Möjligt att det redan kan vara helg!?

Lägenheten är helt nystädad och det innebär att det är dammtorkat, dammsuget, våttorkade golv och skurat badrum. Även blommorna (som blivit bortglömda) har fått sig en slurk vatten. Om det känns bra? OoJaa! Nu är det bara en matlista inför nästkommande vecka som skall planeras. Morgondagen är räddad för då blir det minsann räkor och vin för hela slanten tillsammans med finaste Amanda och Stefan. Men resten av helgen och veckan då? Önskar det kunde dimpa ner en ny ica buffé tidning i lådan. Är det vuxenpoäng tro om man längtar efter tidningen buffé;-) Vuxenpoäng eller inte. Men det är faktiskt väldigt skönt med enkla vardagsrecept att följa och billiga veckan är helt perfekt att köra efter!


Nu ska jag ägna denna torsdagkväll åt att umgås med sambon samt klura på matlistan. Tänker även njuta lite av att det är helg för min del nu. Ledig fredag, lördag och söndag. Härligt värre!;-)



Trevlig torsdagkväll & trevlig helg på Er! <3

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vi kommer ha det så mysigt imorgon! Lite vin skvaller och det nya husköpet... Det kan ju inte bli bättre! Jag älskar också när Buffe finns i brevlådan:) ses imorgon puss

2010-10-07 @ 21:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback