Fruktansvärt!

Hemma på Södermalm igen efter en dag på jobbet och efter några dagars vistelse i Stockholm. Känns sådär att komma hem och rivstarta med en arbetshelg. Längtan, ja den har redan satt igång och börjat gro...  Det kommer bli en låååång helg och vecka känns det som. Det är kanske tur att jag jobbar i helgen och att jag bokat in taco- och vinkväll tillsammans med tjejerna imorgon! :-)

Nu till något helt annat. Vid E:s match förra onsdagen skades en spelare i motståndarlaget "Trångsund". Ett olyckligt fall efter en "schysst" normal hockeytackling inträffade. Spelaren fördes med ambulans och matchen avbröts. Jag är glad att jag inte var där och såg den matchen. Aldrig roligt och se när någon skadas. Det sades då direkt efter matchen att killen inte hade någon känsel från midjan och nedåt. I och med detta så har man ägnat några tankarna till den unga killen och undrat hur det går för honom. I förrgår (onsdag) så spelades den avbrutna matchen om och den här gången befann jag mig på läktaren. Innan matchstart så delades det ut blommor till den skadade spelaren och hans familj. Hela hallen stod upp och utdelade varma applåder när blommor gavs till killens familj. Jag klarade inte detta, utan vara sjukt nära ett totalt sammanbrott. Mina tårar brände bakom ögonlocken så pass att jag övervägde gå därifrån. Det var enormt jobbigt!!

Ikväll kan man läsa en artikel på
aftonbladet där det nu skrivs om det aktuella läget kring den 20-åriga killen. När jag läste detta så forsade mina tårar! Nu kunde jag inte ens försöka hålla undan dem. Så hemskt och fruktansvärt! Det gör ont i hjärtat och man tror inte sådant här kan inträffa. Speciellt inte medan man håller på med det bästa man vet, sin hobby. Eftersom detta är en ren och skär olycka som hade kunnat skett precis var som helst så kanske man inte direkt kan koppla detta till just idrotten. En olycka kan ske precis var som helst och när som helst! En olycka kan ske nästa gång man sätter sig i bilen och kör till jobbet! Nu var detta extremt oturligt att det skedde under en hockeymatch där man tycker att det bara ska vara roligt och där man inte tror det kan ske allvarliga saker. Det jag tycker är orättvist och hemskt är tanken vid att den här killen är endast 20 år gammal och att han precis som alla andra i sitt lag var med och tränade å spelade hockey för dryga veckan sedan. På bara några få sekunder förändrades hela hans liv. Den här killen har förmodligen spelat sin sista hockeymatch. En enormt tuff omställning väntar honom nu! Det är orättvisst och otäckt. Olyckor sker varje dag men det är inte alltid man förstår det. Jag sänder mina varmaste tankar till den här killen och hans familj!!


I och med detta inlägg så vill jag uppmana alla att stanna upp en stund och bry er om dem som står er nära! TA ALDRIG LIVET FÖR GIVET!

Högsta betyg!

Jag får helt enkelt ge med mig och erkänna att jag hade fel! Jag var skeptisk till filmen "Avatar" tidigare idag. Nu 4 timmar senare är jag TOTALT imponerad! WOW, vilken film! Ska dock villigt erkänna att om det inte hade varit för själva 3D effekten så hade jag kanske inte varit lika imponerad. För jag har under 2 timmar och 40 min befunnit mig i en helt annan värld. I en värld som inte finns. I en värld tillsammans med avatarer. Jag har åkt på "fåglar" i rasande fart och suttit vid samma bord som människorna. En upplevelse!

Det var min åsikt om den här filmen. Den får helt klart högsta betyg av mig! Jag behöver inte ens fråga E om hans åsikt kring filmen ;-)





Avatar!

Snön lägger sig som ett vitt täcke ute just nu. Mig gör det det inte så mycket, för jag håller mig inomhus i värmen. Har inte åstadkommit speciellt mycket under dagen. Tog mig ner till Solna centrum en sväng för lite små shopping. En ny mascara, ett träningslinne, bordstabletter och en duk. Gjorde ett litet ryck när jag kom hem igen å tog tag i dammtorkning. Så nu är det dammtorkar i alla vrår här. Bara golven kvar, men dem lämnar jag åt E:-) Knepigt hur man som tjej tänker ibland... När jag gör helg och är ledig som vill jag då gärna "göra helg" även hemma. Alltså veckostäda lagomt till helgen. Så fredagar är nog min favvo dag för städning:-) Då vill jag ha dammtorkat, dammsugit, och torkade golv.

Så nu tänkte jag i förberedande syfte. Nästa helg när jag kommer ner hit och har ledig helg så är det nu dammtorkat och riktigt skurat i alla vrår. Eftersom jag vet att min karl har fullt upp under veckorna med jobb/träning så finns inte tiden till att ägna en dag åt storstädning. Så nu är dammning avverkat och endast golv återstår:-) Smart va!!?


När som helst kommer E hem från jobbet och då blir det middag här. Ikväll ska vi iväg på lite biomys, vi ska se "Avatar" på 3D bio. Jag har varit lite skeptisk till den filmen eftersom jag inte gillar action. Har dock läst och hört att den skall vara GRYM! E har tjatat lääänge om att få se den. Så jag bjuder till ikväll och låter han få välja bio! Så jag hoppas att den är så bra som alla säger:-) Någon som sett den?


Snön yr ute, är det nu kaoset kommer?

Kom ner till Stockholm utan att en enda snöflinga ställde till det. Så nu är det fritt fram att snöa HUR mycket det vill ute. Så länge jag kommer ut och iväg med bilen till matchen ikväll.

Känns riktigt skönt att komma ner hit och få vara ledig o bara slappa! Känns som att hemma är det tok mycket stress och "måsten" som skall hinnas med. Nu har jag 2 dagars ledighet tillsammans med <3 :at! Dock jobbar han på dagarna, men det blir kvalitetstid på kvällarna istället. Bättre det än inget alls:-)


Har varit lite "duktig" och fixat med dagens middag som får blir en tacopaj m. sallad o nachos. Eftersom det är onsdag och jag o E ses igen så firar vi med lite efterrätt med. Så det är mitt göra just nu... Laga middag och efterrätt. Luktar riktigt mumsigt här nu:-)



Så skönt att bara driva omkring i mjukisbrallor, fixa å dona lite och bäst av allt SPOTIFY! GRYMT:-)

Ha en härlig onsdag!

Återvänder

Har nu varit hemma i nästan 2 hela dagar här i Sundsvall. Eller hemma och hemma? Timmarna innanför hemmets väggar är lätt räknade! Timmarna hemma igår var ungefär mellan kl.20 - 04! Dessa timmar gick åt att laga middag/lunchlåda, handtvätta det "nödvändigaste" och sova. Idag var det förmiddagsdag på jobbet vilket innebar uppstigning 03.50. Herregud så trött jag var! Tack o lov för att det bara blev EN sådan morgon denna vecka. Hade inte fixat fler.

Efter jobbet kände jag att det verkligen var på tiden att ta ikapp lite tid tillsammans med Linda & Sigge. Köpte med semlor och åkte dit för lite kvalitetstid. Lekte med Sigge, surrade en MASSA med mamman i fråga, drack kaffe och åt semla! Trevligt värre:-) Känns mycket bättre i både kropp och själ efter vår träff idag. Känns som vi knappade igen lite tid.

På tal om "känns bättre i både kropp o själ" så undrar jag hur min kropp känns imorgon? Efter 1 1/2 timmes spinning och 30 min core så bör det kännas en aning imorgon. För aldrig förr har vel jag trampat så länge och sedan gå direkt ner för att köra mage i 30 min!

Hemma i duschen ikväll så funderade jag över varför jag kände mig trött, grining och irriterad? Tog någon sekund innan tanken slog mig. Man kanske har tillåtelse att få vara just trött, grinig och irriterad om man varit uppe sedan tidiga morgon, flängt runt, tränat och haft mig precis HELA dagen! Ibland är det tur att man lever som "särbo" och är helt ensam vissa dagar:-)


Nu är väskan åter igen packad, räkningarna är betald och jag har 2 lediga dagar att se fram emot:-)
Nu behövs en rejäl skönhetssömn så jag orkar med att vara en glad och pigg tjej imorgon. Det blir bil ner imorgon, pappa hämtar mig 05.30. Så jag håller tummarna för att snöovädret som befaras komma in över hela Sverige närmaste dygnet!


Godnatt!

Livet i en resväska!

Jag skulle kunna skriva en bok och berätta om hur det är att leva sitt liv i en resväska. Ibland undrar jag hur folk orkar pendla mellan jobb och hem DAGLIGEN!?? Vad mycket tid som det går åt till att resa. Om man skulle räkna och slå ihop all restid som man gör per vecka, undra vad man får ut då under ett år? Jag tycker aldrig att det är problem just i den stund som jag skall åka iväg. Då finns det bara en massa längtan i hjärnan. Man vet att det är helg och man får vara ledig. Det är hemgången som är jobbig och värst av allt är nästan känslan när man ramlar in hemma i lägenheten här i Sundsvall. Det dåliga samvetet sköljer över en som en stor våg. Det enda som är fixat hemma var soporna som jag bar ut och disken som jag diskade rent innan jag åkte. Endast för att det inte skall lukta och bli äckligt.

Vissa veckor packas inte resväskan upp ens en gång. Det byts bara kläder, det smutsiga tas ur och nytt rent läggs ned. Alla "måsten" som finns att göra hemma skjuts upp vecka för vecka. Så här långt in på det nya året är jag glad att jag lyckats få undan adventsljusstaken. Tvättstugan är ständigt ett bekymmer. När är jag hemma och har tid att tvätta? Jag löser det problemet lite "dag för dag". Insåg nu att det är tvärkört med att tvätta denna vecka. Så ikväll när jag kommer hem från träningen så blir det till att tappa upp tvättvatten och ställa mig att tvätta upp det nödvändisgaste för hand. Så klarar jag mig en vecka till :-)


Klockan springer iväg och det börjar närma sig träningsdax. Jag riktigt LÄNGTAR och är otroligt peppad och laddad för ett hårt spinningpass.


Ha en härlig vecka!

Snabba cash!

Nyss hemkommen efter en hel eftermiddag/kväll i Heron city. Shopping, fika, bio och avslutningsvis middag på O`learrys. Jag hade minst sagt höga förväntningar om just snabba cash. Sista veckan har man inte kunnat gjort annat än att läsa och höra om den. Den får helt klar godkänt av mig. En riktigt bra film tycker jag som då inte har läst boken innan. Lite knepigt slut kanske?


Nu avrundar vi denna härliga lördagkväll här hemma i soffan med varsin irish coffee! Grym avslutning på en mysig dag:-)




Tänker avsluta detta inlägg med att nämna att idrott är väldigt BRA i många fall. Eller alltid bra! Men ibland händer det även tråkiga saker när man håller på med något som man älskar mest av allt. En tanke sändes till dem som haft oturen på sin sida denna vecka!

Jag blir så irriterad!!!

Nu ringer min E till mig på väg hem från träningen. Han har två saker att berätta för mig. Den ena en bra nyhet och den andra en mindre bra. Den "mindre" bra nyheten är att hans tränare klämde in träning imorgonbitti klockan 10:00! E var inte alls nöjd och förklarade att dem alla hade protesterat mer eller mindre. Men icke! Imorgon skall det tränas och det punkt slut. Jag blir så ARG!!!!!

Visst, jag förstår att träningar är ett måste. MEN,  dem tränar exakt ALLA andra dagar i veckan. Bor man dessutom på distans ifrån varandra som vi gör och endast ses fre-sön så vill man verkligen utnyttja tiden. Fredagen kan vi i stort sett nästan räkna bort med tanke på att klockan nu strax är åtta och E inte är hemma ännu. Söndag är en matchdag och då drar E iväg runt ett tiden och är åter hemma runt sju tiden på söndagkväll. Så på söndagen är det tiden innan och efter match värdefull! Lördag återstår och det brukar vara en helig dag där det ges möjlighet att kunna umgås och hitta på något. Just därför blir jag väldigt frustrerad när även den dagen skall rubbas. Visst, träningen är bara en timme lång. Men E åker klockan nio och är inte hemma förrän tidigast tolv. Jag gillar det inte!!

Detta "lilla" moment rubbade min fredagsfeeling för tillfället. Hoppas och tror att det kommer kännas bättre så fort E har kommit hem och lite mat hamnat i magen.

Lunch i storstan!

Min fredag har så här långt varit väldigt trevlig! Har spenderat den större delen av dagen inne stan tillsammans med Kristel. Var evigheter sedan vi sågs och hördes. Så idag tog vi tag i saken och styrde upp en date. Långlunch på ett mysigt ställe vid namn "mojo" och massa surr i flera timmar:-)

På vägen hem till Klippgatan igen så tog jag vägen förbi hemköp/systembolaget för lite inköp har "fredagsmys" och en flaska rött vin. Nu är det bara E som fattas och jag LÄNGTAR tills klockan närmar sig 20:00 och han ramlar in. Middag ikväll tror jag får bli hämtmat ifrån kolgrillen. Gott!


Måste bara skriva en liten notis om vad som skedde under vår lunch idag. Vi satt vid en fönsterplats och surrade på, så helt plötsligt säger Kristel "Där är Nordman". Utanför fönstret stod helt plötsligt självaste Nordman. Sånt som händer mitt i storstan:-)



Så är det äntligen fredag igen!

Ibland så går dagarna/veckorna i racer fart och ibland så riktigt sniglar sig tiden fram. Denna vecka tycker jag har gått i en rejäl racer fart. Mycket beror nog på att jag lämnade E och S-holm i måndags för att åka raka vägen hem till Sundsvall och jobbet igen. I Sundsvall har jag tillbringat 4 dagar med endast jobb och träning. Önskar att jag hade hunnit med lite mer. Hade velat träffa mina fina vänner hemma, familjen och önskar att jag kunnat tagit en ridtur i skogen tillsammans med Mära. Kanske kommer det mer tid nästa vecka!?

Redan igår direkt efter jobbet så hoppade jag på flygplanet som tog mig ner till Arlanda. Så 50 min efter min arbetsdag slut så befann jag mig 40 mil söderut. Ganska märkligt egentligen! Det är ganska otroligt hur fort man kan förflytta sig:-)

E jobbar/tränar som vanligt idag och jag har lite "egentid" här nere. Har haft en välbehövlig sovmorgon och om en stund väntar lunch/fika date tillsammans med en vän inne i stan. Det är rätt skönt att få sin egna lilla dag här ibland. Skönt att stå på "egna" ben och göra lite som jag känner för:-)


En ny liten bäbis har nu äntligen kommit till världen! Fick ett glatt uppvaknande imorse då telefonen plingade till. Linda och Staffans lilla kille blir den första i min bekantskapskrets som tittar ut år 2010! GRATTIS till familjen Lönnquist:-)



En bra start på en härlig fredag och helg. Livet är ibland rätt fantastiskt! :-)
Trevlig helg!

Om någon bara kunde ana...

Hur sugen jag vara på att stänga av alarmet på telfonen imorse 06.25! Jag var så trött och så sugen på att slå av larmet, ställa om det på ny ringning klockan 09:00 istället och somna om!! Men någonstans i kroppen finns det en "spärr" som slår till när sådan tankar kommer upp. Hemska tanke! Jag klev faktiskt upp och jag åkte faktiskt ner till gymmet och gick på 45 minuters body pump! NÖJD!? JAA! Faktiskt:-)

Men tanke på att jag klev upp ännu tidigare igår för att gå på spinning och har en exakt likadan tidig morgon imorgon igen så kände jag att jag kanske egentligen "förtjänade" lite sovmorgon idag. På jobbet är det en riktig "skitvecka", jobbar 10-19 mån-tors. Avskyr denna tid eftersom det känns som om man inte hinner göra något innan jobbet eller efter jobbet. Värdelöst! Nu lyckas jag hitta mina små luckor ändå:-)


Må hända att det var svinjobbigt för några timmar sedan och jag hade en hemsk känsla i kroppen, ögonen knappt öppna och det riktig tog emot att lämna sängen så tidigt. Men nu så är det en hel annan känsla! En grym, fantastisk och underbar känsla! Jag har tränat, duschat, ätit frukost, kollar nyhetsmorgon, läser bloggar och dricker kaffe. Jag tror det är just den här känslan som man känner nu som får en att trots trötthet kliva tidiga morgnar! En bra start på en förhoppningsvis bra onsdag! Tänkte dra fram min lilla sylåda nu och laga en tröja lite snabbt innan jobbet kallar.


Ha en härlig onsdag!

Mobilblogg: Vi...

5926c499827d28e81a85bc281351b178.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Vi firar med middag på "SMAK På restaurang"


När två blir en!

När man hittat rätt så känner man det, när man hittat sin solumate så känner man det, när man funnit sin bästa vän och STORA KÄRLEK så känner man det och då känns allt helt plötsligt så fruktansvärt rätt! JAG ÄLSKAR DIG!!

Här kommer bildbeviset :-)




Så blev det ÄNTLIGEN fredag!

Efter exakt 1 vecka på hemmaplan ifrån min E har avverkats. Tänk att gå från att ha tilbringat 24 timmar om dygnet ihop i nästan 3 veckor till att plötsligt vara 40 mil ifrån varandra i över en vecka. Det är JOBBIGT! En vecka känns som två veckor. Hur som helst så klarade vi det åter igen även om längtan som vanligt är ENORM! Hemma i Sundsvall har en arbetshelg avklarats, en jobbarvecka är gjord, fika och dejt med vänner är fixat och träning har stått på schemat alla dagar. Så det känns bra i min "Sundsvallssjäl":-)

Men imorse då min klocka ringde 03.50 så vaknade jag med den där pirrande känslan i kroppen. Precis som när man väntar på när något stort skall ske. Ni vet som det kändes när man var liten och det var kvällen innan julafton eller ens födelsedag! Min kille har skämt bort mig i veckan igenom att låta mig få ha hans fina bil hemma i Sundsvall. Så idag fanns inget annat alternativ än att köra bil till Stockholm. Var lite orolig att jag skulle vara övertrött och att det skulle bli en jobbig resa ner. Men allt gick som på en räls och jag kände inte en enda gång att jag var på väg att somna:-)

Eftersom E och hans Väsby åkte till Gotland imorse för att möta Visby Roma ikväll och kommer inte hem förrän vid lunchtid imorgon så gjorde jag mig ingen brådska ner. Körde lugnt och fint, samt passade på att fixa ett ärende åt jobbet på Arlanda. Kändes dock inte så roligt att komma "hem" till en mörk och tom lägenhet:-( Jag försöker göra det bästa av situationen och ordna mitt eget lilla fredagsmys! Hämtmat ifrån wokstugan, ett glas rött vin och let´s dance på tv. Sitter uppbackad i soffan under filten, några tända ljus och risken är hög att jag somnar på plats här ikväll.


Känns skönt att äntligen vara på plats även om längtan fortfarande är ENORM efter min älskade E! Men imorgon vid lunch så förväntas han komma hem. Så imorgon siktar på en riktig MYSLÖRDAG! :-)


Trevlig helg!

Då kör vi igen då!

Igår på mina lediga måndag fick jag möjlighet till att "komma hem" på riktigt. Packade upp väskorna, sorterade och tvättade kläder och för tillfället ställde jag undan resväskan. Passade även på att få mig en härlig tur uppe på hästryggen igår. -3 grader, strålande sol och ett perfekt skoterspår var allt som behövdes! Det var underbart och för första gången den här vintern så kände jag att solen gjorde sitt. Riktigt mysig tur som var precis som en ridtur en solig vinterdag skall vara. Att all snö rasar från trädgrenarna ner innanför min nackkrage är till och med härligt:-)


Lite senare under måndagen så värvade jag en ny träningskompis. Yejka var sugen att följa med på "prova på" och tyckte det var så roligt att hon gjorde en comeback igen med gymkort! Så nu har jag en vapendragare med mig på träningspassen och det känns kanon! Jag och Yejka kör ihop redan imorgonkväll igen:-)

Jag själv har kört dubbelt idag. Denna tisdag till all ära:-) Först en övningsdag på jobbet och i slutet på övningsdagen gick vi över till fys. 60 min styrketräning innan hemgång fick det bli. Passade riktigt bra som "uppvärming" innan spinningen som var nu ikväll. Så nu känns det bra i hela kroppen! Skönt att vara igång igen:-)


Resten av kvällen tänker jag ligga här i soffan som en säl. Energin är i botten och jag önskar, längtar, drömmer om att det snabbt skall bli fredag. Men innan fredag kommer så kör vi några förmiddagar på jobbet, träning och fikadejt!




Mobilblogg: Mära...

3807249daf2299347309e4646f8f1b3e.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Mära och jag njuter av en härlig tur!


Söndag

Jag njuter av min lunch här på jobbet nu. Efter att ha genomfört ett barnkalas med 12 stycken 9-åriga grabbar så är man rätt nöjd så här på söndagseftermiddagen. Jag har precis mumsat i mig matlådan som bestod av gårdagens rester, tacopaj!

Jag och Linda hade en trevlig kväll igår. Givetvis så deltog även Sigge i sällskapet. Även om han inte åt och drack i vårt sällskap. Däremot höll han låda hela kvällen lång. Ett gladare och roligare barn på snart 7 månader får man nog leta efter. Vi skrattade så vi kiknade alla tre. Han är en underbar liten människa:-) När klockan närmade sig 22.30 packade Linda & Sigge ihop. Innan dem gick ut genom porten tog Linda ut nappen på en mycket trött Sigge och sa "säg hejdå & godnatt". Ungen bara drar på mungiporna och ger ifrån sig världens leende! Ett leende som gjorde så att det inte gick att missa hans två små tänder som poppat upp:-)


Jag har några timmar kvar här på jobbet innan det blir min tur att packa ihop. Känns skönt att snart ha avklarat denna arbetshelg med bravur!


Hade jag varit ledig idag och befunnit mig nere i Stockholm så hade jag garanterat befunnit mig i vilundahallen klockan 16:00. E och hans Väsby har hemma match mot Botkyrka. Jag håller alla mina tummar och tår för att det går bra bra för E och hans killar!

Jag hoppas på att det är den här minen/gesten som E kommer ge ifrån sig under dagens match:-)





Dax för mig att återgå till jobbets verksamhet nu. På återseende!


Mobilblogg: Mamman...

79b6b9feec47ba85ad468e7de95698ca.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Mamman och jag dricker lite vin medan Sigge tar nappen och myser!


Halva tiden avverkad!

Nyss hemkommen från jobbet. Tiden masar sig sakta framåt och om man tänker efter så har jag faktiskt gjort halva helgen på jobbet nu. Bara morgondagen kvar:-) Känns faktiskt rätt så skönt att jobba då man väl är hemma. Tiden tickar liksom på då... Fast å andra sidan så skulle jag aldrig ha tillbringat helgen ensam hemma om det inte vore för jobbet. 

Jag tror någonstans att allt som händer och sker har en mening. Om inte en stor mening så finns i alla fall en liten mening med det som sker. Att jag är sur/bitter över att behöva vara långt ifrån E i en veckas tid har någonting positivt med sig. En sak är jobbet, att jag har ett jobb att gå till:-) En annan sak är att det är "bra" att få längta efter varandra. Det ÄR nyttigt att känna saknad! Men det som jag tänker på i det är fallet är mig själv. Mina vänner! Jag har en vecka på mig nu att ta hand om mig själv. Mitt sätt att ta hand om mig själv är träning, egentid och framförallt mina älskade vänner. Jag har tid på mig att umgås med dem som alltid står vi ens sida. Igår efter jobbet tittade både Angelica och Yejka för förbi. Vu surrade, kollade lite tv och umgicks. Super trevligt! Ikväll sker nästa vänskaps dejt och det är Linda & Sigge. Vi skall laga mat tillsammans, dricka ett eller två glas vin och umgås hela kvällen. Mycket mycket trevligt:-)


Givetvis så gnager hela tiden den där längtan och saknade efter E. Den är obotlig och saknad det känner jag så fort han befinner sig utom räckhåll. Den där saknade känns ibland lite mindre och ibland fruktansvärt mycket mer:-)


Nu tänker jag hoppa in i duschen och sedan skynda igenom lägenheten med dammsugaren så att inte lilla Sigge får ett dammallergi anfall när han kommer och vill leka på golvet:-)



Ha en trevlig lördagkväll!

Mobilblogg: Som...

0-5456124e304f82d6cee0de633e5508a0.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Som ett litet tack till världens bästa så tvättas bilen extra noga både in och utvändigt!


Mobilblogg: På...

0-634c2b1deab4245b2d00856e3c4ac28d.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: På väg hem mot sundsvall och jobbet.


Väsby hockey!

Väsby hockey har en kille som fotar en massa bilder under matcherna. Här kommer några bilder ifrån gårdagens match och även söndagens match. Det är fokus på min kille nummer 25 :-)







Ibland "tänder" han till min kille nr.25 :-)



Men oftast ser det ut så här...






Hur skall det gå till?

Efter all julledighet så blev E illa tvungen att börja jobba idag igen. Jag lever solo här hemma hela dagen och längtar till klockan skall bli runt 16. Jag vankar runt här i lägenheten med en klump i magen. Plockar lite i min enorma klädhög, påbörjar rensning i E:s kökslådor, plockar i liter mer kläder, kökslådor, kläder, kökslådor... Ungefär så! I klädhögen har det inte skett speciellt mycket. Jag begriper inte hur jag skall få med mig allt hem. Inget problem om jag gör som jag gjorde när vi åkte ner... Lastade in allt i bilen. Nemas problemas då! Nu är frågan om jag få rensa ut det viktigaste och ta flyget hem eller om jag skall lasta in allt och få köra bil hem. Vi får se:-)

Hem kommer jag förmodligen på det ena eller det andra sättet. Huvudsaken jag befinner mig i Sundsvall och ute på jobbet till klockan 10 imorgon bitti. Tydligen så är även min julledighet slut imorgon och jag tvingas börja jobba som alla andra:-(

Efter en total rensning i E:s kökslådor så gick jag vidare på skåpet. Har rivit ut precis ALLT, torkat, diskat rent och plockat in allt igen. Det är SNYGGT och ORDNING i lådor/skåp nu:-)


Nu ska jag klura på en torsdagmiddag (inte ärtsoppa/pannkakor). Vill komma på något smarrigt men vet inte vad:-)

Ledighet när det är som bäst!

Onsdag idag och jag börjar redan få ont i magen, tårar som gömmer sig bakom ögonlocken och jag bär på en stor gruvsamhet inom mig. Får peppa mig själv att jag kan ju inte alla redan börja tänka på vad som komma skall. Nej, skärpning fröken det är faktiskt "bara" onsdag och det återstår en hel lång underbar torsdag! Att E jobbar imorgon försöker jag förtränga.

Hur som helst hade vi en underbar kväll tillsammans med härliga vänner igår. Var hemma hos familjen Markl/Wendelstig tillsammans med Schneider/Khojasteh. Jag och Amanda riggade middagen medan grabbarna tränade. Handlade och fixade tacos! Efter träningen så anslöt grabbarna tillsammans med Linda & Meja. Tacos, vin och spel hela kvällen lång. Hur trevligt som helst och jag tror vi alla var förvånad när klockan var 01.00 då efterrätten serverades. Vart tog tiden vägen? Jag och E ramlade innanför dörren här hemma lagomt till hockeyfinalen för småkronorna. Kollade en liten stund innan mina två små blå föll ihop.

Idag har det varit åter igen en lång sovmorgon, promenad ute i kylan och mys inomhus. Jag drog igång en makaronpudding samt muffinsbak. E han hoppar upp och ner i mellan åt för att ladda upp inför kvällens match Väsby - Vallentuna:-)


Så här fina blev våra "kärleksmuffins"





Måste även lägga in en bild sedan lördagkväll då vi tillsammans med Linda & Farzad invigde våran chokladfontän som vi fick i julklapp. Mycket smarrigt:-)



Ser det inte smarrigt ut så säg!? ;-)






Nu börjar det lukta oförskämt gott här inne och magen börjar kurra. Dax för lunch!




Myspys dag för hela slanten!

Idag har vi haft en riktig softar dag här hos oss på klippgatan. Man kan säga att det blev en rejäl sovmorgon, frukosten serverades kring lunchtid och vi har myst på här inne i lägenheten samtidigt som lite nytto göra gjorts. Sängen har bäddats ren, skräp burits ut, disken har fått sig en omgång och jag har gjort rent ventilations ventilen.

Utöver det så har det badats bubbel bad och det viktigaste av allt... Jag och E har skrivit på vårat första papper tillsammans! Nämligen vårat första GEMENSAMMA ica kort! :-)


På eftermiddagen kände vi nog båda två att vi behövde lite luft. Så vi tog bilen en sväng ner på ica för att lämna in kort ansökan och sedan vidare mot Barkaby/ikea. Nya fina ljus har inhandlats så nu kan vi tända mer ljus och känna en högre mysfaktor:-) Det är mysigt och lite typiskt "svensson" att gå hand i hand inne på ikea. Jag älskar det och tycker det är en riktig höjdpunkt att få göra ett ikea besök någon gång ibland. Vet dock inte om E håller med fullt ut på den punkten. Men idag gick det utmärkt och vi hade en "mysig" stund inne på ikea:-)


Nu är E på träning medan jag pysslar på här hemma. Tänkte se till att ha middag klar då han ramlar innanför dörren. Ikväll blir det HEMMAGJORDA hamburgare i vår tryckluftsugn! Kvällen kommer nog spenderas i soffan kollandes på filmen "smekmånad".



Lördag, onsdag eller söndag?

Är totalt dagvild för tillfället. Alla denna underbara ledighet kombinerad med massa storhelger gör min hjärna förvirrad. Dagarna innan ledighet och helger så kändes den kommande ledigheten som en lång evighet som väntade. Storhelgerna är nu mer passé. Dock återstår några dagar av min ledighet. Tack o lov för det! Jag ska verkligen se till att NJUTA av varenda sekund/minut som kommer denna vecka! Njuta och ta vara på tiden!

Om jag nu inte minns fel och är totalt förvirrad så bör det vara söndag idag. Det är tur att hockeyn finns med för den gör en påmind om vilken dag det är. Annars skulle nog vi ha fre/lördag varje dag:-) Idag var det tydligen dax för en "hockeysöndag" igen. Så jag hakade på E imorse när han drog iväg för "morgon värmning/träning". Släppte av honom vid ishallen och själv krigade jag iväg på MQ rean. Oh, my good!! Vilket KAOS! Jag ångrade mig när jag krigat mig in i butiken. Kunde dock inte förmå mig att släppa den tröja som jag hittat till mig själv och en skjorta till E. Exakt hela E:s träningstid tillbringade jag inne på MQ bland dess kaos.

Lunchpaus efter träning och shopping var ett nödvändigt måste. Efter lunch i Stinsenes galleria så skjutsade jag iväg E och grabbarna till ishallen igen inför deras samling till dagens match, Väsby - Järfälla. Jag själv övervägde att åka hem till Solna efter att ha kännt mig rätt så nöjd med butiker/gallerior. Velade in i det sista och insåg att det bara blev till att hem och vända. Jag åkte istället tillbaka till Stinsen och gav mig ut på jakt efter spinningskor och resekataloger. Dock utan resultat!

Eftermiddagen tillbringades i Vilndahallen. Matchen är inte att nämna utan istället bara att glömma. För att få E på bättre humör ikväll så bestämde vi oss för att tillbringa söndagkvällen i biosalongen:-) Såg den sista filmen av Stieg Larsson triologin. GRYM film och härligt slut! En riktig nagelbitare:-)




Måndag imorgon igen och vad jag förstår så är det en "vanlig" måndag för många. Dock inte för mig och E :-) Vi är hemma, myser och slappar. INGENTING är inplanerat, så himla skönt! Som sagt så tänker jag njuta av varje minut så jag tänker sluta mitt inlägg här för att återgå till mys tillsammans med min E!

Mitt år 2009

Hittade en rolig lista att fylla i :-)

1. Gjorde du något 2009
som du aldrig gjort förut?
Jag reste utomlands tillsammans med min E
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, jag är dålig på nyårslöften så jag hade aldrig något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2009?
Ja, flera stycken. Massa fina bäbisar kom till världen 2009:-)
4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej, tack och lov för det!
5. Vilka länder besökte du?
2 veckor semester i Thailand, en tripp till Köpenhamn annars var det Sverige som gällde.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
En gemensam bostad tillsammans med E.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
13 december :-)
8. Vad var din största framgång 2009?
Oj, min största framgång har nog skett inom mig själv och min självkänsla.
9. Största misstaget?
Svår fråga
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte mer sjuk än någon förkylning. Annars ett skadefritt år:-)
11. Bästa köpet?
Hmm... datorn får nog hamna på första plats.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Oj, förmodligen på kläder/prylar.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
E är den som gjort mig riktigt riktigt glad detta år.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
"svenne banan", "rap das armas"
15. Var du gladare eller ledsnare 2009 jämfört med tidigare år?
Måste har varit det gladaste och bästa året på LÄÄNGE!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Mer tid tillsammans med E och mina vänner.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit borta från E
18. Hur tillbringade du julen 2009?
I Sundsvall tillsammans med E och min familj
19. Blev du kär under 2009?
2009 har varit ett stegrande år i kärlek:-)
20. Favorittidning?
Aftonbladet och KLICK
21. Favoritprogram på TV?
Följer inget speciellt. Alla såpor går hem som t.ex. ensam mamma söker, bonde söker fru m.m
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Oj, hatar? Nej jag hatar ingen!
23. Bästa boken du läste 2009?
Magdalena Graafs "Det ska bli ett sant nöje att döda dig"
24. Största musikaliska upptäckten?
Har nog inte gjort någon speciell upptäckt. Bruce Springsteen konserten på stadion.
25. Något du önskade dig och fick?
Absolut!
26. Något du önskade dig men inte fick?
Nej!
27. Årets bästa film?
Stieg Larsson triologin.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag var hemma i Sundsvall och blev utbjuden på lunch av familj/släkt.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, det är inte mycket. Möjligtvis att jag och E flyttat ihop.
30. Vad fick dig att må bra?
E har gjort så att hela jag och mitt liv mår bra!

Hockeyträning!

Den stora anledningen till att vi återvände hem till Stockholm redan igårkväll var denna morgons händelse: Hockeyträning. Inte för att det berör mig speciellt mycket. Jag har det mysigt här hemma under filten medan E är och tränar. Jag känner visserligen lite avundsjuka när det gäller träna. Jag längtar faktiskt till träning jag med.

Jag kollar nyhetsmorgon på tv, dricker mjöl (böner till kaffe är slut) och surfar runt på destination.se. Längtar, drömmer mig bort till något soligt och varmt ställe. En veckas semester om någon månad i något varmt paradis skulle vara underbart!

Planerna för dagen är ännu inte bestämt. Jag lade fram ett förslag med en tripp till ikea (ljusen börjar ta slut) men E nappade inte riktigt på det. Ikväll tänkte vi inviga vår nya fina tryckkokare och chokladfontän som vi fick i julklapp. Så dagens händelse får kanske bli att hitta något smarrigt recept att gå efter och göra ett besök till en ica butik.


Jag tänkte börja med att göra lite nytta här först som att diska undan, packa upp kläder, ta en dusch och klura på någon lunch tills min hurtiga E ramlar innanför dörren.

1 Januari 2010

Är tillbaka i Stockholm igen. Känner fortfarande att jag ligger efter. Mobilblogg vill inte riktigt hänga med hela 2009 ut. År 2009 avslutades i Arvika och påbörjades även där. Ett BRA slut och en BRA start!

Veckan som varit (mellandagar) har gått i rasande fart. Sist det uppdaterades här gjorde vi en mellanlandning innan nästa tripp. I Arvika har det varit kvalitetstid tillsammans med släkt/familj, skridskoåkning, middagar, fika, nyår, födelsedagsfirande och mycket mycket annat. Tiden bara springer iväg och jag vet inte hur många gånger jag fantiserat och tänkt på hur roligt och underbart det vore att ha ALLA samlade i en och samma stad. Vilken dröm:-)



Jag hade tänkt summera året som gått på något vis. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska sammanfatta det i ord. Det är så mycket känslor kring dessa 12 månader, 365 dagar och år 2009 att ord är svårt finna till det. Utan att överdriva det minsta så kan jag använda ett enda ord och det är LYCKA! Ett år fyllt med total lycka och medgång. Då kan man fundera över vad som är lycka och ett bra år egentligen? Det har varit ett år fyllt med överaskningar, roligheter och glädje. Dem i min närhet har varit friska och krya. Men den största lyckan finner jag i min älskade E! Han har givit mig ett nytt liv och en helt annan syn på livet. Han gör den gråaste dag till den bästa. Inte nog med att jag träffat den finaste människan som finns så har jag även fått chans att lära känna en helt ny familj/släkt. Helt underbart fina och härliga människor! Så utan E hade mitt liv inte förändrats och utan E hade jag heller inte lärt känna hans härliga familj/släkt! Att vi sedan tillsammans under 2009 haft härlig solsemester i Thailand, Firat mysig påsk ihop, semestrat tillsammans genom hela Sverige, lärt känna massa härliga vänner och mycket mycket annat är bara ett stort härligt plus i kanten:-)

Med andra ord år 2009 var ett FANTASTISKT härligt år och en början på ett helt nytt fantastiskt liv!! Med de orden sätter jag punkt på 2009 och hälsar varmt välkommen till år 2010! Min magkänsla säger mig att de 365 dagar som väntar nu i år 2010 bara kan bli bättre. Det är början på ett nytt spännande liv det här och under året som kommer kan jag garantera massor av härliga händelser!




Jag och E inviger årets första kväll tillsammans under täcket i soffan hemma i Solna. Film, ost, kex och en flaska vin tillsammans med världens bästa sällskap är inte en helt fel start!


Tack för året som varit och jag önskar nu alla er ett gott nytt 2010!