Resultatet

WOW! Vilken helg vi haft! Bästa familjerna på besök, bästa ungen i hela världen har fyllt 1 år, vi har fått fint i trädgården och även minimalt med sömn. Så behöver jag skriva att vi är två trötta päron som slagit oss ner i soffan just nu. Det blev så tomt när alla åkt och samtidigt så blev det helt tomt på energi i både kropp och knopp.
Jag är helt slut och det finns inte många droppar energi just nu men samtidigt så är jag så fulltankad, glad och tacksam över all fantastisk hjälp som vi fått. TACK, för att ni gjorde vår och Philips helg till den bästa!
Lilla finaste hjärtat var nog också helt slut efter en helg med födelsedag och allt. Massa intryck, mycket folk, paket, leksaker, tårta och full fart från tidig morgon till sena kvällen. En glad liten pärla som numera är 1 år gammal!
Philip har fått så himla fina presenter och han hälsar och tackar till alla!!
Mamma och pappan har också fått en jätte present i form av en fin trädgård. Fina blommor har planterats och ett trädäck har byggts. Så nu hoppas vi på en fin sommar med MÅNGA grillkvällar.
Ännu en gång TACK! Ni anar inte hur glada vi är för detta. Nu ska vi slappa en stund i soffan och sedan blir det godnatt för att försöka komma i fatt några timmars sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback