Bildbeviset!


Arvika nästa stopp

Vi är ute på rullst och  igen och nu är nästa stopp Arvika. Sommarstuga och badvatten med 25 graders värme:-) Tror vi befinner oss ganska exakt i Karlskoga nu. Jag har sovit sedan vi lämnade S-holm och vaknade upp lagomt i Örebro. Enligt E har jag sovit som en liten gris. (Bildbevis skall tydligen finnas). Termometern visar just nu 27 grader och solen gör sitt på den blå himmlen. Så mer bil än nödvändigt blir det inte idag!

Gårdagskvällen blev mycket lyckad tillsammans med mamma och pappa! Vi åkte ut till Hammarbysjöstad och åt en väldigt god middag på ett ställe som heter "Göteborg". Mycket gott och en väldigt trevlig kväll hade vi :-)


Bäst att titta rakt fram ett tag nu för det här med blogga i bil är nog inte riktigt min grej. Börjar må illa...




stockholm nästa

nu lämnar vi alnö och sundsvall för mer semester söderut. vi har haft en grym vecka ute på ön tillsammans med trevliga vänner till fantastiskt väder. tillsammans åker vi nu till stockholm. jag och eric fortsätter redan imorgon mot arvika! men innan det blir det middag ute med mamma och pappa! njut av varandra och det härliga vädret!!

Försmak

Söndag kväll, dagen innan SEMESTERN startar " på riktigt ". Jag sitter ute på ballisen med en filt svept kring benen, ett glas rödvin och några ljus på bordet. Kvällssol och världens bästa sällskap. Söndagkväll, E ska inte åka hem och jag ska inte åka till jobbet imorgon. Kan det bli bättre!?

Vi sitter och filosoferar samt planerar kommande semesterveckor. Jag planerar, tänker och E kollar milavstånd mellan allt. Ett " grundupplägg " på ett ungefär hur vi ska åka och i vilken ordning vi ska ta allt. Som det ser ut nu så hamnar vi ute på Alnö nu kommande vecka, därefter ner till Solna på söndag. Om det blir måndag eller tisdag vi drar till Arvika v.27 återstår att se. Hur länge vi stannar där vet vi inte heller. Det vi vet är att efter Arvika blir det någon hotelnatt i Göteborg och sedan tänker vi besöka det skånska slätterna. Allt detta skall hinnas med på en 4 veckors period utan stress och MÅSTEN!

Vi startade redan idag och har under hela dagen endast gjort det vi endast känner för. När vi klev upp i morse kände vi för att ge oss ut och springa sedan om klockan var 8 i morse eller 1 på dagen spelar ingen som helst roll. Dagen har masat sig igenom med strålande sol och första dagen var här med riktig sommarvärme ute på Alnö. Jag har tvättat bilen och E har knäckt farsgubben i tennis. Innan vi åkte hem till stan igen så gjorde vi ett stopp på pizzerian. Under kvällen har vi slökollat film med b.la. "drömkåken" och "allt flyter". Och här sitter vi nu... Att klockan är 10 på kvällen och jag dricker ett glas vin en söndag kväll spelar ingen som helst roll. Livet är bra härligt!!!

Midsommar då? Jo, Självaste midsommarafton tillbringades ute på Alnö tillsammans med mamms och papps med flera. Vi åt, vi drack och vi åt och vi drack. Dagen efter tog vi det lugnt, åkte båt, grillade burgare, drack vin och spelade spel. En riktigt trevlig midsommarhelg kan sammanfattas!


Nu ser jag fram emot denna semester och tror att detta blir den bästa någonsin! Denna sommar kommer att bli svårslagen. Om vädret visar sin bästa sida är sedan bara ett stort plus i kanten! Bara sällskapet kommer blir svårt att bräcka denna semester. Ja, just jag vi får stockholmsfrämmande upp hit till Sundsvall under veckan. Det är Farzad, Linda och lilla Meja som kommer upp på besök. Ska bli MYCKET trevligt :-)


Kanske känner jag för att uppdatera här på bloggen under kommande dagar eller så skiter jag i det, vi får se! :-)

Sigge!!!

Lindas och Mickes efterlängtade son har ÄNTLIGEN hittat ut!


                    Välkommen till världen lilla vackra du!

Stort GRATTIS till stolta föräldrarna:-)



Tänk att man kan glädjas så till en annan människa. Nästan så man fäller en tår och då kan man nog inte ens ana hur det känns för de nyblivna föräldrarna. Det värmer i hjärtat att se något så vackert:-)

*Pirr pirr pirr*

Imorse då jag klev upp klockan o4:00 så hade jag under natten fått ett sms från Linda. Hon hade åkt in och nu är det verkligen på G! Sigge är på väg att komma ut till vida världen:-)

Jag har tänkt och tänkt och tänkt hela dagen idag. Jag har under hela dagen här på jobbet vandrat runt och tittat på klockan, tänk och undrat och funderat! Jag erkänner....Jag är lite nervös och jag tycker att det är JÄTTE SPÄNNANDE!

Nu slog jag mig ner här vid datorn på jobbet och drog en chansing med att kika in på Lindas blogg. Jorå, Lindas Micke, den blivande pappan uppdaterar för fullt ifrån BB:-) Så nu håller jag alla tummar och alla tår att allt går bra och jag törs nästan tro att i skrivande stund så har Linda och Micke fått sin efterlängtade son i sina armar! :-)

Tror att en liten prins har kommit ut till världen nu eller så kommer han precis när som helst! :-)



Vi får se om det dyker upp ett litet mms under dagen:-)


Nära till nu :-)

Sitter i soffan nu och laddar för sängen om en stund. Har balkongdören på glänt och kvällssol som smyger sig på min balkong. Det känns härligt och alldeles "lagomt" ute. Undra bara om detta väder tänker hålla i sig och bara bli bättre!??

Efter jobbet idag har jag gjort ett sista ryck här hemma genom att hugga tag i dammtorkning, dammsugning, golvtorkning och skurning av badrum. Hann med egenvård när det var tillpiffat här hemma. Tog ett joggingvarv upp till och runt Sidsjön. En lååång dusch, filning, klippning och målning av naglar på både händer och fötter. Har dött av här i soffan nu och längtar som bara den till det bli torsdag!! Jag vill ha torsdag nu, på en gång!

Det är mycket som händer imorgon! Det är min sista arbetsdag innan det är dax för 4 härliga semesterveckor! E kommer upp imorgon och vi startar vår första gemensamma semester med en vecka i Sundsvall först. * Love *
På fredag är det midsommar och jag håller alla tummar och tår för att det blir bra väder och en trevlig afton.

Jag vill ha riktig sommar och det vill jag ha NU!!



Äntligen snart semester och jag älskar denna årstid! :-)


Idag är jag glad över att jag inte jobbar

Fick höra via telefon idag på förmiddagen att det inträffat en olycka ute på jobbet. Det är tragiskt och otäckt när det väl händer! Usch och fy! Jag är glad och lättad över att jag har ledig dag idag och inte behöver delta i räddningsarbetet.
Tack och lov för det! 

Annars händer inte mycket idag. Ingenting planerat och det känns väldigt väldigt skönt! Det är trist väder ute och jag behöver nog bara få slappa och ladda upp mina batterier igen efter helgen som varit!




Lite bättre...

Lite bättre och lite gladare tjej nu! Tredje inlägget för dagen, inte illa pinkat! Eller så har jag kanske en väldigt tråkig torsdag och ett väldigt stillsamt och icke händelserikt liv!? Hur som helst så har jag gjort "mitt" för dagen och nu tänker jag bara ligga i soffan och höra på tutande lastbilar. En tanke till alla lyckliga studenter idag! Det är NU livet börjar!

Jag drog mig iväg till ica för att göra mig av med panten och inhandla ägg, mjölk och sylt till dagens de luxe middag : Pannkakor! Jag är barnsligt förtjust i pannkakor och nu var det längesedan jag åt det! Dessutom tror jag det blir en smarrig lunch låda imorgon eftermiddag med några pannkakor i. Så får det bli!

Kom och tänka på en anna rolig sak som händer i helgen. Jag tänkte då inte på indalsledenloppet utan det som sker några timmar efter loppet. Nämligen vår sommarfest på jobbet! Det tror jag blir skoj! 53 stycken har anmält sig och jag hoppas och ser fram emot en trevlig kväll tillsammans med kollegorna på lördag kväll. Det blir helgens händelserika grej tror jag.


Pratade med min E för en stund sedan.... Han får mig ALLTID på bra humör och det värmer i mitt hjärta när jag hör hans röst. Tack älskling för att du finns :-) Han befinner sig just nu mitt i en paintball match med jobbet och "leker" nog av sig rejält kan jag tro.



Tråk tråk tråk tråk

Detta är ingen höjdar torsdag direkt. Jag är piss-less och har skittråkigt! Har besiktigat bilen, så nu är det över och jag kan andas ut. Tvättmaskinen har gått varm hela förmiddagen. Jag har fållat, strykit och hängt upp nya fina gardiner. Dammtorkat och rensat badrummet. Sorterat papper och kastat en massa! Vandrat runt här i lägenheten och varit sur över vädret. Läst lite i boken, kollat bloggar och surfat på facebook. TRÅK! Alla jobbar och är upptagna och jag vill umgås! Jag vill dricka kaffe, fika och surra.

Satt och kollade lite recept eftersom jag blev sugen att baka eller laga någon god middag. Hittade en massa gott och insåg att jag var sugen på ALLT! Så istället för att baka eller laga middag efter recept så kokade jag spaghetti och stekte köttbullar. Har ätit min sena lunch nu och är fortfarande lite "sugen" på något gott! Hade jag haft någon att laga middag "till" så hade jag gjort det och troligtvis så hade det blivit paj till efterrätt. Nu är så inte fallet och det fattas en hel del ingredienser så jag skiter i det! Det är inte roligt att handla och laga till sig själv. Det är jätte tråkigt!

Jag önskar det var sol ute, en bra och skön ledig torsdag. Jag önskar jag fick packa ner lite kläder o väskan och ladda för att åka ner till E imorgon, men inte ens det får jag göra idag! Utan istället är jag sjukt sällskapssjuk, längtar enormt mycket efter E och önskar han kommer hem till mig efter jobbet idag. Jag vet att det inte blir så, så istället får jag räkna ner dagarna till vi ses nästa vecka och det är exakt en vecka dit. Nästa torsdag ses vi och det känns sjukt långt bort!


Tråkiga tråkiga torsdag.......

Semester snart??

Jag har sovit ut idag och jäklar vad SKÖNT det var! Har smygstartat dagens " måste " , tvätten! Tog med mig frukostbrickan till soffan och haft långfrukost alldeles ensam. Inte så roligt att äta själv men det finns inget allternativ. Nu funderar jag på om jag ska dra mig en stund till genom att dra filten över mig här i soffan och smyga in i min bok eller om jag ska kliva upp och sätta fart med städning! För idag ska gardiner bytas, diskas, dammtorkas, dammsugas och skuras här. Min bil ska ombesiktigas idag med någon gång mellan 13-15.

Första allternativet lät väldigt skönt fast å andra sidan är det bra skönt och kunna slappna av sedan när allt är gjort!

Jag längtar till semestern nu! Vill vara ledig nu med detsamma. Sköna sovmorgnar, kvalitetstid tillsammans med E i flera veckor, grillning, sol och umgänge är vad jag hoppas på. Det är inte så långt kvar ändå... Jobbar kommande helg samt tis, ons och torsdag nästa vecka! Sedan är det semester!!!!!!!!

Tänker börja med att gå ner till tvättis och byta maskin... en bit på väg.



Ha en bra torsdag alla där ute (trots trist väder)


Pissigt väder

Bara för att jag är ledig idag så regnar det precis hela dagen! När det regnar ute så passar det ypperligt att göra lite "nytto" saker här hemma som t.ex. packa ur helgens väska, städa undan, diska förra veckans disk, tvätta och byta gardiner. Så vad har jag gjort av denna dag egentligen? För inget av ovan är gjort och jag kommer inte orka göra det idag heller.

Var uppe i tid imorse, åkte på grossen och handlade inför festen med jobbet på lördag. Hämtade Linda (som fortfarande inte fått någon bäbis) och åkte till Birsta. Min älsklingsbutik startar sin rea idag och jag var sugen att pigga upp mig själv med något fint. Brukar alltid hitta något på MQ och idag var inget undantag. Kom hem med dessa två vackra plagg:


För att finna motivationen till städning hemma så slank det även med nya handdukar till badrummet och två nya panellängder till rummet. Var peppad att åka hem och starta städning men väl hemma rann allt ut i sanden. Vad är det med mig egentligen??

Jag tror att jag känner längtan, en längtan bort åt något håll. Vill att det ska börja hända grejor nu. Är less på att vänta och bara ha " is i magen ". Kollar dagligen runt på olika sidor och är öppen ifall det skulle dyka upp något. Just idag känns det extra tungt och jag önskar att jag kunde få saker i rörelse nu i närmaste dagarna. Jag vill inte vänta och jag vill inte ha tålamod! Nu är jag trött på det här!

Gruvar mig nu för mitt viktigaste "måste" som ligger framför mig.... löpningen! Är inte ett dugg motiverad till det heller. Vet inte vart jag vill springa om jag över huvud taget VILL springa i regn nu ikväll. Men något säger mig att jag ändå vill åka ut till Timrå och ta spåret där. Har ringt mamma och begärt hennes sällskap. Även om hon promenerar nåt varv så känns det bätte än att behöva åka själv. SUCK, idag vill jag bara ha sällskap och ha en mysig och trevlig dag utan måsten. Kanske en bra film och lite "karra" hade varit trevligt!? E hade säkert ställt upp på det ikväll men han är 40 mil bort från mig och jag tror att även just den saken spelar in i mitt "mående" idag. Jag längtar efter honom och vill ha honom nära mig!!


Dags att rycka upp mig själv nu och tvinga mig ut för härlig träning! Not!


MAGIC

Har lutat mig bakåt i sängen hemma i Sundsvall nu. Vilken helg jag har haft! WOW! Vilken fart, tempo, skoj, skratt, mys, god mat och väldigt trevligt sällskap! Fredag eftermiddag kom hela ligan från E:s sida. Det innebar brorsan med fru och 3 barn. Även E:s papp kom på visit. Så i E:s etta har vi denna helg på begränsad kvadratyta bott 7 stycken varav 2 barn i åldern 4 o 6 samt 3 månader. Kan kanske låta som ett totalt kaos speciellt när man har ett badrum som belysningen är ur funktion. Men inte då, det har gått hur bra som helst! Vi har haft jätte trevligt tillsammans med Johan o Lena och alla 3 grabbarna är bara för underbara!! Finns det hjärterum så finns det stjärterum :-)

Det var kanske tur för mig o E att vi hade "väckarklocka" i helgen så vi kom upp i tid för med grabbar som kliver upp i tid så missar man inget av dagen. Vi hann med middag ute på restaurang, besök på tekniska museumet, grillning och fotboll ute på Värmdö. Söndag förmiddag packade Johan och familjen ihop för att dra vidare till lådbilsrally. Jag och E kände oss väldigt ensamma, SHIT vad tomt det blev! Vi sjönk ner i soffan med varsin tallrik fil och åt vår "vanliga" mys frukost framför tv:en och tog lååång tid på oss. Ungefär mitt på dagen gav vi oss in mot stan. Jag fick välja ut min födelesdagspresent, en klocka. Blev inte exakt den som visas i förra inlägget för när jag väl provade den så kändes den inte riktigt bra utan istället hittade jag ännu snyggare! Så ännu en gång älskling,
TACK!!!

Igår var det även dax för den efterlängtade konserten med "the boss" och han är verligen "the boss" Bruce Springsteen! Som jag längtat och sett fram emot detta. Vi mötte upp E:s mamma Annelie och Jan-Åke samt bekanta till dem och blev bjuden på god middag på ett trevligt stället där dem till allas glädje visade tennisen på tv. Vilken tur! Vid 17 tiden var det dax för insläpp och runt 20 tiden var det ÄNTLIGEN dax för Bruce! Han gav oss en helkväll!! Det var grymt att få se honom för kanske första och sista gången live :-) Vi hade tur med vädret som stod på vår sida, väldigt trevligt sällskap och denna kväll har jag världens bästa svärmor att tacka för! TACK för en enormt trevligt kväll!!

VIPS, så hamnade vi här på måndagen igen och det innebar hemgång till Sundsvall, arbete och träning. Tillbaka i den allvarliga vardagen igen och det är dax att börja räkna ner dagar och längta igen :-) Har hunnit med ett arbetspass i eftermiddag samt 45 minuters löpning i spåret. Tänkte ladda upp lite bilder från helgen innan jag sedan tänker somna med huvudet i min spännande bok som jag påbörjat " Det ska bli ett sant nöje att döda dig " självbiografi skriven av Magdalena Graaf. Grymt bra bok!

Här kommer helgen i bilder...

                         Jag & sötaste Alfred


Jag & Carl ligger och myser samt kollar Alfons Åberg




                                                      " The Boss"


Världens bästa!!!!

När min älskling kom hem idag så hade han med sig detta...


Min födelsedagspresent från honom :-) Några dagar sent men absolut den bästa!

Var inte "bara" blommor utan även denna skönhet...



Min älskling är världens bästa!! :-)

Nu är det helg, på riktigt!

Klockan är snart 9.30 och jag befinner mig "hemma" i Solna. Jobbade till 24 igår kväll och var nog inte hemma och i säng förrän vid ett tiden så det blev inte många timmars sömn. Men jag klev hellre upp med tuppen och kom ner hit i tid än att bara ligga hemma och dra mig samt låta halva dagen försvinna bort.

Jag hade ett litet hopp om att vädret skulle vara något bättre här än hemma i Sundsvall. Men jag kan trösta alla som befinner sig hemma i Sundsvall att vädret är detsamma här. Kanske blir det bättre imorgon:-)

Den här gången gick det BRA att åka från Bromma till Solna och inga konstigheter med varken bagage eller buss. Däremot blev jag bemött av dessa två små söta varleser alldeles utanför porten....



När jag öppnade dörren låg en fin liten lapp på golvet och mötte mig med en fin liten text :-) Undanplockat och en städad lägenhet med inte en pryl framme möttes jag av, Underbara karl! Jag har fått i mig lite mer kaffe och även en macka, packat upp lite och tänkte dra igång städning. E har städat och gjort fint redan men ibland tror jag inte karlar riktigt tänker "städning" som vi kvinnor gör. För jag tänkte dra fram dammhinken och damma av, dammsuga och torka golven.


Ha en trevlig fredag!

Sockersöt!

Jag fick ett mejl ett alldeles underbart fint litet mejl som innehöll en bedårande bild på en otroligt stolt pappa med sin sockersöta lilla fina nykläckta dotter! Så otroligt fin! :-)



GRATTIS till Linda & Farzad, det där gjorde ni bra :-)


Det är nästan så man blir tårögd när man tittar på bilden.....

Bra start av mig idag

Finaste E ringde och väckte mig klockan nio i morse. Jag var hur trött som helst och hade LÄTT kunnat vända på mig och somna om igen. Mitt samvete höll inte med mig och jag masade mig upp, tittade ut och konstaterade att det blåser skit kallt ute. Inte många grader på termometern. Drar på mig kläder och ger mig ut. Ca 40 min senare är jag tillbaka lite nöjdare, lite piggare och lite mer vaken. Det var friskt och skönt ute!

Nu sitter jag här i soffan och äter frulle samt funderar på hur i hela friden jag skall ta mig runt sträckan på indalsledenloppet. Jag är ingen löpare, det är bara att konstatera. Det är tur jag har en vecka till på mig att träna :-)


Tror att jag måste packa ner lite kläder inför helgen strax. Om jag inte vill ställa mig och packa klockan ett i natt när jag kommer hem från jobbet!? Tror inte det men jag vill gärna komma med flyget 07.00 imorgonbitti! Det är snart ÄNTLIGEN helg igen och jag ser grymt mycket fram emot denna helg. Längtar grymt mycket efter min E men det blir även mycket annat skoj i helgen. Söndag väntar en fantastisk konsert med Bruce samt att E:s familj kommer och "gör" S-holm i helgen. Ska bli mycket mycket trevligt!! :-)


Tror jag ska gå och ta en titt i spegeln ifall det möjligtvis har "släppt" lite färg från min ögonbryn efter duschen. Var hos moster igår och fixade till sommarfrillan. Passade på att låta henne plocka samt färga brynen med. Det brukar bli så mycket skönare när dem är fixade. Man slipper fylla i dem och hålla på. Vet inte om jag bara var ovan nu men det kändes som en liten chock när jag tittade mig i spegeln igår. Blev så otroligt starkt. Vet att färgen släpper och efter några dagar så ser det "normalt" ut. Men igår kände jag mig som en polska eller nåt i den stilen.



Dax för att ta tag i fixning här hemma så att allt är klart för en helg i S-holm innan det blir svängen ut till jobbet! Ser fram emot helgen och hoppas, önskar att vädret vänder och står på min sida :-)

Dagen före

Trots att jag inte fyller 23 år riktigt riktigt ännu så har det kännts som "lite" födelsedag idag ändå, men bara liite! Blev bjuden på en mycket god lunch på casinots uteservering. Mamma, pappa, morfar, Ulrika och Kicki närvarde. Efter lunchen blev det "snabbfika" hos mig eftersom jag skulle iväg på jobb. Men kaffe och tårta hann vi allt med och jag fick mycket fina presenter. Tänk att man aldrig växer ifrån det :-)

TACK, för att ni gjorde min "dagen innan" till en nästan helt riktig födelsedag!!

Det kommer kanske kännas lite konstigt ändå imorgon att inte få fira "på riktigt" på den egentliga dagen. Känns liiite orättvist ändå att behöva jobba imorgon em/kväll. Det som gnager mest är ändå det som man ALLTID fick när man var liten. Rikigt födelsedagsfika på sängen!! Mamma, pappa och Tobias sjöng i ljuv stämma, frukostbricka och fika i sängen. Det är nog det som jag saknar på självaste födelsedagen. Så nu tänker jag nog lova mig själv och se till att inte var 40 mil bort eller behöva jobba på nästa födelsedag. För jag törs nästan skriva att jag vet att om E hade varit här nu så hade han tassat upp och kommit med en bricka på sängen imorgon :-)



Tack alla för en underbar dag idag!!



Tihiii:-)

Jag fick nyss ett samtal där det sades att Farzad & Linda är inne på BB nu!!! Kan det vara dax för ännu en bäbis att anlända till världen idag eller kanske imorgon (på min födelsedag)

Åhh, blir nästan lite nervös och jag väntar SPÄNT på nästa tecken, kanske ett mms!? :-)

Tjuvstart

Jag har landat hemma i Sundsvall igen. Tänker vara hemma nu i några dagar för jobb, träning, klippning och födelsedagsfirande. Helgen har som vanligt varit TOPPEN och som vanligt var det motigt att behöva åka hem imorse.

Eftersom jag jobbar eftermiddag hela denna vecka mån-tors med tiderna 12-24 så blir det tokigt med födelsedagsfirande. "Vanligt" folk arbetar dagtid och till helgen är jag nere i S-holm igen. Så idag blir det lite "tjuvstart" tillsammans med mamma, pappa och morfar. Det blir lunch nu alldeles strax på casinot. Känns lite tokigt när det blir så utspritt. E är långt bort, farmor är ännu längre bort,de flesta jobbar och jag själv jobbar med. Fast å andra sidan är det här med födelsedag inte lika viktigt längre. 23 känns lite som en "mellan" ålder. Känns som om 25 blir nästan punkt värt att fira ordentligt!

Hur som helst blir det trevligt med lunch nu och jag är på BRA hunör idag. Det är soligt ute, blåser lite men va f*n det är snart sommar på RIKTIGT! Ska jobba sedan i eftremiddag/kväll och det gör mig inte det mista. Jag längtar till jobbet! Kan kanske bero på att min kollega som varit sjukskriven sedan mars ÄNTLIGEN är tillbaka idag. Ska bli grymt trevligt att få jobba ihop igen:-)



Slänger in några bilder från vår grillning igår kväll....
 


Kanske har glömt att berätta om vår härliga dag som vi hade i lördags tillsammans med Yejka & Stefan ute på Djurgården. Vi njöt i solen på Josefina:s uteservering med lite rosé! :-)
 
                                          (Yejka i ngn knepig pose) :-)

Efter några härliga timmar här på josefinas så begav jag och E oss iväg till Linda & Farzad samt Lindas föräldrar som lagt till med sin fina båt vid djurgårdens hamn. Där blev det surr och kaffe innan vi trängde oss hemåt igen och trängdes det gjorde vi för halva stan var avstängd och tunnelbanorna var propp fulla!!! Allt detta på grund av detta :




Ha en härlig måndag och skön vecka!