Kunde inte hålla mig!!

Idag har varit en härlig dag kombinerad med nytta, nöje och jobb. Sådana dagar vill jag ha fler av! Startade dagen med en klipp och färgtid nere på Studio 1 hos moster Kicki. UNDERBART! Det är höjdpunkten var 7:e vecka att få gå dit och sätta sig i stolen! En skön känsla som infinner sig när man är nyfixad i huvudet. Dom som känner mig vet att jag så här års brukar även jag gå mot mörkare tider. Liksom då våren kommer så kryper ljuset fram i mitt huvud. Nu har jag varit ljus ovanligt länge måste jag säga. Med tanke på att vi är inne i snart november och jag varit ljus ända tills nu! Trodde jag hade bestämt mig för att bryta "trenden" och vara ljus året om nu, men icke! Lite "höstigare" färg har lagts i och huvudet känns genast lite mer varmt och ombonat!


Dagens babyträff får jag inte glömma! Jag har varit på babyträff eller åtminstone kunde man kanske tro det när vi åt lunch, surrade, drack kaffe och det kryllade av söta små barn runt omkring. Jag kände mig dock lite "utanför" i ämnet, men ack så trevligt jag hade ändå! Beskåda alla söta barn, låna dem en stund för att sedan lämna tillbaka till mamman, surra, äta god lunch och framförallt umgås med trevliga tjejer!! Mycket trevligt! Synd tiden sprang och jag höll på att missa tiden till jobbet.

Kvällen har löpt på utan vidare omständigheter på jobbet. En kväll i lugnets tecken. Måste bara tillägga en sak till och det är att jag gjorde en upptäckt på vägen hem från jobbet. En sak man absolut INTE klarar sig utan. Nämligen en vindrutetorkare!! Hela torkaren på förarsidan var totalt borta. Kom fram till att det INTE är bra att köra bil i mörker på motorvägen utan torkare. En pryl man inte klarar sig utan. Problemet är nu åtgärdat och det gick tack o lov snabbt eftersom jag fick sådan bra service på OKQ8. Snäll kille plockade fram rätt torkare och monterade dit den. Skiten kostade nästan hela 300 spänn, för EN torkare! Sanslöst dyrt tycker jag.


Nu är det sängen och sömn som gäller för imorgon är det en ny dag med stall, lunchdate och jobb på schemat.

Godnatt & Sov Så Gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback