Torsdag

Gårdagskvällen var nog den bästa på länge! Även om det blev kort om tid så hann vi ändå med lite middag och surr här hemma hos oss. Redan nu är Farmor & Johnny i bil på väg mot Skåne. Fick ett samtal imorse innan dem gick ner på hotellfrukosten. Jag fick en känsla av att farmors lugn har infunnit sig nu efter att hon fått se hur jag/vi bor. Så nu kan hon slappna av och har på sätt koll från Skåne;-)

Det enda som känns jobbigt nu är att det förmodligen dröjer ett tag igen innan vi ses...


Jag lyxar med en ledig dag även idag! Tänkte börja med en prommis runt pampas innan frukost. Det gäller att passa på att njuta av solen medans den är framme;-) Lite senare idag så komnmer Amanda hit för lunch och surr! Det gillas skarpt eftersom det var längesedan;-) Pratade med E nyss och han förvarnade om att det kan ta tid för honom att komma hem idag. Han sa att dem gått ut på radion och varnat om att det kan bli långa köer idag. Eftersom idag landar tydligen alla kungligheter som skall delta i brölloppet på lördag. Så trafik från Arlanda kommer att ske och det innebär att man då spärrar av en fil pga detta. Antingen så stämmer det eller så har min kära sambo kommit på att vi har tvättstuga i em;-) Om upptrappningen sker redan idag inför brölloppet undra då hur det ser ut på självaste lördag!? Tydligen sänds det på tv från kl.08 till sent på kvällen. Jag är ganska lycklig över att jag jobbar på lördag tror jag;-)


Nu på med kläder, skor, nyladdad ipod med nygjord spellista och ut i SOLEN!

Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stort Tack för en trevlig kväll och underbart god mat.Häligt att få träffa er,resan hem blev lång vi hittade en pärla på vägen, Söderköping , vilken stad,som tagen ur Elsa Beskows sagor.Kan rekommendera glassbaren vid rådhuset.Här har gräset vuxit rododrendonen blommar o huset stod kvar.Jättekramar till er

2010-06-17 @ 23:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback