Laddar om igen

Idag är det första dagen på semesten så här långt som det är skit väder. Det har varit grått och blåst KALLT ute hela dagen idag. Så vi bestämde oss för en tur till typiska ikea för inhandling av kudde, täcke, madrasskydd till Philips säng. Såklart så blev det även en klassisk ikea lunch. Ett besök på stadium och Philip fick en ny ryggsäck inför hösten. 
 
På eftermiddagen har vi myst hemma, inomhus. Tvättmaskinen har ordnat sista omgångarna med tvätt så nu ska det vara okej att packa om igen. Jag har börjat så smått och är egentligen mer eller mindre klar. Semestertripp nummer tre är närmar sig. Funderar på att stanna till och göra Furuvik på vägen upp till Sundsvall. Vädret ser ut att bli bra i morgon så det vore riktigt skoj att få uppleva furuvik i någon annan väderlek än spöregn. Kanske det till och med kan vara läge att packa med badkläder till besöket;-)
 
Kom dock helt av mig nu här i soffan. Ett glas kall rosé och allsång på skansen på tv:n är det som själ min uppmärksamhet för stunden. 
 
 

Mysdag på hemmaplan!

Idag har tvättmaskinen gått varm, gräsmattan har blivit klippt och ogräs är rensat. Även om vi inte har speciellt mycket till trädgårdsskötsel så märks det att vi varit borta i två veckor.

När vi var i fas på eftermiddagen så åkte E iväg och slog till på en loungesoffa. Till middag blev grillat och nu ligger vi alla tre i soffan ute och myser till filmen Pippi Långstrump på de sju haven.

Mysigt och lite extra mys med semester på hemmaplan;-)


Hemma är bäst, så är det bara!

Efter 2 veckors flängande med bohaget i en resväska så har vi nu landat hemma igen i vårt eget hus. Vi har haft två helt fantastiska semesterveckor och fått äran att umgås med nära och kära lite extra ♥
Livet i en resväska, fullpackad bil, många timmar i bil, härliga sommardagar, olika boenden på små och mysiga kvadrat tillsammans med härligt folk. Sköna dagar och sena kvällar! Precis som semester bör vara helt enkelt;-)
 
Nu fortsätter vi semestern hemma i några dagar och aldrig har det känts så bra att komma hem till sitt eget igen. Tvättmaskinen är igång, väskorna packades upp, lite yta att röra sig på och framförallt var det skönt att "bara vara" för sig själv. Härligt!
 
Ligger nerbäddad i sängen och kan inte låta bli att tänka på hur skönt det känns när man får sova i sin egen säng igen efter ett litet längre avbrott. Imorgon tar vi en dag och pysslar här hemma tror jag. På två veckor hinner ogräs komma i gräslig fart, blommorna ser lite ledsna ut och lite allmänt småfix ligger nog på här hemma. Hoppas solen hakar på oss trots att vi kommer hem till Stockholm igen. 
 
 
 

Semesterfredag!

Man kanske inte ska säga det alltför högt, men idag är det faktiskt skönt att det är lite halvdant väder ute. Sådär lagomt fixarväde. Tvättmaskinen går för fullt, det städas både ute och inne. Ogräs rensas, blommor vattnas, golven dammsugs och torkas. Vi förbereder oss så smått inför nästa semestertripp. 
 
Philip kör en långsovning ute i vagnen och det tackar jag högre makter för idag;-) Dessutom är det bara dryga timmen kvar tills E kommer hem och det firas semester till hela familjen! Wiiihooo!!! 
 
 
Förra sommrens badkille. 
 

Hemma på Hyacintgränd igen!

Så var vår lilla mini tripp i Sundsvall slut och idag körde vi bil hem till pappan igen. Vi har haft några riktigt fina dagar i mammans hemstad jag och Philip. Blivit bortskämda hos "mormor & motta" och tiden när dom har jobbat så har vi hunnit med klippning, en tur i birsta, drakborgen, träffat bästa tjejerna, lekt, badat m.m. Hann även in på gatufest området igår. Ett varv runt tivolit med Philip och middag på ågläntan!

Idag innan vi åkte hem stannade vi på mormors jobb. Philip fick först sin tredje och sista omgång twinrix och sedan lunchade vi med mormor innan vi påbörjade vår hemresa.

Hemresan gick bra! Och det var härligt att komma hem till pappa E igen <3
Nu tvättar vi, fixar i huset, packar om och förbereder oss inför nästa resa som går av stapeln i helgen. Då har hela lilla familjen semester tillsammans<3