Skumbad...

och ett glas rödvin blev det!!
Avrundar söndagen med lite ensamhetslyx!
 
spa_kvinna_i_bad.jpg      

Tävlingar i Timrå

Söndagen har tillbringats i Timrå på dressyrtävlingar. Red LB:1 och LA:1 och är mycket nöjd efter dagen som varit. Ingen var nog gladare än hästägaren själv då jag och Cosmopolitan tog en 3:e plats på 62%!
En trevlig och lyckad tävlingsdag. Har fantastisk hjälpa av bästa tränaren A-L och självaste hästägaren som servar och lånar ut hästen till mig!! Tack till er, ni är bäst!

Förstår inte varför man ska bli så trött efter en tävlingsdag, så är det jämt!
Är helt slut nu, så det blir nog en tidig kväll för fröken ikväll. Jag och Sophie var trött och lat och fixade därför middag då vi kom hem från stallet, det blev sibylla. Tog en solning i ståsolariumet med.
Funderar på om jag ska göra iordning ett skumbad nu och krypa ner en stund. Känner mig för tillfället fruktansvärt ofräsch och skitig! Sedan blir det mys i soffan resten av kvällen.
 
    image86
                                                      Jag längtar efter min älskling!


//EM

Premiär...

för grillning blev det ikväll. Mumsigt värre!!
Det blev väldigt sen middag tillsammans med Sophie och Yejka. Drog fram grillen och lyckades grilla kött/kyckling, gjorde super god sallad, potatis i ugnen och till det blev det ett glas rött vin!

Ligger just nu i soffan och jäser för fulla muggar, tänkte strax krypa till sängs. Ska bara kika igenom programmet inför morgondagen. För imorgon ska team Cosmopolitan på dressyrtävlingar i Timrå. Jag och Cosmos ska nämligen tävla. Får se hur det går:)

Har gjort en sväng på stan med systrarna Engstöm idag med. Shoppade ett par fina svarta typ pumps på "nilson". Det blev en sväng till Alnö med på eftermiddagen. Jag och Sophie smorde rent sadel och träns så det bara glänser om grejerna till imorgon. Näpp, nu ska jag lägga fram grejer till imorgon och sedan sova. För klockan ringer tidigt imorgon.

Godnatt
/EM

Invited to Labero!

I söndags var det dax att för andra gången se denna makalösa man, Joe Labero!
En grym show och föreställning som återigen gav mig känslan av att jag är helt "blåst" då slutet kom. En väldigt trevlig kväll tillsammans med familjen och Sophie!

                                     

Underbart vårväder verkar hålla i sig, känns bra! För är det något som just nu får mig att känna mig piggare, gladare och en chans att se positivt på livet just nu så är det våren då solen skiner! Det finns dessutom inget bättre än att vara i stallet då. Snön är borta, underlaget bra, jackan åker av och det är hur härligt som helst att rida ute. Hade nog kunnat rida i flera timmar idag. Dock blev Cosmopolitan rätt nöjd efter en timme, så vi gav oss då. Hon kändes fin idag, undra om det beror på vädret:)

Blev sugen på att dra fram grillen då jag kom hem, men istället så blev det tacos. Tacos är ingen mat som man äter utan sällskap, så vad blev bättre sällskap än Angelica:) Vi åt god tacos, drack caffé latte, surrade o kikade på tv. Så mysigt att kunna ha sådana spontana myskvällar tillsammans med vänner:)
Nu väntar en vecka med massa jobbiga förmiddagar *usch*
Vet att jag kommer vara sjukt trött då fredag kväll kommer.

Klockan är ställd på 03.50 så det är vel bäst att försöka sova så man är pigg första morgonen åtminstone!
GodnattGodnatt!
//EM

Underbara dag!

Trots ett liv som känns som ett rent helvete för tillfället så var det oundvikligt att känna glädje idag då rullgardinen drogs upp. Tittade ut och solen sken, fantastsiskt underbart vårväder!
Har sedan en tid tillbaka svårt att äta den där mysiga frukosten numera.
Blir gärna att jag hellre bara tar en tallrik fil och sätter mig o soffan och slevar i mig.
Saknar grymt mycket de härliga, långa frukoststunderna.
Pressa färsk juice, koka ägg, koka gröt, kaffe och njuta av frukosten ca 1 timme.
Men idag blev det äntligen dax för mysfrukost igen. Tillsammans med min älsklings Sophie som kom till mig i morse. Kokade ägg, juice, skar apelsinhalvor, banan, fil, musli, cafe latte. Var underbart med sällskap igen:)

Resten av lediga dagen har tillbringats med Sophie.
Grejat och donat inför tävlingarna på Färsta.
Handlat present till Sophies pappa. Jag och Cosmopolitan tränade för A-L inne på Färsta.
Hann även med ett Body Pump pass med Angelica som intruktör ikväll.

Är rätt nöjd och tillfreds nu, sängen väntar. 


               

          världens bästa vän & Sophie


Nattinatti!
//EM

Våren spirar utanför mitt fönster

Solen skiner, helt fantastiskt väder som tvingade på en solglasögon redan kl.10 i morse då jag med raska steg vandrade nedför backarna mot stan. Bestämt träff med Madde.
Det blev Charm, salami/brie macka, en kopp te och surr i två timmar!
Hade en hel del att ta igen:)
Jag gjorde även en liten lov runt stan och kikade lite innan jag gick hem igen. Råkade fynda ett par shorts och två par linnen. Är hemma och tar tag i lite "måste" saker nu, som t.ex. lägga ut annons på sommardäcken. Så om någon är intresserad och vid behov av sommardäck till sin bil är ni välkommen att höra av er:)
Tänkte även boka en tid för tatuering. Har inte bestämt motivet och placeringen av den.
Men bokar jag en tid så måste jag bestämma mig! Klart är jag ska sätta en till:)

Nu väntar en prommis ute i vårvädret tillsammans med kusin Linda.

//EM

Uppdate

Har startat veckan med jobb, kurs i två dagar och ser nu fram emot 2 lediga dagar.
Idag när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet, kör för allt som går med min lilla bil så ser jag plötsligt en bil som är väldigt lik min farmors bil. Det är inte alltför många som har den gröna färgen på bilen sp jag lägger mig genast bakom och trycker i arslet på den lilla gröna bilen. Ser sedan att det är min farmor. Leker lite "följa john" och hamnar tillslut på Birsta parkeringen. Sällskapar med farmor där ett tag, tar en fika på charm och får en sådär trevlig liten pratstund så som barnbarn och farmödrar kan behöva. Mysigt!
Älskar min farmor så otroligt mycket, hon betyder så oerhört mycket som ingen annan någonsin kommer kunna betyda!

Körde ett spinningpass idag, med Angelica som intruktör. Var grymt skojigt pass och Angelica är superduktig att leda pass:) Ikväll blev det slapping i soffan framör desperate housewife`s hemma hos fröken Åkerstedt. Jessica och Tyra var också med! Hade kunnat somnat i soffan där, så grymt trött och slut.
Har bänkat mig i sänge nu och lyssnar till Celine Dion. Hon är bara helt fantastisk med sin röst, så vackert! Känner dessutom av solning idag, det liksom spänner i ansiktet. Vågar inte kika i spegeln, är förmodligen röd som en tomat. Näpp, ska försöka släppa alla tankar som spänner hela mitt huvud och istället försöka sova.
Ska upp i tid imorgon och träffa Madde för fika och pratstund!


" All smärta som inte dödar, det härdar"
//EM

Avbröt

Avbröt hela slapparsöndagen! Det  blev nästan bara halva. Känns bra:)
Det blev bakisfilm "snygg,sexig och singel" hos Jessika. Angelica kom på 40 min innan passet började att vi skulle iväg och träna! Spinningpass! Hej och Hå, full fart från soffan, bakis, huvudvärk, på med träningskläder illa kvickt och skynda iväg för lite träning. En timme på cykel väntade, jobbigt och svettigt men grymt underbart skönt efteråt!! Det var välbehövligt och efter en timmes träning så kändes allt genast mycket bättre. Så då kunde vi unna oss lite sallad och kebabrulle i soffan framför ytterligare en film, denna gång blev filmvalet mer seriöst! Såg Angelina Jolies nya film "A Mighty Heart" som handlar om den sanna historien om journalisten Daniel Pearl som blev kidnappad i Pakistan i samband med en intervju. Hemsk film då man tänker på verkligheten och att detta verkligen har inträffat. Filmen var grymt bra!

Just nu är jag sjukt trött, ser snart dubbelt.

Godnatt
//EM

Söndag, Welcome...

Slappardagen is here!
Bara för att det är just söndag så finns det både skäl och anledning att vara riktigt lat, slapp, ha huvudvärk, må illa, ligga i soffan under en filt och göra så lite som det bara går.
Det känns helt okej en bakissöndag som denna och man blir inte direkt piggare då man drar upp persiennen och sticker näsan mot den kalla fönsterrutan och blir bemött av grått, lite disigt Sundsvall som det faller snö/regn blandad nederbörd över. Nej, Usch! Kryper gärna tillbaka till bästa platsen under  skönaste filten.
Kanske stannar jag här idag? Kanske gör jag något åt saken?
Den här dagen är lång och seg så ännu finns möjlighet att hitta på något.

Lördagen då?
Ja, den blev minst sagt trevlig och fartfylld. Kinamat och vin tillsammans med tjejerna, Angelica och Linda.
Jessica tittade in på vägen ned från wallmans på södra tillsammans med vänner.
Blev taxi ner till Oscar och där förblev kvällen:) Kvällen var mycket trevligt, träffade många trevliga människor:)
Avrundade kvällen tillsammans med Yejka och Mogge på Subway innan det bar iväg med taxin hemåt till södermalm och skönsmon. En lyckad och trevlig kväll:)
Och jag har nu chockerat mig själv ytterliggare! Tro det eller ej men jag har varit ute bland trevligt folk hela kvällen lång och gjort precis som man ska avrunda med mat innan man åker hem. Låter kanske inte så konstigt, men eftersom jag senaste tiden oftast tröttnat rätt fort och vandrat hem innan timmarna ens påbörjat nedräkning så blir det sällan maximal tid ute med mat och vad allt innebär.

Därav denna förklaring varför soffan och filten är min bästa kompis här i hemmet idag.
Men nu ska här göras något åt saken! En treo, lite bra frukost, öppna och vädra, plocka undan, en dusch så ska vi nog få till en människa av mig även idag. Kan ju hoppas åtminstone:)


//EM

Nu är det helg

Ledig 3 dagar, känns fantastiskt skönt måste jag säga.
Startade denna fredag med ett välbehövligt och efterlängtat besök på Studio1 hos moster för klipp och färg.
Kände mig frächare och på bättre humör efter 2 timmar i stolen. Gjorde inte så stora förändringar, toppade, klippte luggen och lade i lite ljusare slingor. Men det fick mig på bättre humör:)
Hem till Söder igen och starta igång tvättverksamheten.

Mamma, Pappa och Julle tittade förbi med tumstocken för att få mäta och se hur mycket plats det finns för en ny kyl/frys. Sedan bar det iväg till Birsta, Elgiganten där kyl/frysen finns.
Pappa hittade en enkel, vit, smalt kylskåp som skulle passa in utan att behöva riva bort halva köket.
Jag hittade ett annat, rostfri, enkelt, dock något bredare som innebär att pappa måste gära en rivningsinsats om det ska passa in. Men eftersom hela köket ska fixas så småningom så anser jag det är bättre och sätta in den kyl man verkligen vill ha istället för att ta den enkla och bekväma vägen.
Det insåg mina far med och jag fick min vilja igenom:)
Fanns dock ingen hemma så det blev till att beställa den. Den skulle komma till nästa vecka eller något sådant.
Så jag får lugna mig ett tag till då. Hade ju hoppats på ett byte redan i helgen.
Det ska bli underbart med en ny och riktig kyl som man har utrymme. Är grymt less på den lilla slitna kylen som finns i köket nu. Det är knappt så man kan planera med mat 2 dagar framåt.
Har lovat mig själv att bli grym på att laga mat och fixa matlådor då jag får ny kyl/frys. Oj, vad här ska lagas mat och frysas in matlådor. Vänta bara tills jag får nytt kök, då jäklar ska är ordnas middagar:)
Så lugn, det finns goda förhoppningar när det gäller min matlagning. En vacker dag kommer jag att överraska!

 
 Electrolux kombiskåp

Nu kallar stugan igen, dax att hänga upp tvätten.

Ha en trevlig kväll:)

"Du finns i mitt hjärta, tänker på dig"
//EM

Ikväll ska jag somna utan tårar!

Jag känner det på mig, min ögon går snart i kors och det svider som om jag hade sand i ögonen. Ikväll blir det till att vaggas in i sömn lugnt, stillsamt och utan tårar.

Det känns så skönt, jag vill nästan dra lite längre på det. Känner mig så säker.
Det känns skönt och veta att det kommer bli en lätt natt.
Eller så är det bara för att jag är så förbannat jäkla trött efter en veckas hårt arbete att jag inte har ork eller hjärnverksamhet till övers för något tänkande och grubblande.

Har tillbringat fredag kväll tillsammans med mamma. Vi har ätit tacos, kikat på fredags tv och bara myst i soffan hela kvällen. Jag till och med slumrade till en liten stund. Mycket skönt:)

Nu ska jag luta huvudet bakåt och somna omgående, ska bli mycket mycket skönt!



Godnatt!


Livet fortsätter

På något underligt vis så fortsätter livet. Minuterna tickar, timmarna går och dagarna rullar faktiskt framåt.
Det känns som om allt har stannat i mitt liv för tillfället.
Idag kom jag på att det är ny månad, 1 april. I och med det så förstod jag även att tiden går framåt.

Kände även en lust till lycklig känsla idag när jag klev ut genom dörren på jobbet, nöjd efter att ha tränat, solen sken ute och vårvädret var minst sagt underbart, solbrillor på,  sommartiden är inställd och det är ljusare på kvällen. Även om "lyckokänslan" lika snabbt drog förbi så var det skönt att få känna den en liten stund.

Blir fortfarande ständigt påmind om saknaden och längtan då jag blir ensam med mig själv.
Fast det känns skönt att livet inte har stannat.

Kanske är jag på väg mot ljusare tider även om vägen dit kommer att vara lång!
*Hoppet finns kvar*

// Emmelie "söker ljuset från mörkret"