GODMORGON

Godmorgon! Vi har haft en helt otrolig natt. Philip somnade runt 19.30 igår kväll och sov sedan ända fram till 06.00 imorse! Förstår ni, helt galet bra! Vet inte vad som hände men mamman tycker att det var helt fantastiskt när hon kollade klockan i morse både en och två gånger. Flera timmars sammanhängande sömn, när skedde det senast?? Innan sommaren....
Dessutom fick mamman lite extra sovmorgon då grabbarna klev upp och ordnade med frukost och lät mamman sova vidare i någon timme till. Så idag är det en utvilad liten familj som är pigga och glada!
Just nu sover lilla Philip ute i vagnen medan jag och E avnjutit god helgfrukost. Snart ska vi ta tag i dagen och komma ur pyjamas. På dagens agenda står det lite fix av hemmet. Övervåning som ska städas, sängar renbäddas, kartonger som ska plockas upp på vinden m.m. Dessutom tror jag det blir en tur till barnens hus för att införskaffa en grind till trappen. Och självklart ska vi se till att komma ut i friska luften. En rätt skön söndag väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback