Påskhelgen!

I eftermiddags så rullade in hemma på vår gata igen efter några fantastiska dagar i fjällen. Tyckte i onsdags då vi packade ihop och rullade iväg att vi hade så himla många lediga dagar framför oss och idag när vi packade ihop så kan jag faktiskt inte riktigt förstå vart dagarna tog vägen egentligen!? Vips så var en hel påskhelg förbi. 
 
Helt jäkla underbart har vi haft det. Vet inte om man kan beskriva det bättre än så? Sol, varma plusgrader och snö i kombination med fjällnatur. Oslagbart! Det blev en mix av allt under påskhelgen. Skidåkning, pulkaåkning, skoteråkning, fiske och "bara vara" i solen sittandes i en snösoffa under blå himmel och sol. Självklart har vi också firat påsken med allt vad det innebär. Påskägg, måla ägg, påskmat m.m. Pappa/morfar fyllde år så en födelsedag avklarades också under helgen. Kanske bäst av allt att ändå få vara lediga tillsammans!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi möttes verkligen av kontraster när vi kom hem. 20 grader varmt här i Stockholm och på några dagar blev allt ännu grönare ute och vårt fina körsbärsträd har slagit ut i full blom. Så medan tvättmaskinen gått varm för att tvätta upp vinterkläderna har vi varit ute i shorts och t-shirt. Längtar redan till nästa vinter och en sak är säkert att en veckas fjällsemester får det nog lov att bli stående varje vår:-) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback