Måndag!

Det här kan ha varit den tråkigaste måndagen på denna mammaledighet om det inte vore för att semestern lurar runt hörnet. Det är måndag, det SPÖREGNAR ute, E är på jobbet igen, mammakompisar jobbar nu allihop eller så är dem iväg på semester och allt vad öppna förskola heter är nu stängt för sommaren. Jag hade lätt kunnat deppa ihop totalt idag känner jag. Men räddningen i allt detta är att om 5 dagar så går E på semester och vi har då hela 6 veckor framför oss med ledighet tilsammans. Dessutom är det nu bokat och klart att vi kickstartar semestern tillsammans med våra vänner och gör en tripp till Kolmården och västkusten med Ullared som slutmål. Hotell och stuga är bokat och klart, så nu längtar jag galet mycket till helgen och hoppas att solen tänker göra oss sällskap!
 
Eftersom vädret är som det är idag och det inte finns så mycket man varken kan eller vill göra så roar vi oss inomhus idag. Så här långt in på dagen har vi hunnit med både det ena och det andra. Dammsugit, vikt tvätt, hängt tvätt, lekt med leksakerna, läst böcker, dansat till babblarna/gummibjörnen med flera, ritat med kritor och bakat. Chokladbollar blev det bakat och kletat med. Roligt och MUMS tyckte Philip;-)
 
 
 
När man har bakat chokladbollar så får man visst bada efteråt i diskhon och sedan mysa runt i morgonrocken. 
 
 
Sedan kör vi lite dans igen till favoriterna "Babblarna".
 
 
Vår måndag så här långt. Nu är det lunchsovning som pågår för lilla Philip och för mamman är det soffläge med en kopp kaffe och provsmakning av Philips smarriga chokladbollar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback