Så har snön brett ut sitt vita täcke

Hur länge snön stannar det visar sig!? Jag gissar på att här i Stockholm så är den snart borta. Tyckte jag redan imorse då jag var ute på morgonprommis anade mer slask än riktig snö. Blöt om fötterna var jag när jag kom hem i alla fall. Kanske dags att leta reda på vinterkängorna? När jag sedan satt med kaffekoppen och läste st.nu så såg jag att snön dragit vidare mot Sundsvalls trakterna. På bilderna såg det ordentligt vintrigt och mysigt ut där.

På tal om Sundsvall, om bra precis en vecka så åker jag faktiskt hem till Sundsvall. Längtar! Ska bli mysigt att få komma hem en helg. Har faktiskt inte varit hemma sedan i sommras. Så jag hoppas på massor med kvalitetstid tillsammans med familj och vänner denna helg! Det blir till att planera in fika, surr, promenader och framförallt ska en klipptid försöka ordnas! Herregud, kaluffsen har inte blivit vårdat sedan i somras. Så både klipp och färg är ett måste nu!

En anna sak som närmar sig med är inflyttningsdatum. Snart bara månaden kvar innan det är dax. Känns otroligt bra och jag önskar bara dagarna kunde pinna på liiite fortare nu så det blir dax att börja packa. Jag funderar faktiskt lite var dag om det inte börjar bli dax. Men jag tror vi lugnar oss liiite till;-)


Men nu är det hög tid för att börja göra sig redo inför dagens jobb. Det blir en ovanlig arbetsdag idag. Ett litet special uppdrag vankas. Ska bli mycket spännande;-)


Ha en fin onsdag!

Kommentarer
Postat av: linda

gud va kul vi måste träffas då och du har rätt det är jätte mycket snö ute nu jätte mysigt ha det bra kram

2010-11-10 @ 16:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback