Mysig mor och son dag!

Idag blev det helt plötsligt vardag igen då E:s klocka ringde i morse och han åkte till jobbet. Jag och Philip sov vidare någon timme till innan vi startade dagen. Efter frukost så åkte vi först och till Väsby läkargrupp så att Philip kunde få sin andra vaccinationssputa. Duktiga killen sa inte ett ord och tog glatt emot ett bamse klistermärke efteråt. 
 
Efter sprutan så åkte vi vidare till Stinsen för att spana in lite mellandagsrea och lite nödvändigheter inför resan. Försökte få tag i en liten rese-vattenkokare utan att lyckas. Var köper man en sådan?
Någon rea blev det inte så mycket av men däremot en mysig tur tillsammans med killen ♥
Åt lunch gjorde vi också. Och visst har man blivit stor när man man beställer pannkakor med sylt och grädde samt dricker festis till! Nästan hela pannkakstallriken slank ner och även lite av mammans paj.
 
 
Imorgon är det min tur att hoppa in i vardagen igen. Klockan 05.00 ringer väckarklockan och sedan väntar en hel helg full med arbete. E ska också jobba i morgon och Philips dagis har slagit ihop med ett annat dagis. Men Philip har tur som ska få vara hos Farzad, Linda och Meja imorgon och leka;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback