Årets första riktiga dopp!

Måndag = icke nådig arbetsdag, 7-21.45. Helt okej med tanke på att jag har haft fruktansvärt roligt på jobbet idag!
Som jag skrattat:) Har passat på att ha livräddningsövning på hansa bräda idag då det var lämpligt väder för sådana aktiviteter idag. Blev en sväng ut med båten också och inte minst så blev det årets första riktiga dopp!!
I älven dessutom, och visserligen i en dräkt. Whatever när vattnet sipprade in minst lika bra ändå. Tur jag flöt åtminstone. Så som jag skrattade så hade jag nog inte klarat av att simma själv. Vi gjorde några graciösa hopp bak i från båten!:)
Bildbevis finns!!

Fryser, är mätt och belåten och har inte allt för många timmar kvar nu. Känns bra!
Nu ska jag jobba vidare....


Dagen efter!

Typisk Söndag är det vad jag har idag. Sovit jättelänge, ätit bakis mat i form av makaroner o köttbullar, promenerat runt Sidsjön tillsammans med A. Bokat upp em/kväll med tvättstugan, varit på ica och  pantat burkar samt handlat mat.
Sitter här i soffan nu... väntar på tvättmaskin, dricker pepsi max och knaprar pestage nötter. Funderar på gårdagens kväll och festligheter. Ibland är livet bra knepigt och för att inte nämna hur jädrans liten vår värld är! Vad lite man vet egentligen. Det är mycket som trängs i huvudet nu tillsammans med lite huvudvärk. Ska dra filten över mig nu och ligga här resten av dagen nu tror jag. Dricka pepsi och fundera blir söndagens motto!

Kubbturnering!?

Hallå, vars har vädret tagit vägen någonstans???
Jag efterlyser värme och en massa sol!! Kan inte finna det... Vaknade imorse av regnet som smattrade mot fönstret. Drog slutsatsen av att det inte blev någon löparrunda runt sidsjön. Slog av larmet på klockan o somnade om igen. Några timmar senare smattrade regnet fortfarande på fönsterrutan. A och jag myste ner oss i soffan, åt frukost o kikade på film.
Har tillbringat 20 min i solarium, handlat vin på systemet, jordgubbar och choklad på ica. Så istället för solning på Tranviken, vinlotteri, kubbtuernering och grillning på Slädavikens strand blir det stadsfest hemma hos Yejka istället:)

Ska doppa gubbar i choklad nu, duscha o piffa innan A kommer. Då ska vi laga middag o dricka rosé!!

 
                             


Nu tar jag helg!

Har kikat på fotboll ikväll med Angelica o Jess, GIF - IFK Göteborg. Kan vel säga att det gick mindre bra för vårat kära Sundsvallslag. 2-3, Tråkigt. När jag för en gångs skull är och kikar på en allsvenskmatch. Fast i umgängessynpunkt var det trevligt att umgås med tjejerna o kika på lite fotboll. Känner ju att jag saknar det ibland, fotbollen alltså;)
     
  
                
Imorgon är det stora planer som gäller! Vid bra väder blir det upp i ottan o ut på en löparrunda. Packa strandväskan o åka till Tranviken med Yejka o Fie. Kvälls/em prommis runt sidsjön och grillning senare på kvällen. Kan även hända att ett glas vin hälls upp. Men har jag otur så går det som alltid då jag är ledig o planerar, det regnar och är kallt ute.

Är för övrigt ledig fre, lör och söndag. Hur skönt låter inte det!?:)


Det känns lite tomt för tillfället.

Just nu känns det en aning tomt och ensamt. Jossan återvände "hem" till Oslo imorse med tåget.
Känns jätte tråkigt, men hon kommer snart hem en vecka igen.
Men då är jag på semster någonstans runt västkusten. Synd:(
Det gör inte saken bättre att jag är typ själv på jobbet heller.. Usch... det är ju så lugnt o stillsamt här!

Avskyr att vara ensammen!! Speciellt extra mycket just precis exakt idag.

Ooops!

Nu fungerar det, och tydligt dessutom! Helt plötsligt finns gårdagens inlägg med. Undra om det var mina inre krafter som hjälpte eller om det bara var datorn/sidan som var felande. Jag själv tror på mina inre krafter för en gångs skull;)

Nedräkningen har börjat, timmar kvar nu... Tjoohooo!
Blir middag i sällskap med Jossan sen, hemma hos Marléne, trevligt:)

SUCK....

Vad är det för fel på blogg.se!?? När jag var känner mig mogen för att printa ur mig lite av livet och känner att jag måste få utlopp för mitt skrivande, då fungerar inte skiiten!! Satt igår kväll och skrev, skrev o skrev... uppdaterade om händelsernas helg som innehöll gatufest, party, baksmälla, jobb, vänner, solning på stranden, träning och sist men inte minst skrev jag en notis om att allas våran egen älskade Jossan är hemma på besök! Så fungerar inte skiten och allt är borta. Orkar inte upprepa för nu försvan genast motivationen till att blogga igen, suck!!

Sitter på jobbet, har suttit här sedan kl.6 i morse och ska sitta här till kl.19 ikväll! Eller suttit och suttit. Jag sitter ju inte direkt still på mitt jobb. Bara när jag har en liten paus i mitt springande arbete som för tillfället är rätt lugnt. Avgångarna är avklarade för idag, bara ankomster. Lite tråkigt tycker jag. Så mycket roligare när det är folk i rörelse. Dessutom jobbar jag ensammen eftersom L är sjukskriven. Eller ensammen o ensammen, jag har ju grabbarna här. Näpp, nu ska jag ta den lilla gula trucken. Ska bli fotograferad till ngn tavla... hmm.

(Känns faktiskt oförskämt bra att jobba idag med tanke på vädret, kallt o ruggigt ute)


Uppdate!

Har inte haft lust, ork, vilja eller tid att sätta mig vid datorn och försöka skapa några rader i bloggen.
Varför bloggar man egentligen? Enda anledningen till att jag gör det är för att jag tycker det är rätt bra tidsfördriv ibland, skönt att få skriva av sig lite och det är lite kul att gå tillbaka och kolla vad som hände för 1 år sedan. Dessutom är det rätt skoj att kika runt på vänners som okändas bloggar och följa deras liv. Vanliga vardagsliv som dom värsta modebloggarna i kändisvärlden. Känner hur som helst att jag är mogen för en liten uppdate här på bloggen nu.
Vet bara inte vart och hur jag ska börja...
Sedan sist har älsklings Jossan kommit hem från Oslo, på besök i en vecka!:) Super super skoj!! Den årliga gatufesten har ägt rumt och det var nog kanske det bästa gatufesten på flera år! Jag som bara skulle gå 2 dagar, pga jobb.
Och vad sker!? Jo, hamnar på gatufest ons, tors, fre och lördag!! Hade jätte jätte roligt:)
Mådde som jag förtjänade på söndag kväll. Hade ett antal sömntimmar att ta igen med tanke på arbetshelgen som dessutom ägde rum. Har fått vilat upp mig nu i 2 dagar. Igår, måndag var det lååång sovmorgon som hägrade, 14.30 var det tid för nagelpiffning, så nu har jag såå fiina naglar! Madde har kommit hem från semester så det blev en fika med henne på stan samt massa surr. Kvällen tillbringades ute på ön hemma hos Jossans pappa där det stod grillning på menyn. Lite senare drog vi (jossan o jag) oss tillbaka till stan, hyrde film o myste hemma i soffan. Hade nattsällskap i natt i form av Joss. Förstå hur grymt skönt och ha någon som tar upp halva sängen igen. Jag har sovit som ett litet barn hela natten. Så grymt skönt och slippa sova ensam! wiie:)

Idag, Tisdag blev det sovmorgon igen. Frukost på ballisen. Joss och jag gav oss iväg till Ön, Tranviken tillsammans med Yejka, Jennie och Sophie. Legat på en handduk i solen, surrat, läst skvaller och bara myst! Blev dock ingen doppning i havet, men nästa gång så;) Hem o bytte om på em och sedan iväg för träning. Spinningpass på Jocks för Angelica! Häckar här hemma i soffan själv nu ikväll, ska nog snart dra mig mot sängen. Jobb som väntar imorgon heeela lååånga dagen.

På återseende!