Noah 1 år

 
 
 
Så blev han 1 år vår minsta lilla älskling! Den 8 Augusti och tänka sig att ett år kan gå så ofattbart snabbt. Det känns som det var igår som han föddes med raketfart ett par veckor innan väntat. Det var galet varmt och ute härjade den största skogsbranden man kan tänka sig. 
 
 
Igår firade vi hans första födelsedag i Visby på Gotland av alla ställen. Med tårta och paket i lummig trädgårdsmiljö med en vacker ruin som bakgrund. Fantastiskt. 
 
 
 
 
 
 
 
Denn lilla fantastiska kille som är glad och nöjd för det mesta. Älskar mat och äter allt som kommer i hans väg. Har 6 små tänder, 4 uppe och 2 nere. Klättrar på allt och överallt. Vissa stunder mer vild än tam. Kryper i raketfart men även fått upp farten med gåvagnen. Går utmed möbler, håller i händer och släpper för att stå helt själv. Har lagom till 1 årsdagen fått eget rum och sovit 2 nätter där. Älskar sin storebror mest av allt. Men även pippi (fåglar), hunder, katter och för att inte tala om hästar. "pippi" och hästar är faviriter. Älskade goa lilla unge, som vi älskar dig!! Du kom och förgyllde vårt liv, du var den lilla pusselbiten som vi alla tre längtade efter. Världens bästa lillebror.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback