I väntan på nyårshuvudrätten! Vi på Hyacin...

img_2733 (MMS)

I väntan på nyårshuvudrätten! Vi på Hyacintgränd önskar gott nytt år!!


God Jul! Julafton har nått sitt slut för d...

img_4014 (MMS)

God Jul! Julafton har nått sitt slut för detta år och jag testar årets julklapp... Min "fulsnygga" OnePiece som jag fick av E;) Har drömt om en sådan samtidigt som jag tycker dem är lite roliga/fula på något vis. Nu har jag fått en och jag älskar den! Som jag kommer mysa runt i denna hemma i huset<3


God Jul! Julafton har nått sitt slut för d...

img_4014 (MMS)

God Jul! Julafton har nått sitt slut för detta år och jag testar årets julklapp... Min "fulsnygga" OnePiece som jag fick av E;) Har drömt om en sådan samtidigt som jag tycker dem är lite roliga/fula på något vis. Nu har jag fått en och jag älskar den! Som jag kommer mysa runt i denna hemma i huset<3


På väg mot de Värmländska skogarna för att...

img_9972 (MMS)

På väg mot de Värmländska skogarna för att fira jul!


Uppdatering i text

Idag får det bli en uppdatering i text. Själva flytten är nu helt klar. Huset är fyllt med prylar och kartonger medan lägenheten i Solna ekar tom. Imorgon är det städning av den som gäller innan vi lämnar över till den nya ägaren. Kommer kännas skönt när allt är helt klart och vi bara kan koncentrera oss på huset. Vi hade hjälp av pappa med flytten i helgen och tur var vel det! För vad hade vi gjort om inte lilla papps kommit ner och hjälpt oss;) Pappa och E har slitit sedan i torsdags. Vilka änglar!! <3 Statusen från huset är ungefär samma som igår. Det är hyffsat ordning på nedervåningen, precis som igår. Uppe har vi något som kallas för blå rummet och där förvaras alla kartonger som skall gås igenom en efter en... Idag blev det en tur till Ikea för lite nödvändig shopping. Högst på prioriteringslistan står nu sovrummet eller rättare sagt alla kläder. Det finns som sagt lite att bita i;) Men nu för stunden njuter vi i soffan (för första gången) av att bara få vara! Trivs faktiskt riktigt riktigt bra i vårt vardagsrum <3

I en del av vardagsrummet pryder numer far...

img_1763 (MMS)

I en del av vardagsrummet pryder numer farmors gamla gungstol! Ps. Farmor titta så fint det blev;) ds.


En del av vardagsrummet!

img_7470 (MMS)

En del av vardagsrummet!


Uppdatering! Det återstår fortfarande mass...

img_6039 (MMS)

Uppdatering! Det återstår fortfarande massor att göra. Men lite ordning bland röran har det allt blivit!


Status från huset! Det slits och kämpas me...

img_0372 (MMS)

Status från huset! Det slits och kämpas med målning och möbler om vartannat. Själv väntar jag på riset och mammas köttgryta som ska bli varm.


Men fint blir det ;-)

img_7277 (MMS)

Men fint blir det ;-)


Och här från gult till vitt!

img_4416 (MMS)

Och här från gult till vitt!


Från "latte" till vitt!

img_2489 (MMS)

Från "latte" till vitt!


Detta har vi roat oss med idag!

img_7009 (MMS)

Detta har vi roat oss med idag!


Husägare på riktigt!;)

img_4306 (MMS)

Husägare på riktigt!;)


Det börjar sakta att ta form, eller röra? ...

img_4287 (MMS)

Det börjar sakta att ta form, eller röra? Allt utom det allra nödvändigaste är nu nerpackat! Sista söndagen på Klippgatan är nu här;)


Idol 2010 är över för den här gången!

Under höstens gång har fredagskvällarna varit heliga åt idol. Jag är en sån där typisk idol följare som slaviskt har följt detta program under hösten. Liksom mina andra två favoritsåpor som är "Ensam mamma söker" och "Bonde söker fru". Svensson och lite tråkigt, JA... Jag vet;-) Men sådana härliga program!

Ikväll fick vi se favoriten Jay Smith ta hem titeln som årets idol 2010! Han är helt enkelt bäst;-)
Bilderna är lånade från tv4.seDet var idol det, nu får vi hoppas att nästa favorit fredagsprogram börjar sändas snart... SOLSIDAN! Läste något om att det skall sändas från och med Januari. Hoppas verkligen på det;-)

Hur vet man att det är dax att åka och handla?

Kan möjligtvis dagens frukost vara ett gott tecken? En kopp te och fyra digestivekex där ost och smör inte ens räckte till. Jag tror visst att fredagens stora grej får bli ett besök på ica maxi i Solna. Det sista besöket på maxi här i Solna kan det även bli. Om en vecka så hoppas jag att vi har sovit första natten i vårat nya hus;-)

Det drar verkligen ihop sig och jag längtar som en galning samtidigt som jag stressar upp mig inombords. Flytt en vecka innan julafton. Julafton skall firas i Värmland i år. Men målet innan vi sätter oss i bilen och styr mot Värmland för att få fira jul är att ha fått det så gott som klart i huset. Så att när vi kommer hem så kan vi slappna av i mellandagarna och bara få njuta. Hm, tro om den planen kommer gå i lås?

Helgen som väntas nu hoppas jag blir en lång och skön sådan trots att vi har massor att utföra. Jag har inte haft en ledig helg här hemma på över en månad, så denna helg är efterlängtad. Kanske dags att ta tag i det här med julklappar med. Känns som att det är denna helg som det ges tid till det, sedan är det nog kört.

Vad som än händer och sker så är det helt underbart skönt att det är FREDAG! Jag är ledig exakt HELA helgen och längtar som ett tok tills E kommer hem. För ikväll väntas ett klassiskt fredagsmys med tacos till middag och idolfinal på tv:n:-)


TREVLIG HELG!

IPaden har kommit hem till oss! Detta är E...

img_5659 (MMS)

IPaden har kommit hem till oss! Detta är E:s nya ögonsten och kärlek! Men jag är beredd att hålla med, den är helt FANTASTISK!!!


Först 12 timmars sömn, nu ett skumbad och ...

img_2416 (MMS)

Först 12 timmars sömn, nu ett skumbad och sedan kanske vi kan lyckas med att packa några kartonger! Oj, vad jag förtjänar denna lediga dag!!


Idag lär jag mig att köra bort snö. Jag kö...

img_8802 (MMS)

Idag lär jag mig att köra bort snö. Jag kör traktorn, fyller skopan och lastar på lastbilen! Låter lätt som en plätt eller hur;)


Då var det slut på ledigheten igen då

Jahapp, så sitter jag här igen... Känns som att de gånger jag slår mig ner och loggar in här på bloggen är när jag skall iväg på jobbet. Så även denna onsdag. Sitter och slevar i mig mannagrynspudding (som för övrigt är väldans gott) samtidigt som minuter räknas ner innan det är dax att påbörja denna veckas maratonjobb. Allt för lite ledigt när flyttlasset skall avgå;-) Den som väntar på något gott...

Två dagars ledigt har rusat förbi och jag har hunnit med att packa några flyttkartonger samt lagat det ena storkoket efter det andra. En gratäng med mannagrynspudding att ha till lunch resten av veckan och en gratäng med makaronpudding att ha som matlådor. Just, det har även matlådor med wok. Så något mer middagslagning denna vecka blir det inte. Nu blir det jobb ikväll, hela dagen imorgon (9-22) och hela dagen (6-22) på fredag. OM jag nu inte lyckas få ledigt så jag kan följa med E på julbord på fredag kväll. *håller alla tummar och tår för det* Efter dessa maratondagar så väntar även en arbetshelg med jobb både lördag och söndag.

Tillsammans med maratonjobb så kom även någon form av maratonkyla här i S-holm. Vet att det är betydligt kallare i norr. Men för att vara S-holm så är det väldigt kallt här för alla S-holmare. Själv så känner jag mig mer som hemma och kylan påminner en bara om hur det normalt brukar vara under det norrländska vintrarna. Hellre kyla och snö än regn blask;-)


Nu är det hög tid att hoppa i mössa, vantar och dunjacka och brassa mot jobbet och härmed önskar jag er alla en fortsatt trevlig vecka!