Godnatt

Tar med mig nyaste numret av sköna hem och kryper ner under täcket. Det känns som om det behövs lite sömn. Har på känn att natten kan bli en jobbig sådan efter en orolig kväll från lilla hjärtats sida. Ledsen, orolig och inte alls sig själv. Hoppas hoppas det bara var en "mindre bra" kväll så det inte är baciller som lurar.


Valborg!

Lugnt firande av valborg på Hyacintgränd får våran del. Vi har varit flitiga och legat i hela dagen. En paus för att avnjuta en fantastiskt god middag. Men nu är det färdig fixat för idag. Nu blir det kaffe, jordgubbar med grädde och en film.


Shopping!

Dagens tur till Barkaby blev en lyckad sådan. Alla nöjda och glada samt att vi fick med en massa nödvändigheter hem. Så nu skruvas det och fixas för fulla muggar. Lilla Philip sover som en liten stock trots allt bankande/skruvande.

Barkaby

Först sovmorgon, sedan träning och nu är familjen i Barkaby. E har sprungit in på media markt medan jag otåligt väntar i bilen. Philip drar tunga timmerstockar i stolen bredvid. Nästa stopp blir mio!


Hälsat på våra vänner!

Besök och fika hemma hos lilla Wilma och hennes föräldrar! Avslutade med ett besök i den fina lekparken så barnen fick leka lite. Meja och Philip lekte medan Wilma sov sött i vagnen.


Glad kille!


Plock ur, plocka i och plocka ur


Lördag

Morgonmys i full gång här hos oss. Bolibompa på tv, en hel drös med böcker i soffan som vi läst några vändor. Första kaffekoppen är intagen sedan en stund tillbaka. Godmorgon sa vi här hemma kl.05.00 i morse! E:s tur att ha sovmorgon, så han sussar sött en våning upp. Godmorgon!


Bra Fredag

Så här långt är starten på helgen fantastiskt bra! Vi har sovit bra i natt, vaknade pigg och glada. E jobbar sista dagen innan det vankas långhelg igen. Jag har tränat tillsammans med mammorna. 45 min spinning medan grabbarna skötte sig fint på minisats. Det riktiga vårvädret är här, sol och värme i luften. Sålde iväg det sista av möblerna som legat till salu ute på blocket. Så nu är allt sålt och det kliar i fingrarna att få fixa i ordning nu så som vi vill ha det. Just nu ser det ut som vi håller på att flytta på övervåningen, det mesta ligger i kartonger. Här nere ligger nylagt fint golv som ska bli färdigt i helgen. Fogas och sätta lister. Så just nu ser det väldigt rörigt ut även nere. Garderoben står mitt i vägen och hallen ekar tom. Tittar man ut så är det trädäcksbygge påbörjat och även där ser det en aning rörigt ut. *gaaahhh* Jag vill ha ALLT klart på en dag eller över helgen helst. Mitt tålamod är inte speciellt bra i sådana situationer.
Vi får se hur mycket som vi kan/hinner i helgen. Det känns som det blir en helg med full fart där det är en del trevligheter inbokat samt att det även ligger träningspass inbokat.

Början på en ny hall!

Äntligen är vårt gamla fula hallgolv ett minne blott! En ny hall är på väg att skapas!


Rena fönster?

Rena fönster är ett minne blott i detta hem...


Omöjligt!

Att försöka få till någon form av middag idag ser ut att vara omöjligt! Viktigaste ingrediensen till tänkta kycklinggrytan saknas, så nu improviseras det. Vilket inte heller går så bra då min lilla son absolut INTE vill vara själv på golvet. Leka med honom eller bära så är humöret på topp. Frustrerande, väldigt frustrerande!


ONSDAG

Sedan vi landade hemma efter en grym helg i fjällen så har det mesta gått i ett här hemma. Packa upp, tvätta, handla mat, träna, lunch/fika date med Jossan, årsmöte samt att pappa/morfar bor hos oss denna vecka och hjälper oss med att bygga ett trädäck till vår uteplats. Så kvällarna denna vecka ägnas åt att jobba utomhus. Vi får se hur långt herrarna hinner under veckan på dessa få timmar. Men en liten bit på väg är vi allt. Jag längtar otroligt mycket tills det är klar och har en svag förhoppning/önskan om att ha ett fint trädäck på uteplatsen lagomt till lilla hjärtats 1 års kalas. Mammans önskan då är fint väder och ett fint trädäck att inviga med tårtkalas.
Idag står det träning på schemat. Tror att det har blivit en ny liten rutin med onsdagsträningen. Mamman tränar och Philip får leka på minisats på onsdagar. Förhoppningsvis får vi sällskap av våra mamma kompisar och deras små grabbar. Men vi får se!

Lilla hjärtat!


Tönnebro!

Då är vi på väg igen efter matstopp i Tönnebro. Lite mat i magen och lek var behövligt!


Vi vill inte...

Idag vill vi inte åka hem. Vädret är fantastiskt och det är som gjort för att åka skidor/pulka idag. Jag passar på att suga åt mig av solens strålar medan Philip passar på att åka det sista pulkaåket.


Välförtjänt!

Denna känns just nu väldigt välförtjänt efter nästan en mil på längdskidor!


Underbart är det rätta ordet!

Vi har haft en skön dag ute i backen. Philip hänger med mormor & morfar och släkten är samlad. Har precis lyxat med en liten eftermiddags lur på soffan. Så skönt! Snart kommer vårt lilla troll och sedan fortsätter firandet av pappa/morfar som fyller 50 år idag!


I backen!


Fjällmys!

Myser i husvagnen hos mormor & morfar. Inväntar pappa morfar som är ute och wokar till middagen och hockeyn som drar igång på tv:n.


På väg...

Snart frisk luft, fjäll och ledighet tillsammans med familjen!


Inte helt fel!

Det känns rätt okej att sitta med benen i högläge och njuta av solen! Sonen sover, jag avnjuter en kopp kaffe så här efter lunchen. Träningen gick bra och det känns skönt att ha det avklarat det. Nu är det bara att ladda inför packningen till fjällen!


Hjälpredan!


Nytt sovrekord!

Så startar vi vår tisdag. Helt utvilade och pigga! Sedan ett år tillbaka kan det här ha varit den allra bästa natten! Mitt lilla hjärta åt en hel flaska välling och somnade 19.30 och nästa gång han vaknade var klockan strax efter 6 på morgonen. Kan det bli bättre? Underbart och jag har sovit som en stock hela natten. Kom även i säng i tid för en gångs skull. Så idag är vi fulltankade med energi och tisdagen kan nog inte bli annat än bra;-) Godmorgon säger vi!

Då kör vi!

Tredje och sista omgången hos tandis. Usch och fyy, bedövad i halva munnen och väntar på min tur. Efter detta ska jag avreagera mig genom att köra ett spinning pass!


Måndag

Måndag igen och denna vecka vankas det kortvecka innnan det är helg igen. Det ska blir hur skönt som helst och vi längtar hela lilla familjen! Men innan fjäll och ledighet har vi först några dagar som ska fyllas på hemmaplan. Idag en något mindre rolig dag för min egen del då det sista besöket hos tandläkaren ska avklaras i eftermiddag. Papperstrul är det också, vilket ser ut att innebära en tur ut till jobbet för att ordna upp. Träning tänkte jag också försöka klämma in under dagen. Ett spinning pass är bokat lagomt till kvällen. Jahapp, så får vår måndag och start på veckan bli.
Nu längtar jag efter den lilla skatten som sussar ute i vagnen. Vakna nu lilla älskling, vakna!

FRIENDS

Medan jag & E unnade oss en lyxig söndag på tu man hand så fick Philip vara med Linda, Farzad & Meja. Tack snälla undebara ni!! Det är inte allt för ofta Philip är med någon annan då varken jag eller E är med. Eftersom vi är själva här i Stokholm så blir det för det mesta bara mamma och pappa. Det tyckes absolut inte spela någon roll i dag för jag tror att vår son inte saknade oss för en minut. Han hade haft en toppen eftermiddag och lekt med Meja hela tiden. Söta Meja kanske är den bästa och gulligaste barnvakten på hela jorden!
Meja är så snäll mot Philip och är så söt när hon ger honom sina små pussar;-)

Ett bra avslut!

Ett bra avslut på en mycket trevlig söndag!


Bara vi två!

Jag & E har lämnat Philip hos Farzad, Linda & Meja för lite egentid bara vi två. En gång i Phuket och Kvalitetstid är LYX!


SÖNDAG!

När man väl har en sovmorgon då man lyckas sova så är väckarklockan ställd på 9.30. Galet trött och totalt yrvaken lyckades jag ramla ner till grabbarna. Grabbarna har varit vakna sedan några timmar tillbaka och haft en riktigt mysmorgon tillsammans. Mina fina <3<3
Nu sover lilla hjärtat ute i vagnen och jag har ännu inte hunnit pussa honom godmorgon. Jag hoppas han hinner vakna innan jag ska åka och träna. För just ja, om exakt en timme är det bodypump som gäller för min del. Bästa att vakna och tagg till;-)

Vinter!

Så blev det vinter över en natt. Våren känns långt borta nu, väldigt långt borta! Snön yr ute och det är nästan så att tårarna vill komma så fort man kikar ut. Man ska nog aldrig sluta förvånas...
Sonen sover (trots väder) ute i vagnen. Väl nerbäddad och under tak dessutom. Ser riktigt mysigt ut om man kikar ut på honom. Sambon sover han också. Säkert väl nerbäddad även han under duntäcker på övervåningen. Själv har jag hunnit med både en och två koppar kaffe samt frukost. Sitter just nu och laddar inför dagens träningspass. 75 min cykel puls klockan 10.00 står på schemat. Vilket inte alls känns omotiverande i det här läget. Ska bli skönt att få träna inomhus och bli lite peppad. Knepigt det där, man gör av med all energi man har samtidigt känner man sig så fulltankad på när man är klar och går därifrån.

Älskade underbara!

Mitt barn är inte klok!! Haha, gullunge som jag älskar dig!!


Jaha, men Godmorgon!

Det här var ju en trevlig syn att komma upp till så här en lördagsmorgon kl.6.30!!


Älskade hjärtat!!

Älskade underbara barn!! Tänk att du blev just MIN!


Lunch!

Myslunch i Stinsen!


Godmorgon Fredag!

Vi startar denna fredag med en latte och lilla charlie björn. Idag ska vi iväg på lite roligheter! Träff med Helén & Elliot i Stinsen köpcentrum står på schemat. Så behöver jag ens skriva att jag tror att detta kommer bli en BRA fredag? ;-)

Fruktpure!

Päronkokning till lilleman och hans gröt!


Äntligen!

Äntligen säger vi! Inget regn och varmare luft ute. Härligt!!


Get Strong!

Jaha, Sitter med god latte (som smakar alldeles underbart) i handen, håret hänger blött och jag har en känsla av att jag fastnat här på en stol i köket framför datorn. Philip sover sin lunchvila ute i vagnen sedan snart en timme tillbaka. Det där passet NTC Get Strong var galet jobbigt och lite roligt! Synd bara att det var sista gången det kördes, typiskt. Alltid svårt att gå på nya pass och kunna ge 110% första gången. Det var mycket kondition och styrka genom att använda sin egen kroppsvikt i övningarna. Fullt fart i 45 min och jag som trodde att det skulle vara ett pass på "halvfart" gick ut ur salen med en helt annan uppfattning.
Nähä, kafferast slut? Dags att ta tag i lite göra här hemma medan lilleman sussar sött. En bra början kan nog vara att torka håret och få det uppsatt, sedan kör vi!

Vad har du här inne mamma????

Spännande spännande! Ännu en ny upptäckt!


Torsdag!

Godmorgon! Vi startade dagen tidigt tidigt här hemma. Men lyckades tillslut efter mycket om och men somna om en stund. Kändes aningen bättre att kliva ur sängen 7.30 istället!
Just nu laddar jag inför dagens träningspass som går av stapeln klockan 11.00. Spännande eftersom det är ett nytt pass som skall testas. NTC Get Strong! styrka, kondition och rörlighet är ingredienserna. Ska bli skoj att testa något nytt när jag annars kör i princip bara spinning, bodypump och core. Kanske blir detta en ny hit! Vår får se;-)

Ikea!

En tur till Ikea med middag och trevligt sällskap!


NÖJD!

Ja, idag känner jag mig en smula nöjd. Nöjd över livet och nöjd över mig själv! Man behöver känna så i bland. Just idag känner jag mig nöjd över att äntligen tagit tag i "sälja-möber-på-blocket-projektet". I morse sålde jag iväg den första saken. När skåpet var sålt så stoppade jag in mig och sonen i bilen och rullade ner till sats. 30 min spinning och 30 min core medan lillen lekte på minisats. Hem och ordna lunch och sedan blev det visst en powerwalk runda på ca.5 km med Melissa Horn i lurarna.
Nu njuter jag av en kopp kaffe och ska snart försöka piffa till mig lite (komma ur träningskläderna) så vi förhoppningsvis kan göra en tur till ikea när pappan kommer hem från jobbet. Middag på ikea restaurangen och kanske försöka finna lite inspiration till förvaring i gästrum och hall.

Good Night

Detta kan ha varit den bästa natten ever! Klockan 19.15 drack lilla Philip en flaska välling och sa sedan Godnatt. Nästa gång han vaknar är klockan 05.30!! Min kille har sovit HELA natten lång! En flaska välling och lite mys i stora sängen innan vi lite senare klev upp. Så när pappan åkt på jobbet och vi gick ner för att mysa framför morgontv:n var klockan 06.30 och mor & son är båda pigga och glada samt fulltankade med energi!!
Det är nätter och mornar som dessa som man måste se till att njuta av! Morgonstund har guld i mund.

Tråk!

Vad är detta? Vi som plockade fram utemöbler igår i hopp om lite skönt vårväder. Jag längtar till värmen och när tiden kommer så att man kan äta frukosten ute. Altandörren på glänt och njuta av en kopp kaffe i solen!


Kontrollen!

Min stora lilla kille fick ett klart godkänt på sin 10 månaders kontroll idag. Jag tror att läkaren blev en aning överraskad och häpen när den lilla killen visade sin spänst/styrka. såg ut att förvänta sig något helt annat. Han må vara liten min kille men han har växt i kapp och rör sig precis som förväntat. Även vågen visade en massa plus så snart har vi hämtat igen ett hopp på krvorna också. Idag 11 månader gammal väger Philip 7015 gram och är 68 cm lång. Fortfarande en liten mini, men man ska också komma ihåg att för 11 månader sedan vägde min lilla plutt 900 gram. <3<3<3

Godmorgon Tisdag!

Så lägger vi en fantastisk skön påskhelg bakom oss i bagaget. Några dagars ledighet med familjen och massor av trevliga aktiviteter. Eller rättare sagt i en lagom mängd;-)
Idag är vardagen i kapp, E är åter på jobb och jag å Philip myser framför morgontv:n innan det är dags för frukost. Trots att min käre son bestämde sig för att kliva upp klockan 5 i morse så känner jag mig pigg och utvilad. Lyckades dock få honom att tillslut somna om en liten liten stund. Så vi båda är fulla av energi och jag är pigg. Underbart att få känna den känslan. Sista nätterna har varit fortsatt bra och Philip har fattat grejen med att sova. Han har fortsatt sova fram till 4 tiden. Idag sov han till klockan 5 innan han ville ha en flaska välling. Dock vaknade han till runt 2 och ville bli nerbäddad och få en napp. Så ja, just nu älskar jag nätterna hos oss!
Idag står det 10 månaders kontroll på agendan. Så klockan 13 blir det en tur till bvc. Ska bli intressant och se hur mycket min lilla fis väger just nu. Philip hamnar mitt i mellan när det gäller kontrollerna hos doktorn på bvc. För han är ju mer än 10 månader fast ändå inte. Egentligen är han inte ens 9 månader gammal.

Trött kille!

En trött kille som somnade innan vi lämnat parkeringen efter en dag på badhuset i Uppsala.


Välling gör susen!

Att sova i eget rum går som en dans här hemma och hela familjen sover mycket mycket bättre om nätterna. Det som är lite jobbigt är när man måste kliva upp och gå ut ur rummet och in i nästa. Var väldigt smidigt att tidigare bara sätta sig upp i sängen typ....
Välling har vi försökt med tidigare men vår son har verkligen ratat flaskan. Provsmakat och sedan bryter kaoset loss totalt. Så gröten har varit ett säkert kort om kvällarna innan läggdags. I samband med att sova i eget rum så kände vi att det var dags igen att testa vällingen. Tror det vart en fullträff direkt! Köpte välling med päronsmak och det gick hem hos vår lilla son. Två kvällar i rad har han slukat flaskan och i natt blev han även sugen på flaska välling runt 4 tiden. Sömnen har också blivit bättre då han somnat ca.19.30 och sovit till ca.04.00. I morse somnade han om efter en flaska välling vid 4 tiden och sov till 6.30 och sedan var det Godmorgon! Helt OK känner jag! Fortsätter nätterna så här ska jag absolut inte klaga. Vill han sedan säga Godmorgon runt 6 så är det helt OK från mammans sida, bara han sover natten igenom. Vet att det kan svänga fort när det gäller dom små och sömn så det gäller att njuta när dom bra nätterna kommer. Jag ska absolut inte klaga nu heller då nätterna känns "stökiga". För 10 månader sedan så ställde vi klockan och gav vår son mat var tredje timme dygnet runt. Att amma var 3:e timme är inte en dans på rosor vill jag lova. Att dessutom behöva väcka sin lilla bebis när han väl sover på nätterna för att ge mat känns inte bra. Det var tider det, tider som vi klarade alldels utmärkt så här i efterhand.
Det är så gott med välling att man blir alldeles sömnig....
Hoppas att detta nu håller i sig och att jag kan trappa ner/sluta helt med amningen. Känner att det räcker nu. Är otroligt glad över förmånen att ha kunnat ammat och att amningen fungerat så bra som den gjort. Men efter nästan ett år som en vandrande "matmaskin" så längtar jag nu tillbaka till "mitt vanliga jag". Tänk att få gå och shoppa en ny SNYGG BH. För amningsbh:ar är INTE snygga!! Först nästan 6 veckors slit med bröstpumpen och sedan amma normalt har satt sina spår och jag är mättad på detta nu. Min lilla kille är på väg att bli en stor kille och det är ju sååå himla mysigt att få kunna ge välling i flaska nu istället.
En liten liten Philip första dagarna hemma. Klockan är mitt i natten och mamman försöker få sin son att vakna och vilja ha lite mat i sig. Lilla lilla älskade pyret!!

Glad Påsk

Godmorgon & Glad Påsk på er alla fina! Vi är som vanligt uppe i tidigt, påskafton eller inte. Hela familjen mjukstartar med mys i soffan. Äggen kokar på spisen och självaste påskharen hade smygit sig hit under natten.
Själv startar jag denna påskafton med en god kopp kaffe och njuter av att få vara med mina killar.
Hoppas ni alla får en mysig och trevlig påskafton! Kramar från oss!!

Mor & son mys!


Tv-spel

Grabbarna i familjen roar sig med att spela FIFA.


Långfredagen!

Vilket påskväder att vakna upp till! Snöblandat regn och allmänt grått ute. Så någon utflykt idag blir det nog inte. Pappan i huset får sovmorgon och jag har tänt ljus och myst ner mig i soffan framför Nyhetsmorgon. Min hals känns lite oroväckande skum, hoppas det är något tillfälligt.


LOVE


Skärtorsdag!

Skärtorsdag och påskhelgen stundar. Långledighet stundar för dom flesta och många jobbar halvdag idag. Vi som alltid annars brukar flänga hit eller dit så fort det vankas lite längre ledighet mer än en helg ska faktiskt hålla oss hemma. Känns en smula konstigt att vi inte ska packa in oss i bil och åka. Samtidigt känns det otroligt skönt att inte behöva packa och flänga runt utan bara få njuta av lite längre ledighet på hemmaplan. Kanske känns det lite skönt att få ha långhelg tillsammans hemma efter att ha varit borta en helg och sedan haft besök två helger efter varandra plus att jag och Philip var borta hela förra veckan. Så näe, denna påsklhelg blir annorlunda!
Att lilla familjen är hemma tillsammans och njuter av ledighet och påsk känns inte mer än rätt, ska bli så mysigt;-)
Förhoppningsvis så kommer E hem tidigare idag och planerna för dagen är endast mathandling. Det ska jag och Philip roa oss med under dagen tänkte vi. Så redan nu vill jag passa på att önska er alla där ute en riktigt skön och härlig påskhelg!!

11 Månader

Ett litet grattis till min lilla älskling idag på sin 11 månaders dag! Närmare 1 år än så här kommer man inte;-) Tänk att om exakt en månad så har vi en 1-åring här hemma!! Helt galet, vart tar tiden vägen någonstans?? Fast för att lugna mig själv en smula så skulle vi egentligen ha en snart 9 månaders liten kille här hemma. Den 5:e april 2011 kunde jag knappast tro att jag skulle vara mamma 4 veckor senare. Galet!
Fast så här i efterhand är dessa 2 1/2 månader extra det bästa som hänt! Några månader bonus tillsammans med den bästa lilla killen <3<3

Stolt!

Lite stolt är jag allt över denna! För ett tag sedan fanns där bara två pinnar spretandes. Denna gång kastade jag den inte utan fortsatte min ömma vårdnad och se så vacker den nu blivit! Jag som trodde jag inte kunde sköta blommor;-)


Tillfälligt?

Vet inte om det var en engångs grej eller om vår älskade son kommit på att man kan sova hela natten i eget rum. Om så är fallet att han tänker fortsätta med att vakna till en gång runt 23 tiden och sedan sova till 05.30 så är ingen lyckligare än jag. Som jag har sovit i natt! Helt underbart att vakna full med energi och känna sig utvilad!
Något som däremot kan får en att genast tappa energi är allt vad försäkringskassa och föräldraledighet heter. Just idag är det nog mitt jobb som gör att energin genast sjönk. Noll koll och ingen som verkar veta något! Tur att jag ringde till lönekontoret just precis idag eftersom jag tydligen ligger inlagd att börja jobba den 8 april igen. Struligt värre!
Nähäpp, dags att tagga inför dagens träningpass. Så fort Philip sovit färdigt sin förmiddagsnap och mellis är intaget sticker vi ner till sats för cykling/core i en timme.

Lilla älskling!

Mamma älskar dig upp till månen - tillbaka, om och om igen!


Utemys!


Inga ursäkter!

Det finns absolut ingen ursäkt idag att inte röra på sig! Fint väder, frisk luft, sonen sussar i vagnen. Så på med joggningskorna och i med lurarna! Nu kör vi!!


Påskfint!

Sådärja, då var det lite påskfint även inne. Mer påsk än så här blir det inte;-)

Träning dagtid

Vilket tråkigt och deprimerande väder det är just nu. Kanske tog vi våren med storm alldeles för tidigt och trodde kyla, blåst och snö var ett minne blott! Mina stackars påskblommor ute fryser nog ihjäl. Philip ser ut att trivas trots vädret. Han sussar gott i vagnen ute och snart har han sovit så länge att mamman börjar bli en aning orolig för tiden till träningen. Tänkte nämligen ta oss iväg och köra ett pass. Bodypump 55 min. Jag behöver det och det är skönt att kunna träna dagtid trots att man är hemma och är mammaledig. Det tråkiga i det hela är att man oftast då avstår andra trevligheter som det oftast innebär då man är föräldraledig. Mammaträffar, promenader, öppna förskola... Det får helt enkelt bli en mix av allt där det blir lite av varje. Det är synd att ingen av de mammor/barn som jag och Philip umgås med också tränar på sats. För tänk vad trevligt det hade varit med en dejt på gymmet och samtidigt peppa varandra. Aja, Är det något som saknas här i Stockholm så är det vännerna i Sundsvall som också tränar. Så mycket roligare än att köra själv!!
Kanske skulle ta och ge mig på en liten påskanordning... ljusfat med påsktema? Det får nog blir efter träning för nu tickar klockan på och jag tror att jag får dra in lilleman i hallen och se om han vaknar för lite mellis;-)

Godmorgon!

Med några vändor upp för att stoppa i nappen och stoppa om under täcket så gick första natten i eget rum över förväntan. Inte heller något matintag under natten har skett och igår kväll innan läggning testades välling. Något skeptisk och lite lirkande blev resultatet. Allt detta helt över våra förväntningar!!


Läskigt!

Ikväll har vi tagit ett stort steg här hemma! Snacka om att släppa en del av kontrollen när vi för första gången låter vår son få sova i sitt egna rum alldeles själv. Ett stort steg för vår del om man tänker tillbaka på tiden då vi hade apnelarmet som en "garanti". Jag hoppas och tror att detta blir bra för alla parter...


Fina!

Finaste älsklingarna!!


Klåfingrig!


Morgon!

Ja men då säger vi godmorgon här hos oss efter en relativt stökig natt där vi alla tre sovit mindre bra. Upp å tagga för lyxfrukost tillsammans med fam.Bodin och lite senare idag väntar Philips första barnkalas! Hej Söndag!