Uppföljning!

Tog tag i det där med mathandlingen idag. Det blev en tur till ica maxi för att fylla på kylen. Det gick faktiskt förvånandssvärt smidigt. För det första insåg jag att jag jobbar kvällar nu och inga gemensamma middagar kommer att ske. E tänkte testa på att träna lite lätt imorgon och på fre. Så alltså kommer ingen av oss vara hemma. Så inköpslistan minskade radikalt. Lite nödvändig handling blev det ändå. Tack vare dom lättare kassarna så gick det mycket lättare att få med sig allt från bilen upp till lägenheten. Jag fick med mig alla fyra påsarna utan att svära över det en enda gång;-) Att jag däremot fick sitta i bilen 30 min för att vänta på att någon vänlig själ skulle lämna parkeringen är en annan femma!

Om ni bara visste hur lyxigt det är för alla er som har en egen biluppfart/parkering! Det är lyx att kunna parkera bilen på samma ställe varje gång man kommer hem och det är ännu lyxigare att kunna gå lämna bilen med dörrarna öppna medan man kånkar in saker i sin bostad. Så tänk på det alla ni som har den lyxen nästa gång ni kommer hem och skall bära in något! Det är LYX!!


Tvätten är nu undanplockad, det är dammtorkat, diskat, dammsuget och våttorkade golv här hemma nu! E har kommit hem från jobbet och dem har ringt om kaffemaskinen som nu äntligen är färdiglagad. Så nu är det bara träningen kvar. Dax att byta om inför den nu. HEJA, först täntke jag köra lite ben och sedan 45 min spinning! Det går bra nu;-)


Härliga Onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback