Trötta klagomål

Måste få klaga av mig lite känner jag! Det är grymt jobbigt att kliva upp kl.4 på morgonen eller natten. Det beror på hur man ser det. Det är jobbigt att försöka göra sig pigg och fräsch. Det är jobbigt att försöka få till en frisyr som är någorlunda okej. Det hade varit mycket lättare att kliva upp den tiden på dygnet om man nu bara fått dra på sig arbetskläderna och sedan dra en mössa/keps på huvudet. Sminket hade man kunnat skippa om man inte skulle behöva stå bland folk och se pigg o glad ut. Nu har jag inte det alternativet, utan mitt enda alternativ är att vara pigg och allert kl.5 på morgonen samt ha ett leende på läpparna när jag säger "godmorgon" till alla trötta passagerare.
Allt detta känns just idag bara onormalt jobbigare än i vanliga fall och det beror säkert till stor del av att jag har hela veckan framför mig med tidiga morgnar! Alltså 4 morgnar på rak då klockan plingar 04.00!

Färdig klagat nu!

Jag måste bara få inflika med att jag älskar dessa morgnar med eftersom man slutar så pass tidigt att man hinner med att göra massor av annat resten av dagen. Som t.ex. idag... Varit i stallet, ridit Cosmopolitan. Fixat och grejat lite hemma, diskat och ikväll väntar besök hemma hos Sara o Fredde. Men nu först så ska jag o Sara ta en sväng ut till Birsta, Ikea:)



                                  //EM  


Söndagkväll på jobbet

Söndag, jag jobbar. Klagar inte det minsta över det! Nästan i alla fall. Kanske bara lite...
Slutade egentligen för flera flera timmar sedan. Men jag var väl informerad av att få stanna kvar lite längre och sitta i brandstyrkan tills sista planet för kvällen landat, 22.20. Helt okej för min del, klagar fortfarande inte.
Dessutom har jag ledig dag imorgon. Så det känns rätt okej att jobba hela söndagen för att sedan åka hem till världens bästa "Fie" för att mysa ner sig i soffan framför en bra tjejfilm med ett glas rött i handen!:)

Men... Nu ska man inte planera och ta allt för givet här i livet. Det kan bli ändrade planer precis när som helst.
Precis innan mina sista 30 minuter för kvällen här på jobbet började sin nedräkning så kommer ett  (för mig mindre roligt) meddelande om att SAS blir senare. Det innebär nu att jag sitter kvar här på jobbet och beräknar nu att komma härifrån ca.23.30. Men jag tar det inte för givet, och jag hoppas inte alltför mycket.

Fast å andra sidan kanske det var bra. Nu har jag vinet kvar till helgen istället. Filmen kan vi se imorgon. Något att se fram emot:) Mindre roligt för världens bästa "Fie" som väntat hela kvällen. Känns faktiskt nyttigare att dricka en kopp grönt te samt knapra hårdbrödmacka med kaviar på istället för ett glas vin och massa karra.


Deppig

Har mys-lunchat tillsammans med Madde idag hemma på hennes balkong. Supergod lunch som avslutades med glass och maränger. Utöver lunchen hann vi med MASSA surr om allt och i princip inget, om livets svåra gåtor och dess glädjeämnen. Alla borde få ha en vän som Madde:) Nu dröjer de ett tag till nästa träff eftersom min vän åker till Kreta ikväll och kommer hem om 2 veckor. Så om 2 veckor ses vi igen för surr:)

Hann med en sväng runt Birsta City tillsammans med Mamma och Kusin Linda. Fyndade en tröja på rea inne på Gina Tricot, endast 49 :-. Har för andra dagen denna vecka lagat middag!! De ni! Idag serverades det tjockpannkaka. Tråkigt att behöva äta middag ensammen bara när man för engångsskull lagar middag. Inte undra på att man tröttnar och inser hur tråkigt det verkligen är när man lägger ner tid på att fixa mat som ska smaka bra så är det ingen annan som bryr sig. Onödigt, om det inte vore för matlådansskull.

Känner mig lite smådeppig idag, vet inte riktigt vad det är! Känner mig låg och nere. Gråten bränner  bakom ögonlocken och det har den gjort i princip hela dagen. Var gång jag varit på toa under dagen har jag fått kika i spegeln så att jag inte är tårögd eller röd i ögonen. Varför!? Jag orkar inte ha det så allt för länge till, kanske blir det en bättre dag imorgon.
                        
                         
 
Nu...Åka till Ica kvantum tillsammans med Yejka och handla lite inför grillning imorgon.

Nu är det över!

Nu är det över, nu är det slut. Känns lite tråkigt och lite jobbigt som den fotbollssucker jag är. Lider med det svenska landslaget. Vi borde ha vunnit ikväll och gått vidare. Kändes  som om "vi" var laddade. Laddat upp med ost, kex och vin här hemma i soffan och humöret hade vi på topp. Vad kunde ha gått fel!?
Jo, allt... jaja, nu känns inte detta EM lika viktigt längre.

Min älsklings gumma fyller 21 år idag!! HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!



Kalas i Haga blev det innan matchen. Smörgåstårta, glass och jordgubbar och såklart paket:)

Nu ska jag pimpla lite mer vin en stund och höra proffsen tala ut om matchen.

Joggingrunda blev cykeltur

Efter dagens arbetspass och övningsdag så bestämde jag mig för att vara "duktig" och laga middag för en gångsskull. Bestämde mig för att fixa stuvade makaroner och korv. Det blev det!
Efter maten så hade jag gått runt och tänkte hela dagen att kvällen skulle spenderas i spåret runt Sidsjön. Hade lovat mig själv att springa ikväll. Men så blev det ändrade planer och istället åkte cykeln fram. Trampade upp till Sidsjön/Böle till Linda & Staffan. Hälsade på och kikade när Linda och Mära tog ett dressyrpass i paddocken. Riktigt kul och se. Hade nästan glömt bort hur jäkla vacker och fin häst hon är den där Mära. Man får nästan gåshud när man ser henne:) Dessutom fick jag träffa lilla Ida med, stora tjejen som hunnit bli 1 år! Känns som om det var igår hon låg på golvet och krälade och gjorde tappra försök till att lära sig krypa. Nu stövlar hon omkring, leker, pratar, skrattar och vinkar! Så jäkla glad och charmig unge, blir nästan så där nojigt barnkär:)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, kika på lite tv, mumsa lite jordgubbar, glass och tycka lite synd om mig själv.

//EM

En attack av...

Längtan, saknad, smärta och enorm kärlek!
Det kom som en plötsligt migrän anfall. Kan inte få bort dig ur mina tankar, känslor, kropp. Det gör så ont att det värker ända in i märgen på mig. Hjärtat skriker och blöder på samma gång. Det värker och svider i hela kroppen! Det smärtar och gör ont samtidigt som det är en omöjlighet att tänka på annat. Vad ska jag ta mig till? Vill ha dig här hos mig nu och för alltid. Varför ska det vara så svårt?


Ö-vik!

Två dagars hopptävlande hos ÖORK. Inte för mig men för Sophie & Cosmopolitan. Detta har inneburit tidiga morgnar, långa dagar, hyffsad tur med vädret, massa folk och hästar samt ett knippe nerver. Summerar helgen som väldigt bra, lyckad och jag är en stolt medhjälpare på marken:)
Helgens bästa är att jag har morfar i Ö-vik så vad blev bättre än att vi kunde ta in på "hotel Näske". Samt att jag lättade på mitt dåliga samvete av att jag allt för sällan är i Ö-vik och hälsar på morfar. Två flugor i en smäll alltså;) Blev väl uppassade kan man minst säga. Supergod grillad middag, gott vin, trevligt sällskap, god sömn och härlig frukost! Även om det blev en lite blixtvisit så var det väldigt väldigt trevligt!

Åter på hemmaplan så känns det fantastiskt skönt att sitta nyduschad med en kopp te här i soffan nu. Lagt en ansiktsmask och fixat naglarna. Lagt fram kläder och kokat ägg inför arbetsdagen imorgon. Klockan kommer att väcka mig 03.50! Behöver gå och lägga mig redan kl.9 känns det som. Synd bara att min persienn har pajat och det är toklust ute. Funderar på att ta täcket till soffan och somna till tv:n en stund.

Ska inte sticka under stolen att jag faktiskt hellre myst ner mig under en filt, tänt massa ljus och kikat på film. Med sällskap såklart. Riktigt söndagsmys som vi hade förut. F**n vad jag saknar dig!

(Hade jag fortfarande haft en fungerande kamera nu så lovar jag att det hade blivit många bilder från helgen *suck*)
Kanske tar jag tag i saken denna vecka, innan midsommar.


Helg!!!

Nu har jag gjort mitt för denna vecka! Jag har tagit helg nu:)
Fast jag vet att helgen kommer att springa ifrån mig och *vips* så är det måndag morgon igen då klockan kommer att ringa 03.50! Helgen ska tillbringas i Ö-vik på hästtävlingar hela lördag och hela söndag, det säger vel en hel del.
Lördag morgon kommer klockan att ringa strax innan kl.6!
Fredag imorgon = ledigt! Ska luncha med Madde, handla mat och fixa lite hemma. Moster och kusin kommer för att uppvakta i efterskott imorgon kväll. Mamma kommer också förbi på besök. Ikväll blev det även bestämt att Johanna och hennes mamma Anette kommer förbi och hälar på och umgås!Ska bli jätte jätte trevligt att umgås vi barndomsdöttrar tillsammans med våra mammor:) Vi har hängt ihop hela livet och följts åt i allt vi gjort. Inte bara jag och Johanna utan även våra föräldrar. Har blivit lite mindre sista året. Var även ett tag sedan jag och Johanna träffades nu, så det ska verkligen bli trevligt att umgås imorgon:) Så jag tänkte fixa tacos att bjuda på till middag!
Tänkte att jag skulle röja undan lite nu innan jag bäddar rent och hoppar i säng!

Fotbolls EM är igång!

Sverige har nyss spelat sin första match och besegrat Grekland med 2-0!
Till och med jag tycker att det är spännande och intressant med fotbolls just nu:)

Mindre än en timme kvar nu...

Godnatt!

Ny vecka, nya tag!

Tisdag och jag är åter på jobbet i en ny vecka med nya friska tag. Sedan torsdag förra veckan har det hänt en hel del... Fest med jobbet på Norra berget till Anna Norbergs "wild western" show, super trevligt var det:) Utgång tillsammans med Sophie o Yejka, inflyttningsfest och tävlingar i Ånge. Behöver jag nämna att jag var sjukt trött i söndags kväll när jag äntligen landade hemma efter en helg med full fart!?
Hade jag haft en fungerande kamera nu så hade jag lagt upp lite bilder efter helgen... nu har jag inte det:(
Måste ta tag i saken angående en ny kamera, jag vill knäppa kort!!

Nu är jag på jobbet igen, har jobbat sedan kl.12 idag och det återstår ytterliggare några timmar. Ska jobba över till kl.24 eftersom det fattas lite folk i brandstyrkan ikväll. Men jag klagar inte, inte fel med lite övertid;)

Nu är det strax landning igen så jag ska bege mig ut i position igen för arbete.

Han en trevlig kväll:)

Ny vecka, nya möjligheter!

Ny vecka, nya friska tag! Har varit ledig fre, lör och sön. Förstår inte riktigt vart dagarna tog vägen någonstans!?
För vips så var vi här igen. Måndag och en helt ny vecka. I torsdags var det fest med jobbet på norra berget till Anna Norbergs show "wild western", grymt bra och en enormt trevlig kväll!! Fredag blev det dressyrpass för A-L, middag på Invito på kvällen samt följde en utgång. Lördagen tillbringades i stallet för att förbereda inför söndagen, på kvällen blev det inflyttningsfest. Söndagmorgon bar det av mot Ånge. Dresyrtävlingar för hela slanten i hettan! Var sjukt varmt, resultatet blev sådär! Var något trött igårkväll när jag landade på altanen ute på Alnö hos mamma & pappa för lite grillning. Behöver jag säga att det blev en tidig kväll!

Hade varit riktigt trevligt med lite bilder nu. Måste verkligen ta och skaffa mig en ny kamera nu!! Vill knäppa kort!!

Idag har jag jobbat igen, em... skönt! Älskar den här typen av arbetsvecka då vi har eftermiddag! Blev en powerwalk tillsamman med Angelica upp till och runt Sidsjön ikväll med *skönt*.  Älskar sommarkvällar då det är varmt och ljust ute! Jobbar imorgon med, dock verkar det som om jag kommer att jobba längre då. Men på onsdag är det ledighet som gäller igen, eller semesterdag. Studentfirande står på schemat. Torsdag jobb igen och sedan ledig fre, lör och sön igen:) Då väntar Ö-vik och hästtävlingar igen! Det var den här veckan det!

Nu ska jag förbereda lunchlådan och krypa till sängs. Är trött trots all ledighet, förstår inte!

//EM 

My shoes is here!

Vita, fräscha och sommarsnygga! (synd det inte håller i sig för evigt)
               0
Arbetsdagen har kännts väldigt lång idag, förstår inte varför. Redan klockan 9 imorse kändes det som om det var dax för lunch och som att jag hade arbetat i jätte många timmar. Har varit ute i solen idag, jobbat alltså!
Klippt gräs och gjort fint utanför ankomst/avgångshallen. Själv har jag gått runt med trimmern i högsta hugg och röjt undan en hel del gräs. Superskönt med ett varierande jobb. Men jag lovar att jag inte kände mig allför jätte fräsch när jag gjorde "raggartvätten", bytte kläder och fixade lite ordning i håret innan jag gick in i säkerhetskontrollen igen. Men det är skönt, speciellt nu på sommaren att variera sig lite:)

Nu har jag tvättis! Ska skynda på med det (om man nu kan skynda på med tvättstuga!?) Skulle vilja åka till färsta och kika på Sophie och Cosmopolitans hoppträning. Har lite beslutsångest över om jag ska ut och springa själv eller om jag ska sitta still och titta på hoppning ikväll!?

//EM


22 år!

Ett år äldre idag, det tar sig! Grattis till mig:)
Födelsedagen firades med ledighet från jobbet och underbart väder ute! Många av släkt/vänner är på flygande fot just nu, men några höll sig hemma och kom förbi med uppvaktning. Till och med middag blev jag bjuden på idag:) Inte nog med att man blir bortskämd med  princip allt så har jag en helt underbar vän som tog med mig ut på stan och bjöd på lunch i det grymt härliga vädret! Har haft en super mysig födelsedag samt ledig dag!
Massor med sol, vackert väder, fina presenter, gott fika, god mat hela dagen!

Önskar att min kamera ville fungera för jag vill knäppa kort och uppdatera med lite bilder. Det här håller inte, jag måste nog införskaffa mig en helt ny! För jag vill knäppa kort, och det nuuuu!!
Så inte ett endaste kort har jag att lägga in från min 22-års dag, tråkigt.


  //EM  


På jobbet

Sitter på jobbet idag, igen. Har jobbat sedan imorse, hela dagen med andra ord.
Snart slutar jag, jippii!! Bara två timmar kvar nu:)
Nu måste jag ut igen, snart landar det flygplan....

Ha en bra kväll!