Iphone 3gs

Nu är lyckan total här hemma! Minst sagt! Min kille är något av en liten "prylbög". Teknik och prylar ligger honom varmt om hjärtat och det är nog den enda punkten vi är väldigt olika på han och jag. Han gillar nya saker ute på marknaden och hänger med i allt som händer där ute i teknikens värld medan jag är helt borta när det gäller teknik m.m. Herregud, jag kan ju inte ens ladda ner en film på datorn? Har ingen aning om hur man kopplar datorn till tv:n o.s.v.

Nu kom min kära E hem från jobbet med nya leksaken i högsta hugg. Den nya grejen heter Iphone 3gs! Den är fin och är säkert jättebra! Jag väntar lite tålmodigt nu på att han ska bli klar med installationen så vi kan åka iväg och fredagshandla!


LYCKAN ÄR TOTAL!!



Pilatesbollen!!

Vet ni hur skönt det känns i kroppen när man får vakna upp på den bästa platsen som finns?

Det har jag gjort nu och det känns helt underbart! Jag är i Solna, det är fint väder, jag är ledig och vi har en hel helg framför oss tillsammans! E klev upp med tuppen någon gång i morse strax innan 6. Men vad gör det när man får veta att det är som ett "vanligt" liv i eftermiddag. Min älskling kommer hem till mig efter jobbet:-) Jag tyckte i och för sig synd om honom i morse som fick kliva upp och behöva jobba idag. Jag själv var så trött att jag knappt hörde väckarklockan än mindre öppnade ögonen.

Hade egentligen varit sugen på att kliva upp och ge mig ut å springa. Problemet är att jag inte hittar så bra och jag har ingen lämplig runda. Mycket lättare att springa om man vet att man har en runda som är visst lång och tar visst lång tid. En fördel att man hitar hem när man är ute. Jag skippar löpning idag. Men här hos E har vi bollen! Pilatesbollen som inhandlades under semestern på Ullared.


Hoppas på en träff tillsammans med Linda och världens sötaste lilla Meja som förmodligen lär ha växt en hel del sen vi sågs sist :-) Så nu blir det upp och hoppa! Ett pass på bollen väntar:-)

Att vara aktiv eller inte?

Klockan 9 imorse klev jag upp på hästryggen. Det hör inte till vanligheten nu mer att jag är i stallet den tiden på dygnet längre. Måste säga att det var riktigt riktigt skönt! När klockan var 11 så var jag helt färdig och hemma igen. Hur skönt som helst, men inte undra på att dagen känns som evighet!

Halvtråkigt väder och hade inget speciellt inplanerat efter klockan 11 fram till kl.14. Tog en dusch, värmde på lunch och lyssnade på MTV. Ville att klockan skulle ticka på så jag fick traska ner på stan för att fixa till frisyren. Nu är det 7 veckors väntan till nästa gång. Jag ÄLSKAR att vara hos frissan eller så är det för att jag råkar ha världens bästa frisörska?:-)

Hemma igen nu och väntar på samtal... Tror det lutar åt träning nu om ca en timme och efter det ska det visst bli myskväll och surrtime! Var längesedan vi sågs och jag gissar vi kommer ha en hel del att surra av oss om! :-)


Fram tills dess? Varför inte en lite powernap i soffan? Om jag klarar av det... myrorna kryper runt innanför skinnet på mig i precis hela kroppen!!

En bra dag eller!?

Till att börja med så vill jag bara säga att ibland är det tur att man har världens bästa väckarklocka! Annars skulle jag aldrig komma upp i tid på mina lediga dagar!

Så klockan nio imorse var jag upp. Blötte ansiktet med vatten och fick bort det som kändes som gruskorn i ögonen. Fick på mig träningskläderna samtidigt som den där maskinen i köket fixade kaffe åt mig. Gick ut på balkongen och skulle dricka mitt kaffe och"vakna till" innan jag skulle ge mig ut på en löparrunda. Efter en mun kaffe åker hela kaffekoppen i golvet ute på balkongen. Muggen i tusen bitar och kaffe på hela balkongen. SUCK! BRA START!


Känns och mår lite bättre nu och tycker jag är väl förtjänt en rejäl frukost nu! Unda vad dagen har att bjuda på sedan??




Ett inlägg tillägnat...



Ibland måste man nypa sig själv i armen för att verkligen förstå. Förstå vad som hänt och inse vad man har!

Om någon frågat mig för ett år sedan om mannen på bilden skulle komma att ha någon betydelse för mig och mitt liv hade jag nog skrattat och svarat nej! Ibland tror jag på ödet, det finns någon mening med allt som sker på åtminstone ett eller annat sätt. För min del hade det en STOR betydelse den där händelsen som inträffade för ungefär ett år sedan! Det var det bästa som kunnat hända och jag har hamnat rätt i livet!

♥ E är min solumate, min bäste vän och mitt livs STORA kärlek. Hos honom finner jag lycka, kärlek, trygghet, respekt, ömhet och tillit! Så TACK Hjärtat för att du finns vid min sida! ♥





Trist

Som vanligt en efter en helg tillsammans med E så känns det hemskt trist när det tyvärr blir söndag och han måste åka bilen hela vägen hem till Stockholm igen. Idag känns det ännu tråkigare eftersom jag börjar jobba kl.12.

Den tiden vi haft nu fredag kväll, lördag och söndag morgon är KVALITETSTID! Folk runt omkring kan tycka vi är och har varit tråkiga, men har man lite tid tillsammans så njuter man av den och helst tillsammans för att få ut så mycket som möjligt!
Så vad har vi gjort? Fredagkväll laddade vi upp med räkor, vitlöksbaugetter, vitt vin och Wallanders nya film. Lördag åkte jag iväg på jobb några timmar. Efter jobb blev det en prommis ner på stan, sen lunch och lite shopping. Handlade och förberedde för en grillkväll hemma på balkongen. Tror nog det var första gången denna sommar som vi satt ute och käkade middag på min balkong!? Klockan 21 traskade vi ner mot bion för att se "Johan Fack". Grym film!

Så hamnar vi här... Söndagmorgon och vi har inte hunnit mycket mer än en mysig söndagsfrukost. Jag skall snart iväg på jobb och älsklingen åter till Stockholm. En lite gråare, tyngre och tristare dag helt enkelt!


" Det gäller att lyckas hitta ljuset i den mörka tunneln"


Sommaren så här långt

Tänkte att jag nu skulle ta tag i saken och uppdatera med lite bilder. Bilder från sommaren så här långt och bilder från vår 4 veckor långa semester. Under 3 av dessa veckor har vi hunnit passerat nästan halva Sverige.

Beskåda och scrolla nedåt...


Vi startade första veckan hemma i Sundsvall, ute på Alnö.
   

     
Grillkvällar tillsammans med härliga vänner och underbara bäbisar!

   

En ljuvlig första semestervecka hade vi hemma i Sundsvall innan det bar iväg söderut mot nästa mål, Arvika.

Här i sommarstugan tillbringade vi den andra semesterveckan. Tillsammans med E:s bror och familj.
     

     
Termometern visade 27 i vattnet och det blev en held del bad och vattenlekar.

     



Efter ännu en grym vecka styrde vi mot Göteborg där 2 nätter och 2 dagar väntade på oss. Tillsammans med E, svärfar och vänner promenerade vi längs Avenyn, åt goda middagar och "gjorde" Liseberg.
     

Vi lämnar Göteborg och besöker sedan Ullared i x antal timmar, pausar i Falkenberg med kaffe, glass och dopp i havet. Tillslut hamnar vi ända nere i Skåne, Tollarp. Hemma hos farmor och Johnny i deras nya hem.
     

Jag och E gör en dagstur på tu man hand över till Köpenhamn.
     

Vi lämnar Tollarp och Skåne några dagar senare och riktar in oss på norr igen. Med stopp i Hökensås tillsammans med E:s familj. Grillning, stuga, skogsliv och fiske står på schemat.
     

Vi närmar oss slutet av resan, men först gör vi ett stopp i vackra Gränna och tittar in för att beskåda polkagris tillverkning.


Vi passerar Solna, Sundsvall och vips så är vi inne på vår sista och fjärde vecka. Den veckan tillbringar vi delvis lite längre norrut, Ö-vik eller rättare sagt Näske. Tillsammans med morfar njuter vi av härligt väder, fiskar och åker båt.
     

     

     



Sommaren 2009 har helt klart varit den bästa sommaren hittils i mitt 23 åriga liv. Jag har lärt känna underbara människor, upptäckt platser jag inte trodde fanns. Jag har njutit och umgåtts med nära och kära! Allt detta hade jag inte fått uppleva om jag inte hade träffat min soulmate och stora kärlek E!

                            



Som sagt!

Då är jag hemma igen, lite nöjdare, lite gladare och lite bättre!

Helvete vad jobbigt det var! Mina armar känns som dinglande maskar och mina axlar känns nedtryckta och totalt mosade. Hela min kropp är i chock! Undra hur det kommer kännas imorgon?

Nu vill jag helst av allt bara koka en kopp te och krypa ner i soffan. Jag skrev innan att jag hade lite "to dos" att fixa med här hemma med. Strykbrädan står framme, 2 ikea påsar med tvätt väntar på att bli sorterade. Dammråttorna ringlar sig som vackra korvar i alla hörn och vrår. Lägenheten behöver sig en omgång. SEDAN kommer det kännas som helg!

Även om jag nu varit ledig i två dagar och har en arbetshelg framför mig så känns det som en väldig väldig buisness grej. Det gör inte mig det minsta för jag tänker kombinera det med en riktig MYS-helg tillsammans med E! Har varit från varandra heeela veckan nu och det mina vänner det är på tok för länge!




Det var helt underbart att få bege sig iväg ut till hästbetet idag trots att regnet hängde i luften. Jag och "Mära" hade en riktigt mysig skogstur tillsammans. Så här nöjd var hon när vi kom tillbaks:-)



Håll i Hatten!!

Har inte jag varit driftig idag så säg? Innan denna dag når sitt slut så hoppas jag att hela min "dagsplan" är fulländad. Jag har såhär lugnt hunnit städa badrummet, åka till stallet och ta en ridtur på dryga timmen. *SHIT* vad roligt det var att sitta i sadeln igen :-)

Hem och gjorde storkok till lunch bestående av spaghetti & köttfärsås. Blev både lunch, matlåda och fryslåda. Drog iväg till Ica Kvantum ochhandlade med KUNDVAGN! En timme senare är jag hemma igen och har nu bytt om, ätit en banan och laddat vattenflaskan.Här ska nu tränas så det står härliga till. 2 timmars träning är det nu tänk! Herregud tänk om jag ramlar ihop och dör på kuppen? Först ett combat pass en timme och sedan en timmes body pump! Heja!

Har tänkt att hinna med dammtorkning,dammsugning samt torkning av golv när jag kommer hem. Hinner jag klart med alla sysslor så kommer det kanske en uppdatering under kvällen!



Snart är det helg och ingen är gladare än jag! :-)

Lite soligare och lite mer personlig, TACK!

Vart tog solen som utlovades idag vägen!? Jag skymtade den imorse, tidigt då jag var uppe och tvättade. Låg och grubblade länge igår och försökte komma på en lösning över hur dagen skulle gå ihop. Tvättid inbokad, stranden och havet inbokat (vid fint väder), dejt med Linda & Sigge. Lösningen blev ganska enkel! Jag fick helt enkelt kliva upp i tid och se till att få tvättat innan klockan 10! Nu klev jag upp tidigt och kom igång med tvätt, men vad hjälper det när solen sviker? Det blev ingen strand idag:-( TYPISKT, jag som såg min chans att få bättra på sommarbrännan!

Har fått lite gjort här hemma istället så som packat ur väskan sedan semestern. Avskyr att packa ur resväskan! Varför är det just packa UR väskan som känns så extremt jobbigt!?? Nu väntar jag på sista maskinen tvätt innan jag ska iväg på dejt med Linda och Sigge :-)

Har även klurat på om jag skulle ta och fixa till bloggen lite. Den är så grymt TRÅKIG och opersonlig. Jag skulle vilja ha lite mer " touch " på den! Jag vill ha den personlig så att den passar mig och min stil! Någon som har nåt tips på vart mankan vända sig? Ett "datahajk" som jag behöver nog ett proffs till hjälp!

Godmorgon!

Är tillbaka och gör min andra dag på jobbet. Har fortfarande sviter kvar i kroppen efter semestern. Latmasken kryper omkring i min kropp och försöker sakta men säkert leta sig ut. Idag blir det en bättre dag än igår :-)

Tar det fortfarande jäkligt lugnt så här under morgontimmarna. Man måste tänka på att man ska orka hela dagen ut. Så vi har än så länge skickat iväg SAS planet och dess passagerare. Och jag måste säga att det faktiskt är lite roligare nu denna tidpunkt på året då många av våra "vanliga" morgonpassagerare har semester. Våra trogna affärsmän som reser dagligen veckovis. Dem kommer samma tidpunkt varje morgon, oftast i sista minuten och dem kommer VARJE dag. När dessa nu är lediga så tittar det mer "vanliga" folket fram på morgonkvisten så här sommartid. Vanliga Svenssons som ska flyga tillsammans med hela familjen eller en mormor/farmor som vinkar iväg sitt barnbarn. Dessa mer "normala" människor är inte ute och flyger alltför ofta och det märks ibland. Men dem är FANTASTISKT glada, trevliga och på ett strålande humör trots att klockan knappt slagit 7. Dem frågar, vet inte riktigt hur man gör, tycker det är skoj om det piper och funderar varför det kan pipa osv. Stämningen lättas upp en aning en annars så grå och trist tisdagmorgon! Och det mina vänner, det tackar vi för! Mer folk borde bege sig ut och flyga, för det ÄR roligt att flyga:-)

Efter avgången så dog det mer eller mindre av här i terminalen. Lugnet har lagt sig fram till nästa avgång som sker runt 13.30 till Visby. Och vilka reser till Visby? Inte är det affärsmän som kommer och ska iväg på jobb utan förmodligen ett helt gäng med glada och förväntansfulla semesterfirare:-)
Vi njuter av lugnet nu en stund och medan vi gör det har vi tänt ljus i fikarummet, ätit långfrukost och bläddrat igenom aftonbladet. I dagens aftonblad kan man läsa i halva tidningen om denna otäcka svininfluensa som kryper sig allt närmare in på oss svenskar. Jag har hört och läst om svininfluensan men bara med ett halvt öra och tänkt som säkert många andra att " det berör inte mig ", " det händer inte ". Men nu har jag på allvar hört och läst om den i 2 dagar och börjat insett vilken katastrof det skulle kunna bli här i Sverige! Vad kommer att hända? Kommer vi klara att "bota" den? Kommer vi få vaccin och får det isåfall i rätt tid? Innan det är för sent! Jag använder mycket handsprit på jobbet i vanliga fall, men i fortsättningen kommer jag nog se till att ha en egen flaska på mig ständigt vart en jag är! OTÄCKT!

Nu tänkte jag gör ett litet ryck här så man kommer igång med dagens arbete!


Han en underbar tisdag:-)


Första passet!

Så har jag tämligen ramlat över den berömda tröskeln, rakt in i vardagen! Det gjorde jag med buller och bång när klockan tjöt runt 05.40! Det fanns inte mycket att tveka på. På jobbet var jag deffinitivt INTE ensammen om att komma till jobbet med en ångestfylld känsla. Det var med lite vemod i kroppen som som man tog kaffekoppen och startade dagen med äckligt automat kaffe.

Rätt trevligt ändå att träffa alla kollegor igen! Surra igenom sommaren hittills och hur semestern varit, väder osv. Vi kom överens om att vi måste nog mjukstarta lite försiktigt så här första dagen! Gjorde en tur iväg för att inhandla sallad till lunch. Jag har även passat på att ta mig en timmes friskvård nu under eftermiddagen. En timmes styrketräning medan regenet ÖSTE ner utanför!

Så mycket regn det kommit idag har inte jag sett skymten av under hela semestern! Det gör mig absolut INTE det minsta att det regnar idag. Det får ösa ner bäst det vill! Det skiter jag fullständigt i :-)

Det är rätt skönt med mjukstart samtidigt som det är trist med. För det är inte mycket rörelse här runt flygplatsen dagtid. Det känns grymt segt när känslan är att allt står stilla, likaså tiden. Timmarna segar sig framåt.... Just nu har jag " bara " 2 1/2 timme kvar att jobba! *TJOHOO* Mitt första 13 timmars pass efter semestern är snart slut!


Vad händer sedan ikväll? Förslag?

Eller blir det hem till soffan, mysa ner sig, räkna ner dagarna och förstå att det "bara" är 4 dagar kvar tills min prins kommer igen :-)


Nu blir det ett sista krafttag här så tiden rinner iväg innan det är kväll och adjö!

Jobbigt, Tungt, Grått, Trist, Söndag!!!

Upp som en sol och ner som en pannkaka? Undra om det kan stämma bra in på mig idag?

Som alla andra semesterfirare så känns det alltid lite tungt när sista semesterveckan kommer. Man räknar ner dagarna och glömmer nästan bort att njuta fullt ut av sista veckan. Det känns nästan som om semestern redan är slut. Det är rätt knepigt att det blir så eftersom det bara en vecka tidigare har känns hur låååångt bort som helst till jobb! Herregud, när halva semestern har avverkats så har man lika lääänge kvar!! Dagen när man gick på semester så var man full av bus, energi och glädje i kroppen! Kunde knappt föreställa mig hur det skulle kännas med hela 4 veckor lång semester!! 4 veckor är en evighet. Sista dagen innan semestern på jobbet hann man nästan fötränga jobbet och lyckades placera jobbtankarna någon helt annanstans!

Nu har 4 helt UNDERBARA veckor rusat iväg och imorgon står det mitt namn på arbetsschemat igen. Det står med fet text EM 6.45-19.45! Så lite gruvsamt är allt denna dag! Jag gissar att jag inte är ensammen om detta dilemma, för det borde finnas fler människor där ute som påbörjar jobb nu igen! Men som om inte det vore nog med att tvingas börja arbeta imorgon så tvingas min underbara och älskade E även han att jobba kl.07.00 imorgon. Vilket innebär att vi tvingas skiljas åt idag. Jag kvar här i Sundsvall och han hem till sitt i S-holm :-(

Efter att ha varit med varandra konstant 24 timmar om dygnet de senaste veckorna så har vi båda insett att detta varit det bästa som hänt! Helt UNDERBART! Det var med klump i magen, gråt och massa tårar vi kramades hejdå innan. Jag har nog gruvat mig lite längre än vad han har gjort eller åtminstone visat min gruvsamhet sedan en vecka tillbaka. Jag avskyr farväl och hejdå! Det är det värsta jag vet!!!!

Så nu sitter jag här.... Gråter, har ont i magen, mår illa och LÄNGTAR som en galning efter min ÄLSKLING!! Livet känns för tillfället grymt tufft, svårt och jobbigt! Det ligger en driva med väskor, påsar och kläder som behövs tas reda på. Kylskåpet ekar tomt och blommorna på balkongen har dött! Papper i högar att ta reda på och sortera! Inte en endaste rolig grej omkring mig för tillfället! Kanske känns det bättre imorgon?



Jag vet att det är tufft och jag vet att det är jobbigt att pendla så här som vi gör. Det är jobbigt att sakna någon och det är svårt att bo 40 mil ifrån varandra! Allt har sin tid och tids nog så kommer nog våran tid med, det är jag övertygad om! Kärleken den övervinner ALLT och kärleken är grymt stark!

SemesterLördag!

För första gången under vår semester så är vi helt ensamma och gör precis vad vi vill! Vi har tagit sovmorgon, ätit frukost läänge och precis när vi vill. E har tvättat bilen och jag försöker desperat jaga solen på en plats där det inte blåser. Nu sitter vi båda i varsin solstol och har faktiskt INGEN aning om hur vi ska lägga upp dagen. Vi har ingen annan att ta hänsyn till och ingen tid eller plats som skall passas i rätt tid. Inga måsten! Det är GRYMT skönt!

Det har varit 4 helt UNDERBARA semesterveckor vi haft tillsammans! Vi har umgåtts, träffat alla släktingar, besökt diverse platser utspridda över halva Sverige. Vi har bott i bilen med endast varsin väska med kläder till hands. Vi har åkt från det ena stället och till det andra. Det har varit hur trevligt som helst och helt klart den BÄSTA sommaren hittils EVER!


Men idag är det våran dag och idag finns det absolut inga som helst måsten att ta hänsyn till. Idag tar vi hand om varandra och är grymt egoistiska! :-)


Kattmys!

Har världens goaste och sötaste lilla kattunge i famnen nu. Eller rättare sagt på tange,.,,,,,på tangenterna. 3 riktigt små söta charmtroll finns det här! Dem charmar precis vem som helst! Till och med mig, som egentligen inte är någon kattälskare och som lovat att aldrig någonsin skaffa katt om jag inte har ett stall som den får bo i. Nu skulle jag kunna tänka mig att ta med mig alla 3 hem. Dem hoppar, busar, leker, springer rally, gosar, sover och äter. Ena stunden ligger dem som döda sälar i en hög för att den andra stunden fara runt som galningar. Hoppar på ALLT som rör sig. Hänger i gardiner, jagar flugor, klättrar i fönster, hoppar upp i buskar. Men dom är bara för söööta!

Dessa 3 charmtroll är nu 9 veckor och behöver söka sig nya hem. Så om någon är på jakt efter en charmig kattunge vet ni vart ni kan vända er! :-)









Deras husse, morfar har själv döpt dem efter sitt eget intresse. Tjejen i gänget hon heter Triss, grabbarna har fått namnen Harry Boy och Keno.

Näske

Sitter för tillfället ute i solen med en kaffekopp i vänsterhanden och högerhanden kollar upp lite bloggar. Här är det blå himmel och strålande sol. Vi har just avnjutit frukost här i solen. Finns det något bättre än att sitta ute i solen och äta frukost?

Jag och E är inne på vår sista semestervecka nu och lägger nu några härliga dagar här uppe hos morfar och hans fina place. Idag klurar vi på om vi ska åka in och se mer av Örnsköldsvik. Ikväll blir det båttur ut till Ulvön och innan det är klart ska vi nog hinna med lite fiske också.


Njut av vädret och njut av att bara vara!!

Sundsvall nästa!

Sitter i bil längs E4:an, just passerat Gävle. Vi närmar oss Norrland och Sundsvall igen. Vi konstaterade just att på 2 veckor har vi passerat S-holm, Arvika, Göteborg, Ullared, Falkenberg, Tollarp, Hökensås, Solna och nu snart tillbaka där vi startade vår biltripp... Sundsvall!

Men vi nöjer oss inte riktigt ännu utan siktar på att hamna i Örnsköldsvik under veckan :-)


Har just kommit på att det är rätt mysigt med bilsemester! Detta är nog första gången under mina 23 år som jag tycker det är trevligt att bila sig igenom halva Sverige. Innan AVSKYDDE jag att åka bil. Då var mitt motto att ta mig från punkt A till punkt B så fort som möjligt! Raka spåret var det som gällde. Då mamma bromsade pappas högerfot för att stanna och se lite sevärdigheter som inte föll oss barn i smaken där bak så protesterade vi. Ständigt tjat om hur långt det var kvar, när vi var framme, det är varmt osv.

Nu är det trevligt att åka! E kör som en gud (oftast), ibland avlöser jag honom så han får vila, läsa tidning och dricka kaffe. Vi poppar all sorts musik och det händer att vi sjönger i kör. När han kör så sover jag, läser tidning eller bloggar.


Vi ses i Sundsvall!! :-)

Polkagris!

Vi har lämnat Hökensås och är nu på väg mot S-holm. Gårdagen fylldes med fiske hela dagen och kvällen. Tyvärr fick vi aldrig någon fisk. Tror ingen blev gladare än grabbarna då dem fick se c30:en rulla in i Hökensås. Det var ett mycket trevligt stopp och skoj att få träffa alla igen:-)

Nu har vi precis pausat i Gränna. Där sken solen på oss så vi strosade igenom gränna och passade på att handla lite polkagrisar i olika smaker och former. Gränna är fint!

Nu: Lunch och det blir något så exoitiskt som Mc Donalds!

Hökensås

Vi befinner oss i bil nu igen, någonstans längs med E4:a mot Jönköping. Vi har sagt tack och hejdå till farmor & Johnny och lämnat Tollarp, Skåne. Vi har haft några fina och väldigt trevliga dagar tillsammans. Skoj och få se deras nya hus och delar av Skåne. De har visat oss kusten, Kristianstad. Kvällarna har gått åt till kortspel och sällskapsspel. Mycket trevligt:-)

När vi åkte ut från Tollarp så kom en klump i magen och jag fick bita mig i läppen för att hålla mot tårarna. Det är alltid lika jobbigt att behöva säga hejdå och åka. Jag avskyr det! Enda sedan jag var liten så har jag tyckt det varit jobbigt att lämna farmor. När jag kramade hejdå hade jag velat stanna kvar i famnen och få bli liten igen. Finns nog inget mysigare än att vara liten och få krypa upp i farmors knä. Tryggt och skönt! OJ, vad känslosamt det blev här nu! Men det är så att min farmor betyder väldigt mycket för mig och står mig enormt nära! Tur att vi syns om några veckor igen :-)


Nu rör vi oss norrut och vårat nästa stopp blir Hökensås. I Hökensås befinner sig E:s pappa och bror med familj. De har hyrt stuga och är där för några dagars fiske. Vi stannar till och umgås med dem och vem vet, kanske blir det fiske med!? Vi sover hur som helst kvar och fortsätter vidare mot S-holm imorgon igen.



KÖPENHAMN!

Detta är första dagen från vår semester som vädret sviker oss så här mitt under dagen. Vi har haft tur med vädret hela tiden och endast haft någon regn/åskskur kvällstid eller tid då vi befunnit oss i bil åt något håll. Idag VRÄKER regnet ner och vi väntar otåligt på att det skall upphöra så vi kan göra en tur till Kristianstad. Jag tycker det är rätt mysigt för vi eldar brasa, läser tidning, kollar bloggar och myser på här iförd i mjukisbrallor med håret i en knut.

Igår gjorde jag och E en egen tur på tu man hand till Köpenhamn över dagen! Våra reseledare farmor & Johnny svek oss då dem gjorde en liknande tur för knappt en vecka sedan med föregående gäster. Reseledarna skjutsade oss glatt till tågstation och hämtade oss senare på kvällen. Hur smidigt som helst. Vi klev på tåget, åkte ca 1 timme och sedan hamnade vi mitt i Köpenhamn! Vi strosade på längs stroget, åt lunch, drack öl och rosé i solen. Njöt av fint väder och av varandra! En jätte mysig dag i Köpenhamn hade vi!






Häromdagen när vi gjorde en tur ut mot Österlen så hoppades vi på sol och bad. Det blåste en del och havet var kallt. Vi nöjde oss med att sitta påklätt och endast bada våra fötter. Men vad gör det när det är otroligt vackert?



Vi har nu planer på att börja röra oss norrut från och med imorgon. Tror att siktet är inställt på S-holm imorgon för att göra en natts uppehåll i Solna innan vi sedan vidare åker mot Sundsvall. Kvar under kommande vecka har vi sedan en tripp lite mer norrut, rättar sagt Ö-vik. Men när, hur och var återstår att se :-)

Avslutar detta inlägg med några pics tagna ifrån Falkenberg...





Tollarp

Så har vi nu kommit så långt in på vår semester att vi hamnat ända nere i Skåne eller rättare sagt Tollarp. Har ännu inte hunnit sett så mycket av den platta, blåsiga delen av vårat avlånga land. Men så här långt kan jag konstatera att Skåne är helt OK! Farmor & Johnny bor i en väldigt fin och mysig villa! Tror att dom kommer få det riktigt bra här :-)

Vi skall nu bege oss ut på vår första utflykt här nere och jag tror det är Skånes kust vi skall få oss en beskådan av. Vädret håller sig på vår sida fortfarande och solen gör sitt bästa! Hoppas det håller i sig:-)




Liseberg!!

Vi har det alldeles prima bra här i stora staden Göteborg! Igår kväll blev det middag ute tillsammans med Markl och hans flickvänn Amanda på en mysig restaurang vid namn "Vin och tapas". Idag skulle vi ha varit uppe med tuppen om det gått enligt planerna och jag ställt klockan ordentligt! Vi tog sovmorgon och gjorde sedan stan. Gick rätt så tungt för oss på den fronten. Allt som allt gick vi plus med ett par skor till mig och det var mest bara för att jag hade skoskav.

Dagens stora "grej" blev dock ändå Liseberg. Jag tröttnar ALDRIG på detta ställe! Jag blir som ett litet barn som åker karusell för första gången. Jag verkligen njuter och älskar att testa alla möjliga åkattraktioner:-) Härjade runt som galningar bland alla åk, drack rosé mitt på dagen, körde 5-kamp och gick loss på några lotterier. Jag ville verkligen vinna något....och till slut så! :-)

Nu ikväll blev det middag runt hörnet här på vårat hotell på ännu ett fint ställe vid namn " Bliss ". Kvällen blev en liten repris från igår med samma trevliga sällskap och samma servitris!:-) Imorgon packar vi oss vidare... Målet kommer att bli Skåne, Tollarp innan dagen är slut. Två av oss i sällskapet vill till Båstad och två av oss vill till Ullared. Kanse man kan räkna ut vilka två som vill till Ullared och vilka som får sin vilja igenom!? Haha! Ullared, Here we come!




På vift igen

Efter en härlig vecka med många fina stunder i Arvika så har vi nu rullat vidare.... Nu befinner vi oss på "Elite plaza hotel" i Göteborg. Här har vi nu tänkt stanna till tisdag och fram till tisdag tänkte vi hinna med heldag på Liseberg, shopping, middag och lite annat mys här i stora staden. Jag och E bor verkligen jättefint här på hotellet! Vi har även sällskap av E:s pappa Arne. Så imorse packade vi in oss alla tre i C30:en och lämnade Mastvika samt Arvika.

Veckan som varit har vi tillbringat ute i stugan i "Mastvika" och vädret har hållit sig på vår sida ända fram tills idag. Vi har badat i 26 gradit varmt vatten, solat, åkt båt med tillhörande vattenleksaker så som skidor, ring, korv m.m. Det har spelats spel, druckits vin, grillats kvällstid. Har hunnit med att umgås med hela släkten så som föräldrar, syskon, syskonbarn, kusiner, mormor, morfar med flera. Vi har haft en KANON vecka i Arvika!

Både jag och E var helt överens om att vi så här långt in på vår semester har åkte från det ena paradiset till det andra. Vi har det rätt så bra jag och E och jag lovar att vi njuter av varje minut som går!


Nu tror jag det blir sängen! Är rätt trött och sliten efter en dag i bil, middag ute på en grymt god tapas restaurang så sängen tämligen skriker på mig! Imorgon blir det shopping samt LISEBERG!:-)




Pssssst! Tänka att vi båda sitter här i Götet nu ett år senare efter vårt första möte och nu denna gång är vi här på semester tillsammans! Det är KÄRLEK det och det värmer i mitt hjärta vill jag lova!!! LOVELY:-)