Måndag - Vab

Inleder påskveckan med vab. Väldigt opassande nu när det vankas ledighet och fjällsemester. Vaknade klockan 03 i natt av en kokhet liten kille med 40 graders feber. Men i dag har febern ändå lyst med sin frånvaro och vi har torkat snor och hostat om vartannat. Så lilleman har varit hyffsat full med energi och vi har haft en sån där vab dag när man är helt slut efter en dag tillsammans och man blir lättad när pappan kommer innanför dörren klockan 16. 
 
Svår att underhålla, sjuk? frisk? Vi tar det lugnt och försöker roa oss med lugna aktiviteter. Så har vår måndag varit. Men så ikväll så smög sig febern fram igen och ingen middag ville han ha heller. Så Njae, det är nog inte riktigt OK ändå. Så nu hoppas jag innerligt på en natt med betydligt mer sömn och tisdagen blir en hemma-kurera-dag det med. 
 
Morgonmys i soffan en vardag. Det var längesedan. Pyjamas på ända fram till lunch. Åh, ibland saknar jag verkligen mina skiftarbetstider. Just dom där stunderna när man är ledig en helt vanligt dag och har dagen oplanerad. Bara mysa och helst drälla runt i pyjamas halva dagen. Så himla mysigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback