En dag ute på havet med båten! E är kapten...

img_0037 (MMS)

En dag ute på havet med båten! E är kapten som styr oss mot något lunchställe;)


Trött efter en springtur tillsammans med E...

img_0032 (MMS)

Trött efter en springtur tillsammans med E! Undra om dem körde kapptävling eller likn.!?;)


E och Bullen myser i soffan! Stockholms be...

img_0026 (MMS)

E och Bullen myser i soffan! Stockholms besökarna har återvänt hemåt! Vi tycker det blev väldigt tomt och tyst här! Tack så jätte mycket för super trevliga dagar!!;)


Riktigt inomhus väder idag! Linda, Farzad ...

img_0025 (MMS)

Riktigt inomhus väder idag! Linda, Farzad och meja är på besök! Birsta city har fått sig ett besök och nu myser vi alla inomhus ute på Alnö;)


Framme!! Solen skiner, 24 grader varmt och...

img_0016 (MMS)

Framme!! Solen skiner, 24 grader varmt och Julius överlycklig;) Vi fortsätter vår sköna semester!


Nu lämnar vi Mastvika och Arvika för att k...

img_0015 (MMS)

Nu lämnar vi Mastvika och Arvika för att köra mot Sundsvall! Vägen dit blir via Sunne och Mora. Alltså har vi dryga 50 mil framför oss idag! Trevlig dag;)


Jag och E har packat med oss räkor, bauget...

img_0006 (MMS)

Jag och E har packat med oss räkor, baugetter och gett oss iväg med båten! Mys!!!


Dagens semesterhändelse: kärlek till bilen...

img_0005 (MMS)

Dagens semesterhändelse: kärlek till bilen!! Ikväll middag på stan;)


Semester uppdatering! Jag solar på bryggan...

img_0002 (MMS)

Semester uppdatering! Jag solar på bryggan medan övriga åker båt;) Livet är UNDERBART;)


Sms-inlägg från iphone! Jag är uppe med tu...

img_0001 (MMS)

Sms-inlägg från iphone! Jag är uppe med tuppen och tänker ta en morgonprommis medan E sover gott!;) Godmorgon!!


Jag blir ordentligt bortskämd av mina svär...

foto0944 (MMS)

Jag blir ordentligt bortskämd av mina svärföräldrar! Svärfar kom med en "liten present" i form av en iphone!;) Jag är såå glad och vet inte hur jag ska tacka! Men en sak vet jag och det är att jag och E har vad vi gör här ikväll ute i stugan. MYS!!


Just det! Jag har glömt att visa en sak.. ...

foto0941 (MMS)

Just det! Jag har glömt att visa en sak.. En försenad födelsedagspresent från svärmor! Ett jätte fint halsband från Efva Attling;)


Sms-uppdatering! Efter nattens åskoväder s...

foto0939 (MMS)

Sms-uppdatering! Efter nattens åskoväder så är vädret lite sämre idag. Vi vilar från solen och satsar på tennis idag istället. Just nu: match mellan bröderna Örnberg!


Klockan är strax efter åtta och vi är reda...

foto0937 (MMS)

Klockan är strax efter åtta och vi är redan på väg. Den nya kylboxen invigs i bilen fylld med kall dryck och smarriga baugetter. Låt semestern börja!;)


Äntligen semester!! Det firar vi med midda...

foto0934 (MMS)

Äntligen semester!! Det firar vi med middag på Pampas marina. Där vi fått bord precis vid vattnet. Underbar kväll;)


Det närmar sig med stormsteg och...

Nedräkningen har börjat! Endast en arbetsdag till och sedan är det verkligen SEMESTER! Hur underbart låter inte det!? Tre härliga veckor utan "måsten". Håller alla tummar och tår för att vädret som varit senaste veckan fortsätter att hålla i sig i tre veckor till. Undra om det kan vara möjligt?? Såg på nyheterna och vädret innan, där visade det kanon väder i helgen där temp. skulle stiga mot +30. Även kommande vecka skulle bjuda på liknande väder. Hoppas bara alla dessa vädergudar har rätt;-)

Om inte så har E precis suttit och fixat en massa bra film på datorn som skall få följa med. Så sviker solen så kan det vara rätt så mysigt och krypa tillbaka till sängen och kolla film en hel dag! Denna sommar blir inte alls lika hektisk som förra. Då var vi mer eller mindre genom hela Sverige på fyra veckor. Från Ö-vik till Skåne med avvikelser till Värmland, Göteborg, Falkenberg och Hökensås. Givetvis var även Sundsvall och S-holm med.

Nej, inget sådant hektiskt under kommande tre veckor;-) Vi gör i princip två resor och det blir hem till respektive hemstäder och familjer/släkt. Vi startar med Arvika där vi har tänkt tillbringa en vecka i stugan. Det blir att ta veckan som den kommer. Sola, bada, läsa, slappa, äta god mat och dricka kall rosé! Turen till Sundsvall är lite mer planerad då ett besök till Ö-vik och morfar finns samt att när mamma och pappa drar iväg på sin semester så väntas besök av Linda & Farzad. Hoppas även där på massor av sol, bad, god mat, sena och ljumma kvällar ute m.m.

Som ni läser så är det en del förväntningar på kommande tre veckor samtidigt som det inte finns några som helst! Fast med erfarnehet från förra sommaren så kan det inte bli annat än en GRYM semester! Tvättstugan är avklarad och packningen börjar ta form så nu tänker jag snart höja hatten och hälsa semestern välkommen!


TREVLIG KVÄLL!

Helt rätt på Klippgatan! Jag kollar Allsån...

foto0933 (MMS)

Helt rätt på Klippgatan! Jag kollar Allsång på skansen på tv medan E nöjer sig med att se fotbollen ljudlöst på datorn! Varför kom vi inte på denna lösning för en månad sedan??;)


Nu blir det grillning på Fredhäll klipporn...

foto0932 (MMS)

Nu blir det grillning på Fredhäll klipporna efter en skön två timmars tur i kajak! Underbart!;)


Picknick

Idag var det äntligen den stora dagen! Dagen som jag längtat efter sedan i torsdagsmorse. Min älskade E kom hem;-) En sak jag inte förstår nu är HUR vi klarade att vara ifrån varandra VARJE vecka i 1 1/2 år??? Jag hade abstinens redan på torsdagkväll nu!

Även idag har det varit rena rama utlandskänslan. UNDERBART väder och jag lyfter på hatten till alla som har semester nu! Själv räknar jag ned dagarna, endast 5 arbetsdagar kvar nu. Sedan smäller det;-)

När E kom hem stod picknick korgen packad och klar. Rosévinet väl kylt och jordgubbarna doppade i choklad. Så vi letade oss till klipporna nere vid vattnet. Och där har vi legat hela em. Hur skönt som helst! En liten försmak på vad som komma skall. Sol, bad, grillat, jordgubbar, iskallt rosé. Är det semester så är det;-)












Nu avrundar vi dagen med en film i sängen och till den serveras den andra halvan av de chokladdoppade jordgubbarna! Är det söndagsmys så är det;-)



E är hemma och livet är underbart!! Pickni...

foto0926 (MMS)

E är hemma och livet är underbart!! Picknik bland klipporna, massor av värme och sol. Grillspett, rosé och chokladdoppade jordgubbar! Det går ingen nöd på oss;)


Dagens!

Måste lägga in en "dagens" på finaste grabbarna!;-)




Det var allt för ikväll!

Vilken dag!

Min första "riktiga" dag ensam hemma är avklarad. Vaknade upp till GRYMT sommarväder, åt frukost, packade väskan, bikini på och sedan prommis ner till vattnet. Med en flaska loka, 1 liter jordgubbar och 3 skvallertidningar så gick det ingen nöd på mig. Vände runt likt en fiskpinne och riktigt NJÖT av solen och värmen. Har ingen aning om hur varmt det har varit här idag. Men varmt har det varit och det var riktigt skönt med de friska vindarna som var. Tiden rusade och vips så hade fröken Moberg legat exakt hela dagen i solen. UTAN solskyddsfaktor. Lite dumt kan man tycka så här i efterhand. Men allt är i sin ordning, precis som det brukar vara första "soldagen";-)


På vägen hem blev det impuls handling till middag. Lagat och ätit god middag, till det ett glas iskall rosé. Läst lite tidningar, skrivit matlista och målat naglarna. Ja, det var min lördag det! En riktigt skön sådan;-)


Imorgon kommer ÄNTLIGEN E hem igen och ordningen är återställd!;-) Jag funderar på att kliva upp tidigt och göra ica maxi ett besök så att jag sedan kan njuta av förhoppningsvis en lika fin dag som idag. 



Ha en fin kväll!

Sol, vatten, jordgubbar, bra musik och skv...

foto0922 (MMS)

Sol, vatten, jordgubbar, bra musik och skvallertidning! Nöjd? JAA!;)


Saknar!!!

Någonting sa mig att jag skulle logga in på min mejl nu ikväll (natt) när jag kom hem. Nu förstår jag varför;-)





Bättre avslutning på en lång arbetsdag än så här kan det inte bli speciellt inte när man kommer hem till en tom och tyst lägenhet. Detta avslutade min dag med ett varmt hjärta!;-)


Godnatt!

Underbar!

Igår styrde E bilen mot Arvika medan jag gjorde mitt första skarpa "riktiga" arbetspass på Bromma. Så ser det även ut idag, E är i Arvika och jag jobbar. Kändes tomt och konstigt att komma hem till en tom lägenhet igår!:-(


Imorse när jag satt och åt frukost så fick jag denna underbara bild...



Nu packar jag strax väskan för att åka till jobbet. Jobbar fram till ca. 02.00 inatt. Eftersom E är bort passar jag på att jobba lite övertid. Tur att jag har semester tankar i bakhuvudet, annars hade det varit tungt;-) Semestern är endast en vecka bort och då styr vi bilen tillsammans mot Arvika;-) Nu strax jobb och livet känns faktiskt underbart, även om jag önskar att jag också fick vara ledig idag!


Trevlig Helg!!