Jag vill också!!!!

Jag måste ha varit hur trött som helst för när klockan ringde klockan 10 i morse så sov jag STENHÅRT! Hade inte klockan väckt mig hade jag nog missat jobbet idag. Började jobba klockan 12 och ska jobba ända till 22 ikväll. Sitter alltså på jobbet nu i lugnets stilla vrå, en stund till åtminstone! SUCK! Jag vill vara ledig, mera ledig eller jag vill bort, bort någon annanstans! Eller alla som läser denna blogg vet vart jag vill.

Det är söndag, solen skiner och det är lagomt höstig värme ute. Jag vill vara ledig, promenera och kolla på E:s match i eftermiddag. Jag vill klä på mig höstiga och varma kläder för några spännande timmar i en ishall. Jag vill sitta bakom båset, dricka kaffe och kolla hockey. Lagomt mysigt och sådär lagomt lång tid för att man ska känna sig helt nöjd efter dryga två timmar. Det är min önskan och vad jag skulle vilja göra idag!! Men VAD jag får göra idag är en helt annan sak. För det första är jag 40 mil bort från min "önsketillvaro" och för det andra har jag jobbarhelg. Man kan inte smita från arbetet.

Jag börjar känna en viss höstfeeling inom mig nu. Kände igår kväll när jag satt hemma i soffan och såg mig omkring. Det är dax att byta färg på gardiner och ljus. Byta kuddfodral och filtar i soffan till en mer höstigare färg. "Bona" om hemma så det känns höst! Jag skulle behöva mig på en rensning i alla vrår hemma känns det som. Plocka och hänga fram höstkläder. Ta bort vissa sommarkläder och över lag göra en REJÄL rensing! Okej, kanske ni tänker... Det är vel bara och köra på! Imorgon har jag ledig dag så vad skulle passa mer lägligt än piffning hemma!? Ingenting, egentligen! Men känslan finns inte riktigt hos mig. På ett sätt är jag hemma och på ett sätt är jag någon helt annanstans. Det känns ungefär som att det inte är någon mening. Det känns som jag längtar bort så mycket att jag bara bor hemma tillfälligt! Förstår ni vad jag menar? Det känns som att jag är på väg bort och när man vet att man ska bort så ödslar man inte energi på att fixa något man inte ska använda.

Nu ska jag hur som helst ägna mig åt mitt arbete! So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback