Vecka 29

För två dagar sedan bytte vi vecka igen. Nu vecka 29 eller rättare sagt 28+2. Veckorna fortsätter ticka på och jag upplever att jag knappt hinner blinka förrän det är fredag och ny vecka igen. Går numera en gång i veckan hos barnmorskan för att kolla tryck, urin och lyssna på hjärtljud.
 
 
 
 
Lillebror sparkar och gör sig påmind varje dag. Jag lyckas faktiskt njuta och det är bara sååå himla mysigt! Jag älskar att känna dom där rörelserna och att bara sitta och titta på när magen rör sig åt olika håll :-) 
 
I morgon är det tid för ultraljud och läkarbesök på specialistmödravården igen. 4 veckor har gått sedan sist vi gjorde ul. Då var allt bra och det var en sådan skön känsla att få hälsa på lillebror igen. Ska bli otroligt spännande att ännu en gång få kika in och se honom ♥
Är samtidigt väldigt nervös inför morgondagen och rädd att något ska vara galet. Har svårt att lita helt på den där känslan av att man mår bra, för det gjorde jag ju även med Philip. Mådde prima, trodde jag. Går även runt här hemma och väntar på svar från försäkringskassan om graviditetspenning. Jag som älskar att planera tycker det känns en aning jobbigt att inte veta hur jag arbetar eller hur länge jag arbetar. Det här med 1-2 veckors framförhållning är inte riktigt min grej. 
 
För övrigt så mår jag faktiskt bra så här långt. Känner mer och mer att kroppen säger ifrån när jag går på för hårt. För mycket gående under en dag går inte. Då säger kroppen STOPP! Annars så är det en härligt tid just nu och energin fylls på tack vare att sommaren nu mer är här och ledighet finns i sikte!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback