SJU MÅNADER

Skrev jag inte att vår son blev en månad äldre för bara några veckor sedan? Tycker att månaderna tickar på alldeles alldeles för fort. STOPP ett tag nu! SJU månader gammal har nu hunnit bli vår lilla skrutt. För att fira den här sju månadersdagen lite extra så tog grabben och vände sig helt själv från ryggläge till mage. Han har varit "på väg" i en vecka nu. Men idag så blixtrade det bara till så vände han likt en pannkaka från rygg till mage. För att bevisa att detta inte var någon "engångsgrej" så gjorde han det om och om igen resten av dagen. Hur det ska gå att byta blöjor, klä av/på kläder i fortsättningen är nu en gåta för mamman. Han är snabbare än vinden det lilla pyret.
När man heter Philip och är 7 månader gammal så har man en hel del åsikter om saker och ting. Det mesta är faktiskt roligt och nästan jämnt är han en GLAD liten kille! <3
Mat är det som kretsar i han liv just nu. Det är nyheter nästan varje dag och varje dag gör han nya framsteg eller baksteg, beror på hur man ser på det;-) Banangröten ÄLSKAR han! Gapar glatt, slukar skeden och hjälper mer än gärna till att hålla i skeden. Eller varför inte testa att äta på egen hand!? Några små burkar med diverse innehåll går också ned. Majs och potatis var populärast! Men så har han en mamma som har haft ambitionen om att göra egna smakportioner och just där går våra åsikter i sär. Mamman nöjd, glad och stolt över att ha gjort egen mat till lilla hjärtat. Lilla hjärtat inte lika imponerad över mammas mat. Gapade, slukade skeden och vips åkte allt ut igen lika fort som det åkte in. Så första betyget på mammas egna mat är nog knappt godkänt.
Skrattat åt nästan ALLT och riktiga skattanfall utbryter allt oftare. Att se sig själv i spegeln är fortfarande kul, men nu vill han hemskt gärna känna på den där människan i spegeln också. Att sova ute i vagnen är det BÄSTA! Kan sova i flera timmar. Runt 8 på kvällen är det tack och godnatt och då somnar prinsen uppe i sin säng. Än så länge och oftast går det bra! Detta är dom stora nyheterna när man är en liten kille och är 7 månader gammal <3<3<3
Älskade älskade unge! Tänk att du har varit så liten så liten, ett litet mirakel som har blivit så stor! Mamma och pappa är så stolta och det är en gåva att få vara dina föräldrar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback