Är semestern slut nu?

Igår kväll 20.25 svensk tid anlände vi till Arlanda. Vi var rätt så slitna både jag och E efter att ha tillbringat 5 långa timmar icke sittandes vid varandra (mittgången mellan oss), en salig blandning människor och barn som skrek konstant i 5 timmar. *PUH* säger jag bara! Jag svettades på stolen bakom dem och tänkte på stackars föräldrarna som måste ha kännt sig totalt maktlösa! Vilken pärs. För varje timme tänkte jag... ALDRIG resa med små barn. ALDRIG! Så när vi klev av på Arlanda så bad jag E att påminna mig den dagen vi själva har barn och vill ge oss iväg på solsemester. Idagsläget får nog våra barn stanna hemma hos mormor,morfar/farmor, farfar. Eller så kanske jag känner annorlunda när den dagen kommer :-)

Nåväl, flygresan var sådär medan semestern var TOPPEN! Det har varit fullständigt UNDERBART! Precis så som vi ville ha det. Massor med sol, bad, snorkling, slappning, bokläsning, god mat, god dryck och massor av egen tid tillsammans! Det är en fröjd att få komma hem frisk, kry, utvilad och med ett fullproppat kärlekskonto igen. WOW! Nu kan vad som helst hända och ske, ge mig bara! Mina batterier är laddade och jag är full av förväntan på vårens händelser. På tal om våren, vilken underbar känsla att komma hem igen och verkligen känna av VÅR!! Idag har det varit fantastiskt vårväder ute. Även om vi inte riktigt njutit av det svenska vårvädret till fullo idag. Hoppas på att morgondagen erbjuder liknande väder. För isåfall hoppas jag på en prommis i solskenet med brillor på :-)

Dagen har vi spenderat mer eller mindre på Ikea i Barkaby tillsammans med Linda, Farzad & Meja. Tror vi ska göra fler turer med dem dit då E var mycket lugnare i Farzads sällskap. Vi trängdes bland folk, stod i kö och startade med att äta lunch där. Efter det strosade vi igenom ALLA avdelningar och plockade på oss nödvändigheter inför vårt kommande samboliv i en etta. Känns som temat idag på shoppingen var "praktisk förvaring". Det gäller att tänka till och komma på hur man kan utnyttja så mycket som möjligt av ytor till förvaring. När vi kom hem har vi packat upp, packat undan, skruvat och grejat. Jag tror banne mig att detta blir BRA! Tyvärr så upptäcktes att några delar till en hylla missades och lite annat grejs. Så E föreslog en tur förbi även imorgon, Haha!


Ikväll blir det tacomys här hemma i soffan. Vi satsar på riktigt typiskt svenskt lördagsmys :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback