Hemma i Stockholm

Visst är det typiskt, idag när väskorna var packade och bilen fylldes inför vår hemresa så är det så härligt ute och ett riktigt "villinteåkahemaväder". Några minus och soligt vinterväder. Vi hann med en liten sväng ute och Philip hann med både pulkapromenad och längdskidor innan vi satt oss i bilen för att åka hem mot Stockholm igen. 
 
En vecka har vi haft, så mysigt och fantastiskt härligt! Dagar med frisk luft och full fart. Både julfirande och jullov i fin kombination. Har hunnit glömma både dag och tid på dygnet under denna vecka. Philip har gjort några åka i barnbacken med slalomskidorna på. Jag och E har hunnit med ett par svängar i dom stora backarna också. Längskidor, pulka och skoter är annat som vi hunnit med. Så roligt att se Philip vara med på egna små skidor och jag längtar så tills vi alla tre kan ge oss ut i backarna och åka tillsammans:-) 
 
Bilresan hem gick faktiskt väldigt bra och här hemma möttes vi av ett par plusgrader och gröna gräsmattor. Vi har packat upp, startat tvättmaskin och kommit i ordning en aning. Imorgon är det i alla fall årets sista dag och självaste nyårsafton. Vi kommer avsluta 2013 och skåla in det nya året tillsammans med våra vänner Linda & Farzad. Ser fram emot morgondagen och ett fint avslut på detta år samtidigt som jag är förväntansfull över vad 2014 kommer att bjuda oss på!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback