En 2-årings önskelista!

När jag ändå ägnar kvällen åt att planera diverse saker så går tankarna också åt den blivande 2-åringen. Vad önskar man sig när man fyller 2 år? Vad behöver man? 
 
Det gick förvånansvärt snabbt att sammanfatta en önskelista.
 
 
Perfekt att fylla år lagomt till sommar och massor av utelek. Listan kan nog göras lång....
 
Till rummet och det fina köket så önskar sig den lilla herren påfyllning av diverse köks- och hemartiklar.
 
 
Som sagt köket är just nu en favorit när vi leker. Det lagas och bjuds på mat. Just nu saknar lilla kocken servis och påfyllning av mat och annat gott att bjuda på. Som den lilla kock han just nu är så skulle såklart ett eget förkläde sitta som en smäck både i det egna köket och när han hjälper mamma och pappa. För just nu så har vi dagligen en liten hjälpreda på en stol vid bänken när det vankas någon form av matlagning här hemma. Sina städgener har han ärvt av sin mor ser det ut som. Philip älskar att dammsuga och hjälper mer än gärna till. Helst ska mamma bara ta fram dammsugaren, stoppa in sladden i uttaget och sedan sköter lilla herrn resten på egen hand utan någon som helst hjälp av sin mor. På både gott och ont;-)
 
Böcker är nu uppdaterad sedan bokrea men något som saknas är pussel. Pussel är roligt och hans bamsepussel som han har läggs dagligen om och om igen. 
 
Sedan så älskar hans mamma förvaring så oavsett om Philip själv tycker att det är jättekul eller inte så behövs förvaring. Han fick en blå stor lego förvaring av tomten men önskar sig nu en vit liten förvaring av typen lego. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback