21:a december

Äntligen en dag då vi alla tre är på benen igen. Tackar högre makter för det;-)
Eftersom det stått en aning stilla här hos oss denna vecka så blev det till att peta i högsta växeln i morse efter frukost. Jag lämnade grabbarna hemma och åkte till maxi för att julhandla precis som många många andra denna fredag förmiddag. Några timmar senare så kunde jag konstatera att jag avklarat julhandling och säkert har jag glömt en hel drös med saker. 
 
Även hemmet har fått sig en en rejäl rengöring eller ja nästan hela huset. Halva nedervåningen återstår och det tänkte vi ta tag i då den lilla familjemedlemmen sagt godnatt. Men efter läggning så var det ingen av oss som hade krafter kvar och valet blev enkelt. Det får vara som det är till imorgon. 
 
Så just nu ligger vi under varsin filt i varsin del av soffan och små bölar till svenska hjältar galan. Vuxet? Ja! 
 
 
I morgon slutför vi det där sista innan mamma, pappa och lillebror kommer resandes från Sundsvall för att fira jul med oss. Första riktiga julen i huset och första julen i det vuxna livet där julen firas hemma hos oss. Efter år av flängande så ska ska det bli så skönt att fira jul på hemmaplan. På något sätt så prioriterar man om med en liten och den alldeles egna familjen sätts i första hand. Samtidigt så önskar man och längtar tillbaka till dom där jularna man hade när man var liten. Alla samlade, alla på ett och samma ställe tillsammans! Men med släkt spridd över olika delar i landet så blir det nog inte helt enkelt att ordna. Samtidigt är det nu som man själv lägger en grund får vår sons traditioner ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback