Viktig Fredag!

Efter veckan som varit så har jag avverkat några dagars kurs. Två intensiva och lärorika dagar som slutligen gav titeln som "tekniskt ansvarig". Igår var en ledig och fri dag som ägnades åt fika med härliga vänner. Kan säga att hela torsdagen gick åt att fika och surra:-) Kvällen spenderades med darling. Lagade något så vardagligt som korvstroganof till middag, prommade med Julle och sprang mellan tvättis och lägenheten. En helt vanlig och vardaglig torsdag och jag ÄLSKAR det!

Idag är ännu en sådan dag, fast nu är det fredag och helg precis som det brukar vara när jag och E ses! E jobbar idag och jag är ledig. Dock inte helt ledig.... Ska iväg nu alldeles strax på ett "möte" kl.12.30. Vi får se hur det går! Känns lite pirrigt i magen:-) Efter "mötet" får vi se om det blir träff med Yejka. Kvällen tror jag än så länge är oplanerad. Jag själv känner för att laga god middag, dela en flaska vin och fredagsmysa framför idol.

Under morgonen nu har jag fixat och trixat lite med viktiga saker. Kan inte avslöja vad det är, men jag tror att det kommer bli kanon!!


Nu ska jag och "Julle" ta en prommis innan vi ska iväg på viktiga grejer.


Ha en härlig fredag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback