Lugnet!

Fredag och som vanligt innebär fredagar en ledig dag tillsammans med båda barnen. Vi spenderade förmiddagen på öppna förskolan. Vädret är inte på topp riktigt. Kallt och regn i princip hela dagen så inomhus lek på öppnis passade oss ypperligt. 

Efter lunch hann jag med att städa av huset knepigt nog. Vet inte vad som hände. Och sedan kom Teodor och hans mamma och frågade om inte Philip ville följa med hem och leka! Ja gärna sa Philip och även mamman. Det föll liksom ett lugn över hemmet och nu somnade även Noah en sväng till. 

Så här ligger jag nu, i soffan och bara andas i lugn och ro 5 min. Känner mig inte riktigt kry i kroppen så detta känns som välbehövliga 5 min. Strax kommer E hem, Philip ska hämtas hem och sedan blir det fredagsmys!!
Min lilla tigerunge

Tänk att han om några veckor fyller 4 år. Det är galet vad fort tiden går. Fyra år och det planeras för första barnkalaset tillsammans med sina små kompisar. Spännande värre! Jag vet inte hur länge vi pratat om just detta om kalas... Länge är det och jag kan riktigt känna han frustration över "hur länge är det tills jag fyller år egentligen". 

Att klä ut sig är något som Philip älskar. En riktig liten teaterapa med en fantasi som inte har några gränser! 

Underbara älskade unge!! 
8 månaders- /4 årskontroll

Besök på bvc idag för kontroller av mina små grabbar. Eller små och små. Svårt att förstå att dom är ganska så stora ändå. Varav en av dom om några veckor fyller 4 år. FYRA ÅR!!
Bara en sån sak som ikväll satt vi tillsammans vid datorn och Philip fick helt själv välja kalas-tema och vad han ville ha till sitt kommande kalas tillsammans med sina små kompisar. 
 
Besöket på bvc gick hur som helst alldeles utmärkt. Philip genomförde sin 4-års kontroll galant och ligger helt okej vid sina kurvor. 98 cm lång och 14 kg tung. 
 
Lillebror han checkades av på sin 8 månaders kontroll och det visade sig t han växt han också sedan sist. 9,3 kg och 72 cm lång. Två helt olika grabbar men ack så perfekta på varsitt vis. 
 
 
Efter bvc var det utlovat en mysfika innan det blev en busstur hem igen. 
 
 
 
 
 

Noah 8 månader

Noah har nu hunnit bli 8 månader gammal. Vi närmar oss tiden lika länge utanför magen som inuti magen. Vi har fortfarande världens goaste, gladaste och mest älskade lilla lillebror här hemma. Dock är han full av energi, är inte stilla i många sekunder innan han far iväg. Använder sig av sin egen stil och tar sig framåt. Har precis lärt sig sitta någorlunda ( om han nu har tid vill säga ). Oftast är han alltid på väg åt något håll och speciellt om han har något "mål". Han har nu två tänder i underkäken, äter massor av mat och är inte alls blyg att testa nya saker. Sover två gånger om dagen och ammar fortfarande lite på dagen, kvällen och någon gång på natten. 
 
 
Snackar, pratar, skrattar och är nästan jämnt glad. Philip är den stora favoriten och när han kommer skrattar Noah alltid. Har börjat bli lite ledsen om man lämnar honom och försvinner in i ett annat rum.