där iphonen kan vara rätt så bra ibland :-)








Lussebullar och pepparkakor!

Vi har varit inne hela förmiddagen och haft mys lördag i form av bakning. Härliga lussebullar och goda peppisar blev det. Och JAA dom blev verkligen ljuvligt goda (vi har provsmakat) :-)
Vid peppisbaket så upptäckte vi att E inte ägde någon kavel, så då körde vi "tager vad man haver". Och se det gick ju bra även det!

Vi försökte glömma bort det fina vädret som var utomhus genom att inte dra upp persiennerna helt, spela massa mysig julmusik och dricka glögg! Känner inte direkt någon julkänsla, men en helt klart mysig dag!!!

Se här, bildbevis har tagits...







mobilblogg: Nu...

0-6016a97efccb918bef5bf02aa72edcae.png

Kolla varifrån!

mobilblogg: Nu får E skynda sig hem för jag börjar bli sugen på det röda vinet!


Lite av varje

Kollar igenom lite bilder på datorn just nu och vissa bilder får en att längta lite extra!! Här kommer lite bilder från året som gått...


Hemkommen från 2 v. UNDERBAR semester


Semester, Bungalow, Thailand= LOVELY


Nytillskottet i mars månad. Har växt en hel del sedan dess.


Sommar, E och hans grabbar i "Mastvika"


Lilla farmor, stranden, havet och Skåne.


Jag och Carl i en rolig vattenlek (27 gradigt vatten).


Örnsköldsvik, morfar, havet och fiske.


Sista april, snö, vinter och grillning på isen.


E njuter av vårsolen!


Lite av det som jag längtar efter just nu, minnen och stunder som satt sig starkt i mitt huvud och hjärta!




Det är slut på veckan, dax för FREDAGSMYS!

Det är helt OTROLIGT! Det har hör och häpna... Slutat regna!! Befinner mig visserligen inte i Sundsvall i skrivande stund. Så vem vet, där kanske regnet fortfarande faller? Eller? Men enligt mig så är Stockholm en riktigt regnig/grå stad så regnar det i Sundsvall så regnar det garanterat i Stockholm. Men just idag fredag så regnar det inte här nere i Stockholm. Skillnaden nu mellan Stockholm - Sundsvall är att det kan falla vackra snöflingor i Sundsvall. Ska inte gnata på vidare om dessa två städer, för även om jag till en viss del lever mitt liv här nere nu så kommer jag aldrig bli en äkta "stockholmare". Nog om det, det är BRA att det slutat regna för en dag. (fast imorgon får det gärna ösa ner regn om det vill, eftersom jag & E planerat in en riktig MYS dag med massa julbak, glögg, tända ljus)

Idag myser jag bara på för mig själv här hemma hos E. Riktigt skönt att få sova tills jag vaknade av mig själv, kört 45 min på pilatesbollen, ätit lång frukost, tagit en lååång dusch och nu bara smyga omkring i linne, mjukisbrallor, tofflor och spela spotify på hög volym. Just nu spelas: Caroline af Ugglas! Jag älskar denna kvinna, hon är cool, "egen" och har en helt otrolig röst. Hon är helt enkelt GRYM! Dessutom kan det inte bli en bättre uppladdning inför söndagens event då vi tjejer på jobbet skall på tonhallen för att lyssna på hennes konsert.


Önskar just nu mest av allt att E kunde komma hem. Om han ändå bara kunde jobba halvdag eller jobba hela dagen fram till 16 och sedan komma hem. Hade kännts helt OK om det inte vore för hockeyträningen. Det är en lång dag ensammen jag har eftersom E inte är hemma förrän lagomt till idol ikväll. Så jag längtar väldigt mycket till idol startar ikväll klockan 20! Då blir det fredgasmys på riktigt. Men innan dess tänker jag nog diska undan lite, dra dammtrasan något varv och möjligen även dra fram dammsugar "rolfy". Har även ett paket att hämta ut inför morgondagens bak. Så en sväng ner till centrum blir även av. Kanske bäst att sätta fart?


Hur som helst så önskar jag alla en härlig fredag och en riktigt TREVLIG HELG!




Nattligt inlägg

Klockan är nu ungefär 00.30 när jag loggar in mig här. Nyss hemkommen från jobbet och känner att jag verkligen måste sätta mig ner och varva ner en stund. Annars är det kört att somna. Knepigt kan tyckas när klockan är så pass mycket. Jag får för mig att det känns bättre om jag slår mig ner en stund med ett glas mjölk eller ibland händer det att jag även kokar en kopp te. Det är skönt att få varva ner en stund fast man egentligen skulle vilja hoppa bums ner i sängen. Dricker mitt glas mjölk, kollar mejl och lite bloggar:-)

Kvällen på jobbet har varit helt OK! En regning, kall och blöt kväll skulle man kunna säga. Det är sådan här dagar jag är glad att jag även har arbete inomhus. Liite torrare och liite varmare:-) Dagen då? Jo, den har även de gått i det "braigaste" tecknet. Kändes skönt att träna innan jobbet idag och jag funderar STARKT på att strunta i tvättstugan imorgon för att istället åka ut till jobbet och träna innan arbetspasset! För eller hur, visst överlever man utan tvättstuga några dagar till? Det är nog bara det kvinnliga fenomenet som säger så " att man bör tvätta MINST en gång i veckan". Åtminstone fungerar jag så, även om jag inte direkt har massa tvätt så bokar jag en tid för att sedan " leta " reda på vad som kan tänkas behöva tvättas!


Nu känns det genast bättre i kropp och själ. Mjölken är uppdrucken och jag tror bestämt att jag klarar av att krypa till kojs nu för lite välbehövlig sömn! I hopp och tro om att morgondagen har något BRA att bjuda på om inte annat kanske sluta regna!!? För fyy f*n vad jag är LESS på detta eviga regnande. När ska det ta stopp liksom? Har regnat konstant sedan i lördags. Vi är snart inne i december och det är dryga veckan kvar till advent! Vad är det här egentligen? Jag vill ha SNÖ, riktigt med snö och härlig vinter. Ge mig minusgrader, vit mark och vita träd TACK! Är totalt omöjligt att skapa "julfeeling" i detta regnande. På tal om "julfeeling" så har jag beställt nya, fina och roliga pepparkaksformar. Beställde dem igår och räknar med att dem skall dimpa ner i E:s brevlåda torsdag - fredag. Så i helgen blir det pepparkaksbak, lussebullsbak, glögg, tända ljus och massa mys! Ser verkligen fram emot helgen. LÄNGTAR:-)



Träning!

Idag, om några minuter är det dax för.... TRÄNING! Som jag längtar och som jag är taggad. Har haft en rejäl "höst paus" eller vad man ska kalla det!? Någonting i den stilen. Idag återupptar jag träning. Ska bli grymt skönt! Har bestämt tid tillsammans med Madde klockan 12 nere på Golds. Schemat för dagen är löpning/styrke.

Undra om träningsverken kommer få säga sitt efter dagens pass tro? Det är inte ofta man längtar efter träningsverk, nu gör jag det för träningsverk är faktiskt "skönt" :-)




Måndag 16 November

Måndag, ny vecka och halvvägs genom november månad. Tro det eller ej, men i morse när klockan ringde 09.00 så var det en pigg, glad och positiv Emmelie som klev upp. Att det är måndag, regn, grått och trist gör faktiskt inte det minsta idag. Drog igång morgonen med hör och häpna: Hallonkaks bak! Följt av hallonkakan så blev det soppans tur. Tillagade storkok och gjorde köttfärssoppa. Bara brödet till soppan som skulle bakas, men där fuskade jag och köpte färdiga baugetter att värma i ugnen. Lite senare kom Madde för lunchdate och surr. Som vanligt väldigt trevligt när vi ses och surras vid. Skönt att prata ut om allt och i princip inget:-) Vi pratade en hel del träning och jag har ju faktiskt en vän som numer är utbildad personlig tränare. Kan det bli bättre!? :-) Madde ger en helt klart blodad tand!!


Nu är det slutminuterna innan det är dax att åka till jobbet. Känns som om jag inte jobbat på evigheter nu. Förstår inte det, jag som brukar tycka att jag jobbar ständigt och JÄMT! Så även nu har jag en blodad tand inför jobbet ikväll. Ska bli grymt skoj och jag verkligen älskar mitt jobb! Sedan att jag jobbar till midnatt och inte lär vara hemma mot närmare 1 tiden i natt spelar mindre roll.



Ha en HÄRLIG måndag!!

ÄNTLIGEN

Det har tagit sin tid, men nu mina vänner är det klart! Fotoalbumet fyllt med bilder sedan vår Thailandsresa vi gjorde i mars. Att man kan hinna med att knäppa så mycket kort på två veckor? Att bara ta fram alla kort, lägga ut dem på bordet, få någorlunda ordning, reda, när och var allt skedde. Vart skall man börja? När jag sätter in kort i album är jag verkligen perfektionist. Vartenda kort vill jag ha i ordning. Det kort som knäpptes först skall sitta först. Allt i rätt tid och i rätt tur. Det säger sig självt att det kräver sin tid att bara lägga ut och sortera alla ca.200 bilder.

Jag har avverkat detta lite pö om pö. Lite när jag känner för det:-) Just idag när det känns som ensammast och absolut tråkigast så tog jag tag i saken. Drog fram bilderna som var kvar en gång för alla och drömde mig bort... Tillbaka till våren -09, mars månad, plats: Thailand tillsammans med härliga vänner! Minns varenda minut och LÄNGTAR tillbaks! Med hjälp av lite drömmande och minnen så fick jag tillslut alla bilder på plats, nu är det bara lite text till som skall skrivas. Men jag kan här med tittulera mig som helt FÄRDIG!

I och med att vårt första semesteralbum är färdigt så kanske det vore på sin plats att börja planera inför nästa resa!? Jag längtar bort, bort till sol, bad och värme! En vecka eller två skulle sitta underbart! Dax att börja kolla, bläddra i kataloger och drömma sig bort till nästa resa:-) Jag är lite sugen på Egypten medan E är sugen på något häfftigt som USA. Får se vad och när vi kan komma fram till något:-)

Söndag, Välkommen till verkligeheten!

Jag avskyr det här. Jag verkligen hatar att behöva säga ordet " Hejdå ". Att se någon gå med ryggen från mig, en bil åka iväg, se på varandra hur man förs längre och allt otydligare bort. Tillslut är det en suddig figur man ser och hur mycket man än blinkar för att få bort tårarna som totalt fyller ögonen så hjälps det inte. Det är det VÄRSTA jag vet! Kommer man någonsin att lära sig att säga hejdå och skiljas åt? Har "övat" ganska många gånger nu, men inte verkar det bli bättre. Snarare tvärt om.

Dessutom är jag egoistisk. Jag är hellre den som går/åker iväg än den som blir "lämnad". När det är jag som måste bege mig av känns det lättare, jag får något att fokusera på. När jag blir "lämnad" står jag kvar och ser på. Blir sedan själv tillsammans med ensamheten/tomheten. Kanske beror det på att jag mest "övat" på att vara den som åker iväg. Hur som helst är det fruktansvärt jobbigt! Redan igårkväll började jag att ladda inför detta. Hela kvällen igår gick jag omkring med en stor klump i magen, räknade ner tiden och började fasa för vad som komma skall. Det blev inte direkt lättare efter att vi kommit hem, skulle gå och lägga oss, E ställer larmet på telefon 7.45. Dessutom var klockan rätt mycket vid det laget. HJÄLP..... Jag började räkna timmar, minuter som fanns kvar att ligga i den bästa famnen i hela världen. Jag vet så väl att man inte kan stoppa tiden. Men jag önskar var gång att ett under skall ske och tiden stannar en liten stund i alla fall.




Nu befinner sig E i bil längs E4 söderut igen. Exakt beräknad tid så att han ska komma lagomt till dagens samling i omklädningsrummet inför eftermiddagens mtach. Väsby - Visby. Jag önskar jag kunnat åka med och sedan fått kolla matchen. Men det hjälper tydligen inte hur mycket man än önskar så istället har vi redan hunnit pratat i telefon några gånger sedan han åkte. Och jag tror banne mig inte han har kommit igenom Njurunda ännu!


Jag har krypit mig tillbaka under täcket, pappersrullen nära till hands och datorn i knä. Tänker igenom helgen som varit och inser att jag faktiskt är rätt glad ändå. För vi har faktiskt haft en fantastisk helg tillsammans! En riktig slapparhelg där det bara mysts och setts film. Största aktiviteten var nog igår när vi var ut till mamms och papps för att äta en god middag och kolla hockey. En hockeymatch där Timrå faktiskt vann över Färjestad med 2-1. VIKTIGT!

Saturday!

Lördagen har fortsatt liknande gårdagen. sovmorgon, långfrukost, film... Ungefär så! Avbröt inomhus-mys med att gå ut i friska luften på en prommis. Snöandet till morgonen har övergått till regn. Det blev en kort prommis, bättre än inget alls. Annars har vi inte gjort så mycket vilket känns väldigt skönt. Datorn och inte minst sagt iphonen har gått varm. Vi har "tävlat" mot varandra i det super mega töntiga spelet "doodle jump". Skittöntigt men väldigt beroende. Sist vi sågs hade jag ett rekord på 26,6. Två veckor senare var rekordet på 33,8. Nu idag är rekordet på 49,9 och som stark tvåa ligger jag med mina 39,2 poäng. Jag HATAR det där spelet nu! Önskar det aldrig laddats ner i denna telefon för nu "måste" jag försöka klå E:s tappra poäng.

Men eftersom han har denna telefon med sig ständigt, vart han än är och vad han än gör så är han ganska svårslagen när det gäller just "doodle jump". Vilken kvalitetstid vi har när vi ses... Ligger som två fånar och spelar spel på en telefon, Haha!

Det är tur vi får avbryta vår aktivitet nu snart med att sätta oss i bilen för att åka ut till Alnö. Mamma & pappa skall bjuda på middag och tv:n bjuder på spännande hockey, Timrå - Färjestad! Jag vill inte förstöra helgen totalt genom att utsätta E att se matchen live i E.ON arena. Kan bli mycket känslor då. Jag har en stark känsla av att Färjestad får rejält med däng av Timrå idag. Så därför håller vi oss på avstånd och kollar tv:n istället :-)



Hoppas alla har en fantastisk lördag, precis så som det ska vara:-)

RÄTTELSE

E påpekade nyss ett fel från min sida! Jag skrev i tidigare inlägg att det finns sju "johan falck" filmer att se. FEL av mig, det finns SEX stycken 2 "johan falck". Så jag rättar till felet och ber om ursäkt. Det är SEX filmer av "johan falck" vi har sett och inget annat. Så det så:-)

Känns som lördagsmys fast det är FREDAGSMYS

En riktigt härlig dag har det varit idag och inte tala om helgen som väntar. Jag har gått runt hela dagen och haft "lördag" i huvudet. Igår eftermiddag fick jag en glad överaskning i form av min alldeles egna E som dök upp här hos mig i Sundsvall. Härligt och fantastiskt skönt att få umgås här hemma en helg. Eftersom det är höst och mitt upp i hockeysäsongen så innebär det att E är uppbokad med träningar/matcher ALLA helger mellan augusti-december (jul). Vilket innebär att jag varje fredag utom var tredje helg sätter mig på flyget ner till Stockholm. Det fungerar bra, men ibland är det krävande och jobbigt. Därför känns det extra skönt att få lyxa till det med en helg så här i Sundsvall på hemmaplan i min hemmamiljö.

Eftersom E dök upp redan igår så har det därför kännts som lördag idag. Men det är faktiskt bara fredag idag och vi har myst på exakt hela dagen. Bara tagit det lugnt och myst på. Kollat film i sängen, ätit långtfrukost, lunchdate på stan tillsammans med Yejka, Linda & Sigge. Varit med Yejka på ica kvantum och handlat inför kvällen. Kollat mera film och jag tror bestämt vi har lyckats avverka alla SJU "Johan Falck" filmerna. GRYMMA!

Nu har vi korkat upp vinflaskan, tänt ljus och laddar för idol med tacos till middag. En sann fredagsmys-kväll!



Ha en underbar helg!!

På ingående

Min E befinner sig i bil just nu i nedre Bredsand och närmar sig alltså Södermalm/Sundsvall inom kort. Jag längtar och ser verkligen fram emot att få ha E här hos mig hela helgen. UNDERBART!! <3 <3 <3 <3 <3

Mobilblogg: Julius...

154ebdaace01146e67f2351013848ef5.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Julius hjälper husse att öppna farsdagspresent!


Slut på ledigheten!

Imorgon är det jobbardax igen för hela slanten. Jag förstår inte hur två dagar kan gå så snabbt. Jag har hunnit ikapp en hel del här hemma och det känns faktiskt bra. Idag har det snöat, snöat och snöat här i Sundsvall. Det mesta som faller på marken bildas "slask" och försvinner. Men, det är faktiskt VITT ute och det gör det hela genast lite ljusare utomhus just nu. Jag och Mära hade en alldeles underbar tur tillsammans idag, så där härligt som bara hon och jag kan ha. Eller åtminstone jag kan ha! Jag njöt av henne, snön, skogen och av att få rensa mina tankar. Jag har även blivit påmind om att jag har nära och kära runt omkring mig idag och det känns faktiskt helt underbart!! Utan någon riktigt vesentlig anledning.

NU tänkte jag inte skriva något mer om mig här utan tänkte avsluta med att visa mitt senaste skoinköp som jag har gjort. Skor får i alla fall mig på mycket bättre humör även om det är med lite skräckblandad förtjusning som jag kommer att ta på mig dessa. Och till min mors förskräckelse! Hon kunde absolut inte förstå hur jag kunde falla för något dyligt. Kan jag kanske hålla med om eftersom att jag egentligen trivs allra bäst i ett par hederliga platta skor eller varför inte i ridskorna med stålhetta i! Det är mer min grej, men håll i hatten... För dessa fick följa med mig hem från
Scorett idag. Dem gör mig glad:-)







Nu vill jag avrunda denna vecka och hade jag fått välja hade jag mer än gärna befunnit mig 40 mil söderut denna helg. Nu är så inte fallet, tyvärr. Istället får jag längtar deso mer till nästa helg och hoppas på att denna helg passerar fort med jobb och allt vad det innebär. Så här med önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!


psst. Måste bara inflika om att jag har deffinitivt har världens BÄSTA karl vid min sida! Han är banne mig oslagbar, han gör mig stark, älskvärd, energifull och det finns ingen som han som stöttar och får en att må så bra som han gör oavsett vad det än gäller! Utan honom vet jag inte vad jag skulle ta mig till! <3<3<3<3<3<3<3<3<3


GODNATT & SOV SÅ GOTT

Mobilblogg: Idag...

0-7bbb8eb5f2f38f2b03368923843a777f.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Idag kom ett blombud till mig! Skickat från världens bästa svärmor! :-)


Mobilblogg: Det...

5a8a751d2b2e49ef3d8c46f73e888325.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Det låg ett paket till mig i min brevlåda. Världens finaste klocka från världens finaste och underbaraste kille!!


Ute på...

0a581fcd8c4f4e56324bedb14f3538.png

Kolla varifrån!

Ute på tur i årets första snö!


Samtal

Idag har jag i alla fall två stycken mycket trevliga samtal! Dessa samtal gjorde min dag genast bättre. Ibland behöver man något så enkelt som ett telefon lyft:-)

Har föresten ridit idag, TVÅ timmar var vi ute i det grå, regniga väder jag och Mära. Jätte mysigt till en början men innan det var klart var det fruktansvärt kallt och ruggit och jag satt och önskade att vi kunde flyga hem eller åtminstone kunde tok galoppera hem. Var så kall, blöt och frusen när jag klev av att jag knappt kunde böja på knäna.


Nu blir det en kväll i lugnets tecken, ensam hemma i soffan under filten tittandes på "Bonde söker fru". Åt en bakad potatis tillsammans med Linda på stan innan men är banne mig lite småsugen nu. Önskar och hoppas att någon vänlig själ skulle kunna ringa på dörrklockan och stå med något ätbart i famnen. Välkommen!:-)

Lunch/middag tillsammans...

3ae3817051959e3d2af6e4279c06a69c.png

Kolla varifrån!

Lunch/middag tillsammans med Linda & Sigge på charm.


ULLARED!

Nu startar kanal 5: nya serie ULLARED! Jag sitter bänkad i soffan och måste bara följa detta program. För mig har Ullared/Ge-kås varit "vardagsmat" sommartid och ett ställe som man ALLTID gör ett antal besök. Så visst bildas en liten klump i magen och längtan till västkusten kryper allt fram inom mig.



Bildtorka så det bara sjunger om det

Kom på nu att jag har blivit sjukt dålig på att ta bilder och "föreviga" saker och ting. Ligger i som sjutton under sommaren och semestern. Men vad händer sedan? Det bedrövliga kan jag tycka är att jag ALLTID bär kameran med mig i handväskan. Så vad är då problemet?

Lyckades få några enstaka bilder från vår lilla kryssning i helgen. Passar på att lägga in dem här så att det publiceras någonstans åtminstone:-)









Sitter på...

0-22aa067973dad65763e9c4bf712a712f.png

Kolla varifrån!

Sitter på tåget och tittar ut genom fönstret. En minst sagt STRULIG dag!


Uppdatering!

Det var ett tag sedan det uppdaterdes här på sidan. Har hänt en hel del saker på både det ena och det andra planet. Det är mycket som händer, otroligt mycket. Av det bra och roliga kan jag delge här i en kort sammanfattning: Fredag packade jag helgväskan och drog iväg mot S-holm och min prins. Fredagkväll klev vi på E:s "födelsedagspresent" nämligen Birka paradise för en 22 timmar lång kryssning. Vi hade 22 härliga timmar tillsammans där vi åt mycket god mat, drack gott, njöt av spa och behandlingar. Men framförallt av varandra!

Trots 22 timmar med enbart mys och nöje så var vi båda rätt slitna/trötta när vi klev i land vid Stadsgården i Stockholm igen. Hem och lämnade av vår väska för att sedan dra vidare mot staden och middag tillsammans med E:s hockeylag och deras respektive. Stället för kvällen blev underbara "Vapiano". Väldigt god mat, trevligt sällskap och framförallt väldigt roligt att få ett ansikte på alla spelare samt träffa alla flickvänner:-) Många drog vidare mot nattliga äventyr medan jag och E styrde hemmåt. Borta bra men hemma bäst:-)

Idag har vi gjort absolut INGENTING! Så underbart skönt att jag knappt vet hur jag ska beskriva det. Sovit tills vi vaknat utan hjälpmedel, kollat diverse repriser, myst i soffan med tända ljus hela dagen. Markl och Amanda kom förbi lagomt till fotbollsmatchen mellan Göteborg - AIK. Blev lite plockmat och fotboll där AIK gick segrande ur allsvenskan. Jag känner mig rätt neutral i den matchen men jag tror nog jag hade velat att Göteborg skulle ha vunnit. Efter fotbollen fortsatte jag och E med soffhäng och började istället att kika på den 4:e filmen av " Johan Falck ". Grymma filmer som bör ses!


Kvällen fortsätter i lugnet tecken och det är så skönt att "bara vara". En hel helg att bara vara tillsammans utan "måsten", tider att passa, hockey, träningar m.m. Underbart:-) Imorgon är vardagen ikapp igen. Jag åker hem till Sundsvall, E jobbar och tränar som vanligt. Nu ska jag återgå till min E och fortsätta mysa på!


Myssöndag!! E...

05ef227b20b688a3e33ec2f270e3c178.png

Kolla varifrån!

Myssöndag!! E bakar scones och jag kollar idol repris!