Så var man äntligen på plats då

Tänkte starta dagen med ett blogg inlägg. Är nyss väckt efter att ha sovit som en prinsessa. Sovit som en stock, tror jag vaknade till vid 6 snåret då E drog till jobbet. Jag tog flyget igår, ner hit till den plats och person som jag ständigt längtar efter. Kan även tillägga att jag älskar att flyga. Jag skulle nog kunna tänka mig att ha ett arbete som innebär flygresor både morgon och kväll. Det skulle innebära  att jag skulle få en powernap både morgon och em. Skulle passa mig perfekt eftersom jag somnar med detsamma efter att jag satt mig i flygplansstolen och motorerna startat. Älskar att sova under flygturen. Så då vore vel ett resande jobb passande. Jag skulle noog inte vara en strikt kontorsdam i en stel kavaj som slog mig ner i stolen och plockade upp datorn. Nej, jag skulle krångla mig ur kavajen, luta mig bakåt  och sedan somna. Nu har jag inte planerat att byta jobb och för den delen deffinivt inte bli en kontorsråtta. Även om jag skulle ha sköna powernaps under restiden så skulle jag inte passa i ett kontor. Fast å andra sidan finns det ju fler resande arbeten som inte hör till kontor/datorer. Så varför inte, möjligheten kanske finns? Flyga iställer för att köra bil till jobbet?

Hur som helst funderar jag på vad jag ska göra av denna underbara lediga dag här i Solna. Krypa tillbaka i sängen och dra täcket över huvudet, ta en dusch, klä på mig, öva på att bli bra i guitar hero, äta frukost, ta en prommis ner till Solna centrum, åka tunnelbana in till stan eller bara mysa ner mig under soffan och hoppa bland tv kanalerna?? Det dröjer jätte jätte jätte jätte många timmar till innan E är hemma igen. På något sätt ska jag nog lyckas roa mig själv här nere i stora staden. Funderar på en dusch, frulle, tunnelbana och sedan en sväng på stan.

Har en helg helg fylld med ledighet, mys, roligheter och massa kärlek framför mig!! *me like*

Så ha en helt underbar helg!! För det tänker jag ha :-)



Helgen närmar sig!

Trots att det bara är tisdag och dag nummer 2 på denna vecka så har jag arbetat två pass, tränat ett pass, betalat räkningar, öppnat resväskan och börjat på min fundering över vad som skall läggas ner i den. Min nedräkning inför helgen har redan startat. Har beställt väckning till 10 imorgon. Tänkte hinna med att laga lunch, sola och träna innan arbetspasset börjar vid kl.14. Det är så här jag trivs som bäst! När schemat är fullmatat och jag behöver fixa med saker som ska ske flera dagar framåt p.g.a det inte finns någon tide där i mellan.

På torsdag tänker jag göra helg, jag längtar!!! Den här veckan kommer bli en bra vecka. Starten har inte kunnat bli bättre. Nu ska jag knapra upp min kalla kanelbulle och dricka upp glaset med mjölk. Smarrigt värre!

The love is in the air....











Total lycka, ibland behöver man inte säga mer. Kan njuta och istället fundera över hur snabbt livet kan få en helomvändning!? Det går, tydligen :-)


Tomt...

Så har denna efterlängtade helg passerat förbi i en enda vindblåst. Har längtat och längtat i 2 veckors tid. Så när äntligen denna helg kommer så springer tiden iväg. Nu är jag tillbaka på ruta ett igen.... LÄNGTAN är tillbaka! Tomheten smyger sig på mig från alla håll och kanter. Ensamheten finns i hela längeheten. Fast å andra sidan har helgen varit UNDERBAR! Blev inte som planerat hela vägen, men tok-mysig ändå! Tur det inte dröjer så länge denna gång. Redan på torsdag ses vi igen. Så nu blir det att ladda inför jobb och träning mån-tors. Kommande helg tänker jag tillbringa nere i S-holm. Så snart är lyckan total igen :-)

Snö har det kommit.... Snö i mängder! Det har vräkt ner och nu kan man inte klaga på att det inte är vintrigt. Jag passade på att rensa tankarna i stallet efter att E åkt idag. Tog "Mära" på en skogstur. Hur underbart som helst. Vi såg ut som två levande snö varelser när vi kom tillbaka till stallet. Finns nog inget som slår en härlig ridtur när hjärnan i "sprängfas". Jag avskyr farväl och hejdå. Det är det värsta jag vet. tårarna kommer fram och det svider i bakom ögonlocken. Så var det även idag. Då är det tur att möjligheten till en härlig tur finns. Idag var den mer än perfekt.

Nu känns det lite bättre. Samtalade med E nyss och fick besked om att resan hem gått bra. Han är på plats inför träningen. Jag har ätit lite mat, laddar för en varm dusch nu, nagelpiffning och tänker fortsätta ladda denna söndagkväll inför kommande vecka. Veckan är fullmatad ända fram till torsdag. Jobb väntar hela dagarna. Så nu känns det bra. Nu ska här laddas med positiv energi!! :-)



Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!
 

Kaos i bloggen??

Jag kanske ska nämna att jag är sämst i världen på det här med teknik och blogg. Loggade in här på bloggen nu och hittade minst 50 likadanda inlägg. Jag som blev stolt igår när jag lyckades knappa på mobilen och trodde att jag endast skrev ETT inlägg. Inte 100 st. Såg ut som ett smärre kaos här i bloggen. Eller som om jag varit lite tjatig och ville klargöra lite extra att jag verkligen klarade av det här med att skriva blogg inlägg från mobilen. Jag lyckades, lyckades med hur många som helst och dessutom samtidigt!

Näe, tror jag håller mig framför en dator i fortsättningen:-)

Nu ska jag åtminstone återgå tillbaka till arbetet här på jobbet. Snart dax för hemgång... Nedräkningen har startat! :-)


Premiär

Vid detta skrivande är jag stolt som en tupp och lyckligare än lyckligast! Jag har skrivit mitt livs första blogg inlägg. Timrå vann ikväll, imorgon är det fredag och då kommer älskade E :-) Nu är det tack för ikväll och hem till sängen som gäller. Godnatt!!

Total haveri

Som rubriken lyder kan man minst sagt sammanfatta min mobiltelefon under gårdagen. Fungerade hur bra som helst, fortfarande efter 2 års bruk. Visst jag har suktat läääänge efter en ny telefon. Men min snålhet har tagit över. Har tänkt "Så länge min fungerar så tänker jag inte köpa en ny". Även om jag jätte gärna velat ha en ny, cool och frän mobiltelefon. Så igår från att ha fungerat hur bra som helst till att inte fungera alls. Följande knappar gick inte att trycka på: ångra knappen, nollan, tvåan, #, svara knappen. Tänk er.... Försök skriv ett sms utan att använda bokstaven A. Det går inte. Eller jo, det går men det blir inte mycket mer text än " I love you". 

Jag var nästan grinfärdig igår då jag insåg det faktum att jag och min älskade mobil var på väg åt skilda vägar. Även om det var väntat förr eller senare så kom det lite olägligt för tillfället. Men sagt och gjort så gjorde vi slut igår. Så idag blev det upp och hoppa för att ge sig ut och leta en ny partner. Hade redan sett ut den tilltänka och kommande partnern. Behövde överväga saken några gånger. Vill ju att det ska kännas rätt. Men nu känns det snart bra.... Vi måste bara lära känna varandra lite bättre. Just nu testar vi oss fram. Sakta men säkert:-)

Men det känns som jag kommer kunna bli förälskad på nytt igen....


I den här sötsaken:
 

Let´s Dance

Så är det nya "måste" programmet på fredagar igång. Efter att Idol tagit slut och man inte känner något speciellt "måste" på fredagskvällarna längre så har det varit rätt lugnt och skönt en tid. Men nu är vårat älskade dansprogram igång igen. Som den "sucker" jag är så kommer jag att bli trollbunden till även detta program. Jag vet att jag blir fast och bunden för sådana här program, så jag får skylla mig själv som över huvudtaget bänkar mig under filten i soffan:-)

Har precis fått grepp om deltagarna och känner att det skulle vara sjukt kul att lära sig dansa. Det ser så grymt roligt ut när man tittar på alla amatörer som blir proffs i detta program, eller inte.... Men roligt ser dem ut att ha iaf. Kanske skulle jag våga anmäla mig till en buggkurs eller liknande? Strunt samma.... Jag blir alltid lika jäkla sugen på att lära mig dansa när jag ser detta program. Oavsett om det är idol eller let´s dance så är det helt lagom underhållning så här en fredagkväll. Speciellt om man har arbetshelg, sliten efter en dag på jobbet, är ensammen hemma och har en värkande smärta av saknad. Det blir inte bättre än så här denna fredag.

Hade tänkt lyxa till med ett glas rött vin ikväll, men icke! Slog till stort och hällde upp ett glas med pepsi max istället. Tänkte fylla på glaset och uppdatera mig själv här i pausen av dansen med lite nyheter.


Ha en trevlig fredagskväll!

Mini helg mitt i veckan!

Snart har jag haft min helg denna vecka. Varit ledig nu onsdag och torsdag. Hunnit med massor!! Tvättat, plockat, kastat tidningar, glasflaskor, pantat, fikat och surrat med Linda. Samt kännt på lilla bäbismagen:-) Umgåtts med Sophie, fixat naglarna och hunnit med en sväng till Indal för ett besök hos Johanna samt barnen Tilda och Theo. Känns bra att ha avverkat lite umgängesgrejor. Räknade ut att jag och Johanna sågs senast i somras. Det är ett halvår sedan det. Shit, vad tiden går....

Sitter ute på ön nu hemma hos mamma och pappa. Ingen av dem är hemma ännu. Hoppas dem kommer snart för jag börjar bli sugen på midag! Julle ligger o knä och MYSER! Tagit en prommis har vi gjort. Kallt ute... ca -14!! *Brrr*

Planerar nästkommande helg gör jag lite smått. Det kommer bli en mysig och intensiv helg. Det är det här längtandet som håller mitt strålande sken uppe. Herregud, vad jag längtar!! Helt sjukt!




//Emmelie "fryser"


Tillbaka!

Så är man på plats igen. Tillbaka i vardagen som innebär tidiga morgnar eller man kanske kan säga nätter. Beror på vad man tycker att det är för tid på dygnet när klockan är 04.00!? Jobbet rullar på som vanligt. Tränat som vanligt efter jobbet. Gröt till frukost, ägg på mackan och massa kaffe. Allt i sin ordning med andra ord. Hemma är det som det ska vara efter att man varit bortrest i 2 veckor. Resväskan blänger ont på mig var gång jag passerar hallen. Har inte vågat öppna den ännu. Disken rinner nästan över i diskhon. Nästan så man inte vågar sig in i köket. En stor hög med tidningar, reklam m.m som väntar på att få bäras ut. Ikea påsar med pant och glasflaskor. Allt är lämnat i den oreda det var innan jag åkte. Hade kaos då när jag skulle packa inför fjäll, nyår, fest, mys och vardag i S-holm. Det innebär att kaoset som blev över när det gäller kläder, skor m.m ligger kvar där det hamnade i packningskaoset. Men imorgon, är det en perfekt dag att reda upp tillvaron här hemma. Har bokat tvättstugan och tror att jag är mogen nog för att ge mig på resväskan. Tänk att det ska vara så jädrans svårt att packa upp väskan så fort man varit borta ett par dagar. Alltid så skoj att packa när man ska iväg. Men när man kommer hem så gruvar man sig för att röra väskan. Varför??

Emellanåt i allt detta kaos och vardag så drömmer jag mig bort flera gånger i timmen. Drömmer mig 38 mil söderut och längtar som en galning.Herregud vilken toffel jag har gått och blivit! Men jag längtar ju så mycket att jag har magknip! Det gäller att planera dagarna till fullo här hemma så tiden går fort. Då och då måste jag även ge mig själv ett nyp eller två i armen för att se så jag inte går runt och drömmer eftersom jag mår oförskämt bra. Kan man få må så här bra? Är lite rädd för att jag mår för bra. Borde jag verkligen känna så här? Vågar man använda ordet "lycklig" igen så tänker jag banne mig göra det nu... För jag ÄR lycklig nu! Shit, vad livet är härligt ibland:-)

Tror bestämt att det är time för en kopp nu och lite tv tittande. Strax dyker Angelica upp för umgänge och surr! Trevligt:-)


2009!

11 dagar in på det nya året. 14 dagar sedan jag befann mig på hemmaplan mer än 4 timmar. En bättre start så här på det nya året kan man nog inte ha. Jag har helt klart haft mitt livs bästa start någonsin! Jag trivs, älskar tillvaron! Det enda som för tillfället får mig att känna det minsta lilla hemlängtan är saknaden av klädval så här efter 2 veckors boende i resväskan. Känner mig något begränsad. Från -20 i snöiga fjällvärlden till +5 regningt S-holm så är det inte alltför lätt att packa den perfekta väskan. Annars saknar jag nog inget. Klart att jag gärna skulle vilja ha vänner, familj och jobbet på plats här hos mig. Det skulle underlätta. Men jag trivs som ficken i vattnet här. Lediga och lyxiga dagar med massor av mys och kärlek!!! Kan det blir bättre!?

Har helt klart haft den bästa start man kan ha på ett år. Laddat med massor av kärlek och energi. Så jag borde kunna ta mig hem ikväll för att köra stenhårt på jobbet samt träning kommande vecka. Känner mig tok laddad! Men trots att batteriet är laddat till max så vill jag INTE åka hem....
Får vel se hur det går idag, sist gick det inte så bra. Efter 3 1/2 timme i bil återvände jag tillbaka efter 4 timmar.

Nu ska jag ta tillvara på tiden innan planet avgår i ishallen. Hålla handen, dricka kaffe och äta korv. Ska bara packa ihop lite prylar som måste släpas med när jag lämnar boet. Fixa iordning och städa ihop lite innan nedsläpp.




//Emmelie "jag mår bra nu"