Gotland!

För exakt en vecka sedan var det hyffsat väder och det blev en dag på stranden ute på tranviken tillsammans med Jossan och hennes kusin. Jag njöt av min första semesterdag och det blev surr om att det skulle vara skönt att få åka iväg några dagar under semestern. Det blev prat om Gotland, visby!
Men det krävdes att Jossan fick ledigt och att vi fick tag på flygbiljetter.

                 
                              

Sagt och gjort, en dag senare alltså tisdagkväll så var färjan från nynäshamn - Gotland bokad. Vilket innebar att jag, Jossan och Malin skulle bege oss mot S-holm under torsdagen. Det belv snabba puckar att ordna med bil, tält, sovsäck och packning. Torsdag eftermiddag var vi på väg... mot S-holm och Nynäshamn.
Allt var bokat till Visby, det enda som var obokat var vårt boende.
Under båtfärden visade det sig ganska snabbt att det skulle tydligen också lösa sig smidigt!

                                          

Väl framme under torsdagsnatten vid ca kl.04.00 så följde några spännande timmar med att hitta till campingen, sätta upp tält så tyst som möjligt, försöka få några timmars sömn i ett litet smått fuktigt tält med skrikande fåglar i trädet ovanför. Vaknade däremot till en dag som visade sig skulle blir underbar i visby stad tillsammans med Madde & Tomas som guider. Följande dagar under helgen fylldes med trevligt umgänge, upptäcksfärd på Gotland, shopping, god mat, fest och andra skojigheter.

I dag Måndag anlände vi hem till Sundsvall igen efter en strulig hemresa.
För vem har sagt att allt ska glida som på en räkmacka!?
Summerar helgen som en underbar resa tillsammans med underbara vänner till en underbar ö som jag garanterat kommer att återvända till.


Men hur som helst så är det borta bra med hemma bäst som fortfarande gäller!

//"Tack för en trevlig tripp flickor"