Noah 2 månader

Idag är den 8:e oktober och det har alltså gått 2 månader sedan älskade lilla Noah kom till oss. Känner lite att det vore himla mysigt att bara pausa tiden just nu. Bara liiiite liiiite! Tiden går så fort och vart har dessa två månader tagit vägen egentligen. Han kom ju till oss nyss samtidigt som det känns så självklart att han alltid funnits hos oss♥
 
 
 
2 månader gammal och en fantastiskt snäll liten bebis. Go och glad för det mesta. Vi funderade ett tag om han kan gråta, det kan han såklart men väldigt sällan. Bara han får vara med så är han nöjd. Ammar var 2-3 :e timme, dock längre mellanrumn om nätterna. Sover just nu väldigt bra om nätterna. Vaknar runt 2-3 tiden, äter och somnar om. Vaknar igen runt 6 tiden, äter och somnar om en stund innan det är Godmorgon. Växer gör han också som han ska och följer sin kurva fint. Har storlek 56 i kläder men nu kan vi nog börja smyga in 62:orna också. Väger över 5 kg och har storlek 3 i blöjor. 
 
Har världens bästa storebror som är galet go och snäll. Philip överöser Noah med pussar och kramar. Det värmer verkligen att se dom två tillsammans. Att ligga och kika på storebror är en favorit. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback