Det närmar sig, sakta men säkert

Snart är vi där, äntligen! Efter mycket längtan så finns tiden inom räckhåll. Dessutom närmar sig ett nytt spännande år som vad jag tror har MASSOR att erbjuda! 2009 tror jag kommer bli ett helt fantastiskt år!

Idag är sista arbetsdagen innan en dryg veckas ledighet! Ska bli grymt skönt med ledighet och ännu skönare att få åka bort under hela ledigheten. Så kanske detta är det sista blogginlägget för detta år, vem vet!? Imorgton bär det av mot fjälls, rättare sagt Vemdalen. I slutet av veckan fortsätter resan ner mot storstaden. Så kanske lika bra att säga tack och bock för detta år! :-)

God Jul!!!

Önskar Er alla en riktigt härlig och fantastisk God och skön Jul!!


Lägger in en bild från vår lilla julklappsutdelning tillsammans med familjen i morse och jag undrar om inte hunden blev gladast av alla ändå :-)



Lite funderingar och tankar

Nu är det inte många dagar kvar av år 2008! Ett helt år har passerat och under årets lopp har det varit en berg- och dalbana utan dess like. 2008 kändes enormt långt. Trodde aldrig detta år skulle ha ett avslut. Men nu ser jag målet. Det finns inom räckhåll. Jag tror att slutet på detta år kommer att bli grymt!!

Om man nu blickar tillbaka så har tiden trots allt gått ganska fort ändå. Det har varit en lång och kämpig period. Det har varit mycket tankar och tårar. Det har varit massa känslor, både bra och dåliga. Det har varit total lycka och total katastrof. Men nu sitter jag här i skrivande stund totalt överlycklig igen. Hur kan livet svänga så snabbt!?

Hur kan livet göra en totalvänding på bara några veckor. Ibland blir jag rädd. Rädd att det går för fort. Rädd att jag inte hinner med. Fast samtidigt ska man sitta och vara rädd och inte våga släppa iväg sig själv då? Tänk om man missar något helt fantastiskt? Om det känns rätt i magkänslan, ska man inte våga lita på den då?
Kanske får jag bita i det sura äpplet inom en tid igen, kanske kommer jag inte alls att bita i något surt äpple. Vem vet, ingen vet. Ingen kan ens gissa sig till det. Jag är mig själv och litar på min inre känsla. Det får tiden utvisa. Jag tror på det här till 110%!! Det viktigaste just nu är att tillvaron är som i en dröm och jag vet med stor sannolikhet att avslutet på detta år och början på nästa år kommer att bli det bästa av mina 22 år!! :-)


Julen runt hörnet

Nu närmar det sig med stormsteg. Jag tog tag i saken och städade precis hela lägenheten idag. Bar ner utemöblerna + grillen som stod kvar på balkongen, dammtorkat varenda liten vrå som finns i en etta, dammsugit, torkat golv och skurat badrummet. Känns rent och fräscht här nu. Hittade även igen mina röda kuddar och den röda pläden. Så nu åkte det vita in i garderoben och det röda, lite mer juligare fram. Blev något varmare. Fattas en liten detalj bara... ljusbrickan. Den behöver också piffas till. Tror jag kommer att köra på rött även där. Får fixa det imorgon:-)

Har laddat med tomtegröt nu inför träningen ikväll som blir ett spinningpass. Längtar faktiskt! Ska bli riktigt skönt att få spinna i en timme. Var super längesedan nu! Hade behövt en liten powernap, men jag inser nu att jag dumpat den chansen. Ska bläddra lite i aftonbladet nu en stund innan det är time!

Ha en trevlig måndag!


Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Äntligen har lite julfeeling skapats! Det snöar för fullt ute och det känns tok mysigt nu när man ligger inne under filten med massa ljus tända. Tittar man ut så vräker snön ner. Hög mysfaktor!!

Igår var det som sagt middag tillsammans med mamma, pappa, Tobias, moster, Micke, Linda, Morfar och Margareta. Istället för ett planerat julbord så blev det ombokning och istället hamnade vi på mitt favvo ställe... Saffran! Maten var jättegod och sällskapet trevligt. Jag avvek efter middagen och hoppade av hos Sophie i Haga. Där stod glöggen på värmning, julskinka, ost, kex, pepparkakor, lussebullar. Givetvis inte bara glögg utan även vinet var framme samt drinkmixen. En jätte trevlig kväll tillsammans med gänget! Yejka och jag delade taxi hem runt 2 tiden rätt glada och nöjda. Efter ett långt samtal i sängen så gissar jag att jag somnade rätt sött. Vaknade imorse av att jag låg på mobilen och ett vackert telefon märke satt som gjutet på låret.

Dagen idag har spenderats nere på stan. Startade med en brunch på charm i någon timme. Sedan strosade jag och Sophie runt efter de sista klapparna. Håret, jag får inte glömma håret! ÄNTLIGEN efter mycket längtan var det min tur i stolen på salongen. Klippt och vinterfärgat är det nu. Känns riktigt bra! Avslutade dagen på stan tillsammans med moster och Linda med en middag på biteline.

Läget just nu: Ligger nerbäddad under filten i soffan, en kopp te, cashew nötter, tända ljus och i väntan på kvällens film. "Heart brake hotel" kl.21 på kanal 4. Det saknad dock en liten liten detalj, eller stor detalj för att allt ska kännas PERFEKT. Det som fattas är E. Längtar sjukt mycket! En hel vecka har jag varit hemma nu. En hel vecka ifrån E. Allt känns så sjukt och grymt bra. Men det finns en längtan som inte är av denna värld!! Jag ska inte klaga, det kommer att komma bättre tider. Lite tålamod och längtan skadar aldrig.

Återigen... Det var längesedan den här känslan fanns. Äntligen, nu är feelingen PERFEKT! Livet är bra underbart!!

Ha en trevlig kväll:-)

Panik!!!!

I bilen på väg hem från Alnö hände något fruktansvärt!! Aldeles ensam i bilen, motorväg, 110 km/h, patar i tfn med E... Vad händer om inte en söt liten hare som hoppar ut mitt framför min bil på motorvägen! Tjoff säger det och något vitt far ut under bilen på andra sidan. Det går så fort att jag inte hinner tänka en endaste tanke mer än att det var en vit liten hare. Vad som blev kvar av stackars haren vet jag inte. Jag GALLSKREK i telefonen och tårarna SPRUTADE!! Stackars E måste ha fått en chock där han själv satt i en helt annan bil. Herregud jag hade kunnat ställa till med en trafikolycka. Hela jag skakar fortfarande, tårarna är dock torkade. Men tänk: Jag har dödat ett djur idag!! FYY så hemskt!!

Har sansat mig något nu och krypit ner här i soffan med datorn och ett halvt glas vin. Trorjag behöver det för att lugna ner mina nerver helt innan jag går och lägger mig.

Förutom att jag lyckats döda en hare idag så har jag även lyckats det fantastiska med att handla klart alla julklappar! Jag och Sophie har sprungit sprungit runt som 2 yra höns idag bland allt annat folk. Det gick bra, och det känns bra! Linda har tagit sin lärarexamen idag med *Grattis till dig gumman*. Så det blev en titt förbi hemma hos henne med för lite uppvaktning och gratulation! Är så imponerad av dig att du kämpat på med pluggandet ända sedan vi tog studenten!!

Kvällen har tillbringats ute på ön hos mamms o papps med middag och slappning framför tv:n till Götakanal 2. Sedan det dramatiska på vägen hem. Min dag är mer än fulländad kan man säga. Orkar inte mer för idag.... Eller föresten fulländad är den kanske inte. För shit så mycket saknad och längtan jag känner efter E!! Helt otroligt :-)

Nu ska jag dricka upp mitt vin samt slå E en signal för att meddela att jag är okej och har lugnat mig! Stackarn måste ha blivit livrädd så som jag skrek och grinade.

Imorgon är det lördag och då väntar stallet, en tur på cosmopolitan, middag med familjen och släkt samt glöggkväll hemma hos Sophie i Haga! Ser fram emot morgondagen :-)

Natti Natti!


Ännu en dag har vandrat förbi

Jag planerar varje dag i minsta detalj. Schemat är fullspäckat och det känns bra! Grymt bra, jag trivs!! :-) Skulle jag inte ha dagarna fullspäckad nu så har jag nog sprängts i tusen olika bitar. Har varit hemma i 3 dagar nu och börjar vänja mig. Inte mycket, men åtminstone lite. Det är hanterbart.

Har piffat till mina naglar idag. Så nu är dem julfräscha och fina igen. Känns bra!! Har jobbat idag, igen. En hel dag på jobbet. En mycket rolig dag, igen! Avslutade med en efterlängtad träning. Grymt skönt!! Så imorgon är jag super taggad för ett träningspass innan arbetspasset börjar.

Ikväll har Angelica varit här på besök. Vi har surrat, kikat på bonde söker fru och druckit massa glögg. Mysigt och träffas igen. Var evigheter sedan känns det som. Har kommit i fas även här i hemmet. Väskan är urplockad, posten sorterad, tidningar sorterad, kläder är undan plockat och disken är borta. Dessutom är matlådan inför morgondagen fixad. Man kan säga att jag hunnit ikapp mig själv lite nu. Känns så pass okej att jag tänker krypa ner i sängen nu under täcket och vänta på att Mr E hör av sig :-)

Natti natti!!!

Dag nummer 2!

Andra dagen hemma. Oh shit vad nära det är till jul!! Här sitter jag med en helt nollställd jul feeling. Jag som trodde att det var långt kvar till jul. Herregud, har endast en enda julklapp inhandlad. Tur att jag lyckades få upp min nya snygga och fina julstjärna förra helgen jag var hemma. Känns åtminstone lite julmysigt här hemma även om inte jag känner det. För 2 år sedan var jag super seriös med julgran, julpynt, bakade pepparkakor och lussebullar. Men i år, vad har hänt?

Jag som älskar julen. Så sjukt mysig tid där man är tillsammans allihop. Hög mysfaktor vart man än är och alla är på ett så underbart humör. Julen brukar vara fylld av värme och kärlek. Hoppas jag hinner få till den rätta feelingen. Har en vecka på mig som tur är. Så ännu är det inte helt kört.

Andra dagen på jobbet idag. Drog till med en riktig långdag från 8 på morgon till kl.19 ikväll. Härligt, kul att vara tillbaka och jobba som vanligt igen. Känns bra!

Det som känns mindre bra är att jag längtar sjukt mycket tillbaka. Eller egentligen känns det hur bra som helst! Wiiiiiieee vad jag är glad pch lycklig :-)

Tillbaka till verkligheten

Återvände hem till Sundsvall idag. Efter 3 helt enorma veckor nere i storstaden med endast en snabb visit hemma förra helgen så är jag nu tillbaka till verkligheten. Det var inte lätt imorse. Det var tufft, motigt och kämpigt att åka hem. Det var med små, sakta och tunga steg som jag motvilligt drog väskan efter mig. Det lättade en aning när tåget närmade sig Sundsvall och snön sakta men säkert tätnade. Här är det vinter!!! *lovely*

Har levt i en liten luftbubbla sista tiden. Har pysslat med det som jag tycker är absolut det roligaste jag vet!! Bara det gör att dagarna springer förbi. Att det dessutom händer en massa andra härliga saker vid sidan om väger upp tillvaron ännu mer:-) Trots denna motiga dag som inte alls varit uppåt så kändes det skit skoj att komma till jobbet igen. Skoj att träffa alla arbetskamrater och få jobba igen. Längtade faktiskt till jobbet!

Nu väntar en massa packning på att få packas upp och sorteras ner i tvättkorgen och sedan blir det sängen. Behöver sömn för att få ordning på tillvaron inför en lång arbetsdag imorgon. Kom på att det är ju snart jul, en vecka kvar ungefär. Har inte haft en endaste tanke på jul nere i S-holm. Men det är ruskigt nära nu:-)

Låter som om jag är något less och deprimerad, men inte då! Det känns bra nu, det känns för j*vla bra!! Jag är en lyckligt lottad tjej!!

Lite uppdate i bilder

Har tänkt och tänkt massor med gånger att jag ska lägga upp lite bilder här på bloggen. Lite bildbevis på vad som händer och sker under dagarna. Jag ligger flera veckor efter nu. Tiden räcker inte till. Så vi backar bandet tillbaka till helgen innan det bar iväg ner till S-holm. Om inte jag minns fel så hamnar vi på helgen som innehöll personalfest nr.1, invigning av badtunnan på jobbet.  Vi blev ett litet men tappert gäng som hade en grymt trevlig kväll tillsammans. Så här såg det ut....

                


            

Det var några urval från vår badtunnefest på jobbet det här. Det var en kväll där en hel del dryck intogs, massa bad, alla tog fram sina enorma sångröster och släppte loss. Lite dans både i form av disco, styrdans och dans i damskor!

Så hoppar vi fram lite i tiden och landar på utbildningsveckorna nere i storstaden. Även här har lite bilder tagits...
                 

Så här ser läget ut nere på BRS. Det är full fart hela dagarna och vi är ett härligt gäng som har grymt skoj tillsammans. Känns lite gruvsamt att det är sista veckan snart. Det går fort och snart har dessa 3 veckor passerat förbi och vi skiljs åt. Men en vecka återstår och jag vet att det kommer att bli en sjukt rolig och lärorik vecka som återstår:-)

Så kanske det bästa av allt just nu. En bild säger mer är tusen ord.... :-)