Sammanfattning!

En skön och helt ledig helg har snart passerat förbi. De senaste veckorna har helgerna varit totalt fullbokade, den här helgen var inget undantag fast schemat var inte lika pressat och inget "allvarligt" var bestämt. Utan när vi klev in i den här helgen så var det med lite lösa planer;-)

Fredagen spenderade jag på jobbet hela dagen lång. Först en massa möten och sedan femkamp, grillning och lite afterwork. Jag avvek strax innan klockan 20.00 för att istället åka hem och umgås med sambon som stod redo med tacos på bordet.

Lördagen inleddes med en lång sovmorgon, frukost lagomt till lunch, en dusch och sedan med tunnelbanan in till staden för att möta upp vänner och fira Farzad som fyllde år. Mötte upp Farzad, Linda, Jakob, Jenny och sedan begav vi oss mot Gröna Lund. Där inne blir man mer eller mindre som ett barn igen! Stortjöt genom berg- och dalbanan, Insane och spökhuset. Drack vin och körde femkamp (som jag för övrigt var nästan sämst i). Regnet pendlade upp och ner mest hela tiden. Men vad gör det när man har en trevlig dag tillsammans med fina vänner!?;-)

Efter många timmar på grönan så fortsatte vi vidare mot Fridays för att avnjuta en god middag. Fördrink, god mat och smarrig efterrätt! En lyckad lördag som avrundades runt 12 snåret då vi tog tunnelbanan hem igen. En helt perfekt och super trevlig lördag med andra ord;-)


Så idag söndag, sovmorgon även idag! E överaskade med att laga omelett till frukost/brunch. En tripp med bilen in till staden för att kika runt lite. Jag shoppade för restrerande peng som jag hade kvar på mitt presentkort på stadium. Snyggt träningslinne, sköna mjukisbyxor samt tröja och en par sköna shorts! Bara en massa myskläder! Det lovande regnet visade sig så vi åkte hem, bäddade ner oss i soffan och kollade film. Nu ett bubbelbad senare, middag i magen så känns även denna dag oöverträfflig. Funderar nu starkt på att ta tag i bilderna som ligger och väntar på att få bli insatta i album. Får se om orken vill eller om det blir fortsatt slappning i soffan;-)


Innan jag avrundar här på bloggen så tänkte jag visa dagens inköp från stadium....





Det var allt för den här helgen! Hoppas nu att alla får en skön och härlig kommande vecka;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback