Sommar 2015

Här inne står det stilla, inte ett ynka litet ord nedskrivet sedan någon månad tillbaka. Varför? Ja, säg det. Tiden, tiden finns inte eller rättare sagt prioriteras inte riktigt som innan. Jag antar att det blir så här då. Bloggen är inte direkt på priolista. Jag frågar mig själv varför jag håller denna vid liv? För att här dokumenteras det som händer, främst kring barnen. Det går alltid blicka tillbaka här i arkivet och kika efter vilket kan vara rätt skoj ibland. Förutom för min egen skull så skriver jag här för mina nära och kära skull. Avstånden känns kortare om man kan hänga med i vardagen på ett hörn ändå. Så jag ger det ett försök till. Jag ska försöka skriva ned någon rad, lägga upp en bild eller två lite då och då.
 
Just nu är vi mitt inne i tänkte jag skriva, men så är det inte heller... vi är snarare i sluttampen på vår 6 veckor långa semester tillsammans. Vi har en vecka till att njuta av tillsammans innan vardagen knackar på igen. E börjar jobba, Philip byter avdelning på förskolan och jag är hemma med Noah dom sista månaderna. 
 
Att få möjlighet tll 6 långa veckor tillsammans är en riktig förmån som både jag, Eric och barnen njutit av. Noah hänger bara med, men Philip har njutit av att få vara hemma med både mamma och pappa. Vi har haft fina veckor trots knackigt väder. Vi har som vanligt flängt runt en hel del och lyckats vara hemma med några korta stopp för att packa om. Veckorna har rullat på helt enkelt. 
 
Idag anlände vi hem till Stockholm igen efter en veckas vistelse på Gotland. En fantastisk vecka men just det där kanon vädret som man önskat sig hela sommaren. Äntligen kom solen och att det skedde i samma stund som vi klev av färjan på Gotland var mer än välkommet. 
 
Gotland med sin vackra miljö och omgivning så lite sol och värme på det. Perfekt! Under veckan på Gotland så fyllde vår älskade lilla Noah 1 år också. Så mitt upp i allt fick det bli lite födelsedagskalas också. Ofattbart att det hunnit gå ett helt år sedan vår lilla lillebror föddes. Otroligt! Mer om det i ett annat inlägg.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback