Visning

Igår när jag och Philip var iväg till Stinsen så blev det lite shoppat. Bland annat så fick jag med mig fina förvaringsboxar från clas ohlsson med griffeltavla på. Dessa har jag spanat på en tid och tänkt att dom skulle passa fint på Philips rum i hans expedit. 
 
Men jag hade även några bonuscheckar med mig i plånboken. Så det blev lite shoppat från både pop, kappahl och hm. Så detta var vad som slank med hem från vår lilla tur igår. 
 
 
En tunn ullkrage från pop. Har en i fleece med knappar. Men den är inte alls så hög i kragen plus att den är tjockare. Så denna tunna i ull med högre krage kommer bli perfekt i vinter.
 
 
Mössa och vantar från H&M. Lite tjockare mjuka vantar. Något mellanting mellan vinterhandskarna och fingervantarna. Något som jag märker går åt är just vantar just nu. Kvar på dagis, kvar hemma eller blöta. Eftersom det var ett set så åkte mössan också med. 
 
 
Två superfina tröjor från hm och kappahl. Blir så glad när det dyker upp tröjor som inte är bodysar i strl.80. 
 
 
Så var det böckerna. Den som skymtar i bakgrunden var den som vi hade sedan tidigare. Med presentkort från jobbet så blev boken mycket billigare och dessutom har vi nu en riktigt bok med massor av roliga saker att fylla i. Det är roligt att spara och man glömmer så fruktansvärt fort. Jag har redan glöm MASSOR och jag får hela tiden sätta mig vid datorn för att leta i bloggens arkiv. Så tack bloggen för att du minns åt mig. Det är vid sådan här tillfällen jag kommer på varför jag har denna blogg. Det är så roligt att backa och minnas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback