Livet i en resväska!

Jag skulle kunna skriva en bok och berätta om hur det är att leva sitt liv i en resväska. Ibland undrar jag hur folk orkar pendla mellan jobb och hem DAGLIGEN!?? Vad mycket tid som det går åt till att resa. Om man skulle räkna och slå ihop all restid som man gör per vecka, undra vad man får ut då under ett år? Jag tycker aldrig att det är problem just i den stund som jag skall åka iväg. Då finns det bara en massa längtan i hjärnan. Man vet att det är helg och man får vara ledig. Det är hemgången som är jobbig och värst av allt är nästan känslan när man ramlar in hemma i lägenheten här i Sundsvall. Det dåliga samvetet sköljer över en som en stor våg. Det enda som är fixat hemma var soporna som jag bar ut och disken som jag diskade rent innan jag åkte. Endast för att det inte skall lukta och bli äckligt.

Vissa veckor packas inte resväskan upp ens en gång. Det byts bara kläder, det smutsiga tas ur och nytt rent läggs ned. Alla "måsten" som finns att göra hemma skjuts upp vecka för vecka. Så här långt in på det nya året är jag glad att jag lyckats få undan adventsljusstaken. Tvättstugan är ständigt ett bekymmer. När är jag hemma och har tid att tvätta? Jag löser det problemet lite "dag för dag". Insåg nu att det är tvärkört med att tvätta denna vecka. Så ikväll när jag kommer hem från träningen så blir det till att tappa upp tvättvatten och ställa mig att tvätta upp det nödvändisgaste för hand. Så klarar jag mig en vecka till :-)


Klockan springer iväg och det börjar närma sig träningsdax. Jag riktigt LÄNGTAR och är otroligt peppad och laddad för ett hårt spinningpass.


Ha en härlig vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback