Godmorgon

Så har en helg passerat förbi oss och det är åter måndag. E är på jobbet igen och jag å Philip har massage på agendan idag. Innan massagen så myser vi här hemma och laddar batterierna inför kommande vecka. En vecka då det är saker inbokade varje dag. Kul tycker vi;-)
Det händer massor med vår lilla kille just nu. Och bara i helgen så har vi märkt stora framsteg! Det kommer nya "ord" (läten) ur den lilla munnen dagligen och något som lilla herrn fått upp ögonen för så är det spegeln. Han tycker den är jättekul och blir så glad när han får syn på sig själv! Ett annat framsteg som tog ett stort kliv i helgen var också styrkan i nacken då lilleman ligger på mage. Från en sekund till en annan så ligger han helt plötsligt nöjd, "avslappnad" och kollar på tv:n. Herregud, lillhjärtat som för någon dag sedan låg och stånkade, stönade och kämpade på mage för att kunna hålla upp sitt lilla huvud. Han gjorde det då med, men det krävdes lite mer kämpande och efter en stund blev han arg.
Så igår när det blev en tur till Ikea så köpte vi även en finfin lekmatta och efter vi hade ätit lunch med Amanda & Stefan i Stinsen så svängde vi in till Bigbaby och köpte en liten spegel på hjul att ha på lekmattan. Jättekul tycker lillhjärtat som nu kan ligga på den mysiga mattan och skratta åt sig själv i spegeln;-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Va roligt! Det är nog hög tid för herrn att få en matstol att sitta i.:)

2011-10-03 @ 13:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback