5 Maj 2013

Jag tror att det var en hyffsat nöjd liten 2-åring här hemma som somnade som en liten stock ikväll efter en lyckad födelsedag! En solig dock blåsig härlig dag full med bus, skratt och lek tillsammans med kompisar hela dagen lång. En intensiv dag för en nybliven 2-åring med andra ord.
 
Dagen startade med att födelsedagsbarnet sov hela natten i sitt eget rum och dagen till ära tog sovmorgon så att mamma, pappa, mormor och morfar kunde tassa upp och fixa i ordning fikabricka, paket och sång. En förvånad, nyvaken och till en början lite "blyg" 2-åring. 
 
Mammans stora fasa och födelsedagsbarnets absoluta favorit. Ballongerna!
 
Det blev ett litet kalas tillsammans med mormor, morfar och kompisarna Anton och Elliot med familjer. Anton och Elliot är Philips kompisar från tiden på neonatalen och tiden på sjukhuset. Alla tre grabbarna är födda lika mycket för tidigt, låg i samma akutsal och tillbringade nästan lika lång tid på sjukhuset. Föräldrarna delade föräldrakök och pratade i "vårdtermer" samt utbytte tankar, känslor och annat som man känner under en sådan speciell händelse i livet. Kontakten har hållts även utanför sjukhuset under föräldraledigheten och vi har hela tiden träffats med mellan jämna rum. Sedan grabbarna börjat dagis och vi föräldrar jobbar så tickar tiden på...
Så det var extra roligt att samlas och träffas hela högen med våra tre små stora numera 2 åriga killar som det är full fart och massor av bus i. Underbart att se♥
 
 
Efter att mormor och morfar åkt hem till Sundsvall och Anton & Elliot åkt hem så kom Philips bästa kompis Meja. Lycklig liten kille som fick leka, äta middag och fika tillsammans med sin stora favvotjej;-)
 
 
När man fyller år så får man önska middag och jag tror vi gjorde rätt val när vi hämtade hem pizza till middag.
"-Piiiiiiii" vrålade Philip rakt ut när pizzakrtongerna dök upp. 
 
Fikat har vi gjort så det räcker och blir över. 
 
 
 
Tänk att vi nu har en liten 2-åring här hemma. Två år har gått sedan livet började på riktigt, ofattbart!!
En lyckad och helt underbar tillsammans med familj och fina vänner. En dag som värmer långt in i hjärtat! 
 
Tack snälla snälla, för att ni var med och förgyllde vår och Philips födelsedag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback