Hur kunde det bli så!?

Har nyss kommit hem efter en morgonsväng i stallet hos "Mära". Med mig hem från stallet har jag en öm och blå tumme. Hur kunde detta hända kan man fråga sig? Det vanliga är antagligen att man klämmer tummen i en dörr eller liknande. Troligtvis borde jag ha klämt mig i stallet, men denn lilla incident skedde vi uppstigning på hästen. Fråga mig inte hur, varför eller nvad jag gjorde för att lyckas med att göra illa lilla tummen.

Det brände till något så enormt i tummen. Kändes som om det nästan blev "blött" i handsken. Drog av handsken för att kika och ser hur tummen blir blå. Kinkig som jag är så började jag känna yrsel av både smärtan och färgen. Tankarna for genom huvudet vad som skulle hända om om svimmar på hästryggen. Kan man verkligen svimma när man rider? Tur att jag sitter på en klippa och även om hon inte är lika underbar alla dagar i veckan så hade hon en sådan dag i dag när hon var förstående och fantastisk. Jag låg framåtlutad en stund och sedan körde vi med enhands fattning. Gick nästan hur bra som helst! Allting går:-)


Nu blir det snabb dusch och sedan date med Madde! :-)


Ha en underbar onsdag!

Kunde inte hålla mig!!

Idag har varit en härlig dag kombinerad med nytta, nöje och jobb. Sådana dagar vill jag ha fler av! Startade dagen med en klipp och färgtid nere på Studio 1 hos moster Kicki. UNDERBART! Det är höjdpunkten var 7:e vecka att få gå dit och sätta sig i stolen! En skön känsla som infinner sig när man är nyfixad i huvudet. Dom som känner mig vet att jag så här års brukar även jag gå mot mörkare tider. Liksom då våren kommer så kryper ljuset fram i mitt huvud. Nu har jag varit ljus ovanligt länge måste jag säga. Med tanke på att vi är inne i snart november och jag varit ljus ända tills nu! Trodde jag hade bestämt mig för att bryta "trenden" och vara ljus året om nu, men icke! Lite "höstigare" färg har lagts i och huvudet känns genast lite mer varmt och ombonat!


Dagens babyträff får jag inte glömma! Jag har varit på babyträff eller åtminstone kunde man kanske tro det när vi åt lunch, surrade, drack kaffe och det kryllade av söta små barn runt omkring. Jag kände mig dock lite "utanför" i ämnet, men ack så trevligt jag hade ändå! Beskåda alla söta barn, låna dem en stund för att sedan lämna tillbaka till mamman, surra, äta god lunch och framförallt umgås med trevliga tjejer!! Mycket trevligt! Synd tiden sprang och jag höll på att missa tiden till jobbet.

Kvällen har löpt på utan vidare omständigheter på jobbet. En kväll i lugnets tecken. Måste bara tillägga en sak till och det är att jag gjorde en upptäckt på vägen hem från jobbet. En sak man absolut INTE klarar sig utan. Nämligen en vindrutetorkare!! Hela torkaren på förarsidan var totalt borta. Kom fram till att det INTE är bra att köra bil i mörker på motorvägen utan torkare. En pryl man inte klarar sig utan. Problemet är nu åtgärdat och det gick tack o lov snabbt eftersom jag fick sådan bra service på OKQ8. Snäll kille plockade fram rätt torkare och monterade dit den. Skiten kostade nästan hela 300 spänn, för EN torkare! Sanslöst dyrt tycker jag.


Nu är det sängen och sömn som gäller för imorgon är det en ny dag med stall, lunchdate och jobb på schemat.

Godnatt & Sov Så Gott!!

Sigge åter...

-e81939a2628675588592b758b316b99.png

Kolla varifrån!

Sigge åter havregröt! Söt!


Hemmaplan

Efter en fantastisk helg med både roliga och tunga händelser så befinner jag mig för en veckas jobb på hemmaplan igen. Helgen har i vanlig ordning rusat iväg och igår kväll "poppade" tanken upp att "Shit, Vart har helgen tagit vägen". Tillsammans låg vi och funderade igenom vad som hänt under helgen och detta är vad vi kom fram till: Fredag - E jobbar och tränar. Jag utför viktiga uppdrag och möten. Möts hemma strax efter kl.20 på kvällen.
Lördag - E:s födelsedag!!!! Jag skriver högskoleprov mellan 8-16, E:s mamma och sambo kommer på besök. Grymt trevlig födelsedagsmiddag på Rubys i Gamla stan.
Söndag - Lunchar tillsammans med Annelie & Jan-Åke, E drar iväg på match, kollar hockey och avslutar kvällen med Johan Falck.

Så hamnar vi helt plötsligt på måndag morgon igen då jobb, hemresa och vardag står på schemat igen. Tråkigt att behöva åka hem, som vanligt! Fast det känns trots allt bra. För redan på fredag eller förhoppningsvis redan på torsdag kväll återvänder jag ner igen. Helgen som kommer ser ut att bli en riktigt riktigt BRA helg. E är ledig från hockeyn HELA helgen. E:s present från mig på hans födelsedag var en 22-timmars kryssning ombord på Birka paradise där det ingår god frukost, middag och spa behandlingar. Så på fredag åker vi iväg för att under 22 timmar endast rå om varandra! Bara vara ledig, äta god mat och njuta av spa/massage. Hoppas och tror att vi kommer tillbaka på lördag som två helt nya människor och är laddade inför lördagens festligheter. Det är nämligen dax för lagmiddag tillsammans med E:s hockeylag. Spelare tillsammans med respektive:-) Så helgen som kommer ser jag verkligen fram emot!


Nu är det uppdaterat här på denna sida, räkningarna är betalda och ett sms från Linda kom där det stod "lax och pasta, blir det bra?" . Det är få förunnat att få ha vän som Linda! Så nu blir det att svira om och traska ner till Linda & Sigge:-)


Önskar alla en härlig vecka!!

2009! Årets...

73aad3bdfc83d206b039d795c3df7410.png

Kolla varifrån!

2009! Årets glögg hade premiär hemma hos oss i helgen! Den smakade underbart! Helt klart den bästa hittills. Kommer att bli en hit denna vinter!


Match mellan...

0-1748bfd30a25650d54dcb82d455cd7c6.png

Kolla varifrån!

Match mellan Trångsund och Väsby hockey. Min kille har än så länge ordnat ett assist och ett mål:-)


GRATTIS ÄLSKLING!

En stor och mycket tung sten lämnade idag mitt hjärta. Efter dagen som varit så känns det mycket lättare att andas! Klockan 08.00 befann jag mig på Stockholms Universtitet för att skriva högskoleprov. När klockan slog 16.10 var jag nog den lyckligaste människan på jorden. ÄNTLIGEN!! Oavsett hur det gått så känns det BRA och det är det absolut viktigaste! Allt annat struntar jag faktiskt i:-)

En annan VIKTIG händelse idag är att min prins fyller år idag! Ett steg närmare 30 och det är minst sagt värt att fira:-) Med fika, rosor och presenter på sängen imorse drog vi tillsammans igång denna födelsedag. Jag har under dagen haft dåligt samvete över att jag varit borta hela dagen på min prins födelsedag. Tyvärr inget jag kunde styra, men det kändes inte alls skoj. Som tur var så kom E:s mamma med tåget i eftermiddag. Så kvällen har varit minst sagt trevlig! En GRYM kväll har vi haft tillsammans! Middag på "Ruby" i Gamla stan, med fantastisk mat!

Efter denna dag så känns plötsligt livet en aning lättare!!


Till sist......

GRATTIS ÄSLKLING PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!





Viktiga dagar!

En minst sagt hektisk vecka börjar äntligen avta sakta men säkert. Det har varit mycket, väldigt mycket. Förutom aktiviteter kring jobb och även utanför jobb så har en inre stress/press tryckt inom mig. Efter idag så har ett antal tunga saker verkligen lagt sig och jag kan slappna av, lite!! Imorgon är det en viktig dag, mycket viktig dag som samtidigt är väldigt jobbig dag. E har födelsedag och jag skriver högskoleprov mellan 8.20-16.15. Det sistnämda är det jobbiga och tunga under morgondagen kanske därför jag inte riktigt orkar fundera så mycket på det. Det kommer att gå som det går. Inte mycket att göra åt saken i nuläget, men en viss nervositet ligger det allt inom mig. Framförallt känns det trist, väldigt trist att sitta i en provsal på min älsklings födelsedag.

Är på plats i Solna hos E och det känns grymt BRA! Vi har ätit god middag, rött vin, grönsaker och dipp är som gjort för riktigt fredagsmys!! Me like:-)

Efter klockan 16.15 imorgon kommer det kännas GRYMT bra! *LÄNGTAR*


Nu är det fredgasmysa vidare som gäller.... Ha en underbar fredagkväll!

Påfyllning

Efter mycket om och men så tog jag mig äntligen ut till Alnö efter jobbet. Där väntade god middag tillsammans med mamma. Skönt att få komma hem och sätta sig vi dukat bord:-) Fick middag, kaffe och en stor påse innehållandes MASSOR av kött! Slank även ner en flaska hemgjord saft, burk med hallonsylt, rödvinbärssylt och kantareller. Min frys är nu totalt proppfylld och jag behöver inte fundera på att handla köttfärs på ett bra tag. Det är UNDERBART att ha en pappa som jagar och en mamma som kokar sylt, saft och plockar svamp! TACK så hemskt mycket:-)

Sedan man flyttade hemifrån så har man förstått att sådan saker som sylt, svamp, saft och kött är lyxvaror! Jämför man den egna älgfärsen så är icas köttfärs rena rama skiten! Tänk om man kunde lära sig att plocka bär och svamp själv så man kan tillföra lite alldeles eget hemlagat i frysen. Jaga där emot tror jag att jag står över. Det är inget för mig. Jag är evigt tacksam över att papps och lillebror sköter den biten. Kanske kan jag någon gång i framtiden få iväg E tillsammans med pappa i skogen. Vore en dröm om E ville börja jaga:-)


För övrigt så känns det verkligen att nu är det deffinitivt höst ute och vintern känns inte alltför långt borta. Det är kallt ute, frost och is. Imorse var det tok halt när jag skulle bege mig på jobbet med min bil som bar sommardäck. Som tur var hade pappa möjlighet att hjälpa mig på med vinterdäcken. Så imorgon och resten av veckan när jag ska ut på vägarna 04.20 kan jag slappna av i mitt grepp på ratten. Var lite orolig:/


Inte långt kvar till helgen nu, JAG LÄNGTAR! Samtidigt har jag lite ont i magen över de hektiska dagar som väntar. Jag lovar att det är fullt upp ända tills lördag eftermiddag runt kl.16. Då kan jag äntligen slappna av och andas ut. Men fram tills dess så öser vi på i 120!

Nu är det dax för en kopp te och sängen!

Hemma och...

5cece5e1b17a071b839a23e860ee8676.png

Kolla varifrån!

Hemma och hälsar på Julius!


TÄVLING



"Jag är med och tävlar hos
Elin – Ett hus till oss, om ett VALFRITT smycke hos Creative Lounge Webshop! Ta chansen och tävla du med!”


Måndag

Tänk att en hel dag har snart gått passé utan att nästan igenting har hänt. Jag tog sovmorgon och ute har regnet duggat på mer eller mindre under dagen. Några timmar i stallet gjorde åtminstonde mig rätt så blöt och nöjd. Kändes som om det var efter den varma duschen som luften gick ur mig då jag kom hem igen.

Nu är det ryggläge i soffan efter att ha ätit pannkakor så att det står ut genom öronen * mätt *. Ikväll är det planerat fika hemma hos Madde. Hon och Tomas har flyttat, så det ska bli skoj att få se nya lägenheten:-)

För övrigt så har jag tänkt igenom veckan som kommer... En hel del står på schemat denna vecka. Dagarna ser ut ungefär såhär: Tisdag: Övningsdag, Onsdag: förmidagsjobb, stall, träff med A, Torsdag: Förmidagsjobb, Konferensvärdinna kvällen lång, Fredag: Åka ner till E!!!!:-) Det tar inte slut riktigt där för det är på Fredag och lördag det händer grejer! *längtar*. Nu ska jag ta en kopp och krypa tillbaka under filten en stund till.


Ha en riktigt skön måndag!

Lista på E

Jag har blivit utmanad av Linda

Regler: Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Emmelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda
3. Flicknamn: Ella
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: -
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Efter
12. Något man skriker: Envis
13. Film: Emil i Lönneberga
14. Något man dricker: Explorer
15. Band: EMD
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Ekvägen
18. Bil: Enorm bil eller en Epa-traktor
19. Sång: Everything I do




Någon som känner sig manad så är det fritt fram att ta tag i listan:-)

Lycka är att surfa utan sladdar och framförallt utan laddare.

Jag måste bara inflika med att det är helt jäkla UNDERBART med en dator som man kan bära runt och placera precis vart man vill i hemmet. Alla sladdar är väck och jag slipper vara rädd att strömsladden skall åka ur så hela datorn tvärdör. Jag har fler än endast två platser att sitta med datorn. Dessutom, skönast av allt är att den senaste service killen på bredbandsbolaget nog lyckats med att få till den trådlösa nätverket. YES!


Ingen är gladare än jag för det. För hur härligt är det inte att t.ex. kunna ligga med datorn i sängen, på toaletten, i köket, var som helst i soffan. Till och med ute på balkongen:-)

Trött, sliten och totalt slut!

Vet ni en sak, en kick-off kräver mer energi än vad jag trodde. Jag är TOTALT slut och helt färdig o både kroppen och knoppen efter 1 1/2 dag konferens med jobbet. Plussa på en kvälls arbete efter det så får man resultatet: SLUTKÖRD!

Det var allt, nu blir sängen och ladda batterier inför söndagens jobb.

Fortsättning följer...

Dag nummer två fortsatte liknandes gårdagen. "Måste" listan prickades av helt och hållet idag och jag är otroligt NÖJD med mig själv faktiskt. Det är inte ofta man får skryta över sig själv. Men visst f*n har jag varit BRA dessa två dagar. Har hunnit ikapp mig själv riktigt bra och det känns bra ända in i själen.

  • Ta reda på all tvätt
  • Dammsuga
  • Torka golven
  • Skura badrummet
  • Bära ner balkongmöbler samt grill i garaget
  • Inhandla och plantera ljung på balkongen

Utöver detta har jag även hunnit med att bråka med bredbandsbolaget ett x-antal minuter. Mitt trådlösa internet vill inte riktigt fungera. Men nu så, efter ca.10-talet telefonsamtal och lite skäll så verkar det ordnat sig. Hann även med en snabblunch tillsammans med mamma. Har inte träffat henne sedan strax innan dem åkte till Turkiet. Och det är några veckor sedan.

Stallet blev det idag igen. Gick något bättre idag och tack å lov för det! Vi var vänner från början till slut. Så idag kändes det riktigt skoj att rida och få ha "normala" Mära tillbaks:-)

Nu laddar jag inför morgondagen som innebär kick-off tillsammans med halva mitt jobb. Vi skall tillbringa hela morgondagen fram till och med lördaglunch ute i Söråkers herrgård. Blir intressant och se hur upplägget blir! Annars så ser denna helg ut ungefär såhär: Jobb, jobb och jobb. Alltså inget åka till Stockholm, inget Klippgatan, ingen hockey och framförallt ingen E! Vet inte riktigt hur jag ska klara mig:/

Nu blir det sömn och ladda batterier inför heldag med jobbet, Tack och Godnatt!

Kul med bilder!







E leker med lite bilder i sin iphone, läckert:-)



Stolt!

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag hör på E att en match gått bra! Igår var en sådan dag, när han ringer och är NÖJD! Det var nästan så att jag blev ledsen över att ha missat matchen och inte kunnat skådat den med egna ögon.
Istället får jag höra hans version och kolla vad som skrivs på
vasbyhockey.se


Det är i alla fall min kille, min hockeyspelare och min hjälte som jag blir varm i hjärtat över och känner en stolthet som förmodligen bara en stolt och kär flickvän kan göra:-)



" Vidare kan man ju inte säga annat än att det är en fin förmån att få skåda när smurfarna Örnberg, Korduner och Janmark sätter fart och skapar sig ytor. De kan nog göra fler försvar än Järfällas yra i mossen."

" Eric Örnberg var även han på fin fint humör och stod aldrig still utan bytte åkriktningar åt både höger och vänster som nästan bara han kan."

Effektiv fast ändå inte

Ledig dag som visat sig vara raka motsattsen! Hade jag inte blivit väckt klockan 9 imorse hade jag garanterat sovit bort halva dagen. Så även om jag var trött imorse så tror jag att tjänade en hel del på det. För så här såg min lista ut imorse:

  • Motionera
  • Putsa fönster
  • Byta gardiner
  • Dammtorka
  • Tvätta
  • Bädda rent i sängen
  • Bära ner sommarkläder/skor i förråd och upp med vinterkläder
  • Rida
Jag tycker själv att jag har gjort det riktigt bra ifrån mig idag. Mycket avprickandes på "måste" listan idag. Dessutom har jag även hunnit med att baka en sockerkaka, fika tillsammans med Linda och Sigge. Samt en timmes promenad tillsammans med dem. Efter stallet ikväll blev det även besök, fika och "Bonde söker fru" hemma hos Linda. Det är så kul att vi bor nära varandra nu. En backe mellan oss bara. 2 minuter att gå ner och 4 minuter hem:-) Jätte roligt att ha någon så nära som man kan helt enkelt spontan träffa. Surra massa strunt och dricka kaffe precis när man har tid och känner för det:-)

Timmarna i stallet gick mindre bra. Eller rättare sagt timmen på hästryggen. Vi var ovänner från det att vi lämnade stallplanen tills det att vi kom hem igen. Både hon och jag var slutkörda efter dryga timmen ute i skogen. Hon var totalt knäpp idag. Vet inte alls vad det var med henne! Ingenting som fungerade, vilket blir väldigt frustrerande. Känns mindre bra i hjärtat när ridpasset bara blev en kamp. Hoppas på en bättre dag imorgon!:-)


Morgondagen fortsätter i samma tecken som onsdagen. Har några "måsten" att pricka av innan jag är helt nöjd!

  • Ta reda på ALL tvätt
  • Dammsuga
  • Torka golven
  • Skura badrummet
  • Bära ner balkongmöblerna samt grill
  • Inhandla och plantera ljung på balkongen
Nu ska jag hur som helst bädda i nya rena lakan i sängen. Önskar någon vänlig själ redan hade gjort det åt mig. För gud så UNDERBART det är att få krypa ner i en renbäddad säng! LOVELY!




Längtar ENORMT mycket efter min älskade E!!
Det tär på krafter att längta så mycket efter någon. Jag hoppas, önskar och längtar efter att helgen, veckan och dagarna går fort. Tur att telefonen finns åtminstone:-)



Höstpromenad tillsammans...

776234b6796c7fa724c266d8d6a55ada.png

Kolla varifrån!

Höstpromenad tillsammans Linda och Sigge!


Höstjogging

Hemma igen och ser faktiskt fram emot att få vara hemma och framförallt ledig mitt i veckan. Efter morgondagens jobb står två lediga dagar på schemat. LÄNGTAR! En och annan bock ska sättas dit på "göra listan". Tror och hoppas att det kommer kännas något bättre i själen efter det. Att det dröjer över en vecka tills jag och E ses igen är inget jag törs tänka på nu. Gör jag det kommer det bara bildas en klump i magen och smärtan tar över hand. Har blivit bortskämd med att åka varje helg nu sista tiden. Även kurs och andra fria dagar har tajmat in med ledighet. Så det har varit mycket Stockholm nu ett tag. Nu blir det inte så till helgen. Tyvärr! Det är jobbarhelgen som står för dörren och konferensresa med jobbet.

Efter jobbet i eftermiddag tog jag mig i kragen och masade mig ut. Var inne på en prommis men ändrade mig i sista sekunden. Fick bli en härlig joggingrunda runt Sidsjön. Åh, Gud så härligt det var!! Känns att jag lagt av mig en hel del. Kom igång så fint under sommaren men allt eftersom hösten har kommit så har jag lagt min energi och träning på hyllan. Nu är det slut på det och ändring ska ske! Det krävs EN timme om dagen till hälsa/träning. Den endaste timmen borde jag ALLTID kunna ha tillgång till. Inga dåliga ursäkter eller bortförklaringar. För det är de det är. Jag är säkert inte ensam om att känna så. Snart är det vinter, kallt, snö, is och halka. Då finns det en ursäkt men istället får man promenera och hålla sig inomhus. Nu lovar jag mig själv att ta vara på hösten och vara ute så mycket som möjligt. Skulle även vilja köra mer styrketräning och få lite snurr på den biten.

Det tråkiga med träningen tycker jag är att man inte har sällskap. Jag skulle behöva ha någon att träna tillsammans med. Skulle vara mycket roligare, man skulle kunna peppa varandra och hjälpas åt att ta sig iväg. Funderar på om jag har någon på rak arm som vill jogga/promenera och styrketräna med mig. Men kommer inte på någon. Jag saknar det, en vän som också vill träna. Det skulle jag behöva! Tänk så mycket roligare det skulle bli:-) Något annat som piggar upp motivationen är nya träningskläder! Skulle vilja ha något nytt, höstigt och lite varmare. En hel dress som passar så här på hösten ute i kylan. Någon ny fin tröja/topp att ha under dressen, tunn mössa och ett par vantar skulle sitta fint! Det är vad jag önskar mig, en ny höst och träningsoutfit!!



Lägger in några bilder ifrån helgens dop på världens gulligaste Meja:-)


Meja tillsammans med sina fina föräldrar samt gudfar/gudmor


Vilken helg!!!

Söndagsmyser just nu för fullt här i soffan på klippgatan tillsammans med E! Och vilken helg det har varit, helt fantastisk! Mysig fredagkväll, skön lördag med lite shopping, en mindre rolig och underhållande lördagkväll framför fotbollen. Dock lika mysig. Ätit grymt goda middagar och druckit gott vin.

Idag självaste söndagen är första dagen på helgen som tider och "måsten" fick utrymme. Dop ute i Väsby i Fresta kyrka kl.12.15. Det var Linda och Farzad som döpte sin söta lilla dotter Meja. Grymt trevligt och fantastiskt vackert!! Kan faktiskt inte minnas när jag var på dop senast. Någon av mina kusiner kanske? Grabbarna drog iväg tidigare från dopet för att hinna till samling inför match borta mot Nacka. Jag och en av "hockeyfruarna" stannade kvar dopet ut innan vi sedan gav oss på att hitta ut till Nacka. Gick över förväntan och vi var stolta som två tuppar när vi ramlade in i den iskalla hallen precis lagomt till att ha missat första perioden och hjärtats assist. Väsby lämnade tyvär Nacka med en förlust i bagaget.

Vi satsade istället på att försöka göra det bästa av söndagskvällen ändå. Handlade hem tacos, film och här befinner vi oss just nu. Mitt inne i riktigt söndagsmys! Imorgon är det måndag och en helt annan dag. Jag skiter i att jag ska åka hem, att jag ska jobba och att jag inte träffar min prins på ÖVER en vecka. Det får vi ta imorgon:-)

NU: Fortsatt mys och fortsättning på kvällens film "Johan Falck". GRYM!

Ha en FAB-Söndagkväll!

Mobilblogg: Resultatet...

77dd584913c422b15e885a99138dbcf2.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Resultatet någon timme senare!


Barkaby

Efter att E kommit hem från träningen så fick jag min vilja igenom. Det blev en tur till Barkaby! Ett besök inne på Ikea och behöver jag säga att vi INTE direkt var ensamma där idag. E hade panik och jag kände stressen komma krypandes genom kroppen. Vi kollade inget onödigt utan handlade det vi behövde. Det var en mycket lättad E som tillsut kom ut från ikea. Jag var snäll och lät mig bjuda honom på lunch och han fick välja ställe. Han valde max och drive in. Det säger en hel del om att det var mycket folk både inne och ute:-)

Gjorde en repa runt alla outletter med. E i hopp om att finna en kostym. Blev ingen kostym utan en träningsväska från nike. Så äntligen på väg hem för att ladda ner hockeyn och bänka oss i soffan! Idén om att köpa tapeter och tapetsera kläcks och vi svänger in på beckers för att kika. Det är snabba vändningar här och vi behövde inte fundera speciellt länge. Hittade en tapet och nu är E i full gång med att tapetsera fondvägg här hemma. Han är så duktig min alldeles egna handyman:-)

Vi får se hur resultatet blir när allt är klart!:-)

Mobilblogg: E...

0-326fff4012157009dc91c724496084f4.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: E tapetserar och jag kollar på! :-)


Lördag!

Jag har ännu inte dragit upp persiennerna här hemma men kan konstatera att det inte är något höjdar väder ute. Inte om man ska lita på vad datorn visar. Där står tempen på nollan. E han var uppe tidigt och härjade iväg på träning. Han är duktig i mina ögon. Jag beundrar honom som jobbar, tränar, jobbar, tränar, jobbar, tränar 6 dagar av sju i veckan. Idag slapp han dock jobb men inte träningen. Jag själv får lite dåligt samvete över att jag ligger kvar i sängen under täcket. Men tänker skylla det på att jag inte har några träningskläder med mig hit. Så istället med gott samvete låg jag kvar i sängen med en frukostbricka, datorn i knä och slö kollade på "Bonde söker fru" i tv4 play. Tittar på klockan nu och ser att E:s halva träningstid har passerat. Kanske borde jag kliva upp och ta mig en dusch?

Vi har inte planerat denna dag ännu (inte vad jag vet) mer än att E vill kolla på kostym. Han har fått för sig att han behöver en ny kostym. Han svamlade lite när han sa det så om det är ett par finbrallor han behöver eller en hel kostym vill jag låta vara osagt. Jag vill iväg till ikea för lite nödvändig ljusshopping. Jag är gravt ljusberoende! Speciellt nu när det är höst och mörkt ute. Jag ÄLSKAR ljus:-) Så vi får se vad som händer när E kommer hem.


Nu ska jag se till att masa mig ur sängen och göra mig redo:-)
Ha en UNDERBAR lördag!!

Mobilblogg: Fredagsmys...

752402c2818131dbaa9d20810e073115.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Fredagsmys till idol och till efterrätt serveras varma bär med kesella!


Mobilblogg: Nya...

46172bf36289164eb8080f92f93ee713.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Nya svarta, höga stövlar från scorette!


Underbara och älskade Fredag!

Om inte jag har sovit som en prinsessa inatt så vet jag inte vad. Vaknade imorse UTAN klocka helt av mig själv. Konstigt nog i skaplig tid. Hela dagen återstår:-) Har fixat, ringt och donat med några viktiga saker till morgonen. Givetvis nerbäddad under täcket med datorn i knä. Helt ljuvligt med laptopstödet som jag köpte på ikea för ett tag sedan. Jag ÄLSKAR det!

Jag har inte så stora planer för denna fredag mer än att ikväll när E kommer hem från träningen runt 8-tiden så är det fredagsMYS på hög nivå. Jag längtar och ser fram emot tills han ramlar in genom dörren. Kom hem älskling!!! För att få dagen att rulla på så tänkte jag ta tag i mitt i-landsproblem: JAGHARINGAKLÄDERATTHAPÅMIGTILLDOPETPÅSÖNDAG! Tänkte försöka ta mig med hjälp av tunnelbanan till Kisa köpcentrum. Jag gillar egetnligen inte Kista, men Solna centrum har inte alla butiker. Till exempel så vill jag göra ett besök hos Bianco. Dem finns i Kista galleria. MQ i Solna C gillar jag faktiskt inte heller. Tycker utbudet är "sådär". Så idag ger jag Kista en chans. Ska tydligen vara väldigt nära och enkelt att ta sig dit med tunnelbanan.


Nu blir det en dusch och ett försök att ta bort ansiktsmasken som jag snart kletat ut i hela sängen:-)



Önskar alla en FAB Friday!!

Snabbis

Även om kommentarerna är få och man ibland funderar på om någon över huvud taget är inne på min sida och läser här i min blogg så visar statistiken klart och tydligt att det faktiskt är människor inne och läser. En av dem som går in här på min blogg är min älskade lilla farmor! Hon surfar in här i min blogg dagligen och har full koll på mitt liv och allt annat som händer i min närvaro. Eftersom det är ca.100 mil mellan oss så känns det otroligt bra att kunna ha den "kontakten" dagligen utan behöva sitta i telefon.

Nu ikväll ringde hon och det första hon sa var: "Hej! Mår du bra? Allt som det ska?". Har inte uppdaterat under veckan och hon började bli orolig. Så för om inte till någon annans skull så uppdaterar jag för min och farmors skull.

Veckan som gått hemma i Sundsvall har gått otroligt fort och jag har hunnit med knappt hälften av vad som var tänkt. Dagarna och nätterna har sett ungefär så här: JOBBA!! Är totalt OFF och ser verkligen fram emot en ledig fredag imorgon. Direkt efter jobbet ikväll så kastade jag mig på flyget ner till Bromma. Så min plats är nu alltså Klippgatan 24 hela helgen lång tillsammans med darling. Det är MYS, fotboll, dop och hockey som står på schemat denna helg.

Nu väntar deffinitivt sängen och min älskade E på mig (om han inte hunnit somna redan). Ska skynda mig dit nu så jag hinner kramas lite med honom. Stackarn ska upp och jobba ännu en dag tidigt imorgonbitti.


Godnatt!!

Nattblogging

Hemkommen från Stockholm, Solna och min älskling. Även hemkommen från jobbet. Kånkade upp all packning och försökte få med mig posten på vägen. Ramlade in här i lägenheten och vet ni vad! Den ser precis likadan ut som när jag lämnade den för en vecka sedan. Klockan är 01:00 på natten och jag slutade jobba för en timme sedan. Borde sova nu! Självklart så går hjärnan på högvarv och jag tänker nu igenom alla mina "måsten" innan torsdag.

Jag får lite av "panik när jag lovat saker hit och dit. Känslan av att inte hinna med skrämmer mig lite. Tankarna är just nu fokuserade på annat håll. Det är jobb som skall utföras, planeras, ett hem som skall vårdas, vänner som skall vårdas, min egen hälsa som skall vårdas samt en häst som skall ridas. Det finns tusen saker som jag bör ta tag i. Skulle behöva sitta ner hemma någon timme för att verkligen ta itu med diverse telefonsamtal. Till exempel så strular den trådlösa uppkopplingen. Eller rättare sagt den fungerar inte alls. Behöver ta tag i det genom att ringa support. Har fortfarande inte fått någon höstfeeling här hemma.Bör fixas omgående!

Har en sadel plus diverse hästprylar liggandes i Sophies stall som skall tas reda på. Har mina prylar som ligger där och tar plats när jag inte ens rider hästen. Sadeln skall säljas och en annons bör ordnas. Linda har flyttat in i nya lägenheten och jag vill inget hellre än att få göra ett besök hos henne och Sigge. Skulle även behöva en hel ledig dag för att boka in lite fikastunder och uppdate. Jag har tagit på mig att rida "Mära" dessa dagar när jag är hemma. Finns inget som är så härligt som att få klä på sig lite varmare kläder och ge sig ut i skogen på en härlig hösttur som nu. Jag längtar! Men samtidigt så tar det upp väldigt mycket tid. Det går inte bara åt 1 timme i stallet direkt. Utan x antal timmar får man räkna. Känner även att min egen hälsa blir lidande. Vilket jag mår dåligt av! Visst, skönt och komma ut på en hästrygg en timme. Men det ger liksom inget. Jag saknar tid till att träna själv. Längtar efter att få ge mig ut och springa! Dessutom är mina tankar redan i förberedelse inför helgen. Det skall bokas flygbiljett, kollas upp schema, byta och trixa för att slippa åka hem på söndag. Eftersom vi är bjudna på dop på söndag vill jag gärna åka hem på måndag. Då är problemet att jag jobbar 4.45 på måndag. Ett väldans trixande hit och dit för att få allt att gå ihop. Så är det dop på söndag. Farzad och Lindas lilla Meja ska döpas:-) Det skall ordnas med doppresent och mitt stora dilemma är kläder. Jag har inga kläder att ha på mig!

Det är mycket klagomål och gnäll nu från min sida. Men vet ni vad, det ÄR jobbigt att bo 40 mil ifrån sin soulmate. Det ÄR jobbigt att bara kunna ses på helger. Det ÄR jobbigt att packa väskan varje helg, Det ÄR bökigt att boka, byta och trixa med biljetter/jobb varje helg. Tänk att varje helg som man är ledig och fri från jobb så är det packa väskan och åka. Inte en enda ledig helg hemma i Sundsvall sedan i somras. Jag klagar inte på att åka till E för det är det BÄSTA jag vet!! Det är veckans höjdpunkt att få åka till honom. Det är INTE någon dans på rosor att vara 40 mil ifrån sin kärlek. Jag vet att tålamod är BRA och jag vet att jag och E kommer att bo/leva tillsammans. Detta är något som pågår tillfälligt. Jag vet att det är BRA för ett förhållande att bygga på distans. Det stärker förhållandet/kärleken. Jag vet att det är nyttigt och att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... Jag vet att detta stärker mina och E:s band och just allt detta som just nu känns jobbigt är värt precis varenda liten sekund. Det är värt precis ALLT!!!


Nu skall jag sluta gnälla och istället stänga av datorn (så roligt med en snabb dator) och försöka sova för att istället drömma och längta efter min alldeles egna underbara och helt fantastiska prins. Min E!




Mobilblogg: Mot...

0-20a461e61b770b9088d3483b9a4e7a3d.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Mot Sundsvall och Midlanda


Mobilblogg direkt...

0-7bddf81dd4bc191387528c9b1208ce55.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg direkt från Botkyrka! Botkyrka - Väsby 2-4. Min E har gjort poäng:-)


Bullens dag

Söndag förmiddag och vi softar i soffan med en riktig långfrukost, repriser från diverse program. Vissa av oss softar mer än andra...









Ovanstående bilder visar klart och tydligt att idag 4/10 så är det faktiskt "Bullens dag"! Även om det menas kanelbullens dag så har våran Julius alias "Bullen" också hajjat dagens grej. Idag är det hans dag!

ST.Louis-Detroit uppvärmning...

0-41b485d4e7b0be4747866ac3e29626ee.png

Kolla varifrån!

ST.Louis-Detroit uppvärmning i globen arena! Nedsläpp kl.21.00


Lördag hemma hos oss

Hemma hos oss är nu läget lugnt och allt känns fruktansvärt bra! Träning/prommis avverkat, lunch fixat och ätits, tvätt undanvikt, dammsugarn har gjort sitt och golven har fått sig en omgång med moppen samt att dammtrasan har svischat runt hela lägenheten. Nu känns det bra ända in i själen, se bara på bilderna nedan:









Måste bara berätta en sak! När dammusgaren "Rolfy" gick som bäst så hände plötsligt något märkligt. Den bara dog... Ett upplivningsförsök med hjälp av en ny dammsugarpåse gjordes. Dock till förgäves. Det verkar som om "Rolfy" kastat in handduken och gjort sitt. E sörjde lite och vi båda funderade på om "Rolfy" dog av ålder eller av ren chock efter att jag flyttat in hit. Stackars "Rolfy" var överhettad och har varit rätt aktiv i mina händer under de senaste året. Hur som helst är "Rolfy" nu död och en ersättare måste skaffas. Jag har "hotat" E med att om inte "Rolfy" fått en ersättare innan den 24 oktober så vet han vad han kommer att få i födelsedagspresent av mig:-)

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag, IGEN! Hade verkligen velat ha en sovmorgon idag känner jag. Men när klockan 08.00 imorse studsade både E och hunden upp. Den ena värren än den andre. Hunden "pratar" och är ÖVERLYCKLIG och E pratar tillbaka. Jag drog täcket över mig och låg kvar för att lyssna och hoppades på att kanske få somna om.

Vi ska satsa på en rejäl promenad idag är det tänkt (råstasjön). Jag hade kanske inte tänkt att kliva upp och härja iväg på det den här tiden direkt. Men nu frågade jag snällt E om han ville åka med och gå runt sjön när han kom hem efter träningen. Som jag självklart förstår så är han inte direkt pigg att kasta sig iväg direkt när han kommer hem. Jag och "Julle" vill inte heller åka iväg när han kommer hem så vad är då alternativet? Jo, att E är och tränar nu och medans han tränar så åker jag och hunden iväg och promenerar nu vi med. Så möts vi alla 3 hemma för lunch sedan! Perfekt! Vi skiter i allt som har med sovmorgon att göra och är hurtiga istälet. Jag tycker om hockey väldigt mycket men inte så mycket att jag gillar när hockeyn styr mitt liv.


Igårkväll var vi hemma hos Farzad och Linda. Linda och jag tog en prommis och grabbarna köpte med sig mat hem efter träningen (fotografering). Så det blev pizza, idol, fredagsmys och massa surr! Bläddrade lite i diverse hus kataloger och blev rätt sugen på att köpa hus. Linda och Farzad har nämligen köpt hus. Ett helt nytt som ska byggas och huset är verkligen super fint!:-) Farzad hade fått hem sin nya iphone och behöver jag skriva något om vad E och Farzad gjorde medan jag och Linda kollade idol!?? :-) En super mysig kväll hade vi i alla fall, Tack!

Idag kommer E:s pappa hit till S-holm tillsammans med en vän till honom. För ikväll är det hockey som gäller, på riktigt! I självaste globen ska vi se självaste hockeymtchen mellan Detroit och S.t Louis! Hockeyn börjar klockan 21 ikväll och E har påpekat för mig mig att det är viktigt att vi är där i tid! Klockan 18:00 vill han SENAST vara där. Jag förstår inte riktigt varför men det ska handlas lite souvenirer och så. Jag är bara glad och hänger glatt med!:-)


Nä, nu är det nog bäst att jag sätter fart om jag ska vara hemma samtidigt som E. Funderar om jag ska dra på mig träningskläder och jogga istället för att promenera! Vi får se:-)

Ha en HÄRLIG lördag!!!

Myskväll hemma...

30726b3be3a386f1fed7d5f5edd2470a.png

Kolla varifrån!

Myskväll hemma hos Farzad och Linda! Det kollas idol och installeras iphone:-)


Viktig Fredag!

Efter veckan som varit så har jag avverkat några dagars kurs. Två intensiva och lärorika dagar som slutligen gav titeln som "tekniskt ansvarig". Igår var en ledig och fri dag som ägnades åt fika med härliga vänner. Kan säga att hela torsdagen gick åt att fika och surra:-) Kvällen spenderades med darling. Lagade något så vardagligt som korvstroganof till middag, prommade med Julle och sprang mellan tvättis och lägenheten. En helt vanlig och vardaglig torsdag och jag ÄLSKAR det!

Idag är ännu en sådan dag, fast nu är det fredag och helg precis som det brukar vara när jag och E ses! E jobbar idag och jag är ledig. Dock inte helt ledig.... Ska iväg nu alldeles strax på ett "möte" kl.12.30. Vi får se hur det går! Känns lite pirrigt i magen:-) Efter "mötet" får vi se om det blir träff med Yejka. Kvällen tror jag än så länge är oplanerad. Jag själv känner för att laga god middag, dela en flaska vin och fredagsmysa framför idol.

Under morgonen nu har jag fixat och trixat lite med viktiga saker. Kan inte avslöja vad det är, men jag tror att det kommer bli kanon!!


Nu ska jag och "Julle" ta en prommis innan vi ska iväg på viktiga grejer.


Ha en härlig fredag!!

Fikabesök hemma...

0-39df0a2c1fe5f987195d451639f1f73a.png

Kolla varifrån!

Fikabesök hemma hos Linda och Meja. Meja fyller 4 månader! Stora tjejen:-)


Kaniner!!

Har precis varit ute på en prommis nu med "Julle". En härlig prommis, i skogen (den lilla skog som finns här), bland massor av härliga höstlöv virvlandes kring fötter och tassar. Hur härligt som helst! Det är NU jag älskar hösten! Det är nu den är som finast. Ett "litet" problem som vi har på våra prommisar här i S-holm är alla kaniner. Det kryllar av kaniner. Överallt där det finns gräsplättar hoppar det omkring massa kaniner. I alla fall här omkring klippgatan i Solna. Julius ÄLSKAR att jaga. Det är det bästa han vet. Gärna älg, rådjur om han får välja. Men det visar sig att han även gärna jagar kaniner. Han är som tokig när han ser en kanin. Han skriker rakt ut och vrålar som om han blir misshandlad eller något. Kaninerna är inte speciellt rädda av sig. Så dom hoppar lite åt sidan och sedan bryr dem sig inte. Det är nästan så att folk vänder sig om för att se vad som händer när han sätter igång.

Nog skrivet om det, nu är det time för träff med min "hockeyfruar" ute i Väsby hemma hos Linda & Meja:-)

Ha en härlig torsdag!!!