Fredagsmys ensam hemma! Riktig enkel freda...

img_7042 (MMS)

Fredagsmys ensam hemma! Riktig enkel fredagsmiddag iform av korv o pommes. Efter det ett varmt skumbad och skvallertidning. Nu idol på tv:n samtidigt som jag följer E:s match på datorn. Hoppas den är slut snart så han kommer hem;)


Snart, snart, snart!! Det är nära nu;)

img_6228 (MMS)

Snart, snart, snart!! Det är nära nu;)


Vart försvann helgen och tiden?

När jag vaknade imorse så kunde jag knappt förstå att jag redan var tillbaka hemma på Klippgatan igen. Vad hände mellan torsdag och måndag egentligen? Det känns ungefär som att halva tiden mellan dessa dagar har hoppats över. Jag är glad över att fått varit i Sundsvall, jag är glad över att jag har fått träffa så många vänner, men tiden då? Jag hade velat haft MER tid! Det känns ändå inte som om jag riktigt hann med mig. Flög mest runt från ställe till ställe i någon dag utan att egentligen riktigt kunna koppla av. Jag kan lätt konstatera att jag hade behövt några dagar till om det skulle ha kännts 100% bra! Det jag vet nu är att det inte blir någon tripp norrut förrän efter jul. Men som tur är så kommer pappa ner när flyttlasset skall gå och både mamma och pappa kommer ner lagom till nyår. Det LÄNGTAR jag till!!


Fram till jul nu så tippar jag på att det blir en rätt så hektiskt tid även här i Stockholm. För det första så jobbar jag nu TVÅ helger på rad och är alltså på dessa två veckor ledig 3 dagar. Det är tors denna vecka och mån, tis nästa vecka. Allt detta för att få lite ledigt när själva flyttlasset äger rum:-) Efter att ha avverkat mina två arbetshelger så har jag en lördag och söndag ledig och då skall det minsann flyttpackas. Därefter är det dax! Resan dit känns väldigt lång just nu, men förhoppningsvis så kommer dagarna springa förbi;-)

Förresten, i Sundsvall så möttes jag av ett hejdundrande vinterland när jag kom. Det var snö, helt lagomt med vacker snö och -10 grader. En sådan perfekt vinter! I Stockholm vet jag att det regnat i helgen, men vette tusan om inte jag fick med mig lite norrländsk känsla även ner hit till gråa Stockholm;-) Kanske blir det lite vitt som får stanna på marken här med, för nu SNÖAR det ute! Det innebär även en dag med massor att göra ute på jobbet ikväll. Kan det blir en bättre start på denna vecka?? Tror inte det!



Han en skön måndag!!

Mys med liten "Bullen" i knä!;)

img_0202 (MMS)

Mys med liten "Bullen" i knä!;)


Min kille och hans Väsby var duktiga ikväl...

img_0198 (MMS)

Min kille och hans Väsby var duktiga ikväll och vann över Vallentuna. Ett snyggt mål och matchens spelare blev kvällens höjdare;)


Nu drar det så smått igång

Som rubriken lyder så kryper datumet 15 december närmare. En månad kvar ganska precis. Frågan som snurrat i min hjärna sista dagarna är: När får man börja packa!?? Hur lång tid behöver man på sig? I våras när flyttlasset gick så var jag i full gång en månad innan det var dax. Men då var det så mycket som skulle fixas + att jag var här nere all min lediga tid. Nu ser läget lite annorlunda ut. Risken är om jag drar igång nu så får vi bo i kartongerna och äta med händerna sista veckorna.

Men ikväll såg jag ljuset närma sig ännu liiiite till! För jag kommer att BEHÖVA införskaffa några kartonger redan nu eftersom jag nu ikväll just spred ut diverse porslin över hela lägenheten. Jag sålde för en liten stund sedan min fina sidboard i ek till en man. Så innehållet som var i den står lite överallt just nu. Några kartonger att packa ned detta i och sedan kan vi så småningom börja leva lite "kaosartat". ÄNTLIGEN!


Nu återstår bara att få köksbordet sålt. Är det någon som är vid behov och intresserad?? Har ett barbord i ek med skinnklädda barstolar inköpt från mio. I sådan fall har vi ett till salu;-)


Farsdag!

Medan dom flesta av oss flänger runt på fika/lunch/middag för att fira sina pappor åt alla håll och kanter så har jag och E det lite lugnare denna söndag. Visst, vi har våra fantastiska pappor vi med;-) Tyvärr inte här hos oss i Stockholm. Men bara för att vi inte har våra pappor här och samlas tillsammans med våra familjer för farsdagsmiddag så betyder det inte att vi inte tänker på just farsdag idag! Jag ägnar en tanke till min lilla pappa idag och det gör jag här på bloggen med en bild som ära;-) <3




Medan jag hoppas att pappa har en SKÖN och LEDIG söndag så skall jag istället tillbringa min eftermiddag i ishallen ute i Väsby för att kolla på när min E spelar ishockey. E är redan på väg och jag skall peta i mig lite lunch och bege mig jag med. Tänkte kolla in på EM Möbler innan och se om dem kan tänkas ha något fint köksbord.




Tag hand om alla pappor idag och ha en riktigt SKÖN söndag!


Så visar Stockholm oss sin mindre bra sida...

Stockholm må vara fantastiskt. Speciellt vår och sommar kan jag tycka. Sommaren är näst intill oslagbar! Men nu skulle jag mycket hellre vilja ha lite minusgrader och snö istället för det som är just nu. REGN! Den snö som föll i veckan har nu förvandlats till SLASK! Det är regnigt, grått, trist och blött. Usch, fyyy och BLÄÄÄ! Just nu så känner jag för lite mer "norrland". Kom igen, ge mig minus på tempen och lite lagomt med snö!


Annars då, det är fredag och det är ju bra;-) Jag plaskade iväg med bilen imorse till ica maxi och trängdes med pensionärerna. Hade tänkte städa när jag kom hem sedan men orken uteblev och istället fastnade jag här... vid datorn och alla bloggar. Har petat i mig lite lunch och en kopp kaffe nu och räknar ner minuterna tills det är dax att åka till jobbet. Känns sådär om jag ska vara ärlig att behöva åka och jobba fredag em/kväll. Hade mycket hellre haft en ledig kväll, god middag och sett på idol tillsammans med E. Fredagsmys helt enkelt!


Nu låter det som om grannen är på väg att borra sig igenom väggen. Känns som det kommer att ramla in en vägg här vilken sekund som helst. Vad gör dom?? Kan man verkligen borra så länge som dom gör? Föresten så är borrning något som tydligen är väldigt populärt i detta hus. För var och varannan dag så borras det. Sedan om det är mån, tis eller lördag morgon det skiter folk fullständigt i! Åh, vad störande!! Jag hör ju knappt vad jag tänker... Skönt att slippa detta problem snart!


Nu: Jobbet nästa;-)

TREVLIG FREDAG!

Det drar ihop sig för filminspelning nu!

img_0193 (MMS)

Det drar ihop sig för filminspelning nu!


Så har snön brett ut sitt vita täcke

Hur länge snön stannar det visar sig!? Jag gissar på att här i Stockholm så är den snart borta. Tyckte jag redan imorse då jag var ute på morgonprommis anade mer slask än riktig snö. Blöt om fötterna var jag när jag kom hem i alla fall. Kanske dags att leta reda på vinterkängorna? När jag sedan satt med kaffekoppen och läste st.nu så såg jag att snön dragit vidare mot Sundsvalls trakterna. På bilderna såg det ordentligt vintrigt och mysigt ut där.

På tal om Sundsvall, om bra precis en vecka så åker jag faktiskt hem till Sundsvall. Längtar! Ska bli mysigt att få komma hem en helg. Har faktiskt inte varit hemma sedan i sommras. Så jag hoppas på massor med kvalitetstid tillsammans med familj och vänner denna helg! Det blir till att planera in fika, surr, promenader och framförallt ska en klipptid försöka ordnas! Herregud, kaluffsen har inte blivit vårdat sedan i somras. Så både klipp och färg är ett måste nu!

En anna sak som närmar sig med är inflyttningsdatum. Snart bara månaden kvar innan det är dax. Känns otroligt bra och jag önskar bara dagarna kunde pinna på liiite fortare nu så det blir dax att börja packa. Jag funderar faktiskt lite var dag om det inte börjar bli dax. Men jag tror vi lugnar oss liiite till;-)


Men nu är det hög tid för att börja göra sig redo inför dagens jobb. Det blir en ovanlig arbetsdag idag. Ett litet special uppdrag vankas. Ska bli mycket spännande;-)


Ha en fin onsdag!

Nu börjar det snöa!

img_0188 (MMS)

Nu börjar det snöa!


Så här ser det ut ifrån fönstret idag. Ing...

img_0185 (MMS)

Så här ser det ut ifrån fönstret idag. Inget väder som lockar ut en precis! På aftonbladet kan man läsa om snökaoset som väntas komma. Jag väntar inomhus med spänning;)


Barcelona!

När E fyllde 30 så fick han en resa i present ut av mig. En resa till Barcelona + fotbollsbiljetter. Kanske lite av en dröm för alla 30 åringar tänkte jag i våras när jag bokade denna resa. En resa till Barcelona för att få se på fotboll och på vår svenske Zlatan. Givetvis fanns det mer än bara fotboll med i planerna;-) Tyvärr, så fanns i Zlatan kvar nu när vi kom dit. Men Barcelona visade sig från sin bästa sida och fotboll det blev det ändå. Jag och E tillsammans med 96 000 andra människor. En häfftig kväll tyckte till och med jag. För att inte tala om E... Han var lyrisk!

Härligt höstväder, sol, lagom värme, mycket och väldigt långa promenader, gott att dricka och äta! En helt perferkt weekend tillsammans med världens bästa <3



















Bilder säger mer än ord och så får det förbli. Är tillbaka på hemmaplan med jobb och allt det vardagliga. Jag själv skall tillbringa kommande helg på jobbet och är därför ledig idag. Så dagens tillbringas hemma med allt möjligt pyssel. Har bland annat plockat ur resväskan, slängt blommorna som vissnat och suttit från telefonkö till telefonkö för att försöka reda ut det här med hem och villa försäkring. Vad ska man egentligen ha? Detta är en evig djungel känns det som just nu. Härligt höstväder ute så jag tror det kan vara dax för ett brake och en prommis.