Vecka 33

Vecka 32+3 och idag stod ännu ett läkarbesök hos specialistmödravården på schemat. Man är liksom nervös inför varje kontroll som görs. Livrädd att det bara säger "pang boom" och något är galet. Även om jag känner att jag mår bra så litar jag absolut inte på det denna gång. För mådde bra gjorde jag sist också.
 
Läkarsamtal följt av ett ultraljud gjordes och älskade lillebror mår bra i magen. Ännu en lättnad och så skönt att få kika på vårt älskade lilla hjärta ännu en gång. Det lugnar och känns så skönt att få bekräftat att han faktiskt mår bra och växer som han ska.
 
* Blodtryck 125/70 och urinprov - Bra!
* Lillebrors dagsvikt 1903 gram
 
Det är helt galet att jag har en bebis i magen som väger mer än vad storebror gjorde den dagen vi åkte hem från neo. Storebror vägde 1700 gram då ( v.35 ). Känns helt overkligt faktiskt! Jag är så glad och lättad över varje dag/vecka som går nu. Hoppas och drömmer om att få gå tiden ut och gör jag inte det så är varje vecka/dag nu bara bonus. Känner ett visst lugn över att ha kommit ända hit och samtidigt så man ändå och väntar lite på att "snart smäller det".
 
 
Det är så mysigt att få känna lillebror i magen. Älskar alla rörelser och sparkar. Det ger ett lugn och jag njuter av det. Börjar förstå att det är något visst mamma - bebis i mellan. En kontakt som skapats nu under tiden i magen. Ett band för resten av livet! 
 
 
 
 
Lilla lilla lillebror ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback