Nu får det vara nog!!

Det snöar ute och jag vill INTE har mer snö nu. Det räcker!!! Det gör mig inte speciellt mycket om jag kopplar bort tanken på kyla, snö, jobb, skotta snö, halka mm. Och istället tänker på sol, värme, bad och endast 10 dagar bort från det!

10 dagar till värmen och mindre än en vecka till kärleken och påbörjan av vår första gemensamma semester. Lovely!

Jag har tillbringat mina två lediga dagar uppe i skälgården hos farmor. Mellan varven av nedpackning i kartonger har vi surrat, fikat, ätit mat och surrat lite mer. Hon har packat och stuvat medan jag lindat in porsling i papper. Gud vad man samlar på sig saker och prylar under ett helt liv! Herregud! Under natten och dagen så har det snöat oavbrutet. Skälgården ligger inte vidare centralt och det ligger inte på prio 1 att röja undan snön längs vägarna därikring. Det var med lagom gas på foten, bägge händerna på ratten, tungan rätt i munnen och med en blick som spanade efter älg samt ren när jag tidigare idag lämnade skogen.

Nu väntas det middag och hockeykväll med gänget nere på O´learrys, trevligt trevligt!! :-)


Fettisdagen

Datumet 24/2-2009 blir ett datum att minnas för evigt. Det speciella datumet och dagen då det blev offentligt att vår kronprinsessa Viktoria och hennes Daniel Westling blivande hertig av Västergötland har förlovat sig. Ett förmodligen ENORMT bröllop kommer att äga rum våren/sommaren 2010.

Max 30 min har jag legat och vilat under filten i soffan efter jobbet med tv:n på. Det enda som visats och som pratats om på tv4 är denna fantastiska förlovning. Jag blev djupt, rörd, tårarna rann som floder nedför mina kinder och en halv toarulle har gått åt till att snyta sig och torka tårar!! Skämt å sido. Jag blev faktiskt rörd och en tårfylld blick hade jag nog allt här i soffan. Dom är otroligt vackra tillsammans och det kan nog inte bli mer perfekt än så här. Men hallå, var inte detta väntat? Som det har spekulerats och väntats läääänge lääänge. Känns som hela Sverige stannar upp och det enda tv, radio och media gör är att prata om detta. Kom igen när bröllopet äger rum istället. Eller är det bara jag som tycker det är ett sådant enormt och något överdrivet ståhej i denna förlovning??

Stort GRATTIS till denna fantastiska förlovning men att inte förglömma med denna tisdag är att det även är fettisdagsbullens dag idag! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!

En tisdag som började grå och trist men som under dagen sken upp allt eftersom. Kunglig förlovning och fettisdagsbulle. Kan det bli bättre!? Pisstrött när klockan slog 14.15. Ville åka hem och dö i soffan under filten. Hade tänkt träna men benen bar mig knappt till omklädningsrummet. När jag stod där och bytte om slog det mig hur äcklig jag var som tryckt i mig nästan 1 1/2 fettisdagsbulle under denna dag. *usch* . Har fått nog av denna bulle så det räcker och blir över för hela året. Jag bytte om till träningskläder och tog mig an 35 min på löpbandet och avslutade i styrkelokalen. Kändes betydligt bättre att lämna jobbet med nyduschat och blött hår under mössan. Och ännu bättre att få komma hem, krypa ner under filten för 30 min powernap med GOTT SAMVETE!

Har släpat upp säckarna med sommakläder från förrådet nu och tänkte påbörja planering av packning! ENDAST 12 DAGAR KVAR NU!!! :-) 35 grader varmt, sol, bad, värme, kärlek och goa vänner. Egoistiskt tänkt av mig själv nu, Men jag tycker faktiskt att jag förkänar denna resa nu! LÄNGTAR!

Nu har " Den rätte för Rosing börjat " på kanal5. Packningen får vänta.......


Trevlig fettisdagskväll!

Happy Monday

Måndagar är = Blääää, så är det bara! Man är trött, ser en enda låååång vecka framför sig utan slut. Massor med jobb i siktet och långa dagar. Man är seg sedan den lediga helgen och kroppen kräver nästan hela dagen för att smälta den tidiga uppstigningen. Kroppen har nu precis lagt sig efter en chockartad upplevelse på spikmattan än mindre den tidiga uppstigningen klockan 4 i morse. Nu fryser kroppen, kaffeberoende har satt sitt och filten värmer dåligt.

En bra sak är att det nu bara är 13 dagar kvar till utresa. Jag tror jag döööör av längtan snart! Herregud, jag vill börja packa och det NU! Tror det skulle kännas mer på riktigt och verkligt om jag skulle börja smyg-packa lite :-)

En annan bra grej är att jag har fixat skatboet som sitter på mitt huvud idag. Efterlängtat och helt underbart skönt! En nästan obeskrivlig känsla. Det börjar gå mot ljusare tider!! ÄNTLIGEN!

Veckodag måndag är snart slut och vi klarade det nästan galant. Av den vakna tiden som återstår tänker jag vara en social och trevlig kusin som hänger med i alla dessa ungdomssåpor som visas på tv.

Ha en trevlig kväll!!!


Nu är det bara 14 dagar kvar!

En mysig, trevlig, glad och kärleksfull helg har just passerat. Som vanligt går alla sådana efterlängtade dagar på tok för snabbt. Det tycker jag i alla fall:-) Vart tar tiden vägen? Vad har vi gjort denna lediga helg? Sammanfattningsvis så har vi myst MASSOR, varit på 18-års kalas, lunchat på " tant anki & fröken sara ", myst lite mer, ätit middag hos mamma & pappa, badat badtunna utomhus, bastat, promenerat, myst, lagat tacos och myst lite till! :-) En lugn och skön helg med andra ord. Trots att det varit en lugn helg så springer tiden iväg. Why!?????

Så tillslut hamnar man hur ogärna man än vill vid denna tidpunkt. Avsked och adjö med vetskapen om att vi syns om dryga veckan igen. En vecka är låååååång tid! Som tur är så är det mindre än 14 dagar, för om 14 dagar så sitter vi i skrivande stund på planet på väg mot Phuket och Thailand för 2 härliga semesterveckor tillsammans :-) UNDERBART!!

Tur att jag har fått ladda rejält med positiv energi och kärlekskontot är påfyllt nu inför kommande vecka. Det väntas jobb både veckodagar och kommande helg. Det ska hämtas ut en andra spruta, det ska tvättas och packas. Det ska förberedas och fixas inför semester med både det ena och det andra. Det är massor att göra kommande dagar, Som tur är! För tillfället känner jag en viss ledsenhet och saknad. Men jag hoppas och tror det känns bättre om en stund. En varm dusch, filten över sig, en kopp te och bäck film på tv ska nog reda upp ensamheten. Fy, vad man blir bortskämd på bara några dagar! Känns jätte hemskt att behöva kolla söndagsfilmen ensammen. Mamma ringde och erbjöd lingon/kolapaj ute på ön tillsammans med henne och Tobias. Men jag tackar nej och stannar här under min filt!




Tack och bock för denna helg!


Äntligen fredag!!

Veckan är snart genomförd. Har lyckats överleva denna vecka med bravur! Imorgon är det fredag, äntligen:) Trots att dagarna känns långa, timmarna går segt än mindre dagarna så lyckas på något sätt tiden vandra ändå. Helt otroligt. Kändes som om det nyss var måndag och jag med en kump i magen, tårar i ögonen klev på planet hem för en veckas jobb. Så är det jämt när jag ska säga "hejdå". Jag avskyr adjö och avsked. Finns verkligen inget jobbigare. Kändes lättare i måndags än tidigare eftersom jag visste att redan på fre (imorgon) kommer E upp hit till Sundsvall. Så det väntas en helg tillsammans igen. En helg med massor av härligt mys!! :-)

Mitt sista arbetspass för veckan är avklarat ikväll. Så imorgon väntas en ledig dag där tvättstuga är bokad. En tur på ica är inplanerad. Dessutom blir det ett dagen efter kalas imorgonkväll. Lillebror fyller 18 år idag och tänker visst blir firad imorgon. Härliga fredag är mer än välkommen!

Nu är koppen med varmt te uppdrucken, jag har varvat ner efter dagens arbetspass och sängen kallar på mig. Det är sista natten ensammen nu för denna vecka. YES! Dessutom är det endast 17 dagar kvar nu! LÄNGTAR!!



Tack och bock för denna torsdag och vecka!
Nu säger vi trevlig helg och Godnatt godnatt!!

Seegt!

Det har bara hunnit bli tisdag ännu. Jag är redan less! Vill ha helg och det NU!!! Jag vet att jag åkte hem från S-holm igår, men jag längtar redan!! Det har inte gått speciellt lång tid. Det handlar om ett drygt dygn. Men hur är det man säger, mycket vill ha mer!? Så därför är jag lite less idag. Det tar på kraffter att gå runt och längta så himla mycket! Det positiva är att man har något väldigt mysigt och bra att se fram emot då man ses. Det kallas kvalitetstid!! Det gillar jag :-)

Det är skit-kallt ute dessutom. -18 i bilen nu ikiväll då jag åkte hem från jobbet. Jag fryser konstant tror jag. Har frysit hela dagen på jobbet. Tror det beror lite på min lesshet för tillfället. Det är kallt, man fryser, längtar, vill kramas och önskar det fanns en varm famn som väntade på en när man kom hem från jobbet. Lite sur över att lägenheten är tom när jag kommer hem, ingen middag som ska lagas eller är lagad. Det är tråkigt att laga mat till sig själv. Det är tråkigt att kolla på tv själv i soffan. Usch, fy och bläää!!

Nä, det blir bara klagomål i det här inlägget ikväll. Vi struntar i det! Jag borstar gaddarna, kryper ner under täcket och ringer till E istället :-)

Psst... Imorgon har jag tid för nagelpiffning. Ska bli grymt skönt och fräscht med fina naglar igen :-)


Natti natti!

Urban Jungle

Igår hände något märkligt. Jag och E tog en söndagstur för att kolla in en barnvagn! Närmare bestämt en "Urban Jungle". Packade in oss själva, slog på gps:en och drog iväg på vårt lilla uppdrag. Hade fått en nogrann beskrivning på vad och hur vi skulle kolla på den. Vad man ska tänka på osv. Så med alla tips och råd i skallen kollade vi mycket noga. Allt såg okej ut och vagnen var skitsnygg!! Klart och betalt! Drog iväg med vagnen ned och ut på gatan mot bilen. Såg ungeför ut som två frågetecken när vi skulle försöka få ihop vagnen och packa in den bilen. Fick bita mig i läppen för att låta bli att skratta. Kunde konstatera att bil med typ utan bagageutrymme inte är att rekommendera! Lyckades få upp den igen och provkörde upp till lägenheten. Kändes grymt bra att köra runt med den. Någon granne kikade in i vagnen och konstaterade att den var tom. Både jag och E provkörde. En liten varm känsla spreds sig och en liten smula längtan kom efter att få ratta runt med en urban jungle på stan. Sitta på café och dricka latte som en äkta lattemorsa :-) Vi parkerade den i hallen och jag tror vi sneglade på den grymt snygga vagnen på jag och E. Smygkörde båda två lite då och då under kvällen. Endast för att få testa på hur det är att ratta en urban jungle :-)



Jag kan kanske lugna alla som läst så här långt att det inte är jag och E som ska använda den ursnygga urban jungle vagnen. Om vi inte ändrar oss och behåller den själva förståss. Nu är det så att det är E:s bror som ska ha den snygga vagnen. Så då kan vi alla pusta ut ett tag till och ta det lugnt :-)

För övrigt har helgen varit underbar! En fantastiskt mysig och trevlig helg. Massor av kärlek, mys, god mat, trevligt sällskap. En perfekt helg helt enkelt! Nu är det back to work som gäller! Ny vecka - Nya friska tag. Jobb och träning som gäller kommande dagar tills vi närmare oss en ny helg!



Back to work!


Ett steg närmare!!!

Idag är det 25 dagar kvar till avresa. Känns sjukt underbart. Nedräkningen har verkligen börjat och åtminstone jag är ett steg närmare resan efter idag. Hämtade ut mitt nya pass idag samt var på apoteket för att motvilligt hämta ut sprutorna. Naturligtvis ska det alltid strula lite så istället för att kunna hämta ut samtliga 3 sprutor så gick det bara att hämta ut den enda som fanns inlagd. Så jag måste åter kontakta vårdcentralen för att få mer sprutor. Dessa sprutor ska tas i 3 omgångar. En nu, en om en månad och den tredje om 6 månader. Svindyra är dem med. 370 :- för EN spruta. Dessutom är jag rädd som en liten hare när allt som har med nål att göra kommer fram. Jag överlever den traumatiska situationen om jag inte tittar på sprutan och hela tiden håller huvudet åt ett annat håll.

Tur man har en mamma som är sjuksköterska. Så kan vi kriga hemma i lugn och ro tillsammans med sprutorna. Nu är den första sprutan tagen och jag är mäkta stolt och imponerad över mig själv som satt helt lugnt, tyst, snällt och tittade vackert åt ett annat håll samt slappnade av i armen. *puh*

En annan bra grej hände idag med! Fick meddelande från telia att min nya fina telefon som varit på lagning i 2 veckor var redo att hämtas ut. Nu är displayen utbytt och jag hoppas innerligt att min stora kärlek håller liiite längre än 9 dagar nu. Fick lämna igen den gamla hederliga modellen och har nu min älskling tillbaks.
*håller tummarna att det fungerar nu*

För alla som inte åkte skidor runt elljusspåret ute på Alnö idag mellan 17-18 tiden så kan jag meddela att jag gjort comeback på skidorna idag. Jag och pappa samt "Julle" packade inte skidorna i bilen och drog iväg. Pappa och "Julle" i tät och jag strax efter. Jagandes på mammas vallningsfria skidor. Kallt var det ute med och ett antal år sedan jag åkte ett endaste skidtag. Herregud, tur det var lugnt i spåret medans vi åkte. Tack och lov för det! Men skönt var det :-)

Nu har jag klickat hem lite bilder för framkallning som sedan ska sättas in i album så småningom. En kopp med kaffe som kallar på mig samt en mor och far som undrar varför jag är så osocial. Ska ta med koppen in till dem nu innan jag åker hem för att sussa i sängen. Imorgon är det jobb för hela stora slanten, morgon till kväll. Imorgon kväll händer en rolig grej :-) Jag får äntligen packa väskan för en tripp ner till S-holm och älsklingen!! *LÄNGTAR*






//Emmelie "Snart är det helg"

Simhallen

Ligger som en utslagen säl här hemma i soffan nu. Är så trött, så trött. Hela kroppen känns helt slut. Tror det beror på dagens vattenaktiviteter på badhuset. En liten ovanligare övningsdag blev det. Kallt ute idag, mycket snö, vattnet fryser och vi som övar fryser. Så övning flyttades till simhallen. Jag som var och simmade igår i en hel timme kände mig peppad till max. Så herregud vem brydde sig inte ett dugg om att behöva hyra badkläder och handduk på simhallen. Inte jag i alla fall. Drog glatt på mig den fantastiskt snygga marinblåa baddräkten och hoppade i plurret. Jag och kollegorna var rätt ensamma i bassängen efter att skolklassen försvunnit. Det har simmats bröst- och ryggsim. Livräddat dockor från djupet. Både dykandes från vattenytan och kanten. kastat ut livräddningsbojen och dragit in varandra. Så efter dagens övning är minnet uppfriskat och det praktiska känns rätt färskt igen.

Tänk att det tar så på krafterna att bada!?

Ligger totalklubbad här i soffan nul. Hade planer på att styra upp en middag samt matlåda. Men mycket mer än så blir det inte ikväll. Lyckades handla med mig tidningen cosmopolitan på vägen ut från ica. Så vad sägs om att mysa under filten med lite tända ljus, en kopp te och tidningen i näven resten av kvällen? Låter rätt okej! Bläddrade igenom tidningen lite snabbt och hittade en hel del "kärlekstips" med tanke på kommande alla hjärtans dag. Så mycket modeläsning och kärleksläsning får det bli ikväll. Råkade läsa en liten rubrik där det stod något om att minst 5 kramar om dagen behöver man för att må riktigt bra. Det skulle jag behöva, NU!! Har varit utan nu i över en vecka och ytterliggare dagar återstår. Jag vill kramas, mycket!! Och det helst nu redan ikväll. LÄNGTAR!



Ha en trevlig tisdagkväll!! Psss. Glöm inte att kramas lite extra.ds.

//EM
"Hoppas veckodagarna springer iväg"


Om jag hade...

Om jag hade en "riktig" dator då skulle jag blogga mer. Lägga upp mera bilder. Har världens finaste och bästa kamera. Men när datorn inte riktigt vill sammarbeta med mig och kameran så faller allt som har med bilder att göra. Det händer ingenting. Det bilder som tas lagras på kameran. En kväll förra veckan så "försvann" alla bilder när jag skulle lägga upp dem. Någonstans i datorn måste dem har hamnat. Vet inte vart. Datorn strejkar, segar ihop och hänger sig. Vi är ständigt ovänner jag och datorn. Han är gammal, slutkörd och nära ett haveri. Jag bara väntar på att den dagen kommer....

Så högst upp på min önskelista står nu: En ny bärbar dator!!

Måndag idag = Lediga dagen denna vecka. Rejäl sovmorgon imorse, vaknade till förmodligen världens bästa väckarklocka och kunde lugnt ligga kvar under täcker och dra mig minst en timme till. Tog mig i kragen idag och släpade iväg med mig själv till simhallen. Fick de där simtestet ur världen med godkänt resultat, påskrift samt stämpel. Passade på att simma en timme med. Grymt skönt! Varför simmar man inte oftare!?? Ska försöka lova mig själv nu att komma iväg lite då och då för att simma. Perfekt så här en veckodag när man är ledig.

Mamma, pappa och Julle dök förbi här på eftermiddagen med en kartong. I kartongen fann vi enormt smarriga semlor. Så där försvann min nyttiga dag som bärjade så stabilt. Trevligt med besök, semlor, kaffe och surr :-)

Funderar starkt på att ordna lite mat nu till både middag och matlåda. Mentalt så behöver jag ladda inför kommande arbetsvecka som innebär långa dagar och dessutom förmiddagar. Vet redan nu hur knäckt jag kommer att vara när fredagkväll smyger sig på. Fredag hoppas jag och önskar för allt i världen att jag får befinna mig nere i S-holm. Vill så hemskt gärna åka ner. Står inte ut en helg till ensammen. Dessutom känns kommande arbetsvecka mycket lättare om jag vet att helgen kommer tillbringas tillsammans med älskade.

Så här kommer mina andra högsta önskan för denna vecka:  Att få åka ner till S-holm kommande helg!




Ha en trevlig måndagkväll!!



Tvättis

Idag känner jag mig nere. Det känns inte alls som en bra dag idag. Känner mig nere i humöret och alllmänt deppig. Känns som om gråten och tårarna bränner bakom ögonlocken. Helt utan anldedning!! Smyger omkring här hemma deppig, i mysbrallor och linne. Varvar soffan och tävttstugan. Ätit en soffsittande frukost i form av en tallrik havregrynsgröt och en hårdbrödmacka med ägg på. En apelsin och en kopp kaffe till. En rikig brak frukost! Tänkte röja undan all tvätt, gå igång med dammsugaren och golvmoppen. Eventuellt drar jag igång lite dammning med. Kanske kommer det kännas bättre i humöret efteråt när det är tävttat, städat, rent och fräscht?

Det gnager en längtan i mig som inte går att beskriva. Idag är en sådan dag som jag inte villa vara ensammen. Idag vill jag ha sällskap. Idag känner jag för att vara lite husmor och laga middag tills älskade kommer hem från jobbet. Idag känner jag för en riktig MYS-dag!! Idag vill jag inte vara 40 mil bort.

Nu tänker jag dricka mer kaffe, ladda en ny tävtt omgång och fortsätta traska runt här i mjukisbrallor med tårar bakom ögonlocken. Idag är det bara en sådan dag helt enkelt! Och så får det vara idag.


Adjö!

Ute på ön

Sitter ute på ön. Nyäten tänkte jag nästan säga. Eller det är jag med sedan någon timme tillbaka. Men nyligen slank det ner en kopp kaffe eller två samt lite glass med hallon. Till middag serverades spaghetti och köttfärssås *mums*. Allt detta serverat och tillagat av mamma. Julle är glad och lycklig över att vara hemma och få ligga i husses knä och mysa igen. Den lilla bortskämda djuret är otroligt hemmakär och grymt mamma- och pappasjuk. Man kan tro han varit borta från dem i flera veckor när han kommer hem. Med andra ord är alla nöjda och glada.

Själv kollar jag lite sidor där man kan tänkas beställa lite sommarkläder. Är på jakt efter en sommarklänning. En vit sådan. Har hittat en och den ligger på beställning, endast ett klick ifrån att beställas hem till mig. Tror det kan vara fräscht med en vit klänning när man har fått lite härlig solbrun färg på sig. Såg även på ett program sänt ifrån Thailand nu ikväll, "semester svenskar" eller något sådant hette det. Blev sjukt sugen på att åka NU! Känns lite overkligt att jag faktiskt ska få åka, snart... *LÄNGTAR*

Nu ska jag klicka vidare bland alla dessa klädsidor och kika ifall jag hittar något annat fint att ha på sig de kommande varma dagar/nätter som väntar inom ca en månad :-)




Ha en fortsatt trevlig kväll!!!



Listan kortas av

Vill meddela att det var GRYMT skönt med en sovmorgon så här en helt vanlig onsdag mitt i veckan när de flesta av vår befolkning stiger upp tidigt. Kallt ute även idag men väldigt varmt och mysigt under täcket. Nattsällskap har jag haft också. Julle kom smygandes imorse och bad försiktigt om lov att hoppa upp i sängen. Jag blundade och såg inte vad han gjorde. Vi låg och myste bra länge här på morgonkvisten. Vid 10.30 tiden studsade vi båda två upp ur sängen. På med kläder och ut på prommis i kylan. Med Julle i tät blev det en långprommis på en timme upp till Södra berget och tillbaka. Uppfriskande och skönt!

Sedan efter gröten och duschen har allt rullat på.... Jag har bokat tvättid imorgon, varit på polisen och fixat pass, på banken och betalt in pengar för resan samt ringt som en dåre till vårdcentralen för att kunna ordna med sprutor. Men där vägrar dom svara. Vad är det för fel? Sitter varenda människa och ringer till vårdcentralen en onsdag fm??? AVSKYR telefonköer och när det inte går att komma fram!

Nu fixas här lunch, spaghetti och köttbullar sedan lutar det åt en fika tillsammans med Linda eventuellt.


"Nu känns det bra, saker är fixat och på god väg att fixas" :-)

Ett evigt huttrande

Som rubriken lyder, så känns det nu. Ingen var nog gladare än vad jag var imorse över att ha bilen ståendes i ett garaget. Ryser och fryser vid tanken på att gå ut kl.4.30 på morgonen för att skrapa rutor och sedan sätta sig i en kall bil när tempmätaren visar -18!! Jag FRYSER och har frysit mest hela dagen utom den stunden som jag tränade. Det är kallt, inne som ute. Och naturligtvis så jobbar jag i en håla där det skiljer flera minusgrader och det är alltid åt det kallare hållet. Förutom kylan så har tisdagen var bra! Ska nog inte klaga. Men bara för att gnälla lite och bara för att få vara lite bitter så gnäller jag över kylan idag! USCHA!

Hemma hos mamma och pappa nu. Tomt här hemma. Endast "Julle" som ligger och sover nöjt vid mina fötter, helnöjd över att inte behöva vara ensammen hemma. Undra om det finns någon annan som blir gladare än vad "Julle" blir då man kommer hem?? Tror inte det. Spelar ingen roll när man kommer, han är alltid så fruktansvärt lycklig över att få se en. Det värmer alltid lite extra i hjärtat när han kommer dragandes och släpandes på sin snuttefilt och gosedjur. Han är som ett litet barn och det lilla barnet ska nog få åka med mig in till stan tror jag. Föräldrar jobbar och jag är ledig. Dessutom är jag ensammen och sällskapssjuk. Så "Julle" ska få äran att vara min sällis så inte jag behöver vara själv. Undra om han lindrar min ENORMA längtan efter E? Liiiite kanske:-)

Min nedräkning inför Thailand har börjat. Det känns lite lättare när man blickar fram och har 2 underbara semesterveckor med sol, bad, värme tillsammans med älsklingen och underbara vänner att se fram emot! Kom just på att jag fick massor att ordna med nu dessa två lediga dagar.... Har mängder med tvätt som ska tvättas, pass som ska fixas eftersom mitt pass gick ut nu i Januari. Det värsta av allt... sprutor som förmodligen behöver tas!!

Nu har jag suttit här vid datorn och ätit en matlåda som jag fann i frysen samtidigt som jag surfat runt lite här vid datorn. Magen är mätt och belåten och jag tror det det blir en prommis här ute på ön innan jag åker in mot stan. Och hunden, han tänker jag stjäla med mig. Vad förvånad mamms o papps blir när dem kommer hem ikväll! Men det kan dom ha. Jag kliver in och tar mitt ansvar som hundägare i vår delade vårdnad!


Nu blir det på med massor av kläder, mössa och vantar för en prommis med hunden. Ut i kylan.



På språng....

Tillbaka i Sundsvall igen. Borta bra men hemma bäst!? Nej, skulle inte tro det... inte helt sant. Uppe i ottan i morse, flyget hem, kurs hela dagen på jobbet, från kurs till arbetsposition. Resväskan står här i fikarummet på jobbet. Mitt pass slutar kl.21.15 ikväll. Morgonpasset startar redan kl.5 imorgonbitti. *Hua* Jag blir trött av att bara tänka tanken.

Men vad spelar det för roll om livet känns lite tajt tidsmässigt och hjärnan känner sig totalt slutkörd när man har en 2 veckors Thailand semester att se fram emot!? Ska bli helt underbart, den 8 mars då smäller det :-)

Jag ska fundera ett slag över om jag är världens lyckligaste för tillfället. Tror inte jag behöver fundera speciellt länge :-) Dax att jobba igen, landning om ca. 10 min och kaffepausen är slut.


Tjohoooo! ;-)