Dagliga rutiner

Fast att man bor här på sjukhuset och tillbringar den mesta delen av tiden tillsammans med Philip, antingen med honom i famnen eller sittandes bredvid hans säng så har det skapats rutiner. Vi kliver upp runt 7-7.30 och går och lägger oss i bästa fall 00.30. Lunch äts kring 14 tiden och middag runt 19. Ungefär så ser dagarna ut. Tiden där i mellan är vi tillsammans med Philip. Alla påminner oss om att gå ut i friska luften. Det gör vi också, i samband med lunchen. Vi har till och med rutiner när det gäller vem av oss som sitter med Philip hud mot hud. Jag brukar ta morgonpasset, E tar eftermiddag och jag tar kvällen. Varför det har blivit dessa tider/rutiner har vi nog ingen aning om. Men just nu så ser våra dagar ut så här;-) Och tiden den tickar på rätt snabbt. Dagarna går ganska så snabbt ibland;-) Det har än så länge inte skapats någon tid där vi ligger inne på vårt rum och tex. kollar tv eller liknande. Ingen av oss har ro till det. Enda gången någon av oss går in på rummet är när den andre av oss sitter med Philip. Då känns det lättare att slita sig in till rummet för tex. bloggning, vila och ev. telefonsamtal.

Idag har pappan som vanligt tagit eftermiddagspasset och idag såg det ut såhär...



Den stora nallen som Philip fick av farmor & farfar har sköterskorna tejpat fast på cpap ställningen.







Om det är någon av oss som slappar på rummet en liten liten stund så är det pappan. Han tycker att sjukhussängarna är ganska så roliga och skulle nog kunna tänka sig en sådan även hemma;-)



Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken lycka! Här har man inte kollat bloggen på hela dagen och så har man flera!! inlägg att läsa! :) Härligt. Fortsätt blogga mycket. Det värmer i mitt hjärta att se att Philip har kommit till värmesäng. Sover han med er då? Kram kram

Postat av: Emmelie

kul att det glädjer dig gumman;-) Man får lite tid när man ändå sitter vid pumpen;-) Fast det skulle vara mycket roligare om man hade lite att läsa också!! om jag bloggar, så bloggar du! OK??

Nej, han sover fortf. i salen under full bevakning.



Kram!!

2011-05-19 @ 19:39:50
URL: http://emmeliem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback