Idag firar vi

Eftersom det är lördag så firar vi med lite extra mycket Philip här på bloggen idag. Lite mindre text och desto mer bilder på världens finaste barn <3 <3



Bamsebodyn som pappan köpt till Philip är i strl.56. Även om lillkillen växer i racerfart så får han nog lov att växa lite till innan denna passar.



Philip fick en present av sin pappa idag. Sina livs första fotbollsskor och en liten fotboll. Jag tror att pappan längtar tills det blir premiär i dessa;-)


Så här har vi det idag här hos oss. Att det är tropisk värme utomhus har även vi förstått. Det är BASTU inne på vårt rum. Ac:n går för full (gör dock ingen större skillnad), gardinerna dämpar solljuset som vill leta sig in hela dagen, fönstren står öppna så mycket som det bara går. Vi flyter bort i detta rum idag. Sjukt VARMT! E o jag har turats om att gå ut. Men eftersom att sommarkläderna ligger hemma i rätta garderoben så är det inte jättekul att vara ute i mjukisbyxor idag. Så vi kämpar mot värmen i rummet och myser tillsammans alla tre! Så ser vår lördag ut;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback