Vidare

Vår mellanlandning här i Stockholm har gått i shoppingens tecken. Varit i Sollentunas nya fina galleria tillsammans med Farzad, Linda och Meja hela dagen. Vi har strosat runt, ätit god lunch, shoppat lite och fikat. En helmysig dag tillsammans med familjen Schneider/Khojasteh:-)


Nu är E på träning och jag är hemma och packar om lite. Kändes som jag fick med mig hela flyttlasset hit efter min panik packning igår. Totalt ogenomtänkt av mig! Jag packar om och laddar för vår 5 dagars tripp hem till E:s hemtrakter och familj i Arvika. Ska bli hur skönt som helst att få tillbringa lite tid utan stress för en gångs skull. Det är inte ofta man får chans att åka hem och träffa alla. Hittills har det handlat om snabbvisiter över en hel.



Tänkte diska undan och plocka i ordning här innan det är dax att åka mot Väsby för att hämta upp E. Kvällen tillbringar vi i bilen och kör ca.40 mil till Arvika.




Take care!

God fortsättning!!

Under juldagarna som varit så har jag faktiskt uppdaterat här med hjälp av mobilen. Tyvärr verkar det som om det inte fungerar! Knepigt!? Jag får istället knåpa ihop några rader:-)

Julen är så gott som avverkad och vi befinner oss just nu i sköna mellandagar. Julafton var en härlig sådan, en perfekt julafton där INGENTING saknades. Jo, en person saknades och det var lilla farmor. Annars var allt så gott som perfekt! Maten, familjen, julstämning och fina klappar:-) Jag har även jobbat i juldagarna men vad gör det när allt runt omkring är helt underbart?

Julafton tillbringades ute på Alnö tillsammans med familjen. Juldagen fortsatte ute på ön med god mat, spel och umgänge. Jag lämnade sällskapet och gav mig iväg för att jobba. Kvällen spenderades hemma, inne i stan tillsammans med Angelica och hennes Mattias. Vin, ost, kex och spel:-)

Annandagjul var jag lite sugen på att kolla in mellandagsrean. När vi svängde in i Birsta var både jag och E eniga om att hoppa över detta. Det såg ut som det kunde vara KAOS redan vid infarten till Birsta. Så det blev en runda i rondellen och ut till Alnö istället. Eftermiddagen spenderades i E.ON arena för att hejja på Timrå som mötte Modo i norrlandsderby. Till Timrås fördel och E:s besvikelse så spelade inte Foppa. Tack o lov för det, för nu knep Timrå med sig 3 sköna poäng:-) Herrarna i familjen drack öl och jag körde. Ute härjade snöoväder och ingen var gladare än jag över att få köra en stor och säker bil som inte blir direkt berörd över lite snö:-) Efter hockeyn bar det iväg till Ljustorp för trevlig middag! Vid 1 tiden inatt när jag gasade upp för Södermalmsbackarna var jag åter igen lycklig över att jag satt i rätt bil.


Imorse var det tänkt att vi skulle komma iväg mot Stockholm runt 10 tiden. Jag började morgonen med en timmes snöskottning och insåg ganska snabbt att det bara var att glömma att försöka åka klockan 10. Vi kom iväg rätt bra ändå och har under dagen kört lugnt, trygt och säkert ner till storstaden. Så farmor, du kan andas ut nu:-) Nu är E på träning medan jag tålmodigt väntar här hemma:-) Imorgon blir det en sväng på stan för att kolla in lite mellandagsrea. E har träning imorgonkväll och efter det bär det förhoppningsvis iväg mot nästa ställe, Arvika! Där stannar vi sedan och firar in det nya året. Kom att tänka på en sak nu, jag är faktiskt ledig nu till och med 8:e januari. Det är nästan som lite jullov nu:-) Jag har gått och blivit totalt dagvild, har ingen koll på tid eller dygnsrytm utan det enda jag gör nu är att NJUTA av att vara ledig och få tillbringa tiden tillsammans med E och våra familjer!



God fortsättning önskar jag alla Er!

Två dagar kvar!

Idag är det dan före dan före dopparedan och det är ruskigt nära julafton nu:-) Dagen som vi alla längtat efter länge nu. Dagen som alla planerat, handlat, fixat och trixat inför i evigheter. Trots evigheters planering råder det ändå kaos ute i butikerna. Alla vi som trodde att snön skulle utebli julen 2009 fick fel. Det har kommit mängder med snö över hela Sverige. Vissa mer än andra, men jag tror nog det är vitt ute på marken överlag. Inte nog med att snön kom för i snöns sällskap kom också kylan. Den riktigt biter sig riktigt fast i huden. -20 visar termometern på idag. KALLT! Men mycket mycket hellre detta än regn, plusgrader, grått och dimmigt. Tacka vet jag snö och kyla:-) I och med detta känns julen lite räddad på något sätt.


Jag börjar känna lite lagomt med "julfeeling" i kroppen nu. Känner mig nöjd och klar med julklappsshopping. När det gäller julaftons outfit så hänger en extremt julig klänning från "bondelid" och väntar på mig:-) Det är städat och julfint i hemmet. Hela lägenheten doftar jul! Jag jobbar på som vanligt under veckan (nästan), efter lite fix och trix i schemat så har mina morgondag på jobbet blivit till en riktig arbetardag! Min ordinarie tid 4.45-14 har utökats och för min del är det bara positivt. Det gör mig ingenting att jag avverkar ett riktigt hästpass imorgon. Efter det så gör jag äntligen jul:-) Under gårdagen satt jag och letade bland mängder av julgodisrecept. Plockade ut några favoriter så förhoppningen imorgonkväll är uppesittarkväll och julbak:-)


Nu ringde precis E och meddelade att han närmar sig Sundsvall. Om ca 2 timmar beräknas han anlända till Södermalmsgatan. Härligt!! Längtan har nått sitt efterlängtade mål:-) Innan E dyker upp här så tänker jag hinna iväg på ett spinningpass nere på golds. Så bäst jag sätter fart nu:-)

Söndag och 4:e advent

Ännu en arbetshelg är nu avklarad. Trots fruktansvärd kyla och mängder av snö så har det mesta flytit på. Helgen har gått undan även om det kändes som en lång evighet i fredags. Igår var det glöggkväll tillsammans med mina bästa tjejer här. Glögg, vin, peppisar, kex och massor av goda ostar. En mysig helkväll tillsammans:-)

Jag verkligen njuter av snön som kommer nu. Termometern har givit med sig och det är nästan perfekt kyla nu. Snön lägger som som ett vitt duntäcke över mark och träd. Det är sjukt vackert ute! Inne just nu myser jag på med tända ljus i princip överallt, filtar och kuddar. Har tagit fram gårdagskvällens "rester" så ett glas rött vin, ost och peppisar njuter jag av ikväll. Riktigt mysigt att krypa upp i soffan under filten och bara njuta! Jag njuter av tillvaron och det pirrar av längtan i magen över att det snart är tisdag och jul. Känner mig som ett barn kvällen innan julafton:-)

Så här ser det ut hemma hos mig nu:




Den här mysiga lilla lyktan inhandlades på indiska i veckan. Till den används "julmys" oljan som doftar LJUVLIGT!


Min alldeles hemmagjorda adventsljusstake.



Saknad

Det enda som kan skrivas med hjälp av mina fingar just nu är SAKNAD!! Jag längtar sjukt mycket tills det blir en ny vecka, självaste julveckan och tisdag. Då händer något stort... För mig händer något stort. Trots att jag jobbar hela jädrans julveckan så känns det lindrigt med tanke på att min kära E kommer upp hit till Sundsvall på tisdag. Min nedräkning är nu nära och det är inte långt kvar!!:-)


Mobilblogg: Nu...

725c1502ce3c562cc0f0ca6afa4e812b.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Nu börjar det hända grejer!:)


Jag lever

Att jag verkar ha överlevt sprutan är nu tydligt. Inga sviter efter vaccinet mer än en ond arm som känns som den väger bly eller nåt. Det är lite problem vid av/påklädning. Igår kväll när jag kom hem efter träningen så var jag SJUKT trött, så trött att jag mådde illa. Det sista jag tänkte innan jag somnade var "måtte jag inte bli sjuk, få frossa eller andnöd under natten". Mitt hopp var att få vakna pigg och frisk idag. Det gjorde jag med!

Även om jag fortfarande var hysteriskt trött när klockan ringde 06:00. Jag är mäkta stolt över mig själv som faktiskt tog mig upp, fick på kläder och tog mig ner till spinningen. Kan tala om att när jag 2 timmar senare slog mig ned i soffan, nyduschad med en tallrik gröt mådde 100 gånger bättre och betydligt piggare.


Nästa hållplats för dagen blir nu stallet. En tur tillsammans med Mära ute i nysnön är svårslaget idag. Som ett plus i kanten har vi även med oss sällis i form av Gussi & Macke. Trevligt! Lite senare under dagen så är det hårpiffning på schemat, en efterlängtad sådan! Mitt hår ska få ett nytt liv och lite ny färg på sig:-) Under eftermiddagen sedan så hoppas jag att det blir slutspurten på julklappshandling. Kom att tänka på att jag inte varit inne i själva stan sedan alla fina ljusdetaljer kommit upp på plats i vår vackra stenstad. Jag hoppas på sällskap av Linda och Sigge!


Onsdag och jag har en fullspäckad ledig och härlig dag! Jag ÄLSKAR sådan här dagar mitt i veckan :-)


Nu blir det ombyte till ridbyxor och ner i källaren för att leta reda på vinterjackan samt thermoridbyxorna. Det var lääängesedan jag var ute och red i något som kan kallas för vinterland.


Ha en fin onsdag!

Svinis

Jag velade in i det sista innan jag tillslut ändå bestämde mig! Jag gick från att ha varit fast besluten och nästan längtat efter vaccinet till att tänka tanken att inte ta det. Efter att ha läst, lyssnat och hört från olika håll samt gått lite på min självkänsla som sa mig att jag inte kommer att drabbas av någon influensa så tänkte jag strunta i det där med vaccin. Kändes onödigt att spruta in något i kroppen. Är sällan sjuk i vanliga fall så varför ska jag bli sjuk nu??  Samtidigt som det finns en anledning till varför man vaccinerar folk mot just denna influensa. Det är inte för intet som man tagit fram vaccin.  Så tillsut tvingades jag att ta beslutet...

Nu har jag tagit vaccinet mot svininfluensan!!


Så nu kan det hända vad som helst när det gäller denna influensa. Jag har skydd och är garderad om det kommer en s.k "våg" till.


Mobilblogg: Vinterns...

0-69efd8b62c091612de086f656b3920d4.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Vinterns första dag på jobbet är här! Äntligen kommer det snö:-)


Mobilblogg: Sötaste...

0-645bc68420a94c840388b0be4e0ed953.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Sötaste tomtenissen!


Bästa helgen EVER!

Jag är tillbaks i Sundsvall, på jobbet och i hemmet. Nöjd, glad och LYCKLIG efter en makalöst BRA helg. Ibland så är helt enkelt vissa helger bättre än andra. Som vanligt så går helgerna på tok för snabbt i ett alldeles för intensivt tempo. Ungefär såhär har helgen sett ut...

Fredag: Åkte ner redan torsdagkväll efter jobbet och ingen var gladare än jag när jag startade fredagen med en rejäl sovmorgon. Mötte upp Amanda inne i stan för lunch/julklappshandling. Julklappshandlingen gick sådär... Lyckades att få hem min första och hittills den enda julklappen så här långt!! Vi avrundade vår dag på stan med att handla hem vin, ost, kex för att sedan åka hem till oss och invänta grabbsen. Kvällen spenderades sedan på "ljungrens" tillsammans med Amanda och Stefan. Jag åt för första gången en hel egen rätt med sushi. Har endast provsmakat tidigare och fått för mig att det inte är riktigt "min grej". Jag gillade det!! En grymt trevlig kväll med grymt god mat och grymt trevliga vänner. En kanon kväll helt enkelt! Att vi missade finalen av idol 2009 gjorde mig inte ett endaste dugg. Att Erik tillslut skulle kamma hem vinnartiteln det visste vi ju alla.

Lördag: Jag och E avverkade köpcentrum på köpcentrum och avslutade det hela med en vända in till stan. En otroligt trevlig och spännande dag tillsammans med mitt hjärta:-) Underbar! På lördagskvällen väntade julbord tillsammans med E:s jobb men innan det så tittade Farzad & Linda förbi på lite glögg och peppisar. Tillsammans tågade vi sedan iväg alla 4 mot Djurgården, Gröna lund och "Tyrol". WOW, säger jag bara... Vilket julbord! Det var bland det mäktigaste julbord jag någonsin skådat. Om det var någon som saknade något ätbart den kvällen så skulle jag bli mäkta förvånad. För där fanns nämligen ALLT! Temat på julbordet var norrländska delikatesser. Så på bordet fanns det inte bara "vanliga" köttbullar utan även björnköttbular. Sedan kan vi nog rabbla alla norrländska djur som finns och dess kött i olika former. Björn, ren, bäver, älg m.m. Det värsta av allt var nog ändå delikatessbordet. Det såg likadant ut där, det fanns ALLT! Massa spännande saker som man bara MÅSTE testa. Kvällen var fantastisk! Underbar mat och fantastiskt sällskap!

Söndag: Så kom dagen D som vi alla väntat på. Eller inte alla... ingen mer än jag och E. Rejäl sovmorgon, frukost i sängen, kollade veckans såpor som vi missat och gjorde absolut INGENTING fram tills det blev matchdags. Matchen för dagen var en hemmamatch mellan Väsby - Trångsund där Väsby tillslut kammade hem 3 viktiga poäng. Och jag... jag fick hem en glad och nöjd E :-) Kvällen ägnades åt firande. Firande mellan mig och E som tillsammans fyller 1 år. Ett år tillsammans, ett år av kärlek, ett år av världens bästa vänskap, ett år som världens bästa partners, ett år som soulmates! Är inte det värt att fira så säg!? :-)

Under ett års tid har hela mitt liv, min tillvaro förändrats och det bara till det bättre. Året som gått har tagit mig till högre höjder. Höjder som jag inte trodde fanns. E klev in i mitt liv, tog mitt hjärta, tog mig, mitt liv och skapade något fantastiskt av det! Han är den människa som står mig närmast, min livskamrat, min soulmate och min absolut största kärlek!! Allt detta är och förblir oslagbart livet ut. Det är ren och skär magi mellan två människor som älskar varandra! LYCKA!






Nu är det 8 dagar som gäller på hemmaplan helt solo. 8 dagar med längtan till jul men framförallt till E och någon veckas ledighet tillsammans. Det blir 8 dagar som skall fyllas ut med jobb, julklappshandling och träning. Jag ska ladda, längta och förbereda inför jul. Jag är 100% säker på att detta blir den bästa julen någonsin. Den kommer bli helt oslagbar. Det pirrar i magen vid bara tanken:-)



Nu tänkte jag försöka mig på att packa ur helgens väska, kolla vad som kan tänkas lagas till middag idag och ladda inför kvällens spinningpass. Önskar er alla en riktigt härlig måndagkväll!!




Packad och klar!

Min onsdagskväll har gått åt till att packa, plocka lite och packa lite mera. Ibland kan man faktiskt fundera om jag flyttar varje vecka då jag packar? Två helger i rad nu har det varit MYS på helgens schema. Inget speciellt inplanerat mer än riktig mys helg. Det blir det även denna helg dock liite mer "finare" och lite mer planerad helg. Inför helgens schema så ser det ungefär ut så här: Middag ute tillsammans med härliga vänner på ett ställe vid namn "Ljungrens" (om jag nu inte minns fel), julbord tillsammans med E:s arbetskamrater, julshopping, ishockey och sist men absolut inte minst... ett års jubileum!! Det ni!! :-)

Tänk att det har hunnit gå ett år sedan denna fantastiska å underbara människa blev min KÄRLEK och soulmate! Det absolut bästa som någonsin har hänt mig. Detta år som nu gått är bara början på en livlsång kärlek och ett spännande gemensamt liv. Det har just precis bara börjat:-) En annan sak som är värt att fira i helgen är våra vänner Farzad & Linda. Det är nämligen även där ett års jubileum denna helg. Inte mellan dem som par, inte mellan dem och E. För dom har kännt varandra sedan länge tillbaka. Men mellan OSS 4! 12 december 2008 var första gången vi träffades och lärde känna varandra. Otroligt fina och härliga vänner som jag är fantastiskt glad över att ha lärt känna! Ett grattis till oss:-)


Nu tänkte jag inte uppdatera om så mycket mer. Jag avverkar min sista arbetsdag för denna vecka imorgon. Sedan hoppas jag att så fort som möjligt få åka ner till S-holm och min älskade E! LÄNGTAR!


Helgen är riktigt riktigt nära nu!

Onsdag

Jag tror att jag "funnit" min nya favoritträning till morgonen. Har kommit på att spinning är sjukt roligt, om nu träning kan vara roligt? För tillfället är det KUL med spinning. Att träna på morgonen, det första man gör efter att ha klivit ur sängen är bara det ett ENORMT pepp! Så en kombination med spinning och morgonträning tycker jag är en perfekt start på en dag.


Nu kallar snart jobbet men innan det skulle min bil behöva få sig en omgång i en biltvätt. Det är hemskt vad skitig den är nu. Naturligtvis påverkar vädret detta, så min undran är när kommer snön? Jag är less på detta regn nu. Har ett litet problem att ta itu med idag också. Min resa ner till Stockholm imorgon ser sådär ut. De plan som jag brukar åka med går inte imorgonkväll som vanligt. Jag jobbar till klockan 19 och efter det vill jag åka ner med detsamma. Ska ta och hitta en annan lösning på detta under dagen. Jag längtar ner och vill göra helg NU!! Får trösta med att det bara är idag och imorgon kvar nu:-)


Nu blir det torkning av hår och iväg till jobbet för ännu en dag.
Ha en härlig onsdag!!

Till salu!

Förmodligen hade jag den bästa tänkbara morgon man kan ha en grå, regnig och trist tisdagmorgon imorse. Body pump pass 07:00 tillsammans med Madde och efter träningen gick vi över på hotellet och åt en riktig brak hotellfrukost! I lugn och ro satt vi länge och njöt av lång frukost samt surr/uppdatering. Hur härligt är inte det? Vilken BRA start på en tisdag och arbetsdag. När jag anslöt till jobbet strax innan 10 så var jag pigg, allert och på strålande humör. Det hör kanske inte till vanligheten att man känner så en grå tisdag när man kommer till jobbet och vet med sig att man skall jobba till 19:00. Dessutom är det mer än halva veckan kvar innan en efterlängtad helg kommer.



Jag har kommit på en sak, att sedan jag blev "hästlös" så har det inte direkt minskats med hästprylar snarare tvärtom. Det har ökat. Till saken hör att jag nu har en massa prylar liggandes överallt utom hemma. Bland annat i stackars Sophies skåp. Jag känner nu att det är dax att ta tag i den saken. Men när, var och hur? Vad gör man sig av med, vad behåller man osv?
Jag har inte hjärta att kasta saker. En del saker är "bra att ha" prylar. Tänk OM man skaffar en häst i framtiden!? Det är inte helt omöjligt med tanke på att jag ridit/hållit på med hästar i ca.20 års tid. Även om det inte är på heltid numera så finns det ändå där. Jag behöver det (stallet) lite då och då:-)

Så här kommer den första av mina prylar att säljas... Min underbara dressyrsadel.


Svart "Olympic" dressyrsadel. 17" med vid bomvidd (32).



Har nu tagit ett steg i rätt riktning, nu är det bara självaste annonsen som skall till. Det är åtminstone en bra början. Får fundera mer på detta i väntan på john blund nu. Imorgon är det uppstigning strax innan 06:00 för att sedan vara på plats i spinninglokalen 6.30!



Godnatt!

I Sundsvall igen då...

Efter en minst sagt intensiv helg tillsammans med E i hans hemtrakter Arvika är jag nu åter igen hemma i Sundsvall för några dagars arbete och träning. Helgen har gått undan i en takt som jag haft svårt att hänga med i. Jag vet inte hur många gånger under denna helg som jag velat trycka på den stora röda STOPP knappen.

Efter jobbet i fredags så hoppade jag på första bästa flygplan ner mot Bromma/Stockholm. Vid flygplatsen väntade min E på mig. Packad, klar och grymt laddad för en bilfärd 40 mil bort från Stockholm mot Arvika och de Värmländska skogarna. Medan E körde som en "gud" passade jag på att försöka mig på en powernap i bilen. Ville försöka vara hyffsat pigg när vi kommer fram. Efter en förmidagsvecka med uppstigning 03.50 på morgnarna så brukar det vara svårt när helgen kommer. Efter dryga 4 timmar i bil anländer vi äntligen till volvo i Arvika. Där väntar Arne, morfar, mormor, bilförsäljaren och den nya bilen vovo xc 60 på oss. Det blev som julafton på en gång. Det var en speciell känsla att se skynket dras av på den nya fina bilen:-) Fredagskvällen spenderades hemma hos svärmor Annelie med middag, idol och MYS!

Lördag var vi uppe redan vid 08.30 för att åka iväg med "grabbarna grus" Gustav & Carl på björnliga hockey. Grabbarna höll igång på isen medan jag beundrade ifrån båset. Kul att se dem åka. Så små och så grymt duktiga. är säkert på att dem nästan åker små åttor runt mig om jag skulle befinna mig på isen tillsammans med dom. Haha! Lördagen flöt på förutom en liten avstickare till akuten där E:s bror Johan sydde ihop överläppen med 3 stygn. Så kan det gå när man är "i vägen" för ett skott när björnligan har träning. På lördagkväll blev det middag hemma hos svärfar Arne. Mycket mycket trevligt:-) Avrundade lördagskvällen med glögg och peppisar i Johan & Lenas nya fina uterum.

Söndagmorgon kom fortare än väntat, vi tackade för oss, packade in oss i nya bilen och började köra tillbaka mot Stockholm igen. Både jag och E var väldigt nöjda, trötta men framförallt glada igår kväll när vi sjönk ner tillsammans i soffan. Var eniga om att helgen varit FANTASTISK och helt underbar! Men jag tror att vi båda två tycker det ibland är liiiite för långt bort/hem till nära och kära. En idé vore att samla ALLA på ett och samma ställe/stad. Man saknar att kunna spontanträffas lite då och då. Fast å andra sidan så när man väl ses så blir det KVALITÈT!

Nedräkning till nästa kvalitetstid har det redan börjat räknats ner till. Först och främst räknar jag ner dagarna tills jag och E ses. Det blir på torsdagkväll. Endast 3 dagar bort nu snart:-) Till nästa Arvika träff återstår knappa 3 veckor. LOVELY!!


Nu ska jag borsta gaddarna, krypa ner under täcket och kolla lite skräptv från kanal 6 innan det är dax för sömn. Imorgon blir det uppstigning TIDIGT... Träning 07.00 tillsammans med Madde. Efter träning laddar vi med hotellfrukost innan det blir jobb 10-19. En låång tisdag väntar mig:-)


Ha en underbar vecka! Var rädda och ta hand om varandra:-)

Mobilblogg: Hockeymatch...

2a19bc14ca7c6c0ba99e62fb841469d0.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Hockeymatch i Vallentuna. Meja har gett upp hoppet!


Mobilblogg: Björnliga...

0-3657f32fe0ba9fbebc7c65fd19773343.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Björnliga hockey i Arvikas ishall!


Mobilblogg: Nya...

0-2554df7c04d3615733853c4ef6a61c33.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Nya fina bilen! En volvo xc 60


Mobilblogg: Nu...

0-76ebb153a3ffa3a98b4e7c33df1263a4.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Nu händer det!


Minst sagt irriterad ikväll!

Vilken j*vla avslutning det blev på min "bra" dag idag! Glad i hågen hela dagen lång tills det var färdigtränat ikväll. Var på Angelicas step/core pass ikväll. Så långt allting helt OK. Gick mycket bättre på step-passet denna kväll och det var hur kul som helst att träna. Tills det kommer in en karl och undrar om någon äger en ford som står parkerad på fel sida gatan utanför golds!? Ingen som ger sig till känna då, men i min hjärna så hann tanken fara genom huvudet. Inte att forden som dessa förbannade "lapplisor" höll på att lappa för fullt var min utan tanken att min bil som stod en bit bort kunde vara i riskzoonen för lappning. Efter den tanken så var de det enda som jag tänkte på genom hela 30 min core pass. Vad vi gjorde för övningar minns jag knappt. Det enda som snurrade i mitt huvud var... Tänk om, tänk om, tänk om, TÄNK OM JAG HAR EN J*VLA OTUR NU!!

JAPP, det hade jag med! Tanke nummer två för kvällen var att det är väldigt onödigt att dra på sig 200 spänn i böter. Eftersom jag inte bor allt för långt bort så och har en promenad tid ner till gymmet på ca.5-10 minuter så är det väldigt onödigt att ta bilen ner för en lång utförsbacke när man ska iväg och träna. Jag vet, jag vet, jag vet! MEN, nu gjorde jag det och i vår vackra stenstad här i Sundsvall så finns det fruktansvärt dåligt med parkeringar. Så JA, jag chansade. Tänkte att det är kväll och jag ska stå där en timme bra precis. Vem f*n bryr sig!? Några 200 kronor var det inte tala om i detta lilla vackra vita kuvert. Utan en nota på 500 spänn!!!!!!!!!!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta?? Känns som om jag haft mycket otur nu sista tiden, även när det gäller p-böter. Så jag tar det sistnämda.... gråter en skvätt och tycker synd om mig själv.



Tur att det är fredag och helg imorgon. ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat, gråtit, räknat ner och saknat. Nu är det slut på det åtminstone för en helg. Jag tänker strunta i tid och rum för att bara vara i några dagar tillsammans med världens bästa. Jag behöver honom nu. Överlever inte en endaste dag till för då går jag nog under. Att det dessutom väntar en helg tillsammans med E:s familj/släkt och en spojlans ny bil är bara ett enormt stort plus i kanten:-) Jag har längtat efter denna helg LÄÄÄNGE!

Väskan är packad, jag har borstat tänderna och gjort mig redo för en sista arbetsdag med uppstigning 04.00. Sängen kallar på mig för längesedan, fast å andra sidan så spelar det ingen roll hur trött jag är imorgon, för min morgondag kan jag leva på kärlek:-)



Men lite skönhetssömn skadar aldrig:-)
Trevlig helg!!!

I den här takten går det undan!

Jag vill egentligen skriva och berätta hur bra jag trivs med tillvaron för tillfället. Men jag hinner inte det nu, ska skynda iväg igen. Men att jag ÄLSKAR dessa dagar när det är planering och tidsschema som gäller från 03.50 på morgonen till runt 19 snåret ikväll. Me like!!

Jobbat förmiddagspass på jobbet, ridit på en busig "Mära" ute i kylan (-9), blivit bjuden på tacomiddag hos Linda & Staffan och nu bär det iväg för en timmes body pump. Kommer antagligen däcka ovaggat ikväll.

Kanske hinner med en uppdatering ikväll. Men nu håller vi tummarna för E och hans Väsby ikväll! Dem spelar borta mot....Hmm? Kommer faktiskt inte ihåg nu... Men tummarna håller vi för att det blir tre pinnar och en glad E:-)

Mobilblogg: Vacker...

5abadd003e93579ea91769e0c708a58c.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: Vacker morgon på jobbet!


1 December

Tisdag, första dagen i december månad, mindre än en månad kvar till jul och ute är det barmark och inte en snöflinga så långt ögat når. Varför kan inte snön komma nu istället för att dröja ända fram till januari/februari? Idag inhandlades årets första julklapp och gissa till vem? Jo, hunden av alla! Han är en lyckligt lottad hund den där Julius:-)

Dagen har i övrigt varit en effektiv och bra dag. Startade dagens med ett 45 min body pump pass klockan 7 imorse. Därefter direkt iväg till jobbet för övningsdag. Hann även med att åka iväg och handla för jobbets räkning på ikea. Skulle egentligen gjort det imorgon, men nu känns det skönt att ha det ur världen. Vid 16.30 drog jag mig hemåt för att lite snabbt vara lite pysslig. Har inhandlat ljus, penna att skriva på ljus med, glaskulor och glitter. Så med allt detta material lyckades jag lite kvickt knåpa ihop en vackert adventsbricka med 4 stycken adeventljus. Det där med att pyssla är inte riktigt min grej har jag kommit. Jag tycker det verkar så roligt med allt som finns inne på butiken panduro. Men jag är totalt idélös när det gäller pyssel. Jag vill gärna ha grejorna färdiga! Bara mitt lilla pysslande med adventsbrickan slutade i kaos. Jag spillde ut halva burken med lack, hade rött och silver glitter över HELA köket. Spill och klet som visade sig satt sig fast över hela min kropp.

När jag sedan stressade iväg ner till golds för en timmes spinning så råkade jag se mig själv i spegeln. Jag glittrade både rött och silver. Vackert! När det gäller träningen så känns det väldigt bra nu! Jag är på väg tillbaka, åt rätt håll:-)



Har även två saker att fylla i min önskelista:-)



Har 4 stycken Filippa K muggar sedan tidigare. Jag älskar dem och tycker dem är grymt snygga!



År 2008 fick jag en sådan här fin pepparkvarn i julklapp. Den är hög, genomskinlig och snygg! Önskar mig en kompis till min pepparkvarn.



Nu ska jag kika morgondagens träningsschema för att se om jag hittar något pass som kan passa mig imorgon. Har även tagit på mig att rida "Busan". Ser ut att bli en intensiv onsdag. Men det gör ingenting för desto fortare blir det äntligen fredag. Som jag LÄNGTAR!!! Inte allt för långt kvar nu:-)

Kolla schema och sedan sängen... GODNATT & SOV SÅ GOTT