Jobbdax igen...

Är sådär sugen att jobba igen. Kändes alldeles för bra innan när jag åkte hem i dag runt 1 tiden. Hade gärna stannat kvar ute hos mamma & pappa och grillat med dem ikväll. Men ansvar över mitt jobb som jag har så är jag tillbaka på jobbet igen för att tillbringa större delen av lördagskvällen här, underbart!
Fick åtminstone några timmar ledigt för att kunna slappa i solstolen. Mamma stod dessutom redo med lunchen när jag kom. Även att jag nybakt jorgubbs/rabarberpaj:) Så jag har kan inte klaga över mina lediga timmar idag!

Nu ska jag jobba igen, skicka iväg alla förväntansfulla människor som tänker dra iväg på semester till Turkiet.

Ibland blir jag bara så sugen..

på att köpa mig en egen häst igen! Är nyss hemkommen efter ett träningspass för A-L. Det gick faktiskt riktigt bra! Det är så roligt att träna, hon blir bara bättre och bättre efter varje gång jag rider. Hon växer i mina ögon, tycker numer att hon är en riktig liten ögonsten:) Sophie är bra gullig som lånar ut "lilla gumman" till mig och låter mig träna och tävla! Alla borde få ha en vän som du!

Det vore grymt skoj att skaffa sig en egen att träna, tävla med. Blir så jäkla sugen! Men samtidigt är det bra skönt att slippa vara bunden 7 dagar i veckan och slippa alla utgifter. Det är grymt lyxigt att bara få rida ibland då det passar. Och att dessutom ha möjlighet till träningar de gånger man vill rida är inte heller dåligt!
Så jag ska inte klaga!

Ibland saknar jag ponnytiden, saknar min lilla buse Suny Boy....
  
          

2 Dagars ledighet

Två sköna lediga dagar mitt i veckan, skönt!
Har hunnit ikapp med städning, disk, packa upp och fixa till hemma. Vill gärna ha en tvättid med, tyvärr är det bokat båda dagarna:( Klev upp tidigt idag, hade klipp/färg nere hos moster kl.9.30. Så nu känner man sig rätt fräsch i huvudet igen:) Lunchade med Madde på stan sedan. Blev en sväng ut till Birsta för lite mathandling. Så nu är det gjort, behöver inte gruva mig längre för det. Jag avskyr nämligen att dra kundvagn. Det känns som om jag är en småbarnsmamma som är ute och veckohandlar åt en hela familj. Det känns fel, känns inte som jag.

Ikväll blir det stallet. Ska träna med Cosmopolitan för A-L kl.19, ska bli skoj!
Ska ut och njuta lite i solen nu, passa på för imorgon är det jobbdax igen.


Hemma igen

Återigen på hemmaplan efter helgens vistelese i huvudstaden. Jag och Madde har haft en super mysig helg:)
Ätit, druckit mycket gott, shoppat loss, festat, surrat och myst i underbart soligt väder.
En riktig tjejhelg är vad vi har haft:) Det var välbehövligt känner jag. Även om jag var helt knäckt igårkväll då jag landade hemma. Det kan delvis bero på en kombination av sömnbrist, alkohol och skavsår på fötterna. Det är smällar man får ta!

Hemma och jobbar som vanligt igen nu i två dagar och sedan ledigt igen. Mitt liv har sprungit ifrån mig senaste veckan så jag ska försöka ta igen det som missats och inte hunnits med.
Jobb tidigt imorgon igen, ska försöka sova. Vilket inte är helt enkelt. Det är ljust ute och det är ljust inne. Minns hur det var förra sommaren. Kunde knappt sova en enda natt hemma hos mig då jag hade fm.
Nu finns det inget annat alternativ. Kanske borde införskaffa en ögonbindel!?


                                                

 Ska gömma mig under täcket tillsammans med livets svåra gåtor och funderingar. Börjar bli trött på att det ska vara så här nu. Det känns som när man var liten och var rädd för mardröm om natten. Jag vet trots allt att bara sömnen kommer och så sover jag i flera timmar. Men vägen dit känns just nu lång.



Godnatt & Sweet Dreams!

Wednesday

Smörjer och smörjer med anti-salvan som bara den. Den hjälper otroligt bra! Kroppen känns något bättre idag efter gårdagens massage. Skulle nog behöva en omgång på bänken 1 gång i veckan.
Ikväll har jag vilat, ingen träning över huvud taget. Istället åkte jag hem och "snodde" ihop en kexchokladpaj att ta med till jobbet imorgon. Min tur att bjuda på fika:)
Har börjat packa lite inför helgen med. Inser att jag bör göra klart det nu ikväll eftersom jag jobbar till kl.00.00 imorgon kväll och åker tidigt fredag morgon. Har en jättesöt liten behändig väska. Som är som gjord för att ha med sig över en weekend. Men jag får inte plats. Vet inte vad jag gör för fel? Det spelar ingen roll om det handlar om en eller två dagar. Jag tar alltid med mig för mycket, och använder knappt hälften. *suck*
Ska göra ett seriöst försök nu att endast ta med de som jag behöver och det som jag kommer att använda. Vi får vel se hur bra det går. Annars får det bli den vanliga lite större väskan som jag lånar av mamma & pappa.


Pejl!?

Jag borde testa med att pejla rätt på mitt liv! Vem vet kanske skulle det fungera, eller inte.
En sak som är säker är att jag har jobbat idag. Började kl.5.30 och slutade kl.19. Däremellan hann jag med en övningsdag där pejling stod på schemat. Hade jag fått önska hade jag testat med att pejla reda på mitt privata liv. Tyvärr fick jag inte välja utan istället infinna mig i en grupp och pejla efter det som vi skulle pejla efter.
Nog om pejlen och jobbet, det flöt på i sina vanliga takter. Det som var annorlunda för dagen var lunchen. Den käkades på E.ON arena. Kan rekomenderas!
Stannade kvar och tränade en timme efter jobbet ikväll. Känner att kroppen protesterar lite, har ont till och från. Vissa dagar bättre och vissa sämre. De sämre dagarna strålar det ända upp i nacken. Fick mig en liten tankeställare, "herregud jag är snart 22 år gammal och har redan krämper". Hur som helst blev det ett besök ut till Alnö hos mamma o pappa. Fram med massagebänken och mamma fick knåda igenom min kropp. Känns mycket skönare just nu. Men massage är något man vill njuta av, trodde jag.
Men icke, det gjorde mer ont än skönt då jag låg på den där bänken.

Det har ringt en liten klocka i mitt huvud nu. Var sjukt trött i helgen och sov 13 timmar 2 dagar i rad och var fortfarande trött efter det. Hade kunnat sova ännu mer. Vaknade på lördag morgon av att det stack i läppen. Vips så poppade munsåret fram. (munsåret visar sig efter vistelse i stark sol, vid stress eller då jag inte mår som jag ska) Kände mig allmänt trött och hängig och hade ont. Någon frågade om jag inte skulle varva ner lite? Ja, kanske borde jag ta det lite lugnare ett tag och försöka tänka på något roligare.
Passande just nu är att till helgen så väntar en Stockholms vistelse tillsammans med Madde.
Ska bli grymt skönt, precis vad jag behöver just nu!! *längtar*

2 dagars jobb återstår av veckan, klockan är mycket och jag behöver varenda sömntimme fram till nästa arbetspass så nu blir det Godnatt & Sov så Gott!!



*Längtan och saknaden är nästan olidlig, mitt hjärta blöder*


Premiärjoggen

Inte den första för året men den första utomhus. Underbart! Jag har kämpat på med löpbandet som knäcker en totalt psykiskt. Man har full koll på varje steg man tar, man stirrar konstant på varenda meter som klockan tickar och det gör man eftersom det inte finns någon annanstans att fästa blicken på. Alternativt stirra in i den vita väggen. Jag talar om löparbandet i våran träningslokal på jobbet. Jag har kämpat på och testat mig fram med att stirra in i väggen och se hur länge jag kan göra det utan att smygkika på mätaren/tiden, vrida huvudet snett och stirra ut genom fönstret och se om det händer något spännande ute på plattan dock är det vanligast att någon gul liten truck eller en toyota svischar förbi. Har laddat MP3:en med massa bra låtar att springa till och har nu kommit fram till att bästa löparmusiken är Takida! På något sätt så får dom mig att kämpa på in i det sista. Häromdagen kom jag på ett nytt knep till att inte bli helt psykiskt knäckt då jag står där och springer på bandet och det är att lägga tröjan över mätaren/tiden så man inte kan stirra på den. Så kollar man lite då och då, det känns mycket bättre detssutom känns det som att kilometrarna bara tickar iväg!
Nog om löparbandet, det är bra man håller hastigheten, man höjer och sänker den och man ändrar från platt mark till backe när man vill! Idag var det hur som helst dax för premiärturen utomhus, vem om inte självaste pappa lurade ut mig på en sträcka. Kände lite press på mig eftersom jag inte vill bli helt "över" av honom! Vill ju faktiskt kunna "knäcka" honom lite, Vi har samma instinkt och jag anade redan innan vi drog iväg att det blir lite "tävling" över det hela. Det blev en skön runda från jobbet ut till smacket och där vände vi sprang tillbaka igen.
Enormt skönt att få komma ut i friska luften och springa och ännu bättre var det att växla underlag lite.
Så från och med nu då är det inte bara löparbandet som gäller, även skogen!

Nu har Sophie kommit hem från sin båtresa, gissar att gumman är sliten efter dessa 5 dagars festande så jag ska åka och hämta henne nu och ta med henne till stallet till hennes häst som jag haft hand om nu i några dagar. Cosmopolitan är i topptrim och idag ska ägaren själv få hoppa lite och jag tänker titta på och bygga hinder!

Ska sätta fart nu, vill komma i säng i tid ikväll. Sista tidiga morgonen väntar imorgon och efter det är det äntligen helg och jag är lediig!!

//EM


Friday!

Fredag och helg äntligen här, för de flesta av oss medmänniskor. Gäller dock inte alla.
Jag är en utav dessa. Jag påbörjade min "jobbhelg" idag och imorgon väntar en ännu längre dag. Älskar mitt jobb och tycker faktiskt att det är roligt att åka till jobbet varje gång.
Men idag kändes det faktiskt lite motigt då solen sken, 20 + stod temperaturmätaren på i bilen. Nästan lika glad är jag för det, men bara nästan. Hade som vanligt trevligt på jobbet och "glömde" nästan bort det härliga vädret ute. Stannade kvar efter jobbet och sprang på löpbandet INOMHUS innan jag åkte hem.

Väl hemma så bjöd grannen över på några glas vin ute på balkongen, trevligt värre:)
Angelica kom också förbi. Så vi satt ute hos grannen, surrade och drack vin! Jag trivs verkligen i mitt hus, har underbara och trevliga grannar! Blev en kvällsprommis ner på stan, spanade in läget på uteserveringarna som kommit fram. Men drog oss från att gå in någonstans utan fick med oss en påse med karra hem istället. Blev "soffhäng" restrerande av kvällen. A har dragit vidare för lite äventyr och mys, hihi.. hoppas du har trevligt vännen!;)
Själv ska jag krypa ensam till sängs. Har ju en tidig morgon som väntar.

Sweet dreams!
//EM

Så tomt det blev

Blev jätte jätte tomt efter att älsklingen åkte hem till mamma och pappa igen. Jag inser ju nu vilken otroligt sällskapssjuk människa jag är. Jag avskyr att vara ensammen!! Som tur är så får jag rå om honom hela helgen med. Jag jobbar även hela helgen, men jag får sällskap de timmar jag inte är på jobbet, tex på natten:)
Så vad har vi gjort idag då? Vi startade dagen med lånprommis upp till och runt Sidsjön. Sedan väntade badkaret för Julle, det tyckte jag var kul. Jag tror han tyckte det var lite skönt när han väl stod där. Tror han gillar att bada!
Eftermiddagen ägnade jag åt att rensa garderoben, eller rättare sagt gjorde ett försök till rensning. Jag försökte och hunden tittade på. Gick sådär, för som alltid när jag ska rensa så kommer tanken "den kan vara bra att ha" så stoppar jag tillbaka. En Ikeapåse fick jag ihop i alla fall!
Ikväll blev det lite kalas med, kusin Linda fyller 12 år idag! 
                
                image88
Nu vill jag ha sommar, ledighet och massor med sol och värme! Jag vill bada, sola, grilla, dricka rosévin och njuta av härliga sommarkvällar!! Längtar bort, bort härifrån... vet inte vart men skicka iväg mig åt något håll så är jag nöjd. Jag vill åka båt, åka båt och frossa räkor med vitt vin. Kan tänka mig en tripp till Ö-vik och sedan ut mot Ulvön.
 
                              image87 

//EM

Jag har gjort det!

Nu är det gjort, nu sitter den där för resten av mitt liv! Ända tills jag dör kommer jag att ha denna "stämpel" på min kropp! Jag kan inte ångra den, inte ta bort den... den är fast tillsammans med mig! Det känns bra, den är fin och det blev snyggt!! Jag har nu fått gjort den förändring som jag kände att jag behövde nu, vet inte om det var rätt förändring men en förändring var det i allafall! Det känns faktiskt en smula bättre med allt för tillfället.

Sänder en tanke till farmor som inte gillar mina förändringar! Hade hon varit här hos mig nu så hade hon fällt en kommentar som "Flicka lilla, tänk på när du blir gammal!"
Tanken jag sänder till farmor är att om du hade varit här nu och sett den så tror jag nog att du hade tyckt att den är rätt fin! För det blev faktiskt bra! Jag saknar min kamera, den har kastat in handduken. Hade jag haft den så hade jag knäppt ett kort och lagt upp här på bloggen. Kom nu på att jag önskar mig en ny fin kamera då jag snart fyller år! Jag vill knäppa härliga sommarkort!!

Nu ska jag och min älsklingsgrabb ta en prommis! Tror han behöver det, för han har somnat på rygg i fåtöljen! Lite senare kommer Madde och umgås och därför har jag nu en härligt god äppelpaj i ugnen som luktar underbart!

//EM

Idag händer det!

Klockan 15.00 idag är det dax, ska bli skoj! Tänk om jag ångrar mig? Det kanske är inte är det här jag vill ha?
Man ska nog inte fundera så mycket, nu har jag trots allt bestämt mig! Så får det bli:)

Igår kväll var jag och hämtade hem min favoritkille för tillfället, världens mysigaste!!
Vi ska umgås i 2 dagar nu då jag är ledig, trevligt med sällskap! Mysigt och ha någon som väcker en på morgon med. Imorse smög han upp i sängen ca.10.30. Gosade ner sig bland täckena och ville nog att jag skulle masa mig upp så vi kunde gå på en prommis. Prommis blev det på 1 timme runt sidjö/södermalm. Skönt, fast det blåser lite och solen håller sig undangömd. Men vad hade man förväntat sig, jag är ju ledig i 2 dagar. Kan ge mig fan på att det blir strålande sol på fredag igen för då börjar min arbetshelg.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dax!

Känsloladdad söndag

Efter fredagens hemmmys så  tog lördagen igen det med en sväng ut på Aveny där
"stand ut black" spelade. En trevlig kväll med gott vin, härligt umgänge och fantastisk stämning på dansgolvet:)

Var alltså inte piggast i morse när jag slog upp min små blå. Blev en radikal förrändring på det efter en timmes promenad i solskenet runt stan tillsammans med Angelica. Eftermiddagen var inplanerad i Gårdtjärn, Kovland för att kika på den lokala revyn som Kalle och hans familj tillsammans med flera ställer upp med årligen till sista april och dagarna framåt. Har bara hört massa positivt om denna omtalade revy. För mig var det första gången och jag hade höga förväntningar redan innan jag visste vart jag skulle någonstans. Jag blev inte besviken kan jag meddela. Dom var grymt bra! Jag som utombörding skrattade så jag hade magknip åt deras lokala skämt, glädje, humor och skämt. Spex och sång var fantastiskt bra! Medan jag satt där på bänken och skrattade till mig magknip så kunde inte känslorna undgå mig utan alla känslor som man kan tänka sig att känna kom på en och samma gång.
Jag kände glädje, lycka, ledsenhet, sorg och en viss stolthet!

Är helt tom på känslor nu, finns no feeling kvar så det blir en tidig kväll ikväll helt utan känslor.

//EM

En ledig dag springer iväg.

Varför? När man äntligen är ledig så springer dagarna ifrån en. Hinner inte alls med. Jag sov inte speciellt länge med tanke på att jag behövde slutföra kaoset hemma sedan gårdagen. Morgonprommisen gick i stöpet då det naturligtvis ska regna då jag är ledig en hel dag.
Blev en tur ner på jocks tillsammans med A och löpa på bandet istället.
Luncha på stan och iväg till Birsta för att fixa lite ärenden.
Klämdag och dåligt väder.... behöver jag säga mer!?
Det var kaos i Birsta, kö ut på motorvägen och alla barnfamiljer hade samlats i Birsta Citys nya shopping mecka. Vi gled omkring bland galningarna i några timmar. Handlade med kundvagn på ica maxi och jag kände mig för andra gången i mitt liv som en småbarns mamma som var ute och veckohandlade. Trivs inte i "kundvagnsrollen", "korgrollen" är mer min grej. Kommer nog att fortsätta köra med den ett tag till. Hem och packa upp och ställa in. Hade tänkt rida idag med, men klockan var nästan kvällen innan vi var klar och det regnade så jag hoppas hästägaren och hästen själv tycker det blev passande med en vilodag idag.

Kvällen har tillbringats med A. Vi lagade god mat, öppnade en flarra vitt vin, hyrde film, mumsade jordgubbar med kesella m. jordgubbssmak till *mums*
Är toktrött nu så nästan ögongen går i kors. Ska försöka vila huvudet på kudden nu för imorgonbitt väntar ett spinningpass samt hästtävlingar. Känns skönt och vara så trött, brukar gå lätt att somna då, så jag ska passa på att ta den chansen medan den finns.


*Min älskling fattas mig så sjukt mycket, faan vad jag längtar efter dig, om jag bara kunde sluta*
Godnatt!

Från städat...

till totalt kaos i hemmet!
Pappa var snäll och tog tag i saken gällande min nya kyl/frys som stått rakt upp och ner i hemmet nästan en vecka. Medan jag var på jobbet så åkte han hem till mig och började byta kyl.
Enligt mig så borde det inte vara så märkvärdigt att byta en kyl. Eller?
Han skulle såga lite och ändra lite så att den nya skulle få plats. Men det låter ju inte som något större projekt. När jag kom hem så bemöts jag av totalt kaos i hemmet. På balkongen står lådor med mat, på bänken, bordet , i rummet, på golvet och ja överallt stod alla skafferivaror. Och i köket var nya kylen på plats och skafferiet det var borta.
Pappa gjorde ett snabbt och bra jobb *Tack*:)
Mitt egna lilla bekymmer som blev över var vart jag skulle förvara allt som inte ska vara i kylen.
Har nu plockat om i vartenda skåp, flyttat och grejat om halva köket och nu har alla grejor fått sig en ny plats. Känns bra nu, det känns som om jag har ordning och reda. Fick dessutom en massa slängt. Saker som man inte använt på ett år kommer jag säkerligen inte att använda nu heller. Så en rensning var på sin plats.

Det bästa av allt var att jag fick en sådan stor kyl. Enormt med plats!
Imorgon väntar nog en storhandling på Ica Maxi eftersom kylskåpet som var fullt blev tomt så att det ekar i det.
För första gången ser jag fram emot att åka och handla mat:)

Nu ska här betalas räkningar och sen väntar sängen och sömn.

Godnatt!

1 Maj

Nu är den riktiga vårmånaden här, Maj! Känns bra, även om det inte är något vidare höjdar väder idag precis.
Valborgsmässafton igår. Jag jobbade igår, inga undantag hos LFV inte.
Åkte till Kovland tillsammans med Angelica på kvällen.
Till Sara på grillning, vindrickning, umgänge och kubbspel:)
Hade en mycket trevlig kväll och man fick verkligen lite försmak på vad som komma skall när kubben kom fram. Det är sommarspel och nu kan man äntligen plocka fram det och ge sig ut och spela. Även om det fortfarande är lite för mörkt ute på kvällen. Men med värmeljus runt spelplanen så går det fint:)
Kalle var snäll och plockade upp mig och skjutsade hem mig då han var på väg hem från Gårdtjärn.
 
Sovmorgon idag, skönt! Dock väntar jobb om några timmar. Tänkte hinna med en prommis tillsammans med Angelica innan jag åker till jobbet och tar han om resenärerna som ska iväg på semester till Kreta idag.
(jag skulle också vilja åka idag, man kanske ska packa en väska och ta med till jobbet, hoppas på en ledig plats)

Hade gärna önskat strålande sol så man blev tvungen och bära solbrillor ute, men inte då.
Fast det ska bli skönt med en prommis nu på stört!

                                               
Nästa bild

//EM